Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
ØSTÅSEN/SON: Velholdt enebolig fra 2004 med flott utsikt og solrik hage. Dobbelgarasje. Attraktiv plassering i familievennlig nabolag.
Last ned budskjema
Dokumenter
Granittveien 10 formidles av Boa Eiendomsmegling Moss.Eiendommen ligger i høyden på Store Brevik og har vidstrakt utsikt mot vest.Utearealene er solrike, pent opparbeidet og bærer preg av å være velstelt.Utearealene er ypperlige for både lek og grilling sommerstid.
Finlandsrose

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

På balkongen får du kveldssolen enda noen minutter lenger sommerstid.Balkongens utsikt inkluderer landskapet i hele fem fylker, deriblant innlandet på andre siden av fjorden.Veiledende planskisse - første etasje.Stuen utgjør sammen med kjøkkenet en sosial sone i første etasje.En rekke høyreiste vinduer i vestveggen ivaretar utsikten og lysforholden både i stuen og på kjøkkenet.Sommerstid er det enkelt å ta med maten utendørs gjennom stuens tofløyede terrassedør.Et langstrakt spisebord finner sin naturlige plass på kjøkkenet.Kjøkkeninnredningen er en omfangsrik løsning fra byggeåret med stilren fremtoning.Kjøkkenets mange skuffer og skap har til sammen meget gode oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk.Vindusflater på tre av fire sider gir kjøkkenet en spesielt lys atmosfære på dagtid.Badet på nedre plan inkluderer stor skapmengde.Med et supplerende bad i første etasje er klosettet lett tilgjengelig for gjester.Husets separate vaskerom har adkomst direkte fra entréen.Veiledende planskisse - andre etasje.En romslig loftsstue utgjør det naturlige sentrum av andre etasje.Loftsstuen kan fungere utmerket som barnas egen avdeling eller en dedikert TV-stue.Husets fire soverom er samlet i praktisk nærhet på én og samme flate i andre etasje.To av soverommene er innredet med skyvedørsskap.Fra samtlige soverom får du tilgang på lagringsmuligheter bak kneveggene.Her får barna plass til lek og opphold i egne omgivelser.Badet i andre etasje er innenfor et fåtall skritt fra samtlige soverom.Med bad i begge etasjer, er mye tilrettelagt for en effektiv morgenstund.Badet i andre etasje er velutstyrt med både et romslig dusjhjørne og et innbygget badekar.Hallen er voluminøs og praktisk for en barnefamilie.Yttertøyet oppbevarer du lett tilgjengelig i skyvedørsgarderoben under trappen.Nabolagets åpne omgivelser medfører et generelt luftig preg.Dobbelgarasjen byr på gode lagringsmuligheter, inkludert et innredet loft.Garasjens loft er ikke måleverdig grunnet takhøyde, men gulvflaten er 13,5 kvadratmeter.På Store Brevik vil du bo i et utpreget familievennlig nabolag med sykkelavstand til sjarmerende Son sentrum.
9
1005
Se store bilder
Prisantydning: 7 000 000,-
Totalpris: 7 000 000,-
Primær rom: 166m²
Boligtype: Enebolig
Eieform: Selveier
Kort om
"ØSTÅSEN/SON: Velholdt enebolig fra 2004 med flott utsikt og solrik hage. Dobbelgarasje. Attraktiv plassering i familievennlig nabolag."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.133 Bnr.568 i Vestby kommuneKort oppsummertEneboligen i Granittveien 10 ble oppført i 2004 og inneholder en romslig såvel som smart utformet planløsning med blant annet fire soverom samt bad og stuer i begge etasjer. Eiendommen ligger høyt i terrenget og byr på flott, nær 180-graders utsikt i vestlig retning - Oslofjorden inkludert.

Utearealene bærer preg av å være velstelt og er pent opparbeidet med blant annet gressplen, prydbusker og frukttrær samt et hvitmalt stakittgjerde som rammer inn hagen mot vest. Utearealene er ypperlige for både lek og grilling sommerstid, og har gode solforhold allerede fra tidlig morgen og helt frem til solnedgang i nordvest midtsommers.

