Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
ØREÅSEN: Sydvendt, moderne innredet 2-roms toppleilighet med balkong. Oppusset i 2014, inkl. kjøkken og bad. Innsynsfri. Bilfritt, barnevennlig miljø.
Last ned budskjema
Dokumenter
Morkelstien 5 formidles av Boa Eiendomsmegling Moss.Balkongen har utgang fra kjøkkenet, slik at det er svært enkelt å ta med måltidene utendørs på gode sommerdager.Leiligheten ble pusset opp i sin helhet i 2014, blant annet med kjøkken fra IKEA med innbyggede hvitevarer.Denne leiligheten ligger i øverste etasje, er sydvendt og har fint utsyn mot skogholtet foran blokken.
Leiligheten er helt uten direkte innsyn, og byr i stedet på fint utsyn mot de grønne omgivelsene foran blokken.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Barløsningen foran vindusrekken er et fint sted for morgenkaffen, og under finner du supplerende skap.Stuen er romslig og utgjør en stor del av leilighetens areal.Interiøret bærer preg av å være nylig oppusset og har et helhetlig stilpreg med blant annet lys parkett.Stuen rommer både en mange-seters sofakrok og et langstrakt spisebord.De hvitmalte veggflatene er et lett overmalbart utgangspunkt om du ønsker å tilsette leiligheten flere farger.I leilighetens oversiktlige romløsning er soverommet og badet samlet omkring den romslige entréen.Leilighetens innvendige bod har adkomst fra entréen og potensial som garderobe.Soverommet er av god størrelse og rommer både en dobbeltseng, nattbord og en kommode foran vinduet.Soverommets vindu vender ut mot balkongen og byr på et utsyn det er behagelig å våkne til året gjennom.Soverommet er av god størrelse og allerede utstyrt med et hendig skyvedørsskap.På badet møter du et innbydende og moderne interiør som også er fra 2014.Baderomsinnredningen inkluderer et utpreget romslig dusjhjørne med fast skjermvegg i klart glass.Badet fyller i tillegg rollen som et vaskerom og er dermed romslig tatt i betraktning leilighetens størrelse.Veiledende planskisse.Leiligheten er en del av Solliskogen borettslag som er både veldrevet og velholdt.Internt på borettslagets område råder et fredfylt miljø med bilfrie smågater.Fra Øreåsen er veien kort til shoppingmuligheter på City Syd, sentrumskjernen av Moss og fine turområder i Mossemarka.
0
20
Se store bilder
Prisantydning: 1 850 000,-
Totalpris: 1 950 537,-
Primær rom: 49m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 1
Kort om
"ØREÅSEN: Sydvendt, moderne innredet 2-roms toppleilighet med balkong. Oppusset i 2014, inkl. kjøkken og bad. Innsynsfri. Bilfritt, barnevennlig miljø."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.97 Bnr.171 Andelsnr.187 Orgnr.948588846 i Rygge kommuneKort oppsummertDette er en sydvendt 2-roms toppleilighet med balkong i tilbaketrukkede og fredelige omgivelser midt på Øreåsen.

Leiligheten ble pusset opp i sin helhet i 2014 og har gjennomgående moderne standard, inkludert tidsaktuell og stilren innredning på både kjøkken og bad. Et stort pluss er det også at leiligheten er helt uten direkte innsyn og har sydvendt balkong som vender mot solens gang på dagtid sommerstid.

Fra Øreåsen er veien kort til shoppingmuligheter på City Syd, sentrumskjernen av Moss og fine turområder i Mossemarka.
 • Arealeffektiv 2-roms toppleilighet på Øreåsen
 • Oppusset i sin helhet i 2014
 • Moderne innredninger på kjøkken og bad
 • Alle hvitevarer på kjøkken helintegrert
 • Stort, praktisk bad kombinert som vaskerom
 • Fint utsyn mot grønne omgivelser - innsynsfri
 • Sydvendt, overbygget balkong på ca. 3 kvm.
 • Tilbaketrukkede og bilfrie omgivelser
 • Mulighet for garasjeplass etter venteliste
 • Få hundre meter til barnehager
 • Nærhet til forretninger, bykjernen av Moss og turområder
Ditt nye hjemLeiligheten ligger i tredje og øverste etasje, og er orientert i sydlig retning mot et lite skogholt som står for fredelige omgivelser for spesielt denne blokken. Plasseringen innebærer at direkte innsyn er fullstendig fraværende, i stedet opplever du fint utsyn mot naturen som i seg selv er et fint skue å hvile øynene på.

Interiøret bærer preg av å være nylig oppusset og har et helhetlig stilpreg med lys parkett og hvitmalte, nøytrale veggflater som er et lett overmalbart utgangspunkt om du ønsker å tilsette leiligheten flere farger. Plasseringen i øverste etasje setter et luftig preg på romfølelsen, og en rekke vinduer tilfører blant annet stuen en lys atmosfære på dagtid.

