Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
Arkitekttegnet enebolig nær Moss med sjøutsikt og egen båtplass. Godkjent utleieleilighet m/separat entré og hage - leieinntekt kr. 9.000,-/mnd.
Last ned budskjema
Dokumenter
Østre Årefjordvei 181 formidles av Boa Eiendomsmegling Moss.Eiendommen ligger i et idyllisk og oppriktig fredfylt nabolag like ovenfor Årefjorden.Her vil du bo midt i det fagre Ryggelandet som har en rekke turmuligheter å tilby.Innendørs er utsikten mot fjorden ivaretatt av store vindusflater i stuene.
Huset inneholder en spennende og annerledes plan- og romløsning som skiller seg ut i mengden .

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Himling i full høyde gjør romfølelsen svært voluminøs i stuen på nedre plan.I stuen er det god plass til en mange-seters sofa og et spisebord til familien såvel som større sammenkomster.Kjøkkeninnredningen er omfangsrik og påkostet med blant annet benkeplater i polert stein.Ekstra bred stekeovn og platetopp med gassbluss er begge fra Smeg.Huset har en gjennomgående lys og åpen atmosfære, samt en plan- og romløsning som skiller seg ut i mengden.En mer tilbaketrukket stue finner du på det øvre planet rett over kjøkkenet.Stuen på det øvre planet byr på enda bedre utsikt mot fjorden.På øvre plan inngår også ytterligere to stuer, hvorav en i dag benyttes til kontor.Fra skrivebordet opplever du inspirerende utsikt rett mot sjøen.Stuen i tilbygget fungerer utmerket som barnas egen avdeling.Denne stuen er også tilrettelagt for bruk av barna gjennom ekstra støyisolering og en skjermende dør.To av husets soverom er direkte tilknyttet barnas stue.Begge soverommene i tilbygget er velfungerende barnerom med god tumleplass.Høye himlinger utvider romfølelsen også på soverommene.Hovedsoverommet er påkostet med en hendig, innbygget skyvedørsgarderobe.Husets hovedbad ligger også på øvre plan og er noe helt for seg selv.På skyfrie kvelder kan du se rett opp mot stjernene mens du bader.Badet på nedre plan er også av god størrelse og er samlokalisert med ett av soverommene.Et fjerde soverom ligger vegg i vegg med badet på nedre plan, og har utmerket potensial som et gjesterom.Underetasjen inkluderer også en godkjent utleiedel med romløsning som tilsvarer en 2-roms.Hybelen er nå utleid for kr. 9.000,- per måned.Hagestuen preges av store vindusflater og har god plass til et langstrakt bord om du vil.Utleiedelen har egen utvendig adkomst fra husets vestre side.Veiledende planskisse - nedre plan.Veiledende planskisse - øvre plan.Veiledende planskisse - underetasje.Det medfølger tinglyst båtplass ved Bryggeberget gode 200 meter unna.Frister det med et morgenbad, kan du tusle de gode 200 meterne ned til sjøen og hoppe uti fra svaberget.Fra båtplassen får du et ypperlig utgangspunkt for utflukter på fjorden sommerstid.Følger du kyststien videre sydover på sykkel er du straks i sommerperlen Larkollen.Velkommen til Østre Årefjordvei 181 i Rygge!
0
44
Se store bilder
Prisantydning: 8 875 000,-
Totalpris: 8 875 000,-
Primær rom: 293m²
Boligtype: Enebolig
Eieform: Selveier
Rom: 5 / Soverom: 6
Kort om
"Arkitekttegnet enebolig nær Moss med sjøutsikt og egen båtplass. Godkjent utleieleilighet m/separat entré og hage - leieinntekt kr. 9.000,-/mnd."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.85 Bnr.97 i Rygge kommuneKort oppsummertVelkommen til Østre Årefjordvei 181, en innholdsrik enebolig tegnet av arkitekt Konrad Halvorsen. Huset preges av et gjennomgående moderne og helhetlig interiør, en meget lys atmosfære og store vinduer som ivaretar utsikt mot sjøen.

Husets hoveddel er fra 2001, mens et tilbygg ble oppført i 2005 og inkluderer blant annet garasje. Underetasjen av hoveddelen inkluderer en 2-roms godkjent utleiedel som har egen utvendig adkomst og egen uteplass i hagen. Hybelen gir leieinntekt på kr.
9.000,- per måned.

Eiendommen har generelt gode solforhold dagen gjennom, sommerstid helt frem til solnedgang, og er opparbeidet med en enkel hage som er lite tidkrevende å vedlikeholde.

