Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
KLOMMESTEN: Nyere leilighet med sjarm og intim atmosfære. Vestvendt, solrik terrasse. Garasje. Sentrumsnært og tilbaketrukket.
Last ned budskjema
Dokumenter
Klommestensgata 34 C formidles av Boa Eiendomsmegling Moss.Leiligheten utgjør hele byggets andre etasje, har hems på 23 kvm. og disponerer også bod i felles kjeller.På leilighetens vestvendte balkong får du med deg ettermiddags- og kveldssolen på gode sommerdager.Balkongen byr på fint utsyn over omgivelsene - spesielt i nordlig retning.
Plasseringen i høyden med skrånende terreng nedover på vestsiden sørger også for en luftig atmosfære.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Balkongens 23 kvadratmeter har god plass til både utegrill og en sittegruppe eller to.Fra både stuen og kjøkkenet er det enkel tilgang til balkongen.Fra kjøkkenet kan du ta med deg måltidene rett ut til balkongen på gode sommerdager.Kjøkkenøyen har sitteplass for to og byr på utsyn mot vest.Kjøkkeninnredningen er omfangsrik og oppgradert med alle hvitevaer innbygget, deriblant en ekstra bred induksjonstopp.Leiligheten ble som ny også oppgradert med en moderne, dekorativ vedovn som varmer effektivt.Over kjøkkenet og stuen er takhøyden utpreget god.Trappen leder opp til hemsen med hele 23 kvadratmeter gulvareal.Himlingen som følger yttertaket helt opp til full mønehøyde skaper en svært voluminøs romfølelse.Stuen og gangen innenfor er oppgradert med 2-stavs eikeparkett.Leilighetens tre soverom er samlet langs gangen og dermed distansert fra den sosiale sonen.Gangen leder fra entréen frem til kjøkkenet og gjør det enkelt å bære handleposene inn.Innerst i gangen finner du et separat vaskerom, som også er blant oppgraderingene.Tre soverom gjør leiligheten aktuell for en barnefamilie.Ett av soverommene er utstyrt med en hendig skyvedørsgarderobe.Med gode romstørrelser kan du velge hvilket du vil benytte som hovedsoverom.Det midtre soverommet er velfungerende både som et barnerom og et gjesterom.Badet er godt utstyrt med både dusjhjørne og et klassisk badekar på løveføtter.Med både badekar og dusjhjørne får du valgfrihet.Vaskerommet er velutstyrt til sitt formål og har også plass til et kjøle- eller fryseskap.Vaskerommets praktiske innredning inkluderer en omfangsrik skapinnredning, skyllekum og arbeidsbenker.Leiligheten ble som ny oppgradert med gulvfliser i entréen og toalettrom med varme i gulvet.Leiligheten har privat trappegang frem til egen ytterdør.Leiligheten er en del av et nyere, lite sameie med pent opparbeidede fellesarealer.Omgivelsene for øvrig er veletablerte og solrike.Det medfølger parkeringsplass både i garasje og på felles gårdsplass.Hele sentrumskjernen er innenfor fem til ti minutters gange, deriblant togstasjonen.
2
163
Se store bilder
Prisantydning: 3 895 000,-
Totalpris: 3 895 000,-
Primær rom: 126m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 3
Kort om
"KLOMMESTEN: Nyere leilighet med sjarm og intim atmosfære. Vestvendt, solrik terrasse. Garasje. Sentrumsnært og tilbaketrukket."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.2 Bnr.1347 Snr.6 Orgnr.911902893 i Moss kommuneKort oppsummertDette er en nyere 4-roms leilighet med god standard, vestvendt balkong og tilbaketrukket plassering i etablerte omgivelser ved sentrumsnære Klommesten.

Leiligheten utgjør hele byggets andre etasje og ble som ny betydelig oppgradert gjennom en rekke tilvalg, blant annet med en mer omfangsrik og velutstyrt kjøkkeninnredning, et separat vaskerom, vedovn i stuen samt oppgraderte gulv i flere rom, med mer.

Leiligheten har også en vestvendt balkong på 23 kvadratmeter som gir deg tilgang på ettermiddags- og kveldssolen på gode sommerdager. Her er det i tillegg fint utsyn mot landskapet i nord.

