Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
Oslo Vest
Kristine Kolstad
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Kristines hovedmål er at du som selger skal sitte igjen med mest mulig for salget av ditt hjem. Samtidig skal du sitte igjen med en god følelse av at dine kjøpere er ivaretatt på beste vis. 

Med flere års erfaring fra bransjen, samt fagansvaret for Boa Oslo Vest, er du som kunde alltid i trygge hender. Ryddighet og oppfølging er noe alle fortjener og som de fleste vil sette pris på i sin reise mot drømmehjemmetverdsetter. På disse to områdene ønsker hun til en hver tid å være best! 

Med på laget har Kristine Boa´s samarbeidspartner, Josefin Johansson Studio. Våre stylister tar ansvar for presentasjonen av hjemmet ditt. Du vil få en gjennomgang med tips og råd og vil I etterkant av befaring med stylist motta stylingrapport. Her har du din huskeliste I forberedelsesfasen. Vår egen fotograf, Dragutin Lazic, har flere års erfaring og samarbeid med våre stylister. Våre stylister og vår fotograf lagde de tre presentasjonene som gav Boa Norges Eiendomsmeglerforbunds Gullmegler tittel for Norges beste prospect, med 1. 2. Og 3. Plass I kåringen. 

Kombinasjonen av Kristines faglige tyngde, hennes interesse og engasjement for faget, og Boa´s kompetanse innen visuell kommunikasjon gjør Kristine til et klart førstevalg. Ikke nøl med å ta kontakt for et hyggelig førstemøte. 
Fyll inn kontaktskjemaet under og Kristine tar straks kontakt for videre oppfølging.