Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
Oslo Vest
Marianne Dåsnes
Eiendomsmegler MNEF
Marianne er en megler for deg som forventer og krever det lille ekstra.

Hun er en personlige megler som ikke gir seg før alt er perfekt og kan med over 15 år i bransjen vise til særdeles gode resultater og med flere salgsrekorder i Oslo og Akershus.

Det viktigste i hele salgsprosessen er at du som kunde skal ha ønske om å bruke Marianne igjen og igjen. Hun får ofte direkte henvendelser på bakgrunn av gode salg og skreddersydde annonser/prospekt. Målet er at alle hennes kunder skal være 110% fornøyde. Marianne er grundig på forarbeid og er opptatt av å ha en unik salgsannonse som skiller seg ut i mengden.

Med høy fokus på kvalitet, service og salgsresultat, er det en selvfølge for henne at hele salgsprosessen blir en suksess. Marianne er kreativ og nytenkende og dette kommer deg som kunde tilgode i en salgsprosess. Hun er alltid tilgjengelig og er opptatt av å yte det lille ekstra du som kunde kanskje ikke hadde forventet.

Marianne har opparbeidet seg en høy faglig tyngde, lang erfaring i både tungt og lettsolgt marked. Gode kontakter og et bredt nettverk med kanskje nettopp kjøperen av ditt hjem.