Hele sentrumskjernen er innenfor fem til ti minutters gange, deriblant togstasjonen. En rekke busslinjer stopper i Klostergata like nedenfor, deriblant ekspressbuss til Oslo.
  • Nyere 4-roms på Klommesten
  • Oppført i 2012, betydelig oppgradert som ny
  • Vestvendt balkong med kveldssol og utsyn
  • Velutstyrt kjøkken med innbyggede hvitevarer
  • Påkostet bad, separat vaskerom og toalettrom
  • 3 soverom med gode størrelser
  • Biloppstillingsplass i kjeller og på gårdsplass
  • Tilbaketrukket i sentrumsnære omgivelser
  • Få minutters gange til sentrumskjernen
  • Nær bussholdeplasser, kort vei til togstasjon
Ditt nye hjemLeilighetens plassering i øverste etasje er gjør seg synlig i form av skrånende himlingsflater i flere rom, og ikke minst en utpreget god romhøyde i stuen og på kjøkkenet. Over de sistnevnte følger himlingen yttertaket helt opp til full mønehøyde og skaper en svært voluminøs romfølelse. Begge rom tilføres også gode lysmengder på dagtid gjennom store glassflater i vestveggen, helt uten at direkte innsyn er et tema.

Stuen er av god størrelse og dermed enkel å møblere med både en sofagruppe og et spisebord. Her er det også montert en moderne vedovn som varmer effektivt og bidrar til lun stemning innendørs i den kjøligere årstiden. Legg også merke til trappen som leder opp til hemsen med hele 23 kvadratmeter gulvareal.

Både stuen og kjøkkenet har dør ut til balkongen på 23 kvadratmeter som strekker seg i hele leilighetens lengde og vender i vestlig retning, mot solens gang på ettermiddag og kveld sommerstid. Her er det god plass til både en sittegruppe eller andre utemøbler, samt fint utsyn over omgivelsene - spesielt i nordlig retning. Plasseringen i høyden med skrånende terreng nedover på vestsiden sørger også for en luftig atmosfære.

Kjøkkenet er på sin side utstyrt med en omfangsrik skapinnredning med gode oppbevaringsmuligheter og samtlige hvitevarer innbygget, deriblant en ekstra bred induksjonstopp og stekeovn plassert i riktig arbeidshøyde. Midt i rommet er det også montert kjøkkenøy med supplerende benkeplass samt barløsning med flere sitteplasser.

Den langstrakte gangen som leder helt fra entréen og frem til kjøkkenet gjør det for øvrig enkelt å bære handleposene inn uten å gå via stuen. Langs gangen finner du også leilighetens øvrige rom, deriblant soverommene som her har praktisk nærhet til badet og samtidig god distanse til den sosiale sonen.

Tre soverom gjør leiligheten aktuell for en barnefamilie, og har du ikke permanent behov for alle kan ett av de to store også gjerne utgjøre en liten stue nummer to - eller kanskje et bibliotek? Her kan du i utgangspunktet også velge hvilket du vil benytte som hovedsoverom. Ett rom er utstyrt med en hendig skyvedørsgarderobe, for øvrig er det god plass til tilsvarende løsninger eller tradisjonelle skap også i de øvrige. Ytterligere oppbevaringsmuligheter for klær og accessoirer finner du både i gangens høyreiste skaprekke og entréens skyvedørsgarderobe.

Badet er godt utstyrt med både dusjhjørne og et klassisk badekar på løveføtter som til sammen gir deg valgfrihet. Badet oppleves i utgangspunktet romslig, og svinger du inn dusjhjørnets glassdører utenom bruk får du med enkle grep enda større bevegelsesflate.

I tillegg til badet har leiligheten også både et separat toalettrom og et dedikert vaskerom som er velutstyrt til sitt formål med omfangsrik skapinnredning, skyllekum og arbeidsbenker. Sistnevnte rom har foruten vaskesøyle også plass til et fryse- eller kjøleskap som supplement til kjøkkenet. Begge rom er for øvrig distansert fra den sosiale sonen ved hver sin ende av gangen.EierbrøkSeksjonsbrøk: 100/600Innhold2. etasje: Entré, gang, vaskerom, bad, 3 soverom, samt kjøkken og stue med utgang til balkong på 23 kvm. Loft: Hems med 23 kvm. gulvareal.

Leiligheten disponerer også bod i felles kjeller.Beliggenhet og nærområdetKlommestensgata 34 C ligger i tilbaketrukkede omgivelser på Klommesten og i et veletablert nabolag der lite minner om nærheten til sentrumsgatene og alle byens fasiliteter.

