Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
VÅLER: Oppgradert enebolig med stor tomt og mulighet for dyrehold. Moderne standard. Tilbaketrukket i meget fredelige omgivelser.
Last ned budskjema
Dokumenter
Vålerveien 1892 formidles av Boa Eiendomsmegling Moss.Dette er en landlig eiendom med tilbaketrukket og skjermet atmosfære ved Skjønnerød i Våler.Her er det anlagt en stor gressplen og flere terrasser du kan velge og vrake blant sommerstid.Sommerstid er solforholdene i hagen gode store deler av dagen.
Tomten er på over 2,3 mål og er et meget godt utgangspunkt for dyrehold.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

I hagen er det minimalt med innsyn og en svært fredelig atmosfære.Terrassen på husets nordside er tilgjengelig fra kjøkkenet og et fint sted å ta med måltidene til.Husets overbyggede terrasse er tilgjengelig fra stuen og godt skjermet mot vær og vind.Alle terrassene og den omfangsrike hagen er ypperlige for større sommerlige sammenkomster.Den overbyggede terrassen er nærmest en forlengelse av det innvendige arealet.Veiledende planskisse - første etasje.Husets romløsning over to plan har et innholdsrikt preg med mye plass til en barnefamilie.Innslag av røffere overflater sørger for et snev av rustikk atmosfære.Herfra går du direkte ut til terrassen med overbygg.Et langstrakt spisebord finner sin naturlige plass i spisestuen som er åpent forbundet med kjøkkenet.Kjøkkenet med den tilknyttede spisestuen oppleves både romslig og lyst på dagtid.Kjøkkeninnredningen består i stor grad av benkeskap som er lite fremtredende og ivaretar en luftig romfølelse.En rekke brede kolonialskuffer byr på gode oppbevaringsmuligheter.Samtlige av kjøkkenets hvitevarer er innbygget og dermed medfølgende.Kjøkkenet har adkomst fra hallen som utgjør et romslig første møte med husets indre.Et dedikert omkledningsrom har også adkomst direkte fra hallen.Via omkledningsrommet får du tilgang på husets naturlige hovedsoverom.Hovedsoverommet har egen dør ut til den overbyggede terrassen og kan omdisponeres til eksempelvis en mer tilbaketrukket stue.Badet er av en generøs størrelse og velutstyrt med både dusjhjørne og badekar.Her får både valgfrihet og komforten av stor plass i nyere, innbydende omgivelser.Veiledende planskisse - andre etasje.Tre av soverommene er samlet i praktisk nærhet i andre etasje.Soverommene i andre etasje er alle velfungerende barnerom.Har du ikke behov for alle soverommene, er det mulig å slå sammen to av barnerommene til ett stort.Du finner også to omkledningsrom i andre etasje.Et separat toalettrom er hendig å ha nær soverommene i andre etasje.En stor loftsstue utgjør det naturlige sentrum av andre etasje.Loftsstuen er like utmerket som en TV-stue som en avdeling for barnas lek og moro.Fra loftsstuen får du tilgang på balkongen, et mer elevert og luftig uterom med fint utsyn over hagen.Med terrasser på tre av husets sider og flere steder i hagen kan du følge solens gang dagen gjennom.Den romslige gårdsplassen har gode oppstillingsmuligheter.Garasje er på hele 64 kvm. BRA.En mer tilbaketrukket terrasse er anlagt på terrassens vestre og bakre side.Både barnehage, skole, idrettshall og lysløype er tilgjengelig på Folkestad omlag fem kilometer vestover.
0
64
Se store bilder
Prisantydning: 3 700 000,-
Totalpris: 3 700 000,-
Primær rom: 185m²
Boligtype: Enebolig
Eieform: Selveier
Rom: 3 / Soverom: 4
Kort om
"VÅLER: Oppgradert enebolig med stor tomt og mulighet for dyrehold. Moderne standard. Tilbaketrukket i meget fredelige omgivelser."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.64 Bnr.5 i Våler kommuneKort oppsummertHusets opprinnelige del ble oppført i 1954 og er senere tilbygget både i 2004, 2006 og så nylig som i 2015. Standarden er i dag gjennomgående moderne med tidsaktuell, velutstyrt innredning på både kjøkken og bad. Innslag av røffere overflater sørger samtidig for et snev av rustikk atmosfære som harmonerer med de landlige omgivelsene.

Tomten er på over 2,3 mål og i stor grad opparbeidet, blant annet med en stor gressplen, variert beplantning, flere terrasser og en gruset gårdsplass. Om ønskelig kan både sitteklipper, hageredskaper og hagemøblement medfølge til nye eiere. Det er i tillegg oppført både dobbelgarasje, uthus og vedskjul som alle er frittliggende. Den store tomten er for øvrig et meget godt utgangspunkt for dyrehold, her er det mye plass å ta av.

