Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
Moss
Joachim Kolderup
Daglig leder / Fagansvarlig / Partner
Joachim har jobbet i bransjen siden 2001 og har vært en av de mestselgende meglerne i Moss i en årrekke. Et glødende engasjement og en seriøs innstilling i enhver salgs- og kjøpsprosess gjør Joachim til en foretrukket megler hos mange. Ønsker du en eiendomsmegler som har en bred kontaktflate og kan sitt fag til fingerspissene har du funnet den rette eiendomsmegleren for deg.

I flere av de største boligprosjektene i distriktet har byggherrene engasjert nettopp Joachim, så vurderer du å selge eller kjøpe nybygg/prosjekt vil du alltid bli tatt godt imot.

Joachim er også lidenskapelig opptatt av jakt, både til lands og til vanns. Skulle en ledig helg inntreffe, reiser han gjerne til fjells, eller ut til sjøen

Hjem jeg har formidlet:
Plankesvingen 11 og 13
"Vi vil gjerne dele våre erfaringer etter salg av en spesiell eiendom i Son. Plankesvingen 11/13, 133/3, er en omfattende bygningsmasse, med historisk verdi og tilhørende mye å sette seg inn i. Vi ønsket selvfølgelig at all den sjel og sjarme skulle komme frem i presentasjonen. Nettopp dette føler vi er BOA Eiendomsmegling Moss sin styrke og med Joachim Kolderup sin lokale forankring var vi i gode hender fra første møte. Grundig og saklig, god og korrekt oppfølging. Men vi må også fremheve særskilt dyktig fotograf og tekstforfatter, samt evnen til å tilslutt sy dette sammen til en meget delikat og seriøs presentasjon. Visning, budhåndtering, kontraksmøte og oppfølging var korrekt og førsteklasses. Jeg er sikker på at også kjøperne opplevde det samme. Vi vil på det varmeste anbefale BOA Eiendomsmegling Moss og vil ikke nøle med å benytte tjenestene dere tilbyr igjen, for 3. gang."
Camilla Augusta og Christian Hallan