Den sentrale beliggenheten gjør sentrumskjernen av byen lett tilgjengelig, med gågaten innenfor en kort spasertur. Ved gågaten ligger byens store kjøpesenter Amfi Moss med over 70 forretninger samlet under samme tak, samt bussterminalen med alle linjer som tar deg videre i de fleste himmelretninger.

Sjarmerende Møllebyen på nordsiden av byen er kjent for sin intime atmosfære, her kan du gjerne ta lunchen hos Café Riis, en forfriskning hos Mikrobryggeriet eller se de nyeste filmene på SF Kino. På motsatt kant av sentrum finner du byens sommerperle Kanalen, der både Fiskebasaren og Peppes Pizza har store uteområder langs kaikanten i sesong. Rett på andre siden av Kanalen ligger renommerte Mors Café med sine gode kaffespesialiteter, Kanalparken og sandstranden Sjøbadet.

Beliggenheten tett på sentrum er også et gunstig utgangspunkt for å benytte kollektivtilbudet i byen, da først og fremst buss gjennom de lokale Metro-linjene og regionale forbindelser. Fra oppkjørselen er det ikke mer enn gode 200 meter til de nærmeste bussholdeplassene for lokalbusser og TIMEkspressen, mens Flybussen har hyppige avganger fra Nesparken like nedenfor. Togstasjonen er også innenfor gangavstand og har i dag en reisetid til Oslo S fra 40 minutter. Etter den planlagte utbyggingen av jernbanen vil reisetiden forkortes betydelig.

Det er kort kjørevei opp til handelsområdet City Syd med en rekke større kjedetilknyttede varehus innenfor elektronikk, hjem, sport og fritid. Du tar deg også enkelt fra Skarmyra ut til av- og påkjøring til E6 ved Mosseporten. Kjøretiden til Oslo sentrum er cirka 40 minutter utenom rushtid, sydover er riksgrensen godt under timen.

I Mossemarka venter vakre turområder samt lysløype, preparerte skispor og kunstnøanlegg så snart forholdene tillater vinterstid. Turstiene er utmerkede også for løpeturer i hverdagen ellers i året og er tilknyttet sentrum via gangveier gjennom Nesparken.TomtAreal: 1 544 kvm, Eierform: FellestomtParkeringSeksjonen disponerer biloppstillingsplass i garasjekjeller, samt biloppstillingsplass på gårdsplass.ByggemåteHentet fra verdi- og lånetakst. Bygning oppført med støpt grunnmur med antatt sålefundamentering på stabil grunn. Etablert garasjeanlegg i kjeller. Yttervegger opplyses oppført i betongblokker. Fasader med stående trekledning. Saltak oppført i trekonstruksjon tekket med takstein. Pipe helbeslått over tak, renner og nedløp i stål, montert stigetrinn til pipe.Overflater og innredningGulv: Fliser i entré, toalettrom, vaskerom og bad, for øvrig parkett. Innervegger: Fliser på bad, for øvrig malte glatte flater. Himlinger: Trepanel. LED downlights over gang.

Kjøkken: Skapinnredning med profilerte hvite fronter og laminerte grå benkeplater. Nedfelt dobbel stålservant med avrenningsbrett og 1-greps blandebatteri. Innbygget induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Ventilator i overskap. Kjøkkenøy med heltre benkeplate og barløsning.

Bad: Servantskap med profilerte hvite fronter og helstøpt servant med 1-greps blandebatteri. Hylleskap med speilfronter og integrert over- og underbelysning. Badekar med løveføtter og veggmontert armatur. Dusjhjørne med hånddusj og svingbare glassdører. Veggmontert klosett.

Toalettrom: Servantskap med glatte hvite fronter og helstøpt servant med 1-greps blandebatteri. Veggmontert speil med overbelysning. Veggmontert klosett.OppvarmingBoligen er elektrisk oppvarmet Leiligheten har montert stålpipe med tilknyttet peisovn i stuen.Vei, vann og avløpOffentlig. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål ihht vedtektene i sameiet. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringIht. brev fra Moss Kommune datert 02.02.2017 omfattes eiendommen av reguleringsplan Byplanen med formål bolig vedtatt0
2.03.1937 med plan nr.
2. Eiendommen omfattes også av kommuneplan KP Moss
2011-2022  med formål bebyggelse og anlegg vedtatt 20.06.2011. Del av eiendommen ligger i gul støysone, jfr. kommuneplanen.Kommunale avgifterKr.
6.584,- for året 2017. Det ovennevnte beløp gjelder kun eiendomsskatt og som faktureres seksjonseier direkte. Øvrige kommunale avgifter sendes samlet til sameiet. Det er 6 terminer pr. år.Felleskostnader inkludererFelleskostnad: 1 500 pr. mnd. i følge brev fra forretningsfører datert 07.02.2017.