Det medfølger tinglyst båtplass for båt inntil 15 fot ved Bryggeberget gode 200 meter unna, der det er igangsatt arbeider for å utbedre både båtplasser og bryggeanlegg.

Ved Årefjorden får du bo i meget barnevennlige, landlige og fredelige omgivelser i Rygge, med barneskole, ungdomsskole og flere barnehager innenfor sykkelavstand eller få minutter med bil.

De mer urbane områdene av Rygge og Moss er omlag 7 minutter unna, deriblant togstasjonen i Moss som har hyppige avganger og en reisetid til Oslo som i dag er på cirka 40 minutter og i fremtiden vil forkortes betydelig
 • Arkitekttegnet enebolig med godkjent utleieleilighet(50 m2) i underetasje
 • Sjøutsikt, store vindusflater og lys atmosfære
 • Spennende, innholdsrik romløsning over totalt 3 plan
 • Høy standard, vannbåren varme
 • 5 soverom og 2 bad i husets hoveddel
 • Integrert garasje
 • Store, solrike utearealer
 • Medfølgende båtplass i bryggeanlegg ca. 200 meter unna
 • Svaberg og strand med bademuligheter ved bryggeanlegget og på Årefjordstranda
 • Nærhet til vakre tur- og friluftsområder i Rygge
 • Sykkelavstand til barne- og ungdomsskole
 • Flere barnehager i nærområdet
 • Ca. 7 min. med bil til sentrum av Moss og togstasjon
 • I dag ca. 40 min. reisetid med tog fra Moss til Oslo (4 avganger/time)Ditt nye hjemHuset har en spennende og annerledes plan- og romløsning med tydelig preg av å være tegnet for akkurat denne eiendommen. Husets gode plassering, utsynet og lysforholdene ivaretas på en meget god måte og fremmer en lys, luftig og åpen atmosfære innendørs. Spesielt tydelig er dette i husets mange stuer, som alle har store vindusflater med utsikt mot Oslofjorden og landskapet i vest.

  På nedre plan er stuen og kjøkkenet samlet i en moderne, åpen løsning som utgjør husets primære sosiale sone. Denne stuen oppleves svært voluminøs av himling i full høyde og fungerer like godt som et oppholdsrom for familien i hverdagen som for større sammenkomster. En elegant innebygd peisovn i stuens indre hjørne varmer effektivt og kan gi deg en lun stemning mens du sitter til bords.

  Kjøkkeninnredningen er en omfangsrik og påkostet løsning med blant annet benkeplater i Ottaskifer og hvitevarer fra Smeg i form av en bred stekeovn og platetopp med gassbluss. Det er også montert side-by-side kjøle- og fryseskap med vann- og isdispenser. Kjøkkenet har for øvrig gode oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk og brede benker du kan benytte ved tilberedning.

  En mer tilbaketrukket stue finner du på det øvre planet rett over kjøkkenet, denne byr på enda bedre utsikt mot fjorden og har himlingen helt opp til mønehøyden.

  På øvre plan inngår ytterligere to stuer, hvorav den ene benyttes til kontor/bibliotek og har en spesielt inspirerende utsikt rett mot sjøen. Den siste, men langt fra minste stuen fungerer utmerket som barnas egen avdeling og er tilrettelagt dette formålet gjennom ekstra støyisolering og en skjermende innerdør. Praktisk er det da også at to av barnerommene er direkte tilknyttet denne stuen, med utgang til balkong.

  Både barnerommene og det naturlige hovedsoverommet har alle høye himlinger som utvider romfølelsen, og er i tillegg påkostet med hver sin innbyggede skyvedørsgarderobe som gjør det enkelt å oppbevare oversiktlig.

  Husets hovedbad er velutstyrt med både et innbygget badekar og et stort dusjhjørne av glassbyggerstein. I yttertaket over badekaret er det felt inn takvinduer, slik at du på skyfrie kvelder kan se rett opp mot stjernene mens du bader. Verdt å fremheve er også den smarte sjakten som fører skittentøyet direkte til vaskerommet på nedre plan. Vaskerommet har for øvrig adkomst rett fra hallen, slik at du kan ta skitne tur- og barneklær rett inn til vask.

  På det nedre planet er husets sekundære bad og fjerde soverom samlet i praktisk nærhet vegg i vegg, en romløsning som er spesielt hendig om du har overnattingsgjester. Ytterligere et soverom finner du i underetasjen, i tillegg til et stort teknisk rom og en bod med gode lagringsmuligheter.

