Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
STORE BREVIK/SON: Nylig oppusset enebolig med stort kjøkken og 2 moderne bad. Solrik terrasse. Garasje. Attraktiv plassering i familievennlig nabolag.
Last ned budskjema
Dokumenter
Gneisveien 42 presenteres av BOA EiendomsmeglingVeiledende planskisse - første etasje.En gjennomgående sosial sone i første etasje har stor plass både til familien.Stuens åpne gulvflate rommer store møbelgrupper som en salong og et langstrakt spisebord.
Her som i de fleste andre rom er overflatene pusset opp gjennom de seneste årene frem til så nylig som i 2017.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Vinterstid kan du få følge av lun stemning fra vedovnen mens du sitter til bords.Stuen og kjøkkenet er samlet i en åpen løsning som på dagtid oppleves både lys og luftig.Kjøkkenet ble påkostet med ny innredning omkring 2011 og 2012.En smart barløsning på kjøkkenet med sitteplass for to fronter supplerer stuens større møbelgrupper.Kjøkkeninnredningen er omfangsrik og ikke minst stilmessig svært helhetlig utformet.Grillmaten kan du sende rett ut gjennom vinduet fra kjøkkenet til terrassen.Kjøkkenet er bruksvennlig utformet med meterlange benker og rikelig arbeidsplass.Samtlige hvitevarer er innbygget og dermed medfølgende.Veiledende planskisse - første etasje.Husets tre soverom finner du i andre etasje.Hovedsoverommet har god plass til både dobbeltseng, nattbord og kommode, og er i tillegg utstyrt med en hendig skyvedørsgarderobe.Soverommene er av gode størrelser, spesielt to som er tilnærmet identiske med tanke på areal.Barnerommene gir familiens yngste masse boltreplass i egne omgivelser.Innebygget seng.Badet i andre etasje ble pusset opp omkring 2010.Alle soverom er lokalisert i 2. etasje.Badet er velutstyrt med både dusjnisje, innbygget hjørneboblekar og dobbel servant.Med både badekar og dusjnisje får du her valgfrihet.Soverommene og badet er samlet i praktisk nærhet i andre etasje.Badet i første etasje har praktisk adkomst direkte fra hallen.Badet i første etasje fyller også delvis rollen som et vaskerom og er smart innredet til sitt formål.Stor uteplass mot vest.Lite innsyn fra vest.Grenser mot friareal.Meget solrikt.Hevet beliggenhet.Her kan man nyte sommeren i fred.Enkeltgarasje på egen tomt.Romslig tomt.
0
13
Se store bilder
Prisantydning: 4 750 000,-
Totalpris: 4 750 000,-
Primær rom: 112m²
Boligtype: Enebolig
Eieform: Selveier
Rom: 1 / Soverom: 3
Kort om
"STORE BREVIK/SON: Nylig oppusset enebolig med stort kjøkken og 2 moderne bad. Solrik terrasse. Garasje. Attraktiv plassering i familievennlig nabolag."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.133 Bnr.471 i Vestby kommuneKort oppsummertGneisveien 42 ligger i vestre og ytre rekke av nabolaget på Store Brevik, en plassering som oppleves noe tilbaketrukket og privat. Eiendommen er opparbeidet med en lettstelt hage og har i tillegg direkte tilgang på tilstøtende friareal på vestsiden. I hagen finner du også en stor markterrasse som utnytter de gode solforholdene og gir deg tilgang på sol hele dagen gjennom sommerstid.

Eneboligen er fra 1998 og pusset opp gjennom de seneste årene med oppgraderte eller nye overflater i de fleste rom, både i 2012 og så nylig som i 2018. Både kjøkken og bad er av nyere dato, påkostet og velutstyrt.

Nabolaget er utpreget barnevennlig med lite trafikk og kort vei til barneskole, flere barnehager og et rikt aktivitetstilbud. Til både badestranden og sjarmerende Son sentrum sykler du på få minutter.
 • Enebolig med attraktiv plassering på Store Brevik
 • Ende-/hjørnetomt med gode solforhold sommerstid
 • Lettstelt hage med stor, solrik terrasse
 • Stort og moderne kjøkken med innbyggede hvitevarer
 • Hovedbad pusset opp i 2010
 • Gulvvarme i hele
  1. etasje
 • Garasje med 20 kvm. BRA fra 2001
 • Kort og enkel vei til Brevik skole
 • Bredt aktivitetstibud i området
 • Kort gangavstand til badestrand i Brevikbukta
 • Nærhet til dagligvarebutikker, skoler og barnehager
 • Få minutter på sykkel til sjarmerende Son sentrum
 • Cirka 40 min. med tog til Oslo fra Sonsveien stasjon
Ditt nye hjemEn gjennomgående sosial sone i første etasje har stor plass både til familien og store møbelgrupper som en salong og et langstrakt spisebord. Her er stuen og kjøkkenet samlet i en åpen løsning som på dagtid oppleves både lys og luftig av en rekke vinduer på tre av fire sider. Som i de fleste andre rom er overflatene her pusset opp gjennom de seneste årene frem til så nylig som i 2018.

