Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
SLALÅMBAKKEN: Gjennomgående 3-roms med fantastisk utsikt og 2 balkonger. Stort, moderne kjøkken. Familievennlige og fredelige omgivelser.
Last ned budskjema
Dokumenter
Slalåmbakken 3 G formidles av Boa Eiendomsmegling Moss.Leiligheten har to balkonger og flott utsikt fra den vestre av balkongene.På klare dager ser du langt ut over omgivelsene og landskapet i vest.På den vestre balkongen får du med deg ettermiddags- og kveldssolen sommerstid.
Balkongens markise skjermer godt både ute og inne om kveldssolen blir for intens.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Mye av det samme utsynet opplever du også innendørs i stuen.Stuen har en behagelig lys og ikke minst privat atmosfære uten direkte innsyn.untitled-2372-EditStuens romslige preg, form og fasong danner naturlige soner for ulike møbelgrupper.Et spisebord for fire eller flere finner sin naturlige plass i stuens indre del.Kjøkkenet er nylig pusset opp og påkostet med en moderne, omfangsrik skapinnredning.Kjøkkeninnredningen byr på rikelig oppbevaringsplass i en rekke skuffer og skap.Fra kjøkkenet kan du enkelt ta med deg måltidene utendørs til den østre balkongen.Balkongen på østsiden vender mot solens gange første del av dagen.Med to balkonger får du meg deg solens gang både tidlig og sent på dagen sommerstid.Leilighetens to soverom er av gode størrelser som henholdsvis et barnerom og et hovedsoverom.Hovedsoverommet er allerede påkostet med en hendig skyvedørsgarderobe som utnytter hele romhøyden.Barnerommet gir familiens yngste god plass til å leke i egne omgivelser.På badet er overflatene av eldre dato, mens møblene er nyere.Badet, vaskerommet og et separat toalettrom er samlet i en 3-delt romløsning fra byggeåret.Velger du på sikt å pusse opp, er det verdt å se på muligheten for å slå sammen rommene til ett stort bad.Innvendig bod med gode lagringsmuligheter.Entréen er adskilt fra stuen og utstyrt med smarte hyller og knagger.Leiligheten har en lett tilgjengelig plassering i en høy første etasje.Leiligheten ligger i sentrumsnære Slalåmbakken, her er atmosfæren tilbaketrukket og fredelig.
0
24
Se store bilder
Prisantydning: 2 200 000,-
Totalpris: 2 204 510,-
Primær rom: 83m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 2
Kort om
"SLALÅMBAKKEN: Gjennomgående 3-roms med fantastisk utsikt og 2 balkonger. Stort, moderne kjøkken. Familievennlige og fredelige omgivelser."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.3 Bnr.1496 Andelsnr.51 Orgnr.948590182 i Moss kommuneKort oppsummertDette er en gjennomgående 3-roms i Slalåmbakkens sydligste blokk som har en lett tilgjengelig plassering i en høy første etasje, balkong mot øst og vest samt flott utsikt over landskapet i vest.

Leilighetens romløsning er gjennomgående og inkluderer to soverom, et separat og stort kjøkken med nyere innredning samt en romslig baderomsløsning som kan representere et spennende potensial om du på sikt velger å pusse opp og modernisere badet.

Nabolaget består av borettslagets egen bebyggelse og har et tilbaketrukket preg samt tursti rett ut til vakre Mossemarka. Sentrumskjernen og de fleste hverdagslige fasiliteter er lett tilgjengelig innenfor få minutter med bil, buss eller sykkel.
 • Gjennomgående 3-roms leilighet i Slalåmbakken
 • Flott utsikt over landskapet i vest
 • Vestvendt balkong med ettermiddags-/kveldssol
 • Østvendt balkong med morgen-/formiddagssol
 • Baderom med potensial ved oppussing
 • Innsynsfri og privat atmosfære
 • Mulighet for leie av garasjeplass etter venteliste
 • Turvei til Mossemarka fra nabolaget
 • Sykkelavstand til Moss sentrum
 • Tilbaketrukkede, høyereliggende omgivelser
 • Kort vei til E6 - ca. 40min. til Oslo
 • Lave fellesutgifter - ingen dokumentavgift
Ditt nye hjemLeiligheten har en lett tilgjengelig plassering i en høy første etasje, og samtidig flott utsikt over landskapet i vest. Fra balkongen på vestsiden er utsikten vidstrakt, på denne siden titter også ettermiddags- og kveldssolen inn og gjør balkongen til en lun krok på gode dager sommerstid.