Stuen utgjør en stor del av leilighetens areal og rommer både en mange-seters sofakrok og et langstrakt spisebord. I dag er det i tillegg montert en smart barløsning foran vindusrekken som er et fint sted for morgenkaffen eller små måltider, og under benken finner du supplerende skap.

Kjøkkenet er en mer tilbaketrukket avdeling tilrettelagt for tilberedning og utstyrt med en moderne IKEA skapinnredning fra 2014 med stilsikker fremtoning. Kjøkkenet er bruksvennlig utformet med motstående koke- og vaskesoner med arbeidsflater på sidene, samt stekeovn plassert i riktig arbeidshøyde. Legg for øvrig merke til at samtlige hvitevarer er innbygget og dermed medfølgende, slik at du kan ta i bruk et ferdig utstyrt kjøkken når du flytter inn.

Via kjøkkenet får du for øvrig tilgang på leilighetens balkong, slik at det er svært enkelt å ta med måltidene utendørs på gode sommerdager. Her sitter du orientert mot solens gang på dagtid og drar nytte av de fredelige omgivelsene uten direkte innsyn. Balkongens gulv på cirka 3 kvadratmeter rommer en liten sittegruppe med bord og to-tre stoler.

I leilighetens oversiktlige romløsning er soverommet og badet samlet omkring den romslige entréen og slik distansert fra de sosiale rommene. Soverommet har vindu som vender ut mot balkongen og et utsyn det er behagelig å våkne til året gjennom. Rommet er også av god størrelse og allerede utstyrt med et hendig skyvedørsskap som utnytter romhøyden maksimalt og gjør klærne lett tilgjengelig ved dobbeltsengens side.

På badet møter du et innbydende og moderne interiør som også er fra 2014 og inkluderer baderomsmøbler i hvit høyglans og et utpreget romslig dusjhjørne med fast skjermvegg i klart glass. Badet fyller i tillegg rollen som et vaskerom og er dermed romslig tatt i betraktning leilighetens størrelse. Her er det god plass til en vaskesøyle, eventuelt også supplerende skapinnredning ved behov.InnholdEntré, bod, bad, soverom, stue og kjøkken med utgang til balkong.Beliggenhet og nærområdetI Morkelstien 5 vil du bo sydvendt i høyereliggende terreng på Øreåsen og dra nytte av en fredelig atmosfære i et bilfritt miljø, og ikke minst gode solforhold dagen gjennom.

Dagligvarene kan du handle på MENY som er lett tilgjengelig langs Øreåsveien, enkel å svinge innom på vei hjem og i tillegg innenfor gangavstand. I samme bygg finner du også treningssenteret Spenst som blant har mulighet for squash-spill, mens større shoppingmuligheter venter i et bredt utvalg forretninger på Rygge Storsenter. Omkring City Syd eksisterer det for øvrig en rekke kjedetilknyttede varehus innenfor elektronikk, hus og hjem, sport og fritid.

De mer urbane sentrumsgatene av Moss er en kort busstur unna, og fra holdeplassen i Øreåsveien er det hyppige avganger inn til sentrum. Langs Ryggeveien stopper TIMEkspressen til Oslo og på Høiden stopper Flybussen til Gardermoen.

Fra Øreåsen får du et praktisk utgangspunkt for å ta deg ut på E6, med av- og påkjøring en knapp kilometer unna. Oslo er innenfor cirka 45 minutter utenom rushtid.

Fine turområder finner du både langs Vansjøs milelange bredd og i det vakre landskapet i hjertet av Rygge. Gangveien fra Øreåsen direkte til Hanan gir enkel tilgang til Vansjø, og veien er heller ikke lang bort til Mossemarka med lysløype og kunstsnøanlegg vinterstid.TomtAreal: 75 895 kvm, Eierform: Festet fellestomt

Fremfester er Rygge Tomteselskap AS. Festekontrakt tinglyst 30.04.74 med dagboknr. 3077. Fremfestekontrakt tinglyst 05.01.1978 med dagboknr. 115.

Det gjøres oppmerksom på at det er vedtatt endringer i gjeldende tomtefestelov av 20.12.1966, nr. 106 (ikrafttredelse 01.01.2002). Endringene trådte i kraft den 01.11.2004 og kan i gjeldende festeforhold blant annet ha betydning for regulering av festeavgiften og innløsning av tomten.ParkeringBiloppstillingsplasser på borettslagets tomt. Garasjeplasser etter ventelisteprinsippet.ByggemåteHentet fra verdi- og lånetakst. Bygget er antatt fundamentert på fjell og komprimerte masser av sprengstein, leire og sand. Grunnmur og kjellervegger er av betong. Yttervegger er av trekonstruksjon og betong. Blokka er utvendig forblendet med plater og kledd med liggende trepanel. Alle bærende konstruksjoner er oppført av betong. Flatt tak som antatt er tekket med papp eller lignende.Overflater og innredningGulv: Fliser i entré, bod og på bad, for øvrig parkett. Innervegger: Fliser på bad, for øvrig tapeter og malte flater. Himlinger: Malte glatte flater. Downlights i entré og på bad.