Kjøkkenet ble påkostet med ny innredning omkring 2011 og 2012 som er omfangsrik og ikke minst stilmessig svært helhetlig utformet. Kjøkkenet er også bruksvennlig utformet med meterlange benker og rikelig arbeidsplass, stekeovn plassert i riktig arbeidshøyde, samt generelt gode oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk. Samtlige hvitevarer er innbygget og dermed medfølgende, slik at du kan ta i bruk et ferdig utstyrt kjøkken når du flytter inn. Legg også merke til den smarte barløsningen som fronter kjøkkenet og har sitteplass for to.

Frister det å ta med måltidene ut i friluft, er terrassen utenfor den sosiale sonen perfekt alternativ og lett tilgjengelig rett fra stuen. Terrassen strekker seg rundt husets syd- og vestside, slik at du får med deg solens gang dagen gjennom sommerstid i tillegg til god plass til flere sittegrupper. Eiendommens plassering innebærer samtidig at innsyn er sterkt begrenset og opplevelsen tilsvarende privat når du sitter ute.

Husets tre soverom finner du i andre etasje, samlet med praktisk nærhet til hovedbadet som også ligger på samme plan. Soverommene er av gode størrelser, spesielt to som er tilnærmet identiske med tanke på areal hvorav det ene i dag fungerer som hovedsoverom. Sistnevnte rommer både dobbeltseng, nattbord og kommode, og er i tillegg utstyrt med en hendig skyvedørsgarderobe. Familiens yngste finner på sin side masse plass til lek og moro i hvert sitt rom av de øvrige to.

Badet i andre etasje ble pusset opp omkring 2010 i regi av tidligere eier og gjennomført i en harmonisk, varmt stilpreg med sandfargede fliser på samtlige overflater. Badet er også velutstyrt med både dusjnisje, et innbygget hjørneboblekar og dobbel servant som åpner for samtidig bruk. Brede skuffer og supplerende speilskap byr i tilllegg på god plass til håndklær og dine personlige effekter.

Ytterligere et bad finner du i første etasje, dette fyller også delvis rollen som et vaskerom og er smart innredet til sitt formål. Dette badet har dermed en praktisk plassering like innenfor entréen, slik at skitne barneklær kan tas rett inn til vask.Innhold1. etasje: Entré, hall, kott, bad, stue med kjøkken og utgang til terrasse.
2. etasje: Gang, bad og 3 soverom.Beliggenhet og nærområdetStore Brevik er er blant de mest populære boligområdene for småbarnsfamilier omkring Son, kanskje først og fremst på grunn av nærheten til barnehager og Brevik skole som er lett tilgjengelig gjennom nabolagets interne smågater. Det er også kort vei til nærbutikker, og nærmeste badestrand er bare få minutters gange unna.

I nærområdet eksisterer et bredt aktivitetstilbud for både liten og stor, inkludert tennisbaner med innehall i vinterhalvåret, ridesenter, et aktivt fotball- og håndballmiljø for yngre, slalombakke og golfbane. I tillegg har Soon Seilforening et veletablert miljø med aktiviteter på Sonskilen.

Med sykkelen er du i løpet av få minutter midt i sjarmerende Son sentrum som er kjent for å være en sommeridyll med nærmest sørlandspreg. Her eksisterer et godt utvalg restauranter og butikker, og ikke minst et rikt maritimt miljø samt flere gallerier og utstillinger av ulike størrelser. Du finner også et tilbud innenfor helse som lege, tannlege og apotek i sentrumskjernen. På veien inn til Son passerer du Son Spa som er et flott sted for en hyggelig sammenkomst utendørs i sommerhalvåret.

Son og Store Brevik har en sentral beliggenhet på Østlandet, med den flotte skjærgården rett utenfor og samtidig praktisk pendleavstand til Oslo. Av- og påkjøring til E6 ved Tegnebyholtet er innenfor 5 minutter, samme sted ligger også Sonsveien stasjon. Hit kan du enkelt ta 540-bussen på knappe 20 minutter fra holdeplassen i Store Brevik vei. Bussen har timesavganger mellom Moss bussterminal og Vestby stasjon store deler av dagen. Med utbyggingen av Follobanen vil for øvrig reisetiden til Oslo forkortes betraktelig i årene som kommer.TomtAreal: 561 kvm, Eierform: Eiet tomtParkeringGarasje, samt biloppstillingsplass på egen tomt.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport. Bolig oppført på ringmurselementer/kantforsterket plate. Yttervegger over grunnmur oppført i isolert bindingsverk. Fasader med liggende trepanel med etablert luftespalte i bunn av kledning. Saltak oppført i trekonstruksjon med kaldtloft og kneloft, innredet loftsetasje. Tak tekket med takstein. Renner og nedløp i stål, pipe helbeslått over tak, montert stigetrinn.Overflater og innredningGulv: Fliser, parkett, furubord og belegg. Innervegger: Fliser, tapeter, våtromsbelegg og våtromstapet Himlinger: Malt trepanel og fliser.