På Øståsen, lengst nord på Store Brevik, vil du bo i et utpreget familievennlig nabolag, like i nærheten av både skoler, barnehager og et rikt aktivitetstilbud. Til både badestrand og den sjarmerende sentrumskjernen av Son sykler du på kun få minutter.
 • Romslig enebolig fra 2004 på Store Brevik
 • Smart romløsning over to plan
 • Fire soverom, samt stue og bad i begge etsjer
 • Stort kjøkken med spisestue
 • Dobbelgarasje med innredet loft
 • Sentralstøvsuger
 • Hageutstyr kan medfølge
 • Fiberkabel fra Get lagt inn i huset
 • Nyere motorisert terrassemarkise
 • Gangavstand til barne- og ungdomsskole
 • Bredt aktivitetstibud i området
 • Gangavstand til badestrand i Brevikbukta, samt flere populære strender
 • Nærhet til dagligvarebutikker, skoler og barnehager
 • 15 minutters gange til sjarmerende Son sentrum
 • 37 min. med tog til Oslo fra Sonsveien stasjon
Ditt nye hjemHusets plassering i høytliggende terreng og åpne omgivelser medfører en luftig atmosfære og svært gode solforhold store deler av dagen. Vel så attraktiv er utsikten som er vidstrakt i vestlig retning og inkluderer Oslofjorden, både innendørs og fra terrassen i hagen. På balkongen i andre etasje er utsikten enda bedre og inkluderer landskapet i hele fem fylker, deriblant innlandet på andre siden av fjorden. På balkongen titter også kveldssolen inn enda noen minutter lenger fra nordvest midtsommers.

I både kjøkkenet og stuen på nedre plan ivaretas utsikten og lysforholden av en rekke høyreiste vinduer i vestveggen. Direkte innsyn er i praksis fraværende, og begge rom oppleves dermed behagelig private. Stuen utgjør sammen med kjøkkenet en sosial sone med god felles boltreplass for familien i hverdagen. Her er det også rom for opptil flere møbelgrupper, deriblant et langstrakt spisebord til små eller større anledninger på kjøkkenet.

Selve kjøkkeninnredningen er en omfangsrik løsning fra byggeåret med stilren fremtoning og meget gode oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk. Meterlange benker byr i tillegg på brede flater du kan ta i bruk ved tilberedning. Legg merke til at samtlige av kjøkkenets hvitevarer medfølger. Vindusflater på tre av fire sider gir for øvrig kjøkkenet en spesielt lys atmosfære på dagtid, og etter mørkets frembrudd står downlights i himlingen for jevn belysning over kjøkkensonen.

På nedre plan inngår også ett av husets to bad, samt et separat vaskerom som har adkomst direkte fra entréen slik at skitne tur- og barneklær enkelt kan tas rett inn til vask. Vaskerommets gode størrelse oppleves praktisk og åpner også for muligheten til lagring i skap og kommoder. Hendig er også romløsningen med et supplerende bad i første etasje som gjør klosettet lett tilgjengelig for gjester. Badets øvrige innredning inkluderer stor skapmengde samt dusjhjørne, og i likhet med kjøkkenet er standarden også her som fra byggeåret.

Husets fire soverom er samlet i praktisk nærhet på én og samme flate i andre etasje, og er av relativt like størrelser som blant annet innebærer at barna får plass til lek og opphold i egne omgivelser. To av rommene er innredet med skyvedørsskap, og fra samtlige rom får du tilgang på lagringsmuligheter bak kneveggene.

Fra samtlige soverom er det kun et fåtall skritts gange over til etasjens bad som er velutstyrt med både et spesielt romslig dusjhjørne og et innbygget badekar. Med bad i begge etasjer, er mye tilrettelagt for en effektiv morgenstund.

En romslig loftsstue utgjør det naturlige sentrum av andre etasje og kan fungere utmerket som barnas egen avdeling eller en dedikert TV-stue. Møblér gjerne med en tre-seter og mediemøbler, her er det plass nok til begge deler.

For øvrig har huset gode lagringsmulighet for stort og smått av eiendeler i boder, bak knevegger og på loftet, samt i garasjen som er innredet med et disponibelt, ikke måleverdig loft der gulvflaten er 13,5 kvadratmeter.Innhold1. etasje: Hall, vaskerom, bad, kjøkken med spisestue og stue med utgang til terrasse.
2. etasje: Trappegang, bad, fire soverom og stue.Beliggenhet og nærområdetGranittveien 10 har en attraktiv plassering på den øvre og nordre delen av Store Brevik, som er blant de mest populære boligområdene for småbarnsfamilier omkring Son.