  Utleieleilighet
  Underetasjen inkluderer en godkjent leilighet på ca. 50 m2 som er fullt utstyrt til eget bruk. Denne delen har egen utvendig adkomst på husets bakside og egen terrasse og uteareal i hagen. Romløsningen tilsvarer en 2-roms leilighet, hvorav stuen og kjøkkenet er samlet i en åpen løsning.

  Hybelen er nå utleid for kr.
  9.000,- per måned.InnholdNedre plan: Hall, vaskerom, bad, soverom, stue med kjøkken og utgang til terrasse. Tilbygg med hagestue, garasje og bod. Øvre plan: Gang, bad, 3 soverom, 3 stuer, utgang til balkong. Underetasje: Trapperom, gang, hall, soverom, to boder, romslig hybel med bad, stue/kjøkken og soverom.Beliggenhet og nærområdetEiendommen ligger i et idyllisk og oppriktig fredfylt nabolag like ovenfor Årefjorden i Rygge. Her vil du bo midt i det fagre Ryggelandet som har en rekke turmuligheter å tilby og i tillegg har en kulturhistorisk tyngde. Frister det med et morgenbad kan du tusle de gode 200 meterne ned til sjøen og hoppe uti fra den lille tangen Bryggeberget med svaberg, brygge og båtplass som er et ypperlig utgangspunkt for utflukter på fjorden.

  Følger du kyststien videre sydover på sykkel er du straks i sommerperlen Larkollen der du blant annet finner nye Støtvig Hotel som byr på et spennende tilbud også for fastboende. Hotellet byr på god restaurant, diner og egen bowlingsal i kjelleren samt et moderne SPA-anlegg. Besøk gjerne også kulturkaféen Losen, som selv titulerer seg som Larkollens triveligste møtested. Her får du lunchretter og spennende kaffevarianter fra tidlig morgen, og utendørs arrangeres konserter i sommerhalvåret.

  Frister det med et slag golf, er det nærmest trilleavstand til nærliggende Evje Golfpark som er blant landets mest anerkjente golfbaner og har vakkert banelandskap helt ned til vannkanten.

  For familiens yngste er det kun 2,5 kilometer å sykle frem til Vang skole på små og lite trafikkerte veier som i praksis leder rett frem til skolegården. Dette er en liten skole med kun cirka 200 elever, og på Bredsand cirka 4 kilometer unna ligger den helt nye Rygge Ungdomsskole som åpnet høsten 2016. Det eksisterer for øvrig flere barnehager i nærområdet, nærmest er Smedhusåsen Barnehage like ved barneskolen, samt Ekholt og Gubbeskogen barnehager.

  Dagligvarene kan du handle med deg hjem fra nærbutikkene SPAR på Ekholt eller Dilling som begge er enkle å svinge innom på vei ut til Østre Årefjordvei. Et bredere shoppingtilbud finner du ved City Syd på kommunegrensen som er under 10 minutter unna med bil. Her ligger blant annet kjøpesenteret Rygge Storsenter med ett av Vinmonopolets utsalg, samt en rekke kjedetilknyttede varehus med brede sortiment. Det er for øvrig verdt å fremheve at det pågår utbygging gang- og sykkelveien langs Dyreveien til sentrumsområdet av Moss.

  Fra E6 kjører du ut til Østre Årefjordvei på cirka 7 minutter, og skal du med toget kan det være like praktisk å velge stasjonen i Rygge som i sentrum av Moss. Til begge tar det kun 7 minutter med bil, og fra Moss går det hyppige tog til Oslo med reisetid fra 41 minutter. Etter den pågående utbyggingen av Follotunnelen vil for øvrig reisetiden forkortes med 10 minutter.TomtAreal: 682 kvm, Eierform: Eiet tomtParkeringDobbel garasje og parkering på tomt.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Grunnmur oppført med stående gassbetong (Siporex) veggelementer. Yttervegger over grunnmur oppført i isolert bindingsverk. Fasader med liggende trepanel. Saltak oppført i trekonstruksjoner. Tak tekket med takstein.Overflater og innredningGulv: Hovedsakelig bred 1-stavs eikeparkett, enkelte rom med 30x60 skiferfliser. Fliser på alle bad og belegg i vaskerom. Innervegger: Fliser på alle bad, for øvrig malte glatte flater. Himlinger: Hovedsakelig malt panel. Malte betongelementer i underetasje.

