Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
MELLØS: Nyere 2(3)-roms toppleilighet med utsikt og vestvendt, solrik balkong. Attraktiv plassering. Heis og garasje.
Last ned budskjema
Dokumenter
Ryggeveien 37, leilighet 406 formidles av Boa Eiendomsmegling Moss.Leiligheten har en attraktiv plassering i øverste etasje, med balkong orientert i sydvestlig retning.På balkongen får du både flott utsyn og sol dagen gjennom sommerstid.Takterrassen er felles for beboerne og er behagelig å hvile øynene på når du sitter på balkongen.
Med en gruppe utemøbler på balkongen skaper du et herlig uterom for ledige stunder i ettermiddagssolen.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Plasseringen i øverste etasje setter også sitt preg på atmosfæren innendørs som er gjennomgående lys og luftig.Stuen og kjøkkenet er samlet i en moderne, åpen og arealeffektiv løsning.Stuen møblerer du enkelt med møbelgrupper som en sofa og et langstrakt spisebord.Kjøkkensonen er trukket lengst inn i stuen og defineres av en stilren skapinnredning.InteriørbilderKjøkkenet kan du enkelt utvide etter behov.InteriørbilderTakhøye overskap gir kjøkkenet en helhetlig fremtoning.InteriørbilderGulvvarme i alle rom gir gulv som er svært behagelige å gå på.Med plassering øverst i bygget er stuen helt innsynsfri og svært lys.Et disponibelt rom har inngang rett fra stuen og kan fungere utmerket som et bibliotek eller en dedikert TV-stue.InteriørbilderHovedsoverommet oppleves behagelig romslig og vender inn mot atriumet.InteriørbilderBadet og soverommet er praktisk plassert vegg i vegg, tilbaketrukket fra den sosiale sonen.InteriørbilderLegg merke til entréens gode størrelse - her er det plass til både garderobe, skoskap og sittebenk.InteriørbilderMed heis i bygget blir adkomsten enkel. Leilighetens ytterdør er kun få meter unna heisrommet.Borettslagets felles takterrasse - en hyggelig samlingsplass for beboerne.Leiligheten ligger på motsatt side og er skjermet mot Ryggeveien.Dagligvarene kan du enkelt handle på KIWI i samme bygg, og til sentrum er det kun få minutter med buss eller bil.
0
25
Se store bilder
Prisantydning: 2 016 356,-
Totalpris: 3 247 000,-
Primær rom: 78m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 1
Kort om
"MELLØS: Nyere 2(3)-roms toppleilighet med utsikt og vestvendt, solrik balkong. Attraktiv plassering. Heis og garasje."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.2 Bnr.2709 Snr.3 Andelsnr.33 Orgnr.912461327 i Moss kommuneKort oppsummertLeiligheten har en av de beste plasseringene i bygget; i øverste etasje orientert i sydvestlig retning. Her får du flott utsikt mot omgivelsene og sol på balkongen dagen lang. Leiligheten inneholder en moderne og arealeffektiv romløsning med tilnærmet ny standard du kan flytte rett inn til.

Med heis i bygget tar du deg enkelt opp til riktig etasje og får kun et fåtall skritt videre til leilighetens ytterdør.

På Melløs vil du bo i byens kanskje mest spennende satsningsområde, med et stadig økende tilbud av shoppingmuligheter, servicetilbud og samlingsplasser. Samtidig er den veletablerte sentrumskjernen med sommerperlen Kanalen innenfor gangavstand eller en kort bussreise unna.
 • Nyere 2(3)-roms toppleilighet
 • Standard og interiør tilnærmet som nytt
 • Attraktiv plassering på byggets vestside
 • Vestvendt, solrik balkong med utsikt
 • Gjennomgående og arealeffektiv romløsning
 • Lys og luftig atmosfære
 • Balansert ventilasjon, gulvvarme i alle rom
 • Garasje og bod i kjeller følger leiligheten
 • Enkel adkomst med heis i bygget
 • Flott fellesterrasse med aktivitetsmuligheter
 • Kort vei til shoppingmuligheter og sentrum
 • Gangavstand til togstasjon, få meter til buss
 • Joggeavstand til Mossemarka på Vansjøstien
Ditt nye hjemLeiligheten bærer preg av den attraktive og skjermede plasseringen i øverste etasje, som gir en lys atmosfære og flott utsyn over omgivelsene. Romløsningen med stuen og kjøkkenet samlet i en sosial, åpen sone som nyter godt av mye lysinnslipp på dagtid. Her titter solstrålene rett inn og fyller hele stuen med naturlig lys.