Det eksisterer en rekke barnehager i nærområdet, hvorav den nærmeste finnes i nabolaget kun 50 meter unna. For barna er det gang- og sykkelavstand til to barneskoler og ungdomsskolen. Den nye barneskolen på Brevik, som ligger 800 meter unna, skal stå ferdig til skolestart i 2018. Ved ungdomsskolen ligger i tillegg idrettsanlegg og slalombakke som yrer av liv så snart forholdene tillater vinterstid. Son har faktisk sin egen slalomklubb tilknyttet bakken.

Nærområdets bredde av aktivitetstilbud inkluderer for øvrig tennisbaner med innehall for vinterspill som er innenfor få minutters gange, samt ridesenter, golfbane, svømmehall, samt et aktivt fotball- og håndballmiljø for yngre. Det er flere treningssentre nærheten (både på Spa-hotellet og på Sletta), og det nærmeste er på Cato-senteret, som ligger like ved. Soon Seilforening har i tillegg et veletablert maritimt miljø. Innerst i Sonskilen ligger en av de større småbåthavnene på denne siden av fjorden som kan være et godt utgangspunkt for utflukter på fjorden.

Ned til sentrumskjernen kan du gå på cirka 15 minutter eller kjøre på omlag fem minutter. Følger du Brevikveien langs vannet, passerer du Son kulturkirke som har hyppige arrangementer for liten og stor året gjennom. Like nedenfor venter Son Spa som også er en hyggelig møteplass i nærmiljøet, samt Sonsstranda er et ypperlig sted for en frisk morgendukkert så vel som solbading på svaberget.

Sentrum av Son er kjent for å være en sommeridyll med sørlandspreg og byr på et godt utvalg restauranter og butikker, og ikke minst et rikt maritimt miljø og flere gallerier og utstillinger av ulike størrelser. Du finner i tillegg et tilbud innenfor helse som lege, tannlege og apotek i sentrumskjernen, samt ett av Vinmonopolets utsalg. Dagligvarene kan du gjerne handle på KIWI i sentrum, på Sletta eller REMA1000 like nedenfor som begge er enkle å svinge innom på vei hjem i hverdagen.

Son har en sentral beliggenhet på Østlandet, med den flotte skjærgården rett utenfor og samtidig praktisk pendleavstand til Oslo. Av- og påkjøring til E6 ved Tegnebyholtet er ikke mer enn syv minutter unna og kjøretiden videre til Oslo er cirka 35 minutter utenom rushtid.

Ved E6 ligger Sonsveien stasjon som etter den pågående utbyggingen av Follobanen vil få betydelig redusert reisetid til Oslo S fra dagens 37 minutter. Til stasjonen kan du enkelt ta 540-bussen fra holdeplassen som er 5 minutters gange unna gårdsplassen. Samme buss har timesavganger mellom Moss bussterminal og Vestby stasjon store deler av dagen.

For øvrig kjører du til Moss med ferge til Vestfold på cirka 15 minutter, og til svenskegrensen på omlag tre kvarter.TomtAreal: 700 kvm, Eierform: Eiet tomtParkeringDobbelgarasje, samt biloppstillingsplass på egen tomt. Garasjen har for øvrig innlagt strøm.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport. Bolig oppført på ringmurselementer. Yttervegger over grunnmur oppført i isolert bindingsverk. Fasader med liggende trekledning med etablert luftespalte i bunn av kledning. Saltak oppført i trekonstruksjon med prefabrikkerte takstoler. Tak tekket med takstein. Renner og nedløp i stål, pipe helbeslått over tak. Montert snøfangere, stigetrinn, beslag på kåpebord. Vinduer med ramme og karm i tre med 2-lags isolerglass fra 2004.Overflater og innredningGulv: Fliser i hall, vaskerom og begge bad, for øvrig 3-stavs eikeparkett, laminat og trebord. Innervegger: Fliser på begge bad og flisfelt på kjøkken, for øvrig tapeter og malte flater. Himlinger: Takess og malt panel.

Kjøkken: Skapinnredning med profilerte hvite fronter, stålgrep og laminerte grå benkeplater. Hvite veggfliser over benker. Nedfelt dobbel stålservant med ett-greps blandebatteri. Innbygget platetopp og stekeovn. Tilkoblingsmulighet for oppvaskmaskin. Nisje for kjøleskap. Veggmontert ventilator i stål.