Både barnehage, skole, idrettshall og lysløype er tilgjengelig på Folkestad omlag fem kilometer vestover. Samme sted finner du også lysløype, mens de omfangsrike skogene omkring gir deg umiddelbar tilgang på fritt turterreng.
 • Tilbygget, oppgradert enebolig ved Skjønnerød i Våler
 • Innholdsrik romløsning over to plan
 • Gjennomgående gode romstørrelser
 • Kjøkken og bad med velutstyrt innredning
 • Stor hage med flere terrasser
 • Gode solforhold store deler av dagen sommerstid
 • Garasje med hele 64 kvm. BRA
 • Over 2,3 mål tomt med mulighet for dyrehold
 • Skjermende og fredfylte omgivelser
 • Ca. 5 km. til barnehage, skole og nærbutikk på Folkestad
 • Gode idretts- og aktivitetsmuligheter
 • Umiddelbar tilgang på natur og friluftsområder
 • Mosseporten, E6 og Moss sentrum ca. 15-20 min unna
 • Sonsveien stasjon ligger ca. 17 km unna
Ditt nye hjemHusets romløsning over to plan har et innholdsrikt preg med mye plass til en barnefamilie, hvorav første etasje domineres av de sosiale rommene stuen og kjøkkenet.

Stuen kan du gjerne forbeholde en romslig salong, siden et langstrakt spisebord finner sin naturlige plass i spisestuen som er åpent forbundet med kjøkkenet. Begge rom har i tillegg utgang til hver sin terrasse i hagen, hvorav den ved stuen er overbygget og nærmest en forlengelse av det innvendige arealet. Overbygget skjermer også denne terrassen godt for vær og vind, slik at du kan sitte utendørs selv i tradisjonelt norsk sommervær - gjerne med følge av en varmelampe eller to. Tenner du samtidig opp i terassens utepeis skaper du med enkle grep en ekstra hyggelig atmosfære.

Kjøkkenet med den tilknyttede spisestuen oppleves både romslig og lyst på dagtid, og kjøkkeninnredningen består i stor grad av benkeskap som er lite fremtredende og ivaretar en luftig romfølelse. En rekke brede kolonialskuffer byr på gode oppbevaringsmuligheter, mens meterlange benker gir deg store flater for tilberedning. Et stort pluss er det også at samtlige hvitevarer er innbygget og dermed medfølgende.

Innenfor kjøkkenet finner du husets store bad som foruten den gode størrelsen også er moderne og velutstyrt med både dusjhjørne og badekar. Her får du med andre ord både valgfrihet og komforten av stor plass i nyere, innbydende omgivelser.

Badet har for øvrig også tilkoblingsmulighet for vaskemaskin og tørketrommel, siden det opprinnelige vaskerommet i dag er tatt i bruk til et omkledningsrom som har adkomst direkte fra hallen.

Via omkledningsrommet får du tilgang på ett av husets fire soverom som utgjør det naturlige hovedsoverommet og har rikelig plass til en dobbeltseng og ulike oppbevaringsmøbler. Rommet har også egen dør ut til den overbyggede terrassen og er dermed fullt mulig å omdisponere rommet til eksempelvis en mer tilbaketrukket stue.

De øvrige soverommene er samlet i praktisk nærhet i andre etasje og velfungerene barnerom der familiens yngste får god plass til å leke i egne omgivelser. Har du ikke behov for alle soverommene, er det mulig å slå sammen to av barnerommene ved å fjerne lettveggen mellom disse som ikke er festet til gulvet for å unngå merker.

Et separat toalettrom som i seg selv er hendig å ha nær soverommene inngår også i andre etasje, samt en romslig garderobe-avdeling som er lett tilgjengelig ved toppen av trappen fra hallen.

En stor loftsstue utgjør imidlertid det naturlige sentrum av andre etasje og er like utmerket som en TV-stue som en avdeling for barnas lek og moro. Fra loftsstuen får du tilgang på balkongen som utgjør et mer elevert og luftig uterom med fint utsyn over hagen.Innhold1. etasje: Hall, vaskerom, soverom, bad, kjøkken med spisestue og stue med utgang til terrasse.
2. etasje: Trapperom med omkledningsrom, mellomgang, toaletrom, 3 soverom og loftsstue med utgang til balkong.Beliggenhet og nærområdetI Vålerveien 1892 vil du bo skjermet og tilbaketrukket i et lite nabolag bestående av spredt villabebyggelse ved Skjønnerød i Våler, cirka fem minutter unna Kirkebygda og Folkestad. Her får du umiddelbar tilgang på fri natur, samtidig som de mer sentrale strøk av Moss er innenfor kun en kort kjøretur.