Mye av det samme utsynet opplever du innendørs i stuen, som også har en behagelig lys og ikke minst privat atmosfære uten direkte innsyn. Stuens romslige preg, form og fasong danner naturlige soner for store møbelgrupper som en stor hjørnesofa og et langstrakt spisebord, i tillegg er det rom for et spisebord for fire også på kjøkkenet som utfyller stuen i rollen som et sosialt samlingsrom.

Kjøkkenet er nylig pusset opp og påkostet med en moderne, omfangsrik skapinnredning som byr på rikelig oppbevaringsplass i en rekke skuffer og skap. Innredningen er helhetlig utformet, og samtlige hvitevarer er innbygget og medfølgende slik at du kan flytte inn til et ferdig utstyrt og moderne kjøkken.

Via kjøkkenet får du tilgang på leilighetens andre balkong, som på denne siden vender mot øst og solens gang allerede fra tidlig morgen i sommerhalvåret. I likhet med balkongen på motsatt side er det også her helt fritt for direkte innsyn.

To soverom gjør leiligheten aktuell for en liten barnefamilie, og soverommene er av gode størrelser som henholdsvis et barnerom og et hovedsoverom. Hovedsoverommet er allerede påkostet med en hendig skyvedørsgarderobe som utnytter hele romhøyden, og byr i tillegg på tilnærmet like flott utsikt som stuen - et utsyn det er spesielt fint å våkne til i sommerhalvåret.

Leilighetens bad har den opprinnelige romløsningen i behold og består av selve baderommet samt et dedikert vaskerom og et separat toalettrom. Her er overflatene av noe eldre årgang, mens baderomsmøblene er oppgradert i senere tid og har et tidsaktuelt preg. I tilsvarende leiligheter er disse tre rommene slått sammen til ett stort bad i forbindelse med renovering av våtrommene, noe det kan være verdt å se på muligheten for også her om du på sikt velger å pusse opp.InnholdEntré, toalettrom, vaskerom, bad, 2 soverom, kjøkken med utgang til balkong og stue med utgang til balkong.Beliggenhet og nærområdetLeiligheten ligger på det luftige og fredelige høydedraget Gjerrebogen rett utenfor sentrumskjernen av Moss. Her er atmosfæren tilbaketrukket og fredelig, sentrumsstrøkene er kun en kort sykkeltur unna og både skoler og marka er innenfor kort gangavstand.

For de yngste kan skoleveien i stor grad legges på fortau og sykkelveier inkludert trafikksikker undergang ved Innfartsveien frem til Verket skole på Mosseskogen. Skolen har trinn fra
1. til 10. og er kjent som en av de bedre i Moss.

Dagligvarene kan du gjerne handle på Bunnpris ved avkjøringen til Carl Sibbern kun gode 300 meter unna, eller på nærbutikken SPAR i krysset mellom Vålerveien og Krapfossveien som blant annet har ferskvaredisk og varmretter. Det er også gangvei ned til KIWI og REMA1000 ved Mosseskogen, og på Mosseporten finner du et større antall forretninger under ett og samme tak.

Tar du turen inn til sentrum, er de fleste fasiliteter samlet rundt gågaten - deriblant byens store kjøpesenter Amfi Moss med tilknyttet bussterminal. 412-bussen passerer forbi i Peer Gynts vei rett ovenfor leiligheten og tar deg inn til bussterminalen på cirka 10 minutter.

Fra holdeplassen ved Mosseporten tar TIMEkspressen deg til Oslo på 50 minutter, velger du toget fra sentrum er reisetiden fra 41 minutter. Med bil tar du deg svært enkelt ut på E6 og får en kjøretid til hovedstaden på omkring 40 minutter utenom rushtid.