Bad
1. etasje: Servantskap med glatte hvite fronter, stålgrep og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil og overbelysning. Sideskap med glatte hvite fronter og stålgrep. Benkeskap med glatte fronter i hvit høyglans og grepslister. Dusjhjørne med hånddusj og faste skjermvegger med skyvedør. Gulvmontert klosett.

Bad
2. etasje: Servantskap med glatte hvite fronter, stålgrep og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil og overbelysning. Sideskap med glatt hvit front og stålgrep. Innbygget hjørnebadekar med hånddusj. Dusjhjørne med hånddusj og faste skjermvegger med skyvedører. Gulvmontert klosett.OppvarmingBoligen er elektrisk oppvarmet supplert med peisovn.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje:
1. etasje: 95 kvm.
2. etasje: 71 kvm.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringIht. brev fra Vestby Kommune datert 03.10.2017 omfattes eiendommen av reguleringsplan Øståsen med formål konsentrert småhusbebyggelse vedtatt 24.06.1996 med plan nr 0019. Eiendommen omfattes også av kommuneplanens arealdel KPLAN 2014 med formål boligbebyggelse, nåværende vedtatt 20.04.2015.Kommunale avgifterKr.
6.864,- for 2017. Vann og avløp etter forbruk.

Renovasjon tilkommer og blir fakturert direkte fra Movar.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 1 223 476 per 31.12.15 01:00 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 3 425 732 per 31.12.15 01:00EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter DTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 01.10.2004. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbokTinglyst erklæring 28.09.1999 dagboknr. 8583 vedr. Erklæring/avtale.

Det gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 02.10.2017 og tilstandsrapport datert 26.09.2017 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
6. Kjenner du til om det er/har vært utettheter på tak/fasade/terrasse/garasje? Svar: Nei - Det kan oppstå noen små flekker på garasjeloftgulvet i den delen som ikke er isolert/innredet. Vi har ikke avdekket lekkasje fra taket og derfor antatt at det kan være kondens.
6.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Svar: Ja - av faglærte og ufaglærte/egeninnsats/dugnad/vennetjeneste.
6.2. Firmanavn. Svar: Fun Montasje.
6.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når. Svar: Snekkerarbeid utført av Fun Montasje ved innredning av loftrom i garasje. Gulv- og takplater i samme rom ble lagt av undertegnede.
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeider/kontroll ved el-anlegg og/eller andre installasjoner, f.eks. oljetank, sentralfyr eller ventilasjon? Svar: Ja - av faglærte og ufaglærte/egeninnsats/dugnad/vennetjeneste.
7.2. Firmanavn. Svar: EN Elektro AS.
7.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når. Svar: EN Elektro installerte det elektriske anlegget i garasjen. Kontakter ble montert av faglært venn. 15. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år? Svar: Ja - Takst av boligen ble gjort 25.09.2017. 16. Kjenner du til om det er foretatt radonmåling på eiendommen? Svar: Ja - Det ble ikke funnet radon i boligen/eiendommen. 17. Er det andre forhold ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap)
Svar: En av flisene på gulvet i entre, som er skjult under dørmatten, har en sprekk. På noen vegger er det merker etter tidligere oppheng av hylle og TV. Downlights over oppvaskbenken er frakoblet, og enkel LED-belysning er satt opp.  

Iht. takst: Verditakst: Kr.
7.000.000,-
Lånetakst: Kr.
6.000.000,-OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
7 000 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
175 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 000 000,-))
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
--------------------------------------------------------
185 422,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
7 185 422,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Knut Dahl.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst/tilstandsrapport.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Tilstandsrapport, datert: 26.09.2017
- Egenerklæring, datert: 02.10.2017
- Grunnboksutskrift, datert: 02.10.2017
- Reguleringsbestemmelser
- Arealbekreftelse med målebrev, datert: 03.10.2017
- Kommunal tilknytning(vann og avløp), datert: 03.10.2017
- Eiendomsopplysninger, datert: 03.10.2017
- Grunnkart
- Kommunale avgifter, datert: 03.10.2017
- Ferdigattest, datert: 01.10.2004
- Ligningsverdi, datert: 02.10.2017
- Energiattest
Se prospekt
Moss, 1555 Granittveien 10
1555, Granittveien 10
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Granittveien 10
1/34
Lukk
9