Kjøkken: Skapinnredning fra 2011/2012 med glatte sorte fronter, stålgrep og laminerte grå benkeplater. Nedfelt servant med 1-greps blandebatteri. Marmorfliser på vegger over benker. Innbygget platetopp, stekeovn, mikrobølgeovn, ventilator, kjøleskap og fryseskap.

Bad/vaskerom
1. etasje: Skapinnredning med glatte hvite fronter, stålgrep og heltre benkeplate med overmontert porselensservant og 1-greps blandebatteri. Veggmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin. Varmtvannsbereder på 200 liter.

Bad
2. etasje: Servantskap med glatte brunsorte fronter, grepslister og heldekkende dobbel servant med 1-greps blandebatterier. Hylleskap med integrert overbelysning. Innbygget hjørneboblekar. Dusjnisje med hånddusj og svingbar skjermvegg i klart glass. Veggmontert klosett. Badet ble pusset opp omkring 2010.OppvarmingBoligen er elektrisk oppvarmet. Gulvvarme i hele
1. etasje og på bad i
2. etasje. Montert panelovner i
2. etasje. Murt elementpipe med tilknyttet peisovn i
1. etasje.

Eier opplyser defekt gulvvarme i stue.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje:
1. etasje: 70 kvm.
2. etasje: 43 kvm.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringIht. brev fra Vestby Kommune datert 23.05.2017 omfattes eiendommen av reguleringsplan 0019 Øståsen med formål konsentrert småhusbebyggelse og friluftsområde vedtatt 24.06.1996. Eiendommen omfattes også av kommuneplanens arealdel KPLAN2014 med formål boligbebyggelse, nåværende og friområde, nåværende vedtatt 20.04.2015.Kommunale avgifterKr.
8.848,- for 2017. Vann og avløp etter forbruk.

Renovasjon tilkommer og blir fakturert direkte fra Movar.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 963 635 per 31.12.15 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 698 178 per 31.12.15EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter DTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 03.10.2011, gjelder nybygg bolig. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Pliktig Vel-medlemskap og ved tilknytning til kabel-TV plikt til å tilknytte kabel-TV fra Store Brevik Vel.Servitutter/rettigheter fra grunnbokTinglyst erklæring 31.07.1998 dagboknr. 6014 vedr. Erklæring/avtale.

Det gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter.

For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 12.04.2018 og tilstandsrapport datert 12.04.2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet bad/våtrom, f.eks. sprekk i fliser, feil eller lekkasje ved sluk, membran/tettesjikt eller andre steder? Svar: Ja - Noen løse fliser. Utbedret 12.04.2018 av Total Rørservice AS.
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Svar: Ja - Oppussing av bad i 2 etg 2010.
1.2. Er arbeidet utført av faglært? Svar: Ja - Oppussing av bad i 2 etg 2010 av Total Rørservice AS.
1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene? Svar: Ja - Det foreligger dokumentasjon på arbeidet.
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Svar: Ja - Terrasse og hus malt utvendig.
7.2. Er arbeidet utført av faglært? Svar: Ja - Hus malt utvendig 2013.
7.3. Er arbeidet utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller av ufaglærte? Svar: Ja - Terrassen lagt 2011 av forrige eiere.
8.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget? Svar: Nei - Bygget før 2000, ikke mottatt fra tidligere eiere. 15. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år? Svar: Ja - Tilstandsrapport 12.4.2018.

Varmekabler i stue er deffekt.

Iht. takst: Verditakst: Kr.
4.750.000,-
Lånetakst: Kr.
4.050.000,-OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
4 750 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
118 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 750 000,-))
--------------------------------------------------------
129 172,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 879 172,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Joachim Kolderup.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst/tilstandsrapport.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Tilstandsrapport, datert: 12.04.2018
- Egenerklæring, datert: 12.04.2018
- Grunnboksutskrift, datert: 19.05.2017
- Reguleringsbestemmelser
- Bestemmelser til Vestby kommuneplan
- Matrikkelbrev, datert: 22.05.2017
- Kommunal tilknytning(vann og avløp), datert: 23.05.2017
- Eiendomsopplysninger, datert: 23.05.2017
- Grunnkart
- Kommunale avgifter, datert: 23.05.2017
- Ferdigattest, nybygg bolig datert: 03.10.2011
- Ligningsverdi, datert: 06.06.2017
- Energiattest
- Tinglyst erklæring 31.07.1998 dagboknr. 6014
Se prospekt
Moss, 1555 Gneisveien 42
1555, Gneisveien 42
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Gneisveien 42
1/34
Lukk
0