  Kjøkken, hoveddel: Skapinnredning med glatte lysegrå fronter, stålgrep og grå benkeplater i polert Ottaskifer. Spotbelysning under overskap. Nedfelt dobbel stålservant med 1-greps blandebatteri. Innbygget Smeg stekeovn og platetopp med gassbluss. Veggmontert ventilator. Plater på vegger over koke- og vaskesone. Innbygget oppvaskmaskin. Nisje for side-by-side kombiskap med vann- og isdispenser samt fast vanntilførsel.

  Kjøkken, separat del: Skapinnredning med glatte hvite fronter og laminerte grå benkeplater. Nedfelt stålservant med 1-greps blandebatteri. Tilkoblingsmulighet for oppvaskmaskin. Ventilator i overskap.

  Bad øvre plan: Veggmontert porselensservant med designblandebatteri fra Phillipe Stark. Veggmontert, heldekkende speil. Innbygget badekar med hånddusj. Dusjhjørne med hånddusj og skjermvegger av glassbyggerstein. Veggmontert klosett.

  Bad nedre plan: Veggmontert porselensservant med designblandebatteri fra Phillipe Stark. Veggmontert speil og overbelysning. Dusjhjørne med hånddusj og svingbare glassdører. Gulvmontert klosett.OppvarmingEtablert vannbåren gulvvarme i stor del av boligen. Boligen har oppført stålpipe med tilknyttet murt peis med innsats med glassfront.Vei, vann og avløpPrivat vei. Østre Årefjordvei 181 eier 8/40 av den private veien. Offentlig vann og avløp. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje: Underetasje: 88 m2.
  1. etasje: 140 m2.
  2. etasje: 129 m2.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål. Leilighet i underetasje er godkjent. Denne er utleid for kr. 9000,- hver måned pluss strøm.ReguleringIht. brev fra Rygge Kommune datert 27.02.17 omfattes eiendommen av reguleringsplan M137 med formål bolig vedtatt 29.01.1998.Kommunale avgifterKr. 30.615,- pr. 2017. Eiendomsskatt er inkludert i det ovennevnte beløp. Vann og avløp etter forbruk. Det er 4 terminer pr. år.

  Renovasjon tilkommer og faktureres direkte fra Movar. Det er 2 terminer pr. år.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 1 590 250 per 31.12.15 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 4 452 699 per 31.12.15EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter DTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.

  Fryser i garasje og kjøleskap i bod medfølger ikke boligen. Kun hvitevarer på kjøkken i hoveddel medfølger.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 24.11.11. Følger vedlagt.

  Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbokTinglyst erklæring 22.07.2003 vedr. Bestemmelse om bebyggelse. Tinglyst erklæring 26.06.1996 vedr. Best. om adkomstrett.

  For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 25.04.17 og tilstandsrapprot datert 25.04.17 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

