Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
SENTRUM - 23 selveide leiligheter - Midt i sentrum - Heis - Garasje - Utsikt - God standard
Last ned budskjema
A71-123 LEILIGHET NR. 23 -5 ETG
1
338
Se store bilder
Prisantydning: 6 250 000,-
Totalpris: 6 250 000,-
Primær rom: 99m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Soverom: 2
Kort om
"SENTRUM - 23 selveide leiligheter - Midt i sentrum - Heis - Garasje - Utsikt - God standard"
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
Dronningens gate 27 - midt i MossI Storgaten 21 åpner det seg en sjelden anledning til å bo nytt og moderne midt i sentrum av Moss, der få eller ingen helt nye leiligheter er blitt bygget på lang tid.

Du kan velge blant 23 nye leiligheter med ett eller to soverom, samt gode størrelser fra 62 til 110 kvadratmeter som dekker de fleste plassbehov. Leilighetene har tillegg varierte romløsninger som legger til rette for å bo moderne og enkelt, samt balkonger som vender mot solens gang første eller andre del av dagen. Er du tidlig ute, kan du i tillegg være med på å påvirke leilighetens interiør gjennom en rekke attraktive tilvalgsmuligheter.

Storgaten 21 er et ypperlig alternativ for deg med ønske om et helt nytt og komfortabelt hjem i svært sentrale omgivelser. Her er alle byens fastiliteter og tilbud lett tilgjengelig i de nærmeste kvartalene, deriblant byens store kjøpesenter med bussterminal. Til den nye togstasjonen som er under planlegging vil du kunne gå på kun få minutter og få effektiv, kort reisetid videre inn til Oslo.

Se også www.royals21.noDitt nye hjem
  • Pent kjøkken med innredning fra kvalitetsleverandør
  • Flislagt bad med moderne uttrykk
  • Flere spennende planløsninger
  • Romslige balkonger, de fleste har flott utsikt
  • Parkering i garasjeanlegg, samt tilhørende sportsbod
  • Heis til alle etasjer
  • Mulighet for båtplass 300 meter unna
  • Gjennomgående god standard
  • Sentral beliggenhet midt i sentrum
InnholdEksempel 3-roms: Gang, bod, bad, 2 sov, stue og kjøkken.Beliggenhet og nærområdetFra Storgaten 21 vil alle byens fasiliteter være lett tilgjengelig innenfor et fåtall minutter til fots eller sykkel. Like om hjørnet ligger byens store kjøpesenter Amfi Moss med nesten 70 forretninger, spisesteder og servicetilbud. Senteret er også tilknyttet bussterminalen og alle linjer som gjør det enkelt å ta seg videre i de fleste himmelretninger.

For et godt måltid ute i sosiale omgivelser er blant annet nærliggende Ming Restaurant i samme kvartal samt Moments i gågaten gode valg, det samme er Mikrobryggeriet og veletablerte Café Riis i Møllebyens rustikke og sjarmerende lokaler der du også finner byens kino.

Skal du med toget, kan du følge Storgata videre sydover og på få strakser gå de gode 500 meterne frem til stasjonen. Herfra har NSB hyppige avganger til Oslo S og i dag en reisetid fra like over 40 minutter. Når den planlagte utbyggingen av jernbanen er gjennomført, vil imidlertid denne reisetiden forkortes til under 30 minutter fra den helt nye togstasjonen.

En kort rusletur ned Storgata tar deg også frem til byens bryggepromenade Kanalen, der Peppes Pizza og Fiskebasaren har store sosiale uteområder langs vannet i sesong. Dette er stedet for å oppleve stemningen og by-sommeren i Moss på sitt beste. Tar du turen videre over broen til Jeløy venter den idylliske Kanalparken og bystranden Sjøbadet like over Kanalen, samme sted finner du også renommerte Mors Café som byr på god kaffe, lunchretter og egne bakervarer.