Stuens åpne gulvflate rommer gjerne både en sofagruppe og et langstrakt spisebord, mens selve kjøkkensonen er tilbaketrukket helt innerst og definert av en moderne, stilren skapinnredning med takhøye overskap. Kjøkkenet har gode oppbevaringsmuligheter i dag, men kan også enkelt tilbygges ved behov. Beholder du kjøkkenet som i dag, er det til og med anledning til å sette et lite spisebord en praktisk armlengdes avstand unna kjøkkenbenken.

På gode sommerdager er også balkongen et deilig uterom å ta med både helgefrokosten og sene middager til. Her kommer beliggenheten til sin rett, atmosfæren er luftig og ikke minst er solforholdene svært gode dagen gjennom. Balkongen vender vekk fra Ryggeveiens trafikk og byr på utsikt mot Melløs, Høiden og City Syd - et ypperlig sted for følge utviklingen i Moss' nye bydel.

Et disponibelt rom har inngang rett fra stuen, vender samme vei og kan fungere utmerket som et bibliotek, hjemmekontor eller en dedikert TV-stue. Soverommet derimot er tilbaketrukket fra den sosiale sonen, orientert ut mot atriumet og praktisk plassert vegg i vegg med badet. Dette soverommet oppleves behagelig romslig og har god manøvreringsplass selv med dobbelseng og nattbord. En rekke tradisjonelle garderobeskap rommer det meste av klærne, alternativt kan også en hendig skyvedørsgarderobe også monteres samme sted.

En vel så romslig opplevelse får du på badet som er lyst og moderne innredet med møbler som viderefører mye av kjøkkenets stilmessige uttrykk. Her er det også avsatt plass til en hel vaskesøyle.

Det er for øvrig verdt å fremheve leilighetens utpreget store entré som fint rommer en skyvedørsgarderobe, sittebenk og skoskap eller kommode.Innhold4. etasje: Entré/gang, bad, disponibelt rom, soverom, stue med kjøkken og utgang til balkong.Beliggenhet og nærområdetLeiligheten er en del av Rabekkporten og blant de aller nyeste leilighetene på Melløs. Her vil du bo i et spennende  satsningsområde i rivende utvikling med en rekke små og store planer som vil gjøre hele City Syd til et nytt regionalt  tyngdepunkt. Mye er allerede på plass, først og fremst gode handlemuligheter og et godt kollektivtilbud.

Dagligvarene kan du enkelt handle på den store KIWI-forretningen i samme bygg, som i tillegg holder søndagsåpent. Et bredere shoppingtilbud finner du på City Syd, en kort bil- eller sykkeltur unna, blant annet i en rekke store varehus samt Rygge Storsenter med et fornyet utvalg forretninger under ett og samme tak - Vinmonopolet inkludert. Lysten på noe godt å spise? Prøv den helt nyåpnede restauranten Ro i Triovingparken, knappe 400 meter unna ytterdøren.

Veien er heller ikke lang ned til sentrumskjernen, ta gjerne Metrobussen som passerer forbi like utenfor og frakter deg ned til byens store kjøpesenter Amfi på få minutter.

Fra Melløs får du enkel tilgang til Mossemarkas nettverk av stier og løyper, preparerte skispor når forholdene tillater og et helt nytt langrennsanlegg med kunstsnø. Med joggeskoene på er du raskt nede på Vansjøstien som går videre helt ut til marka. Nærmere alternativer er Melløsparken og Nesparken som begge er ypperlige for rolige ettermiddagsturer eller som en del av treningsturen.

Adkomst og kollektivtilbud i nærområdet
Ved holdeplassen ved Melløsparken avkjøringen fra Ryggeveien stopper både den lokale metrolinjen og ekspressbusser til Oslo, Sarpsborg og Gardermoen.

Moss stasjon er også innenfor gangavstand, raskeste vei er via Skarmyras fredelige smågater. Med toget er reisetiden inn til Oslo S fra 41 minutter, og med TIMEkspressen cirka én time.

Med bil tar du deg raskt ut på E6 ved Moss nord eller syd, og med Bastø-fergene er Vestfold-siden av fjorden kun en god halvtime unna.TomtAreal: 5 754 kvm, Eierform: Eiet tomtParkeringGarasjeplass i felles garasjeanlegg.ByggemåteLavblokkbebyggelse oppført i bærende stål- og betongkonstruksjoner i 4 etasjer samt garasjekjeller. Bygning antatt fundamentert på peler til fjell / faste masser. Utvendige fasader teglforblendet i
1. etasje, overliggende etasjer med pussystem. Flatt tak antatt tekket med sveiset folie/banebelegg.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad, for øvrig parkett. Innervegger: Fliser på bad og flisfelt på kjøkken, for øvrig malte glatte flater. Himlinger: Malte glatte flater i alle rom.

