Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
KRAPFOSS: NB!! VISNING AVLYST, SOLGT
Last ned budskjema
Dokumenter
Søndre Elvegate 8 E formidles av Boa Eiendomsmegling Moss.Leiligheten er en del av boligsameiet Vansjø Terrasse på Krapfoss som har en idyllisk plassering tett opptil kanten av Vansjø.Fra utearealene får du fint utsyn over omgivelsene, Vansjø inkludert.Plassering på bakkeplan gir fordelen av et stort, naturlig tilliggende uteareal med velstelt preg.
Både hagen og markterrassen er solrik store deler av dagen.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Her er det lite som minner om hvor sentral plasseringen er.Utearealene er det lett å sette stor pris på når de varme vår- og sommerdagene melder sin ankomst.Deler av terrassen er overbygget og et lunere alternativ på sene sommerkvelder.Vel så fint utsyn opplever du også innendørs i både stuen og kjøkkenet.Leiligheten ble oppført i 2006 og har et velholdt preg med god, tidsaktuell standard i alle rom.Her er det parkett på gulvet som i de fleste øvrige rom, samt god plass til møbelgrupper som en salong og et spisebord.Stuen og kjøkkenet er samlet i en åpen og moderne sosial sone med lys atmosfære på dagtid.Sentralt i rommet står en moderne Jøtul vedovn som varmer godt og bidrar til hyggelig stemning i stuen vinterstid.Kjøkkenet er i stor grad som fra byggeåret og har en helhetlig fremtoning med stilsikker helhet.Innredningen har også gode oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk.Både platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin er innbygget og medfølgendeLeilighetens to soverom er distansert fra den sosiale sonen og samlet omkring entréen.Soverommene er på gode 7 og 10 kvadratmeter, her ved hovedsoverommet.Begge soverom er utstyrt med hendige skyvedørsgarderober i full takhøyde.Soverommene fungerer godt som henholdsvis et barnerom og et hovedsoverom.I likhet med kjøkkenet er også interiøret på badet i stor grad som fra byggeåret.Badets gode 7 kvadratmeter oppleves romslig, noe som er praktisk siden det også delvis fyller rollen som et vaskerom.Badet ligger innerst i gangen og er dermed lett tilgjengelig fra begge soverom.Entréen og gangen er langstrakt og rommer både skyvedørsgarderobe, skohyller og knaggrekker.Adkomst til egen ytterdør fremmer assosiasjoner til det å bo i rekkehus eller en enebolig.Utearealene har et gjennomgående meget velholdt preg.Det medfølger parkeringsplass i felles garasjeanlegg.Fra leiligheten er det få minutters gange til Vepsen badeplass i Vansjø, turstier og marka.
0
14
Se store bilder
Prisantydning: 2 850 000,-
Totalpris: 2 850 000,-
Primær rom: 67m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 2
Kort om
"KRAPFOSS: NB!! VISNING AVLYST, SOLGT"
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.3 Bnr.1603 Snr.1 Andelsnr.1 Orgnr.989952722 i Moss kommuneKort oppsummertSøndre Elvegate 8 E er en del av det nyere boligsameiet Vansjø Terrasse på Krapfoss, som har en idyllisk plassering tett opptil kanten av Vansjø. Her er atmosfæren luftig og solforholdene gode dagen gjennom sommerstid. Adkomstveien er uten gjennomgangstrafikk til annet enn håndfull naboeiendommer og bidrar til et barnevennlig, fredfylt miljø.

Leiligheten ble oppført i 2006 og har et velholdt preg med god, tidsaktuell standard i alle rom. Romløsningen er smart utformet med blant annet en sosial sone, et romslig bad og to soverom som gjør leiligheten aktuell for blant annet en liten barnefamilie. Leiligheten har også fordelen av et stort, tilliggende uteareal som er opparbeidet med en velstelt hage og terrasse.