Kjøkken: IKEA skapinnredning fra 2014 med glatte hvite fronter, grepslister og laminerte grå benkeplater. Nedfelt dobbel stålservant med 1-greps blandebatteri. Flisimiterende plater på vegger over benker. Innbygget platetopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, ventilator, kjøle- og fryseskap.

Bad: Servantskap med glatte fronter i hvit høyglans, stålgrep og heldekkende servant med 1-greps blandebatteri. Veggmontert speil. Dusjhjørne med hånddusj, regndusj og fast skjermvegg i klart glass. Veggmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin. Badet ble pusset opp i 2014.OppvarmingLeiligheten varmes opp av elektrisitet og varme i gulv på bad.Vei, vann og avløpOffentlig, vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.Adgang til utleieIht. vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringIht. brev fra Rygge Kommune datert 09.06.2017 omfattes eiendommen av reguleringsplan M22 med formål off.friområde vedtatt 08.04.1974. Eiendommen ligger i et regulert område.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i de månedlige fellesutgiftene.Felleskostnader inkluderer3 153 pr. mnd. i følge brev fra forretningsfører, datert 07.06.2017.

Felleskostnadene dekker renter og avdrag fellesgjeld, felles bygningsforsikring, regnskap/revisjon, kommunale avgifter, strøm på fellesarealer, internett (5gb linje) og kabel-tv. 

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer,kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 100 537,- i følge brev fra forretningsfører, datert 07.06.2017. Lån hvor det betales rente og avdrag. Annuitetslån. Rente Pt.: 2,11 %. Renter og avdrag pr.mnd. med dagens rente : 784,-, hvorav renter utgjør kr 191,- og avdrag utgjør kr 593,-. Lånets løpetid: 2026. Lånenr. 009798. Bankforbindelse: Nordea

Lån hvor det betales rente og avdrag. Annuitetslån. Rente Pt.: 2,15 %. Renter og avdrag pr.mnd. med dagens rente : 21,-, hvorav renter utgjør kr 4,- og avdrag utgjør kr 17,-. Lånets løpetid: 2026. Lånenr. 6118.81.82436. Bankforbindelse: Nordea

Borettslaget har ikke IN-ordning.

Andelen er sikret i Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS, dette sikrer borettslaget mot økonomisk tap ved manglende innbetaling av felleskostnader.FellesformueKr. 4 491,- i følge brev fra forretningsfører, datert 07.06.2017.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 397 944 per 31.12.15 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 114 244 per 31.12.15ForsikringForsikret i Gjensidige ForsikringASA, med polisenummer: 82400859. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter FTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.DiverseBoligen har midlertidig brukstillatelse utstedt 29.08.1978. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Det er en forutsetning for denne handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finne sted. Dersom kjøper ikke blir godkjent som ny eier er han/hun fri fra denne handelen.

Kjøper(e) av leiligheten må være andelseier av Vansjø BBL eller tegne andel i laget for å kunne bli eier(e) av andelen i BL. Medlemsstatus må være avklart før overtagelse.

Det er vedtektsbestemt 20 dagers forkjøpsrett.

Dyrehold krever styrets samtykke.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 08.06.2017 og takst datert 14.06.2017 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom siste 10 år? Svar: Ja - kun av faglærte.
1.2. Firmanavn. Svar: Knut Helgesen & sønn A/S.
1.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når. Svar: total renovert bad 2014.
6.1. Kjenner du til om det er utført arbeider/kontroll ved el-anlegg og/eller andre installasjoner, f.eks. oljetank, sentralfyr eller ventilasjon? Svar: Ja - kun av faglærte.
6.2. Firmanavn. Svar: Østlandske elektro.
6.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når. Svar: Oppgradert el-anlegg,
2014 - østlandske elektro.
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Svar: Ja - kun av faglærte.
7.2. Firmanavn. Svar: Bravida.
7.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når. Svar: I forbindelse med renovasjon av bad.

Iht. takst: Verditakst: Kr.
1.850.000,-
Lånetakst: Kr.
1.572.500,-OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
1 850 000,- (Prisantydning)
100 537,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
1 950 537,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
3 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
4 932,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
1 955 469,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Ved benyttelse av forkjøpsrett: Kr.
5.556,-OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Egil André Horgmo.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Takst, datert: 14.06.2017
- Egenerklæring, datert: 08.06.2017
- Opplysninger fra forretningsfører, datert: 07.06.2017
- Vedtekter og Husordensregler
- Årsmøte for år 2017
- Reguleringsbestemmelser, datert: 09.06.2017
- Målebrev
- Kommunal tilknytning(vann og avløp), datert: 12.06.2017
- Eiendomsopplysninger, datert: 06.06.2017
- Grunnkart
- Midlertidig brukstillatelse, datert: 29.08.1978
- Ligningsverdi, datert: 13.06.2017
- Energiattest
Se prospekt
Moss, 1529 Morkelstien 5
1529, Morkelstien 5
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Morkelstien 5
1/22
Lukk
0