Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
Moss
Knut Dahl
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Knut er kjent for sitt høye arbeidstempo. Han er «alltid» på jobb og stiller alltid opp for at alle parter skal bli fornøyde. Orden og struktur er noe han setter høyt, at prosessen er ryddig fra A-Å er alltid like viktig mener han.Knut har også et stort fokus på å holde fysikken ved like og legger gladelig inn en times løpetur før han møter på kontoret om morgenen
Hjem jeg har formidlet:
Refsnesskogen 48B
Glassverket 51G
Scharres Gate 6
Per Egil Eriksen
Augerøbakken 16B
Drammensjordet 27
Hollandveien 7
Nåleveien 7
Strandpromenden 91E
Kureveien 3
Refsnesbakken 3B
Fjordgløtt 1
Turulia 64
Festeveien 11K
Orkerødgata 56A
Karlshusjordet 13D
Sundstredet 423
Sundstredet 441
Skredderveien 19C
Sandefjordgata 3a
Hyttevieen 16B
Sundstredet
"Anbefales på det varmeste. Faglig meget dyktig. Alltid tilgjengelig og strekker seg langt for å tilfredsstille selgers ønsker."
"Meget behagelig og dyktig. Følger godt opp og forklarer og veileder gjennom hele salgsprosessen. Gir et meget ryddig inntrykk."
"Knut har gjennomført salget for oss på en forbilledlig måte. Høyt servicenivå 24-7 når jeg sender e-post kl 23.00 en søndag og får svar 5 minutter etter. Kvalitet fra A til Å."
"Etter kjøp av ny leilighet, ba vi om, og fikk et oversiktlig og greit tilbud om salg av eiendom. Vi aksepterte, og ble behandlet på en profesjonell måte, og var overbevist om at salget ble ivaretatt på betryggende måte. Vi ble løpende orientert, og fikk forståelige svar på alle våre spørsmål. Vi ble loset greit igjennom hele prosessen til alle formalia var ordnet. Vi sitter tilbake med en følelse nå i etterkant, at hvis vi skulle selge igjen ved en senere anledning, ville velge samme megler igjen."
"Vi er veldigt førnøyd med Knut,bestandig tilgjengelig,veldig flink og hyggelig megler:-)"
"Kan anbefale denne megleren på det sterkeste, han er dyktig, tilgjengelig og seriøs :-)"
"Profesjonell og ryddig. Meget god til å følge opp oss som kunde. Behagelig vesen og væremåte."
"Knut Dahl er en engasjert og tillitsvekkende nelger. han er faglig dyktig og er alltid tilgjengelig. Vi hadde hele tiden en veldig god dialog.. Jeg gir Knut Dahl mine beste anbefalinger."
"Kan anbefalle Knut Dahl på det varmeste. Etter en litt treg start i markedet kom han med gode råd og løsninger som gjorde at vi raskt fikk solgt. Fremstår som enormt dedikert og faglig trygg i alle faser av salget. Veldig fornøyd med jobben han gjorde."
"Megler ga en realistisk vurdering av eiendomen, Vi fikk tilgang til eksperthjelp før fotografering noe som vi satte pris på. Megler var opptatt av en god dialog under hele prosessen. Dette gjorde det problemfritt for oss."
"Det er ikke vanskelig å gi vår beste anbefaling til BOA og til Knut Dahl. Vi har brukt Knut ved salg og kjøp flere ganger og han er en kjempekar å være i kontakt med. Knut er strukturert, ansvarsfull, samtidig varm og blid. Han viser tydelig at han elsker jobben sin. Knut har en spesiell evne til et arbeidstempo som mange misunner han og en profesjonell måte å håndtere kunder på slik at de til enhver tid føler seg godt tatt vare på. Ingenting er hektisk og vi føler aldri at vi tar for mye av hans tid. Han er alltid tilstede for oss. Vi er veldig godt fornøyd med Knut, han er en spesiell kar å overlevere en slik jobb til."
"Kompetanse + kvalitet = Salg. Knut er blid, vennlig, har tydelig kompetanse på det han driver med, er målrettet, og jobber det antall timer han må for å nå målet. boligen ble solgt 29/7 2014"
"Knut er en imøtekommende og hyggelig eiendomsmegler med en god markedsforståelse. Han ga oss en realistisk forventning til pris noe som også resulterte i et raskt salg til prisantydning. Dette i et område hvor omsettningstiden kan være noe høy. Knut var ellers alltid tilgjenglig om vi trengte han og stilte selv på alle visninger. Kan absolutt anbefales videre!"