På Krapfoss vil du bo sentrumsnært og samtidig tilbaketrukket i et veletablert barne- og familievennlig nabolag med enkel tilgang til lekeplasser, skoler og forretninger. Sentrum er innenfor gang- eller sykkelavstand, i tillegg er Mossemarkas nettverk av turløyper lett tilgjengelig på turløype fra nabolaget.
  Nyere 3-roms på sentrumsnære Krapfoss
 • Tilbaketrukkede og fredelige omgivelser
 • Idyllisk plassering tett på Vansjøs bredd
 • Velstelt hage og terrasse med gode solforhold
 • Gjennomgående moderne standard
 • I blindgate - uten gjennomgangstrafikk
 • Kort vei til skoler, barnehage og nærbutikk
 • Gangavstand til sentrumskjernen og ny sykkeltrasé til byen
 • Få minutters gange til Vepsen badeplass i Vansjø og turstier
 • Kort vei til marka med turløype fra nabolaget
Ditt nye hjemLeiligheten utgjør den sydlige halvdelen av byggets første etasje og har adkomst frem til egen ytterdør samt fordelen av et stort, naturlig tilliggende uteareal med velstelt preg. Dette er en plassering som virkelig kommer til sin rett i sommerhalvåret når du får fullt utbytte av både hagen og en romslig markterrasse som er solrik store deler av dagen. Her er det også fint utsyn over nabolaget inkludert Vansjø og lite som minner om hvor sentral plasseringen er.

Vel så fint utsyn opplever du også innendørs i både stuen og kjøkkenet som er samlet i en åpen og moderne sosial sone med lys atmosfære på dagtid. Her er det parkett på gulvet som i de fleste øvrige rom, samt god plass til møbelgrupper som en salong og et spisebord for fire eller flere. Sentralt i rommet står en moderne Jøtul vedovn som varmer godt og bidrar til hyggelig stemning i stuen vinterstid.

Kjøkkenet er i stor grad som fra byggeåret og har en helhetlig fremtoning med stilsikker helhet og gode oppbevaringsmuligheter. Både platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin er innbygget og medfølgende, i tillegg er det plass til kjøleskap på begge sider av benkene. Kjøkkenet er for øvrig påkostet med både glassplater og tapet på veggflatene over benkene i løpet av den senere tiden.

Leilighetens to soverom er distansert fra den sosiale sonen og samlet omkring entréen i praktisk nærhet til badet. Soverommene er på gode 7 og 10 kvadratmeter og fungerer godt som henholdsvis et barnerom og et hovedsoverom. Felles for både soverommene og entréen er hendige skyvedørsgarderober i full takhøyde som gjør klærne lett tilgjengelig og har påkostede fronter med heldekkende speilflater.

Badet oppleves romslig med over 7 kvadratmeter gulvflate, noe som er praktisk siden det også delvis fyller rollen som et vaskerom. Her er det god plass til en vaskesøyle og gjerne også arbeidsbenk samt supplerende skapinnredning om du vil. Standarden er for øvrig god og som fra byggeåret, og inkluderer moderne baderomsmøbler, dusjkabinett og klosett.InnholdEntré, bod, bad, 2 soverom, stue med kjøkken og utgang til terrasse.Beliggenhet og nærområdetLeiligheten er en del av Vansjø Terrasse som har en tilbaketrukket og idyllisk plassering i fredelige omgivelser ved Vansjøs bredd på Krapfoss, like utenfor sentrumskjernen. Dette er ett av de absolutt mest sentrumsnære boligområdene i Moss og ligger innenfor gangavstand fra bykjernen. Tar du sykkelen fatt, tråkker du på få minutter bort til de sentrale bygatene på den nyopprettede sykkeltraséen i Abels gate.

Nabolaget er utpreget familievennlig og inkluderer Krapfoss barneskole med SFO, i tillegg eksisterer det en rekke barnehager i omegn. En større lekeplass for barna med både ballbinge og grusbane, samt badestedet Vepsen med badestrand og yrende liv sommerstid er innenfor kort gangavstand.