Kjøkken: Skapinnredning med takhøye overskap, profilerte hvite fronter og laminerte grå benkeplater. Nedfelt dobbel oppvaskkum i stål med avrenningsbrett og 1-greps blandebatteri. Fliser på vegger over benker. Veggmontert ventilator. Tilkoblingsmulighet for oppvaskmaskin.

Bad: Skapinnredning med profilerte hvite fronter og helstøpt porselensservant med 1-greps blandebatteri. Veggmontert speil og overbelysning. Dusjhjørne med hånddusj og faste skjermvegger med skyvedør. Veggmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskesøyle.OppvarmingOppvarming er vannbåren varme fra kommunal varmesentral. Gulvvarme i alle rom.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.Adgang til utleieIht. vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringIht. brev fra Moss Kommune datert 13.11.2017 omfattes eiendommen av reguleringsplan Del av Rygge Bygningskommune med formål boliger og kjørevei vedtatt 07.06.1937 med plan nr.4 og 4 B. Reguleringsplan Rabekkgata med formål bolig/forretning, gang-/sykkelvei og annen veigrunn vedtatt 01.12.2008 med plan nr.321. Kommunedelplan Høyden - Varnaveien Melløs med formål kombinert bebyggelse og anleggsformål, framtidig vedtatt 20.04.2009 med plan nr.K002. Eiendommen omfattes også av kommuneplan KP0104 med formål bebyggelse og anlegg, nåværende vedtatt 20.06.2011.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i de månedlige felleskostnadene.Felleskostnader inkluderer7 588 pr. mnd. i følge brev fra forretningsfører datert 14.11.2017.

Felleskostnadene dekker renter og avdrag fellesgjeld, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, vannbåren varme, strøm på fellesarealer, kabel-tv, forretningsførsel, revisjon mm. Regnskap for 2016 følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 1 230 644,- i følge brev fra forretningsfører datert 14.11.2017. Lån hvor det betales både renter og avdrag. Annuitetslån. Rente Pt.: 2,65 %. Renter og avdrag pr.mnd. med dagens rente :
4.375,-, hvorav renter utgjør kr
2.687,- og avdrag utgjør kr
1.688,-. Lånets løpetid: 2053. Lånenr. 95377018673. Bankforbindelse: Handelsbanken Moss

Det kan opplyses at borettslaget har IN-ordning. Denne andel har ikke foretatt individuell nedbetaling på fellesgjelden.

Andelen er sikret i Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS, dette sikrer borettslaget mot økonomisk tap ved manglende innbetaling av felleskostnader.FellesformueKr. 71 196,- i følge brev fra forretningsfører datert 14.11.2017.LigningsverdiLigningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle andre boliger man måtte eie). Ligningsverdien for primærboliger vil normalt utgjøre inntil ca. 25% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal.  For sekundærboliger vil ligningsverdien utgjøre 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Se http://www.skatteetaten.no for nærmere informasjon.ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring ASA, med polisenummer: 82819070. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter ETilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.DiverseBoligen har midlertidig brukstillatelse utstedt 17.11.13. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Det er en forutsetning for denne handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finne sted. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.

Kjøper(e) av leiligheten må være andelseier av Vansjø BBL eller tegne andel i laget for å kunne bli eier(e) av andelen i BL. Medlemsstatus må være avklart før overtagelse.

Det er vedtektsbestemt 20 dagers forkjøpsrett.

Dyrehold krever styrets samtykke.

Borettslaget ligger i en samleseksjon hvor bolig og bygget er seksjonert i tre. Vedtekter for sameiet kan utleveres ved henvendelse til eiendomsmegler.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 23.11.2017 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
2 016 356,- (Prisantydning)
1 230 644,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 247 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
3 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
4 932,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 251 932,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Ved benyttelse av forkjøpsrett tilkommer gebyr kr.
6.556,-OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har ikke tegnet eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Joachim Kolderup.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Egenerklæring, datert: 23.11.2017
- Opplysninger fra forretningsfører, datert: 14.11.2017
- Vedtekter og Husordensregler
- Årsmøte for år 2017
- Reguleringsbestemmelser, datert: 13.11.2017
- Matrikkelrapport, datert: 13.11.2017
- Kommunal tilknytning(vann og avløp), datert: 04.01.16
- Grunnkart
- Midlertidig brukstillatelse, datert: 17.11.13
- Energiattest
Se prospekt
Moss, 1523 Ryggeveien 37, leilighet 406
1523, Ryggeveien 37, leilighet 406
Last ned dokumenter
Her finner du en oversikt over alle viktige dokumenter som man må ha i en budgivning
Last ned alle dokumenter som ZIP Budskjema.pdf Egenerklæring og energiattest.pdf Offentlige opplysninger.pdf Opplysninger om borettslaget.pdf
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Ryggeveien 37, leilighet 406
1/28
Lukk
0