Til Folkestad er det omlag fem kilometer, her finner du barnehager, barne- og ungdomsskole med Vålerhallen og svømmebasseng, samt nærbutikken Joker som er enkel å svinge innom på vei hjem i hverdagen. Skolebussen passerer rett ved innkjørselen og gjør skoleveien enkel for barna.

En kjøretur på under kvarteret tar deg til Mosseporten som har et større antall forretninger samlet under samme tak og er praktisk beliggende rett ved av- og påkjøringen til E6. De fleste sentrumsfasiliteter finner du i bykjernen av Moss, og skal du med toget er Sonsveien stasjon kun 15 minutter unna med bil og har gratis parkering samt hyppige avganger til Oslo S.

De store friluftsområdene omkring byr på flotte turmuligheter både sommer og vinter. Lysløype finner du ved Kirkebygden, og veien er heller ikke langt bort til Middagsåsen skisenter som byr på mer fartsfylte opplevelser når forholdene tillater.

Legg gjerne også ut på tur med kajak eller kano på Hobølelva, der både bever og fiskeørn til stadighet kan sees. Nærliggende Vansjø har på sin side strender og svaberg, samt bær- og soppterreng.TomtAreal: 2 318 kvm, Eierform: Eiet tomt

Våler kommune opplyser at tomtearealet er et omtrentlig areal, og at det ikke finnes noe målerbrev i kommunens arkiver. For å få kartlagt grensene bør det bestilles oppmålingsforretning.ParkeringGarasje og på egen tomt.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport. Enebolig oppført i trekonstruksjoner. Eldste del (stue) med krypkjeller, tilbygg med støpt gulv på grunn. Krypkjeller under eldste del av boligen. Adkomst ved luke i gulv. Isolert stubbloftsgulv med trefiberplater. Støpt grunnmur. Lufterør i grunnmur. Montert vifte i grunnmur. Krypkjeller med støpt ringmur. Tilbygg i hver ende av boligen med kantforsterket plate. Yttervegger over grunnmur oppført i isolert bindingsverk. Utvendig kledning med liggende panel, vertikalt montert i gavler. Tak over tilbygget del med soverom utført som pulttak oppført med sperrer. Saltak oppført i trekonstruksjon med prefabrikkerte takstoler. Ark på hver side av tak. Pulttak med papptekking. Saltak tekket med takstein.Overflater og innredningGulv: Fliser, 3-stavs eikeparkett og furubord. Innervegger: Fliser, panel, tapeter og malte flater. Himlinger: Panel og panelplater. Innfelt belysning på bad, kjøkken og 2 soverom i andre etasje.

Kjøkken: Skapinnredning med glatte hvite fronter, grepskanter og laminerte benkeplater. Nedfelt dobbel stålservant med 1-greps blandebatteri. Innbygget platetopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, kjøle- og fryseskap. Veggmontert ventilator i stål. Varmtvannsbereder på 300 liter i høyskap.

Bad: Servantskap med glatte fronter i sort høyglans og polert steinplate med underlimt servant og 1-greps blandebatteri. Veggmontert speil med integrert sidebelysning. Dusjhjørne med hånddusj og svingbare glassdører. Hjørneboblekar med hånddusj. Veggmontert klosett.OppvarmingBoligen er elektrisk oppvarmet. Montert panelovner. Gulvvarme i flere rom. Murt teglsteinspipe med tilknyttet vedovn.Vei, vann og avløpVann: Eiendommen er tilknyttet privat vann og har egen vannmåler.

Avløp: I henhold til Våler kommune har ikke eiendommen avløp eller septiktank. Det er ikke etablert utslipp. Eiendommen har ikke godkjent utslipp. Selger opplyser at det er septikk på eiendommen som tømmes av kommunen 1 gang pr. år.

Vei: Det er privat vei inn til eiendommen med avkjørsel fra offentlig vei.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje:
1. etasje: 104 kvm.
2. etasje: 81 kvm.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringIht. brev fra Våler Kommune datert 30.05.2017 omfattes eiendommen av kommuneplanens arealdel med formål Bolig LNF vedtatt 30.06.2011. Eiendommen ligger i et utegulert område.

Utgangspunktet er at alle tiltak i LNF- områder skal være i samsvar med planformålet, det vil si at de skal tjene landbruks-, natur- eller friluftsformål. Dette fremgår direkte av plan- og bygningslovens § 11-6,
2.ledd. Tiltakene må ikke være i strid med viktige landbruks-, natur- eller friluftsinteresser, eller fører til en vanskelig håndterbar presedens hvor summen av mange tiltak kommer i konflikt med de interessene som skal ivaretas i LNF - områdene.Kommunale avgifterSatser pr.
2017: Renovasjon: kr.
3.417,-
Avløp, kontrollavgift spredt avløp: Kr. 925,- pr. år. Brannsyn, feiing: Kr. 610,- pr. pipeløp. Eiendomsskatt: Kr.
6.844,-

Renovasjon, faktureres direkte fra MOVAR IKS Slammtømming, faktureres direkte fra MOVAR IKS

Vann via Våler vannverk: Vann fast del: pr. år:
1.000,-
Vann variabel del: Kr. 20,- pr. m3. Våler vannverk fakturerer 2 ganger pr. år.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 575 357 per 31.12.15 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 611 000 per 31.12.15EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter GTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 23.09.2011. Dette gjelder tiltaket for tilbygg og påbygg. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Planløsningen avviker fra godkjente tegninger tilsendt kommunen i 2004 (tiltak for tilbygg og påbygg). Det vites ikke om dette er søkt og godkjent i kommunen.