Leilighetens sentrale beliggenhet er for øvrig ensbetydende med enkel tilgang til vakre Jeløy med fine turmuligheter. Legg gjerne turen langs vannkanten ut mot Framnes, gjennom Reierskogen og rundt til naturskjønne Alby. Veien er heller ikke lang ut til Mossemarkas store nettverk av løyper, inkludert preparerte skispor og kunstsnøanlegg.ParkeringSportsboder for alle leiligheter og garasjeanlegg er lokalisert under og mellom byggene. Se prisliste for oversikt over hvilke leiligheter som har parkering. For de leilighetene som har parkering inkludert, kan dette eventuelt velges bort. Det gjøres da et fradrag i prisen på kr. 200.000,-
Til hver plass i garasje leveres fjernstyrt portåpner.Overflater og innredningSoverom / Stue / Kjøkken / Bod: Gulv: Enstavs kvalitets parkett. Himling: Sparklet og malt hvit. Vegger: Sparklet og malt hvit.

Bad/Vaskerom: Gulv: 20x20 cm keramiske fliser, mosaikk fliser i dusjnisje. Himling: Sparklet og malt hvit. Vegger: 20x20 cm hvite keramiske fliser.

Entrè: Gulv: 20x20 cm keramiske fliser. Himling: Sparklet og malt hvit.

Kjøkken: Det leveres kjøkkeninnredning fra en anerkjent leverandør som Sigdal, Norema eller tilsvarende. Innredningen er i glatt hvit malt utførelse. Bøylehåndtak i rustfritt stål og benkeplate i grå laminat. Kjøkkeninnredning leveres i henhold til egen kjøkkentegning for den enkelte leilighet. Prospektet er kun illustrerende og endelig plassering av tekniske innredninger kan avvike. Det vil bli foring mellom overskap og tak. Hvitevarer er inkludert.

Bad: Det leveres baderomsinnredning fra en anerkjent leverandør som Sigdal, Norema eller tilsvarende. Innredningen er i glatt hvit malt utførelse. Bøylehåndtak i rustfritt stål. Heldekkende benkeplate med servanter. Baderomsinnredning leveres i henhold til egen baderomstegning for den enkelte leilighet. Toalettet er vegg montert med utenpå liggende sisterne. Det leveres dusjvegger som kan vippes inn ved behov, lister i aluminium/ krom. Dusjarmatur leveres montert på vegg. Alt sanitærutstyr blir levert i hvit utførelse. Badet leveres klart for montering av vaskemaskin og tørketrommel.Teknisk og oppvarmingVentilasjon: Det leveres balansert mekanisk ventilasjon med elektrisk varmebatteri i alle leiligheter.

Elektrisk: Elektriske bygges etter TEK 10. Elektrisk anlegg ligger generelt skjult i vegger bortsett fra enkelte fremføringer til lys og stikk under overskap på kjøkken samt eventuelt andre nødvendige synlige kabelføringer langs vegger eller betongvegger. LED spotter monteres på bad og entre. Det settes av plass i elektriker skap til kabel TV.

Varme og VVS: Oppvarming med fjernvarme. Gulv varme i alle rom unntatt bod. Forbruk av varmt og kaldt vann til oppvarming og tappevann måles i teknisk rom. Det leveres bolig sprinkling. Der hvor sprinkelrør ikke kan legges i vegg blir disse kledd inn.Vei, vann og avløpOffentlig. Det blir private stikkledninger ut til det offentlige nett.PriserFra kr.
4.000.000,- til kr.
6.250.000,- + omkostningerOmkostninger
Omkostninger
: Dokumentavgift til staten 2,5 % av tomteverdi, kr. 17820,-
Tinglysningsgebyr skjøte (ved overtagelse), kr. 525,-
Tinglysning av pantobligasjon (pr.stk), og utskrift pantattest, kr. 697,-
Tilknyttning kabel-tv. kr.
5.000,-
Oppstartskapital sameiet, kr.
5.000,-
Eierskiftegebyr forretningsfører, kr.
2.375,-
Totale omkostninger som betales til overtagelse, kr. 31.422,-OvertagelseEtter avtale med selgerHvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig megler, Ansvarlig megler: BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noCopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.
Se prospekt
Moss, 1530 Royal S21, leilighet 23
1530, Royal S21, leilighet 23
Last ned dokumenter
Her finner du en oversikt over alle viktige dokumenter som man må ha i en budgivning
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Royal S21, leilighet 23
1/1
Lukk
1