Dagligvarene kan du handle enkelt på nærbutikken SPAR like ovenfor som er blant de få med egen ferskvaredisk. Ved avkjøringen til Sydskogen finner du også en nyere Bunnpris-forretning, mens større shoppingmuligheter venter på kjøpesenteret Mosseporten som har et bredt utvalg av forretninger. Veien er heller ikke lang opp til Høiden og handelsområdet rundt City Syd med et stort tilbud av forretninger og varehus samt Rygge Storsenter.

Nærheten til Mossemarka gir deg også enkel tilgang til flotte turområder via turløypen som passerer forbi Krapfoss og fortsetter videre ut mot marka. Ta gjerne en tur i lysløypen og det nyanlagte skisenteret når forholdene tillater vinterstid, og på bart føre er løypene også ypperlige både for spaserturer og løpeturer.

Skal du til sentrum, tar 580-bussen deg fra holdeplassen ved Krapfossbrua og inn til bussterminalen på kun 6 minutter. Tilknyttet bussterminalen er byens store kjøpesenter Amfi Moss samt gågaten med de fleste forretninger og spisesteder. Fra holdeplassen ved Mosseporten tar TIMEkspressen deg til Oslo på 50 minutter, og velger du toget fra sentrum er reisetiden fra 41 minutter. Med bil tar du deg enkelt ut på E6 og får en kjøretid til hovedstaden på cirka 40 minutter utenom rushtid.TomtAreal: 6 487 kvm, Eierform: FellestomtParkeringParkeringsplass i felles garasjeanlegg. Øvrig parkering etter områdets bestemmelser.ByggemåteHentet fra verdi- og lånetakst. Bygget er antatt fundamentert på fjell, komprimerte masser av sprengstein, leire og sand. Yttervegger av trekonstruksjon som er isolert etter byggetidspunktets standard og med utvendig liggende trepanel. Bygget har saltak av konstruksjon som er tekket med takstein. Takrenner, nedløp er av plastbelagt stål.Overflater og innredningGulv: Fliser og parkett. Innervegger: Fliser, tapeter og malte flater Himlinger: Malte glatte flater.

Kjøkken: Skapinnredning med glatte grå fronter, stålgrep og laminerte mørke benkeplater i tre-imitasjon. To overskap med frostet glass i fronter. Nedfelt dobbel stålservant med avrenningsbrett og 1-greps blandebatteri. Glassplater på vegger over benker. Innbygget platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Veggmontert ventilator i stål og glass.

Bad: Servantskap med glatte hvite fronter, stålgrep og heldekkende servant med 1-greps blandbatteri. Veggmontert speil og overbelysning. Sideskap med glatt hvit front og stålgrep. Dusjkabinett. Gulvmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.OppvarmingElektrisk oppvarming. Leiligheten varmes opp av panelovner og varme i gulv i entre/gang og bad/vaskerom, samt ny peisovn i stue/kjøkken.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Deler av Søndre Elvegate har privat vei. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.Adgang til utleieIht. vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringIht. brev fra Moss Kommune datert 03.05.2017 omfattes eiendommen av reguleringsplan KRAPFOSS - SØNDRE ELVEGATE 3, 7, OG 8A med formål boliger, gangvei, kjørevei, offentlig friområde, privat småbåthavn (sjødelen) og felles avgjørsel, vedtatt 20.03.2001 med plan nr 281. Eiendommen omfattes også av kommuneplanens arealdel KP_0104 med formål Friområde, Nåværende og Bebyggelse og anlegg, Nåværende vedtatt 20.06.2011. I henhold til kommuneplankartet ligger eiendommen innenfor Angitthensynssone - Hensyn friluftsliv/Bevaring kulturmiljø.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i de månedlige fellesutgifter.Felleskostnader inkluderer2 693 pr. mnd. i følge brev fra forretningsfører, datert 04.05.2017.

Felleskostnadene dekker felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, strøm på fellesarealer, regnskap/revisjon, kabel-tv. 

Felleskostnadene endres i takt med forsikringspremie,kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 0,- i følge brev fra forretningsfører, datert 04.05.2017.

Andel fellesgjeld er nedbetalt for denne andelen.

Borettslaget har IN-ordning.

