Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
ØREÅSEN: Gjennomgående 3-roms med vestvendt, innglasset balkong. Selges møblert. Alle rom pusset opp i nyere tid. Ettermiddags-/kveldssol. Enkel adkomst.
Last ned budskjema
Dokumenter
Øreåsveien 30 formidles av Boa Eiendomsmegling Moss.Dette er en gjennomgående 3-roms med vestvendt, innglasset balkong på Øreåsen.Leiligheten ligger i en høy første etasje og har fint utsyn over nabolaget fra balkongen.Uten motstående boligbebyggelse i forkant er balkongen helt uten direkte innsyn.
Balkongen har innglassingen som utvider bruksmulighetene, samt ettermiddags-/kveldssol på gode sommerdager.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Store vinduer og glass i balkongdøren sørger for en lys atmosfære i stuen på dagtid.Uten innsyn er atmosfæren vel så usjenert her som ute på balkongen.Stuen og kjøkkenet er samlet i en delvis åpen løsning og utgjør leilighetens sosiale sone.På kjøkkenet er skapinnredningen av nyere årgang og stilmessig helhetlig gjennomført.Innredningen er bruksvennlig utformet med motstående koke- og vaskesoner.Både platetopp og stekeovn er innbygget, og dermed medfølgende.Sommerstid er det enkelt å ta med måltidene rett ut til balkongen fra kjøkkenet.Et spisebord finner sin naturlige plass foran kjøkkenet, om du vil forbeholde stuen til større og mer tilbakelente sittegrupper.Leilighetens øvrige rom er samlet omkring entréen.Soverommene vender begge mot blokkens østside og dermed vekk fra varmende sol på ettermiddag og kveld.Soverommene er av gode størrelser på henholdsvis cirka 10 og 12 kvadratmeter.Her får familiens yngste masse plass til å leke i egne omgivelser.Ett av rommene har i dag en omfangsrik garderobeløsning som byr på rikelig med oppbevaringsmuligheter for klærne.Ytterligere skapmengde finner du i entreens mer tradisjonelle speilskap.Badet er behagelig romslig med sine gode seks kvadratmeter og blant annet utstyrt med en stor dusjnisje.Badet fyller også delvis rollen som et vaskerom og er tilrettelagt for dette formålet med en hendig skapinnredning.Toalettet finner du i et separat toalettrom vegg i vegg med badet.Leilighetens plassering i en høy første etasje innebærer få trinn opp fra hovedinngangen.Det er gode parkeringsmuligheter på borettslagets eget parkeringsområde like utenfor blokken.Borettslaget har nylig oppgradert blokken med renovering og innglassing av balkongene.Innenfor få meters gange ligger både skole og barnehager, i tillegg er det kort avstand til treningssenter og Rygge Storsenter.
0
18
Se store bilder
Prisantydning: 2 100 000,-
Totalpris: 2 563 525,-
Primær rom: 73m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 2
Kort om
"ØREÅSEN: Gjennomgående 3-roms med vestvendt, innglasset balkong. Selges møblert. Alle rom pusset opp i nyere tid. Ettermiddags-/kveldssol. Enkel adkomst."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.97 Bnr.300 Andelsnr.7 Orgnr.931360868 i Rygge kommuneKort oppsummertDette er en gjennomgående 3-roms som i nyere tid er betydelig oppgradert med oppussing av samtlige rom.

Her møter du moderne standard både på kjøkken, bad og et separat toalettrom, samt gjennomgående gode oppbevaringsmuligheter i en rekke skap. Balkongen er vestvendt, nylig renovert og innglasset slik at du får utvidet bruksmulighetene. Legg merke til at leiligheten selges møblert, slik at du langt på vei kan flytte inn til en ferdig innredet leilighet.

Leiligheten ligger i en høy første etasje av bygget som er lett tilgjengelig få trinn opp fra hovedinngangen og samtidig høy nok til at direkte innsyn fra bakkeplan er utelukket.