Felleskostnader dekker blant annet: forsikring av bygg (ikke innbo), felles strøm og kommunale avgifter (ikke eiendomsskatt).

Felleskostnadene øker i takt med kommunale avgifter, forsikringspremie med mer.

Forretningsfører bemerker følgede i sitt brev av 07.02.2017: MERK at fellesutgiftene for 2016 var kr.
1.800,- . Videre at en endring i vedtektene §2 (endret pr. 30/1/2017) åpner for at fellesutgiftene fremover skal fordeles etter sameiebrøken - noe som vil påvirke denne seksjonen. F.o.m. februar 2017 er dog fellesutgiftene på kr.
1.500,-.FellesformueKr. 9 000,- ihht. brev fra forretningsfører, datert: 07.02.2017.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 1 035 333 per 31.12.15 05:00 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 898 932 per 31.12.15 05:00ForsikringForsikret i IF Skadeforsikring, med polisenummer: SP980377.1.6. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler i sameiet er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har ikke utarbeidet lovpålagt energiattest.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 24.06.2013. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. lov om eierseksjoner § 22.

Dyrehold krever ikke styrets samtykke. Det vises for øvrig til samaiets husordensregler.Servitutter/rettigheter fra grunnbokTinglyst erklæring 07.03.2013 dagboknr. 194279 vedr. seksjonering.

For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 02.02.2017 og takst datert 30.03.2017 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
5. Kjenner du til om det er/har vært utettheter på tak/fasade/terrasse/garasje? Svar: Ja - Det var lekasje på tak/kjøkken. dette har utbygger rep. på garantien.
5.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Svar: Ja - kun av faglærte.
5.2. Firmanavn. Svar: Tor Wike tømrer.
5.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når. Svar: Takutstikket på en del over terrasse er fjernet fra ca. 60cm til 24cm utstikk. Sommeren 2015.
8. Kjenner du til reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, offentlig vedtak eller uoffisielle rettigheter/forpliktelser/varsler/tvister som kan medføre endring i bruk av eiendommen eller av eiendommens omgivelser, og/eller forslag til dette? Svar: Ja - Sameiet har mottatt nabovarsel om bygging av boliger mot Klostergata, men i praksis har dette ikke noen betydning for denne eiendommen. 15. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år? Svar: Ja - Det er reklamert til utbygger for feil på tak. Dette har utbygger rettet opp. Men saken er ikke helt avsluttet. Styret i sameiet tar hånd om dette, da dette som kjent er Sameiets eiendom. 17. Kjenner du til om sameiet/laget/selskapet er involvert i tvister av noe slag? Svar: Ja - Henviser til foregående punkt.

Iht. takst: Verditakst: Kr.
3.300.000,-
Lånetakst: Kr.
2.900.000,-OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
3 895 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
97 370,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 895 000,-))
--------------------------------------------------------
105 092,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 000 092,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Knut Dahl. BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Takst, datert: 30.03.2017
- Egenerklæring, datert: 02.02.2017
- Grunnboksutskrift, datert: 31.01.2017
- Opplysninger fra forretningsfører, datert: 07.02.2017
- Vedtekter og Husordensregler
- Regnskap for 2017
- Reguleringsbestemmelser, datert: 02.02.2017
- Arealbekreftelse, datert: 06.02.2017
- Kommunal tilknytning(vann og avløp), datert: 12.06.2013
- Eiendomsopplysninger, datert: 06.02.2017
- Grunnkart
- Kommunale avgifter, datert: 04.02.2017
- Ferdigattest, datert: 24.06.2013
- Ligningsverdi, datert: 31.01.2017
Se prospekt
Moss, 1533 Klommestensgata 34 C
1533, Klommestensgata 34 C
Last ned dokumenter
Her finner du en oversikt over alle viktige dokumenter som man må ha i en budgivning
Last ned alle dokumenter som ZIP Budskjema.pdf Offentlige opplysninger.pdf Opplysninger fra forretningsfører.pdf Takst og egenerklæring.pdf
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Klommestensgata 34 C
1/32
Lukk
2