  Iht. selgers egenerklæringsskjema:
  3. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i kjelleren/underetasje/krypkjeller/garasje? Svar: Vi har hatt vann inn i kjelleren ved to anledninger. Det var fordi vannkummen utenfor huset ble overfylt pga svært stor nedbørsmengde. Drenering fra kummen hadde for dårlig avsig, da noen røtter fra trær hadde vokst og begrenset et av dreneringsrørene fra kummen (på naboens tomt) . Vi har en kloakkpumpe i kjelleren, denne står på bar bakke/mye pukk. Opp fra dette hullet seg vannet inn. Dette var en forsikringssak. Dreneringsrør ble utbedret og kummen tømte dermed seg selv. Ikke vært et problem etter dette. Kummen utenfor huset må derfor sjekkes ved svært høy nedbørsmengde for å være på den sikre siden. Det har også blitt foreslått å mure opp en kant rundt klaokkpumpen for å hindre at vannet siver inn hvis noe lignende skulle skje i fremtiden.
  3.1. Kjenner du til om det er utført arbeid med drenering/fuktsikring siste 10 år?  Nei.
  3.3. Kommentarer. Svar: Ref beskrivelsen på foregående side. Dreneringsrøret som var tettet av røtter fra tre ble renset, slik at det fungerer.
  4. Kjenner du til om det er/har vært setningsskader/skjevheter på boligen/eiendommen, f.eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Svar: Noe skjevhet/helling på gulv over garasje.. Gulvet på gjesterom i
  1. etg er litt ujevnt.
  5. Kjenner du til om det er/har vært sopp, råteskader eller skadedyr i boligen, f.eks rotter, mus, maur eller lignende? Svar: Har fanget to-tre mus i garasjen siden vi flyttet inn. Må skylde oss selv, lagret noen sekker hestefor i garasjen.
  6. Kjenner du til om det er/har vært utettheter på tak/fasade/terrasse/garasje? Svar: Har hatt lekkasje fra tak mellom de to byggene (ca 2010). Dette var forsikringsskade som er utbedret av forsikringsselskapets (IF Forsikring) fagfolk.
  6.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Ja - kun av faglærte.
  6.2. Firmanavn. Svar: Forsikringssak - IF forsikring (Günthers Eftf AS i Rygge)
  6.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når Svar: Ref forrige side. Nytt tak mellom byggene m/ tilhørende blikkarbeid. og sveising av tak og terasse i andre etasje ble utført.
  7. Kjenner du til om det er/har vært feil ved el-anlegget og/eller andre installasjoner, f.eks oljetank, sentralfyr, ventilasjon? Svar: Byttet pumpe i kloakktank i kjeller ved vedlikehold. Hatt vedlikehold på vannbåren varme systemet. Bytteet en del, rød kolbe (er det vameveksler?), rørlegger sa dette er vedlikehold.
  7.1. Kjenner du til om det er utført arbeider/kontroll ved el-anlegg og/eller andre installasjoner, f.eks. oljetank, sentralfyr eller ventilasjon? Ja - kun av faglærte.
  7.2. Firmanavn. Svar: Østlandske Elektro, Østfold Rør.
  7.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når. Svar: Østlandske Elektro har gått over EL-anlegget på tilbygget. Østfold Rør v/Roger har hatt jevnlig kontroll og vedlikehold på vannbåren varme systemet.
  8.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Ja - kun av faglærte.
  8.2. Firmanavn. Svar: Agro & Miljø AS v/ Jan Petter Kongsberg.
  8.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når. Svar: Vedlikehold kloakkpumpe, rens av pumpe og kloakkom.
  9. Kjenner du til reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, offentlig vedtak eller uoffisielle rettigheter/forpliktelser/varsler/tvister som kan medføre endring i bruk av eiendommen eller av eiendommens omgivelser, og/eller forslag til dette? Svar: Naboen jobber for å få laget et bryggeanlegg for fritidsbåter nede ved stranden. Her har vi tinglyst båtplass. Dette vil gi oss bedre bryggeløsning. Planene har imidlertid strandet noe pga naboklager nede ved stranden. Bryggeanlegget er kun positivt for vår del, og om ingenting skjer, er det også greit, da forblir ting som i dag. 12. Selges eiendommen med utleiemulighet, leilighet, hybel e.l.? Svar: Utleieleilighet. 13. Foreligger det løpende leiekontrakt på hele eller deler av boligen/eiendommen? Svar: Ett års leiekontrakt på sokkelleilighet, med 3 mnd oppsigelse. 14. Er det innredet/bruksendret/seksjonert/bygget ut, etter opprinnelig byggeår (eks. kjeller, loft, bod eller andre deler av boligen)? Svar: Bygget tilbygg,  garasje med full boenhet over i 2005. 17. Er det andre forhold ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap)
  Svar: Har opplyst om alt vi kjenner til på de foregående sidene.

  Iht. tilstandsrapport: Verditakst: Kr. 10.000.000,-
  Lånetakst: Kr.
  8.500.000,-OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
  8 875 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  221 870,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 875 000,-))
  172,- (Panteattest kjøper)
  525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
  525,- (Tingl.gebyr skjøte)
  --------------------------------------------------------
  232 292,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  9 107 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)
  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
  1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Joachim Kolderup.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

  Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Tilstandsrapport, datert: 25.04.17
  - Egenerklæring, datert: 25.04.17
  - Grunnboksutskrift, datert:
  - Reguleringsbestemmelser, datert: 27.02.17
  - Arealbekreftelse med målebrev, datert: 09.05.96
  - Kommunal tilknytning(vann og avløp), datert: 04.05.17
  - Eiendomsopplysninger, datert: 27.02.17
  - Grunnkart
  - Kommunale avgifter, datert: 27.02.17
  - Ferdigattest, datert: 24.11.11
  - Ligningsverdi, datert: 26.04.17
  - Energiattest
Se prospekt
Moss, 1570 Østre Årefjordvei 181
1570, Østre Årefjordvei 181
Last ned dokumenter
Her finner du en oversikt over alle viktige dokumenter som man må ha i en budgivning
Last ned alle dokumenter som ZIP Budskjema.pdf Offentlige opplysninger.pdf Tilstandsrapport, egenerklæring og energiattest.pdf
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Østre Årefjordvei 181
1/36
Lukk
0