Innenfor få meters gange ligger både skole og barnehager, i tillegg er det kort avstand til treningssenter og Rygge Storsenter. For øvrig får du fra Øreåsen enkel tilgang på de mer urbane sentrumsgatene såvel som fine turområder i marka.
  • Gjennomgående, nylig oppusset 3-roms på Øreåsen
  • Vestvendt, innglasset balkong med ettermiddags-/kveldssol
  • Moderne og nyere innredninger på kjøkken og bad
  • Selges møblert
  • Barnevennlige omgivelser
  • Få meter til barnehager og skole
  • Kort vei til forretninger, treningssenter og kollektivtransport
  • Veletablert og fredelig boligområde
  • Tur- og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet
Ditt nye hjemForuten en gjennomgående god og moderne standard, har denne leiligheten også en prisverdig kvalitet i form av en vestvendt, romslig balkong som nylig er renovert og innglasset i regi av borettslaget. Balkongen forlenger nærmest leilighetens romløsning med noen ekstra kvadratmeter, og fylles på godværsdager sommerstid av varmende solstråler på ettermiddag og kveld.

Balkongen har plass til to sittegrupper, og med innglassingen trukket for kan du sitte ute selv om det regner så lenge temperaturen er fin. Innglassingen er samtidig enkel å trekke til side for en mer luftig atmosfære på varme sommerdager. Uten motstående boligbebyggelse i forkant er balkongen helt uten direkte innsyn fra gjenboere og opplevelsen svært privat når du sitter ute.

Vel så usjenert er stuen og kjøkkenet som er samlet i en delvis åpen løsning og utgjør leilighetens sosiale sone. To store vinduer og glass i balkongdøren sørger her for en lys atmosfære på dagtid, og gjør samtidig sitt til at romfølelsen blir åpen og luftig.

På kjøkkenet er skapinnredningen av nyere årgang og stilmessig helhetlig samt bruksvennlig utformet med motstående koke- og vaskesoner. Både platetopp og stekeovn er innbygget, mens skuffer og skap har oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk. Et spisebord finner sin naturlige plass mellom kjøkkenet og vinduet, om du vil forbeholde stuen til større og mer tilbakelente sittegrupper.

Leilighetens øvrige rom er samlet omkring entréen, deriblant soverommene som begge vender mot blokkens østside og dermed vekk fra varmende sol på ettermiddag og kveld. Soverommene er på henholdsvis cirka 10 og 12 kvadratmeter, og gir med andre ord familiens yngste masse plass til å leke i egne omgivelser, spesielt på det største rommet. Her er det i dag satt inn en omfangsrik garderobeløsning som utnytter romhøyden maksimalt og byr på rikelig med oppbevaringsmuligheter for klærne.

Naborommet fungerer godt som et soverom for de voksne og har garderobeskap i samme serie, mens entréen er utstyrt med ytterligere skapmengde i tradisjonelle speilskap som også utnytter hele høyden.

Badet er behagelig romslig med sine gode seks kvadratmeter og blant annet utstyrt med en stor dusjnisje du kan tusle inn til på få skritt fra begge soverom. Badet fyller også delvis rollen som et vaskerom og er tilrettelagt for dette formålet med en hendig skapinnredning med meget gode oppbevaringsmuligheter innerst i rommet. Toalettet finner du i et separat toalettrom vegg i vegg, som i seg selv er en hendig løsning om badet er opptatt.InnholdEntré, toalettrom, bad, 2 soverom, stue med kjøkken og utgang til innglasset balkong.Beliggenhet og nærområdetI Øreåsveien 30 vil du bo midt på populære Øreåsen og ha praktisk nærhet til hverdagslige fasiliteter som barnehager, skoler og gode shoppingmuligheter, samt et godt kollektivtilbud og fine turområder. Borettslaget har et bilfritt miljø med intime smågater blant bebyggelsen som sørger for meget barnevennlige forhold.

Øreåsen barne- og ungdomsskole samt Øreåsen barnehage er begge blant de nærmeste naboene og dermed meget lett tilgjengelig, i tillegg er veien kort over til Solliskogen barnehage på andre siden av gagen. Tilknyttet skolen er også kunstgressbane samt Øreåshallen som er HK Rygges hjemmearena.