Nærliggende Mossemarka gir deg enkel tilgang til flotte turområder på turløypen som passerer forbi rett nord for borettslaget og fortsetter videre inn i marka bak Mosseporten. Her kan du i praksis spenne på deg skiene ved utgangsdøren og legge ut i lysløypen helt opp til skihytta eller i det nye skianlegget så snart forholdene tillater. Turløypene er også ypperlige for løpeturer ellers i året; ta gjerne en runde på Vansjøstien gjennom innom Nesparken - en fin runde på cirka én mil.TomtAreal: 127 578 kvm, Eierform: FellestomtParkeringParkering skjer på borettslagets felles parkeringsplass. Garasjeplass etter ventelisteprinsippet.ByggemåteHentet fra verdi- og lånetakst. Bygningsdeler i gulv, etasjeskiller og vegger mellom seksjoner i mur/betong. Vegger ut mot terrasser antas i isolert bindingsverk. Støpt gulv på grunn, antas på komprimerte masser. Vegg ut mot terrasser antas oppført i isolert bindingsverk, med utvendig trepanel og innvendig plater. Blokken har flatt tak, antas dekket med papp eller tilsvarende. Vinduer med rammer og karmer med isolerglass.Overflater og innredningGulv: Belegg på toalettrom, vaskerom og bad, Innervegger: Tapeter, våtromstapeter, fliser, malte MDF-plater og malte glatte flater. Himlinger: Malte glatte flater.

Kjøkken: Skapinnredning med profilerte hvite fronter, stålgrep og laminert mørk benkeplate i tre-imitasjon. Hvite metrofliser på vegg over benk. Nedfelt porselensservant med 1-greps blandebatteri. Innbygget platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin, ventilator, køle- og fryseskap.

Bad: Servantskap med glatte hvite fronter, stålgrep og helstøpt porselensservant med 1-greps blandebatteri. Veggmontert speil og overbelysning. Sideskap med glatte hvite fronter og stålgrep. Dusjkabinett.

Vaskerom: Veggmontert porselensservant med 1-greps blandebatteri. Veggmontert lysarmatur. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin. Tørkeskap.

Toalettrom: Gulvmontert klosett.OppvarmingLeiligheten varmes opp med elektrisitet.Vei, vann og avløpOffentlig vann og avløp. Offentlig vei fram til eiendommen, forøvrig privat veinett på borettslagets område. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.Adgang til utleieIht. vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringIht. brev fra Moss Kommune datert 04.10.2017 omfattes eiendommen av reguleringsplan Krapfoss. Krapfossvegen (Gang og sykkelveg) med formål kjørevei vedtatt 16.09.1986 med plan nr.190. Reguleringsplan Krapfoss - del av Krapfoss med formål park vedtatt 28.03.1946 med plan nr.7. Reguleringsplan Krapfoss, del av området mellom Vålervegen, Gjerrebogen med formål offentlig friområde vedatt 15.02.1973 med plan nr.85. Reguleringsplan Solgaard Skog. Eksisterende og nytt industriområde med formål kjørevei vedtatt 30.04.1985 med plan nr.173. Reguleringsplan Gjerrebogen del av Gjerrebogen med formål parkeringsplass, kjørevei, blokkbebyggelse, gangvei, forretning, friluftsområde (på land), annen veigrunn, felles avkjørsel, boliger, garasjeanlegg og offentlig bebyggelse vedtatt 05.11.1968 med plan nr.57. Reguleringsplan Vålerveien 130 med formål frisikt vedtatt 23.02.2015 med plan nr.357. Eiendommen omfattes også av kommuneplan KP_0104 med formål Bebyggelse og anlegg, nåværende vedtatt 20.06.2011.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i de månedlige fellesutgiftene.Felleskostnader inkluderer2 233 pr. mnd.

Felleskostnadene dekker renter og avdrag fellesgjeld, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, strøm på fellesarealer, kabel-tv, forretningsførsel, revisjon mm. Regnskap for 2016 følger vedlagt.

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer,kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 4 510,- i følge brev fra forretningsfører, datert 08.11.2017. Lån hvor det betales rente og avdrag. Annuitetslån. Rente Pt.: 2,13 %. Renter og avdrag pr.mnd. med dagens rente : 381,-, hvorav renter utgjør kr 9,- og avdrag utgjør kr 372,-. Lånets løpetid: 31/12-2018. Lånenr. 67140503097. Bankforbindelse: Nordea

Borettslaget har ikke IN-ordning.

Andelen er sikret i Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS, dette sikrer borettslaget mot økonomisk tap ved manglende innbetaling av felleskostnader.FellesformueKr. 7 877,- i følge brev fra forretningsfører, datert 08.11.2017LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 591 959 per 31.12.16 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 894 268 per 31.12.16ForsikringForsikret i Gjensidige ForsikringASA, med polisenummer: 82371238. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har ikke utarbeidet lovpålagt energiattest.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.DiverseBoligen har midlertidig brukstillatelse utstedt 02.03.1970. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Det er en forutsetning for denne handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finne sted. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.