I henhold til brev fra Våler kommune datert 02.06.2017 informeres det at det foreligger pålegg om endring av tilknytningsforhold. Pålegget omfatter: Ikke søkt om utslippstillatelse.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 30.05.2017 og tilstandsrapport datert 14.06.2017 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
5. Kjenner du til om det er/har vært sopp, råteskader eller skadedyr i boligen, f.eks rotter, mus, maur eller lignende? Svar: Ja - Har sett ett par mus på høsten 2016.
6. Kjenner du til om det er/har vært utettheter på tak/fasade/terrasse/garasje? Svar: Ja - Kom inn noe fukt i garasje under byggetiden, før takplater ble lagt på.
6.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Svar: Ja - kun av ufaglærte/egeninnsats/dugnad.
6.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når. Svar: Bygget terrasser på bakkenivå, veranda 2 etg, tak over 1 terrasse. samt satt opp garasje i 2012.
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeider/kontroll ved el-anlegg og/eller andre installasjoner, f.eks. oljetank, sentralfyr eller ventilasjon? Svar: Ja - kun av faglærte.
7.2. Firmanavn. Svar: Moss Elektro.
7.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når. Svar: El anlegg er installert av Moss Elektro før vi tok over huset. 10. Kjenner du til manglende ferdigattest/midlertidig brukstillatelse vedrørende eiendommen? Svar: Ja - Ikke ferdigattest på garasje og soverom 1 etg. 14. Er det innredet/bruksendret/seksjonert/bygget ut, etter opprinnelig byggeår (eks. kjeller, loft, bod eller andre deler av boligen)? Svar: Bygget ut i 2004, 2008 og nytt soverom 2015. 14.1. Er dette godkjent hos bygningsmyndighetene? Svar: Ja.

Iht. takst: Verditakst: Kr.
3.700.000,-
Lånetakst: Kr.
3.150.000,-OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
3 700 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
85 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
95 422,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 795 422,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.KonsesjonPga eiendommens alder eller størrelse kreves det egenerklæring om konsesjonsfrihet. Dvs. at kjøper må erklære på eget fastsatt skjema at eiendommen ikke er konsesjonspliktig, eller at bruken av eiendommen ikke vil utløse konsesjon.

Det er en forutsetning for denne handelen at egenerklæring om konsesjonsfrihet fylles ut av kjøper, og godkjennes av kommunen før overdragelsen. Erklæringen skal vedlegges skjøtet for tinglysning og oppgjøret kan ikke foretas før erklæringen foreligger i signert og godkjent stand.

Dersom konsesjon blir nødvendig er det en forutsetning for nærværende handel at kjøper får innvilget dette. Partene er enig om at et eventuelt konsesjonsgebyr (2 promille av kjøpesum, grunngebyr kr. 750,-) dekkes av kjøper og at overtagelsestidspunktet blir utsatt inntil konsesjonsspørsmålet er avgjort. Om ikke konsesjon gis, heves kontrakten uten ytterligere omkostninger for kjøper.  Kjøper er i så fall kjent med at man ikke vil få refundert konsesjonsgebyret.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Egil André Horgmo.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst/tilstandsrapport.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Tilstandsrapport, datert: 14.06.2017
- Egenerklæring, datert: 30.05.2017
- Grunnboksutskrift, datert: 22.05.2017
- Reguleringsbestemmelser, datert: 30.05.2017
- Arealbekreftelse, datert: 30.05.2017
- Tilknytning (vann og avløp), datert: 02.06.2017
- Eiendomsopplysninger, datert: 30.05.2017
- Grunnkart
- Kommunale avgifter, datert: 23.05.2017
- Ferdigattest for tilbygg/påbygg, datert: 23.09.2011
- Ligningsverdi, datert: 14.06.2017
- Energiattest
Se prospekt
Moss, 1592 Vålerveien 1892
1592, Vålerveien 1892
Last ned dokumenter
Her finner du en oversikt over alle viktige dokumenter som man må ha i en budgivning
Last ned alle dokumenter som ZIP Budskjema.pdf Offentlige opplysninger.pdf Tilstandsrapport, egenerklæring og energiattest.pdf
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Vålerveien 1892
1/39
Lukk
0