"Faglig dyktig, pliktoppfyllende og engasjert. Er 100% tilgjengelig for sine kunder og følger opp alle avtaler."
"Hyggelig, profesjonell og effektiv. Opplevelsen av Knut Dahl er at han er realistisk i beskrivelsen av hva vi som selger kan forvente og at han leverer det han lover til rett tid."
"Fin gjennomføring av salget totalt sett. En selger som er lett å forholde seg til og som var tilgjengelig uansett når jeg ringte. Alt av dokumentasjon i.f.b. med salget gikk greit uten at jeg måtte følge opp noe som helst."
"Opptrer svært ryddig og profesjonelt ovenfor selger, så vel som kjøper! Leilighet solgt på første visning. Anbefales uten tvil videre."
"Eiendomsmegler Knut Dahl (BOA Moss) opptrådte meget profesjonelt under hele salgsprosessen da vi solgte vår leilighet i Sundstredet brygge MOSS, og var alltid vennlig, forståelsesfull og meget tydelig i alt han gjorde, selv om jeg sikkert ikke var noen lett kunde å hanskes med. Utvilsomt var jeg meget naiv og klønete i den rollen jeg så for meg som selger, det skjønte jeg etter hvert. Men Knut greide på en både smart og smidig måte å få meg til å skjønne at det lønte seg å lytte til det som baserte seg på god fornuft og solid erfaring. Jeg hadde og har absolutt ikke noe som helst å utsette på hans ekspertise og gjennomført kloke håndtering av salgsoppdraget. Og heller ikke i ettertid - når jeg ser tilbake - ser jeg noe som helst vi kan utsette på hans tjenester. Altså: Eiendomsmegler Knut Dahl: - Rett og slett en helproff fagmann og tvers igjennom likandes og usedvanlig dyktig kar, i mine øyne. Jeg nøler ikke med å gi ham min beste anbefaling."
"Mitt vurdering av Knut Dahl som megler, er at han er en blid og imøtekommende mann som kan sine saker. Kommer alltid raskt tilbake med svar enten pr tlf eller mail. så dette er "rett mann på rett plass".Hans skissering av tidsperspektiv i forhold til hele slags foreløpet var helt perfekt. Jeg vil helt klart anbefale Boa og Knut Dahl til andre som går med tanker om salg."
"Knut fremstår som svært trygg gjennom hele salgsprosessen. Han tar seg tid til å høre på innspill samtidig som han benytter sin erfaring til å komme med forslag. På denne måten gjør han i utgangspunktet en komplisert og krevende prosess til en trygg og behagelig salgsopplevelse. Knut er tilgjengelig til en hver tid og kunne på strak arm svare på de spørsmål jeg hadde."
"Fra begynnelsen av har Knut vist et høyt nivå i både kommunikasjon og i det praktiske. Han eier en meget god evne til å vekke tillit."
"Eiendomsmegler Knut Dahl (BOA Moss) opptrådte meget profesjonelt under hele salgsprosessen da vi solgte vår leilighet i Sundstredet brygge MOSS, og var alltid vennlig, forståelsesfull og meget tydelig i alt han gjorde, selv om jeg sikkert ikke var noen lett kunde å hanskes med. Utvilsomt var jeg meget naiv og klønete i den rollen jeg så for meg som selger, det skjønte jeg etter hvert. Men Knut greide på en både smart og smidig måte å få meg til å skjønne at det lønte seg å lytte til det som baserte seg på god fornuft og solid erfaring. Jeg hadde og har absolutt ikke noe som helst å utsette på hans ekspertise og gjennomført kloke håndtering av salgsoppdraget. Og heller ikke i ettertid - når jeg ser tilbake - ser jeg noe som helst vi kan utsette på hans tjenester. Altså: Eiendomsmegler Knut Dahl: - Rett og slett en helproff fagmann og tvers igjennom likandes og usedvanlig dyktig kar, i mine øyne. Jeg nøler ikke med å gi ham min beste anbefaling. - Petter Svanevik, statsautorisert translatør, Moss."
Petter Tvete
Line Solberg-Nilsen
Sven Hofsten
Korsveien 7
Erika Jensen
Torill Ovind
Heidi Sirnes
Nora Eilertsen
Christian Thomsen
Kai Antonsen
Trine Waaland
Tom Altenborn
Lars Normann / Normann Entreprenør & Eiendom AS
Natalie Hjersing
Harry Sørensen
Trine Østlie
Steffen S. Olsen
Petter Svanevik
Marit Kristiansen
Espen Finnebraaten
Goran Savkovic
Petter Svanevik