Kjøper(e) av leiligheten må være andelseier av Vansjø BBL eller tegne andel i laget for å kunne bli eier(e) av andelen i BL. Medlemsstatus må være avklart før overtagelse.

Det er vedtektsbestemt 20 dagers forkjøpsrett.

Dyrehold krever styrets samtykke.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 07.11.2017 og takst datert 07.11.2017 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeider/kontroll ved el-anlegg og/eller andre installasjoner, f.eks. oljetank, sentralfyr eller ventilasjon? Svar: Ja - kun av faglærte.
7.2. Firmanavn. Svar: Utfört elarbeid i forbindelse med kontroll.
7.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når. Svar: Dette har blitt utbedret:
1. Spenningsførende deler var ikke tilstrekkelig isolert/skjermet mot tilfeldig berøring. Jf. FEL § 20, Mangler endekappe på samleskinne for jordfeilautomater.
2. Kabelen/ledningen var ikke avsluttet/skjøtet forskriftsmessig. Jf. FEL § 22, Kommentar: Gjelder PR kabel som ligger løs i sikringsskap. Soverom
3. Jordet og ujordet elektrisk utstyr kunne berøres samtidig. Jf. FEL § 21, Kommentar: Gjelder jordet stikkontakt ved vindu i ellers ujordet rom.
4. Utstyr/anleggsdel var ikke betryggende festet. Jf. FEL § 28, Kommentar: Gjelder løs kabel til markisebryter ved vindu. Vaskerom
5. Utstyr/anleggsdel manglet jordforbindelse. Jf. FEL § 21, Kommentar: Gjelder lysarmatur med stikkontakt over vask. Bad
6. Lysarmaturen manglet kuppel/skjerm. Jf. FEL § 22, Kommentar: Gjelder lysarmatur med stikkontakt over vask.
7. Utstyr/anleggsdel manglet jordforbindelse. Jf. FEL § 21, Kommentar: Gjelder lysarmatur med stikkontakt over vask. Kjøkken
8. Utstyr/anleggsdel hadde ikke tilstrekkelig kapslingsgrad. Jf. FEL § 20, Kommentar: Gjelder bryter ved dør til kjøkken som mangler deksel og er løs.
9. Utstyr/anleggsdel hadde ikke tilstrekkelig kapslingsgrad. Jf. FEL § 20, Kommentar: Gjelder veggboks for bryter til varmtvannsbereder mangler lokk. 10. Kabelen/ledningen var ikke avsluttet/skjøtet forskriftsmessig. Jf. FEL § 22, Kommentar: Gjelder nye kabler i forbindelse med bytte av kjøkkeninnredning. Side 4 av 4
Kjøkken 11. På grunn av bygningsmessige arbeider var installasjonen løsnet / ikke forskriftsmessig festet. Jf. FEL § 9, Kommentar: Anlegget var ikke ferdig. Det forutsettes at nødvendig dokumentasjon som samsvarserklæring, sluttkontroll, risikovurdering og teknisk dokumentasjon utarbeides fra registrert elektroentreprenør og overleveres eier ved ferdigstillelse/når anlegget tas i bruk. Runar Engebretsen, juli
2016-december2016
8. Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, tilbakeslag av avløpsvann i sluk eller lignende? Svar: Ja - Har vart tett i avløp på bad, men blitt spylt i 2015 og har siden dess fungert bra.

Iht. takst: Verditakst: Kr.
2.200.000,-. Lånetakst: Kr.
2.200.000,-.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
2 200 000,- (Prisantydning)
4 510,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 204 510,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
3 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
4 932,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 209 442,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Ved benyttelse av forkjøpsrett tilkommer gebyr kr.
6.556,-.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Egil André Horgmo.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Takst, datert: 07.11.2017
- Egenerklæring, datert: 07.11.2017
- Opplysninger fra forretningsfører, datert: 08.11.2017
- Vedtekter og Husordensregler
- Årsmøte for år 2017
- Reguleringsbestemmelser, datert: 04.10.2017
- Matrikkelbrev, datert: 11.01.2016
- Kommunal tilknytning(vann og avløp), datert: 18.05.2010
- Eiendomsopplysninger, datert: 24.01.2017
- Grunnkart
- Midlertidig brukstillatelse, datert: 02.03.1970
- Ligningsverdi, datert: 08.11.2017
Se prospekt
Moss, 1598 Slalåmbakken 3 G
1598, Slalåmbakken 3 G
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Slalåmbakken 3 G
1/25
Lukk
0