Dagligvarene kan du handle på MENY som ligger langs adkomstveien og dermed er enkel å svinge innom på vei hjem i hverdagen. Butikken er i tillegg innenfor få minutters gangavstand, og i samme bygg finner du også treningssenteret Spenst som blant har mulighet for squash-spill. Større shoppingmuligheter venter i et bredt utvalg forretninger på Rygge Storsenter, og omkring City Syd eksisterer det for øvrig en rekke kjedetilknyttede varehus innenfor elektronikk, hjem, sport og fritid.

De mer urbane sentrumsgatene av Moss er en kort busstur unna, og fra holdeplassen i Øreåsveien er det hyppige avganger inn til sentrum. Langs Ryggeveien stopper TIMEkspressen til Oslo og på Høiden stopper Flybussen til Gardermoen.

Fra Øreåsen får du et praktisk utgangspunkt for å ta deg ut på E6, med av- og påkjøring en knapp kilometer unna. Oslo er innenfor cirka 45 minutter utenom rushtid.

Fine turområder finner du både langs Vansjøs milelange bredd og i det vakre landskapet i hjertet av Rygge. Gangveien fra Øreåsen direkte til Hanan gir enkel tilgang til Vansjø, og veien er heller ikke lang bort til Mossemarka med lysløype og kunstsnøanlegg vinterstid.TomtAreal: 3 068 kvm, Eierform: Festet fellestomt

Fremfester er Rygge tomteselskap AS.

Det gjøres oppmerksom på at det er vedtatt endringer i gjeldende tomtefestelov av 20.12.1966, nr. 106 (ikrafttredelse 01.01.2002). Endringene trådte i kraft den 01.11.2004 og kan i gjeldende festeforhold blant annet ha betydning for regulering av festeavgiften og innløsning av tomten.ParkeringParkering skjer på borettslagets tomt.ByggemåteHentet fra verdi- og lånetakst. Bygningsdeler i gulv, etasjeskiller og vegger mellom seksjoner i mur/betong. Vegger ut mot terrasse antas i isolert bindingsverk. Flatt tak påmontert papp eller tilsvarende. Etasjeskillere oppført i betong. Vegger mellom leiligheter i bærende utførelse, antas oppført i mur/betong. Blokken har flatt tak, antas dekket med papp eller tilsvarende. Vinduer med rammer og karmer i tre. Alle vinduer med 2-lags isolerglass. Vinduer mot øst datert 2014.Overflater og innredningGulv: Fliser i entré, på toalettrom, bad og kjøkken, for øvrig parkett og laminat. Innervegger: Fliser på toalettrom og bad, flisfelt på kjøkken, for øvrig malte MDF-plater, malte tapeter og malte glatte flater. Himlinger: Malte glatte flater.

Kjøkken: Skapinnredning med profilerte hvite fronter, stålgrep og laminerte grå benkeplater. Nedfelt dobbel stålservant med 1-greps blandebatteri. Mosaikkfliser på vegger over benker. Innbygget platetopp og stekeovn. Ventilator i overskap. Tilkoblingsmulighet for oppvaskmaskin.

Bad: Servantskap med glatte hvite fronter, stålgrep og heldekkende porselensservant med 1-greps blandebatteri. Veggmontert speil og overbelysning. Dusjnisje med hånddusj og regndusj. Skapinnredning med glatte hvite fronter og stålgrep. Veggmontert speil og overbelysning. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.

Toalettrom: Servantskap med glatte hvite fronter, stålgrep og heldekkende porselensservant med 1-greps blandebatteri. Veggmontert speil og overbelysning. Gulvmontert klosett.OppvarmingLeiligheten varmes opp med elektrisitet.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.Adgang til utleieIht. vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringIht. brev fra Rygge Kommune datert 09.06.2017 omfattes eiendommen av reguleringsplan M22 med formål forretning vedtatt 08.04.1974. Eiendommen ligger i et regulert område.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i de månedlige fellesutgiftene.Felleskostnader inkluderer4 177 pr. mnd. i følge brev fra forretningsfører, datert 07.06.2017.