Andelen er sikret i Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS, dette sikrer borettslaget mot økonomisk tap ved manglende innbetaling av felleskostnader.FellesformueKr. 15 332,- i følge brev fra forretningsfører, datert 04.05.2017.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 717 792 per 31.12.15 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 009 818 per 31.12.15ForsikringForsikret i Gjensidige ForsikringASA, med polisenummer: 82397752. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter BTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.

Fryseskap, kjøleskap og varmelampe terrasse medfølger ikke.  En stk veggskinne for bilder (Ikea) gang medfølger ikke.DiverseBoligen har midlertidig brukstillatelse utstedt 12.07.2006. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Det er en forutsetning for denne handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finne sted. Dersom kjøper ikke blir godkjent som ny eier er han/hun fri fra denne handelen.

Kjøper(e) av leiligheten må være andelseier av Vansjø BBL eller tegne andel i laget for å kunne bli eier(e) av andelen i BL. Medlemsstatus må være avklart før overtagelse.

Det er ingen forkjøpsrett i dette borettslaget.

Dyrehold krever styrets samtykke.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 14.06.2017 og takst datert 14.06.2017 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom siste 10 år? Svar: Ja - Det er satt opp dusjkabinett på badet.
1.2. Er arbeidet utført av faglært? Hvis «JA», redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når. Svar: Moss Rørleggerservice 2011/12.
1. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lign.? Svar: Nei - Ny Jøtul Peisovn montert i april 2016. Ikke brukt enda.
2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, fukt eller fuktmerker i kjelleren/underetasje/krypkjeller/garasje? Svar: Ja - Skade i membran ute - forbud mot å plante/grave i hage v/leilighet.
3. Kjenner du til om det er/har vært setningsskader/skjevheter på boligen/eiendommen, f.eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lign.? Svar: Ja - Sprekker i mur v/fellesområde (ansvar borettslaget). Sprekk overgang gulv/vegg bad og ved inngangsdør.
5. Kjenner du til om det er/har vært utettheter på tak/fasade/terrasse/garasje? Svar: Ja - Se pkt.
2.
5.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på tak/fasade/terrasse/garasje siste 10 år? Svar: Maling av alle hus utvendig i borettslaget mai 2016.
5.2. Er arbeidet utført av faglært? Hvis «JA», redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når. Svar: Malerfirma engasjert av borettslaget, vet ikke navn på firma.
7. Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, tilbakeslag av avløpsvann i sluk eller lignende? Svar: Nei - Ny vannmåler satt opp av Moss kommune i
2016 - automatisk avlesning av årlig vannforbruk. 10. Kjenner du til manglende ferdigattest/midlertidig brukstillatelse vedrørende eiendommen? Svar: Nei - Foreligger midlertidig brukstillatelse utstedt 12.07.2006. Er det andre forhold ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om? Svar: Ved mye nedbør drypper det litt vann fra balkongen ovenfor til plattingen (via bærebjelker). Dette er av forrige eier tatt opp med borettslaget, hun fikk opplyst om at dette er som det skal være. Det er borettslaget som har ansvar for utvendig bygningsmasse.

Iht. takst: Verditakst: Kr.
1.850.000,-
Lånetakst: Kr.
1.422.500,-OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
2 850 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
3 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
4 932,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 854 932,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Egil André Horgmo.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Takst, datert: 14.06.2017
- Egenerklæring, datert: 14.06.2017
- Opplysninger fra forretningsfører, datert: 04.05.2017
- Vedtekter og Husordensregler
- Årsmøte for år 2017
- Reguleringsbestemmelser, datert: 03.05.2017
- Matrikkelrapport, datert: 03.05.2017
- Kommunal tilknytning(vann og avløp), datert: 25.08.2006
- Grunnkart
- Midlertidig brukstillatelse, datert: 12.07.2006
- Ligningsverdi, datert: 12.06.2017
- Energiattest
Se prospekt
Moss, 1597 Søndre Elvegate 8 E
1597, Søndre Elvegate 8 E
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Søndre Elvegate 8 E
1/28
Lukk
0