Felleskostnadene dekker renter og avdrag fellesgjeld, felles bygningsforsikring, festeavgift, kommunale avgifter, strøm på fellesarealer, kabel-tv. 

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 463 525,- i følge brev fra forretningsfører, datert 07.06.2017. Lån hvor det betales rente og avdrag. Annuitetslån. Rente Pt.: 2,15 %. Renter og avdrag pr.mnd. med dagens rente : 94,-, hvorav renter utgjør kr 54,- og avdrag utgjør kr 40,-. Lånets løpetid: 2056. Lånenr. 6118.82.30716. Bankforbindelse: Nordea

Lån hvor det betales fastrente og avdrag. Annuitetslån. Rente Pt.: 2,95 %. Renter og avdrag pr.mnd. med dagens rente :
1.556,-, hvorav renter utgjør kr
1.048,- og avdrag utgjør kr 508,-. Renten er bundet fram til okt-2020. Lånets løpetid: 2055. Lånenr. 67143221486. Bankforbindelse: Nordea

Det kan opplyses at borettslaget ikke har IN-ordning.

Andelen er sikret i Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS, dette sikrer borettslaget mot økonomisk tap ved manglende innbetaling av felleskostnader.FellesformueKr. 8 208,- i følge brev fra forretningsfører, datert 07.06.2017.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 496 145 per 31.12.15 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 389 205 per 31.12.15ForsikringForsikret i Gjensidige ForsikringASA, med polisenummer: 82408420. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter FTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.

Leiligheten selges møblert (noe personlige effekter og Tv´ene fjernes), men øvrige møbler av alle slag blir igjen ved overtagelse.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 05.10.1983. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Det er en forutsetning for denne handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finne sted. Dersom kjøper ikke blir godkjent som ny eier er han/hun fri fra denne handelen.

Kjøper(e) av leiligheten må være andelseier av Vansjø BBL eller tegne andel i laget for å kunne bli eier(e) av andelen i BL. Medlemsstatus må være avklart før overtagelse.

Det er vedtektsbestemt 20 dagers forkjøpsrett.

Dyrehold krever styrets samtykke

Mesteparten av møblene medfølger i forbindelse med salg. Konferér megler for å vite hva som blir fjernet før overtagelse.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 07.06.2017 og takst datert 13.06.2017 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
5.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Svar: Ja - kun av faglærte.
5.2. Firmanavn. Svar: Hyret inn av borettslaget, kjenner ikke til navn.
5.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når. Svar: Innglassert i 2017. 18. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold ved eiendommen (for eksempel vedlikeholdsbehov) som kan medføre økt husleie / økte fellesutgifter? Svar: Siste økning var i 2017 pga. innglasseringen av verandaen. Kommer ikke flere økninger jeg kjenner til.

Iht. takst: Verditakst: Kr.
1.100.000,-
Lånetakst: Kr.
1.800.000,-OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
2 100 000,- (Prisantydning)
463 525,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 563 525,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
3 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
4 932,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 568 457,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Ved benyttelse av forkjøpsrett: Kr.
5.556,-OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Egil André Horgmo.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Takst, datert: 13.06.2017
- Egenerklæring, datert: 07.06.2017
- Opplysninger fra forretningsfører, datert: 07.06.2017
- Vedtekter og Husordensregler
- Årsmøte for år 2017
- Reguleringsbestemmelser, datert: 09.06.2017
- Arealbekreftelse/matrikkelbrev, datert: 06.12.2013
- Kommunal tilknytning(vann og avløp), datert: 12.06.2017
- Eiendomsopplysninger, datert: 07.06.2017
- Grunnkart
- Ferdigattest, datert: 05.10.1983
- Ligningsverdi, datert: 14.06.2017
- Energiattest
Se prospekt
Moss, 1529 Øreåsveien 30
1529, Øreåsveien 30
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Øreåsveien 30
1/26
Lukk
0