Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
AUGERØD: Innholdsrik, påkostet enebolig fra 2014 med høy standard og smart romløsning over 2 plan. Solrike omgivelser. Familievennlig nabolag.
Last ned budskjema
Dokumenter
Fredriks vei 14 formidles av Boa Eiendomsmegling Moss.Fredriks vei 14 er en innholdsrik enebolig fra 2014 som er blant Augerøds nyeste.Tomten er pent opparbeidet med en lettstelt hage og en langstrakt, vestvendt terrasse.Terrassen rommer opptil flere sittegrupper og er et ypperlig sted for solbading og måltider i friluft.
Her får du med deg solens gang dagen gjennom sommerstid.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Veiledende planskisse - første etasje.En gedigen vinkelstue og et tilknyttet, delvis åpent kjøkken dominerer arealet i husets første etasje.Sentralt i stuen står en moderne Jøtul vedovn som varmer godt på kjølige vinterdager.Stuens langstrakte gulvflate rommer opptil flere møbelgrupper.Stuen og de øvrige rommene i første etasje har ekstra god takhøyde på 2,6 meter.Den gode romhøyden setter et voluminøst preg på romfølelsen.Vinduer på tre av fire sider gjør atmosfæren lys i den sosiale sonen på dagtid.Gulvene er av tidsaktuell, hvitpigmentert 1-stavs parkett.Kjøkkenet er påkostet med en omfangsrik og velutstyrt skapinnredning som byr på rikelige oppbevaringsmuligheter.Kjøkkeninnredningen har en helhetlig fremtoning med et klassisk moderne og herskapelig stilpreg.Alle hvitevarer medfølger, og foruten kjøle- og fryseskapet er de øvrige innbygget.Kjøle- og fryseskapet er fra 2010.En stor hall er et representativt og romslig første møte med husets indre.Husets separate vaskerom og badet i første etasje har begge adkomst direkte fra hallen.Badet i første etasje har både dusjhjørne og klosett samt baderomsmøbler i samme stilpreg som kjøkkenet.Et stort praktisk pluss er det med et dedikert vaskerom, tilrettelagt for montering av ytterdør.Veiledende planskisse - andre etasje.Husets balkong vender også i vestlig retning og er et mer skjermet alternativ til terrassen under.Fra balkongen får du fint utsyn over nabolaget og landskapet i vest.På balkongen får du også kveldssolen noen minutter lenger enn nede på terrassen.Stuen i andre etasje kan gjerne være barnas egen avdeling for lek og moro.Her er atmosfæren minst like lys som i stuen under på dagtid.Stuen utgjør det naturlige sentrum i andre etasjes romløsning.Et disponibelt rom tilknyttet stuen er i dag innredet til kontorformål.Det disponible rommet (venstre side) kan også tas i bruk som en bod ved behov.Soverommene er gjennomgående av gode størrelser, her ved hovedsoverommet.Hovedsoverommet er tilknyttet en dedikert garderobe med smart innredning av typen PAX fra IKEA.I de øvrige soverommene får familiens yngste god plass til å leke i egne omgivelser.Med totalt fire soverom har huset god plass til en 3-barns familie.Det er generelt gode oppbevaringsmuligheter i en rekke garderobeskap.Rommene i andre etasje har parkettgulv av samme type som den sosiale sonen.I andre etasje inngår også hovedbadet som utgjør moderne, innbydende omgivelser å starte dagene til.Baderomsmøblene viderefører kjøkkenets stilpreg og badekaret gir barna plaskemulighet.Innkjørselen og gårdsplassen er for øvrig utført i sort singel og har ytterligere noe potensial ved videre opparbeiding.
0
19
Se store bilder
Prisantydning: 5 500 000,-
Totalpris: 5 500 000,-
Primær rom: 204m²
Boligtype: Enebolig
Eieform: Selveier
Rom: 2 / Soverom: 4
Kort om
"AUGERØD: Innholdsrik, påkostet enebolig fra 2014 med høy standard og smart romløsning over 2 plan. Solrike omgivelser. Familievennlig nabolag."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.23 Bnr.97 i Våler kommuneKort oppsummertFredriks vei 14 er en innholdsrik enebolig fra 2014 som er blant Augerøds nyeste og har et velholdt, påkostet interiør av høy standard. Husets romløsning inkluderer to etasjer som er smart utformet for en barnefamilies hverdag og plassbehov, blant annet med en meget romslig sosial sone, fire soverom og bad i begge etasjer i tillegg til et separat vaskerom. Her kan du flytte rett inn og oppleve komforten av masse plass og moderne standard.

Tomten er pent opparbeidet med en planert og lettstelt hage bestående av gressplen og dekorativ hekkbeplantning samt støttemur og betongheller for enklere klipping av plenen. I hagen er det også anlagt en vestvendt, langstrakt terrasse som har sol store deler av dagen sommerstid. Innkjørselen og gårdsplassen er for øvrig utført i sort singel og har ytterligere noe potensial ved videre opparbeiding.

På Augerød vil du bo fredelig i landlige Våler med barnehage lett tilgjengelig i nabolaget og kort vei til både skole og nærbutikk. Sentrum av Moss og Mosseporten kjøpesenter er samtidig kun en kort kjøretur unna. Rett utenfor døren venter store friluftsområder med tallrike turmuligheter året gjennom.
 • Innholdsrik enebolig fra 2014 med høy standard
 • Smart romløsning over to plan, god takhøyde i
  1. etasje
 • Omfangsrikt, påkostet kjøkken med hvitevarer
 • Balansert ventilasjon og energibrønn for bergvarme
 • Vannbåren varme i gulv i begge etasjer foruten soverom
 • Moderne bad i begge etasjer, separat vaskerom
 • Vestvendt terrasse med gode solforhold
 • Vestvendt balkong med utsyn
 • Lettstelt og pent opparbeidet hage
 • Familievennlig nabolag med aktivitetsområde
 • Barnehage i nabolaget, gangvei direkte til barneskole
 • Store turområder lett tilgjengelig like utenfor døren
 • Cirka 5 minutter med bil til Mosseporten og E6
Ditt nye hjemEn gedigen vinkelstue og et tilknyttet, delvis åpent kjøkken dominerer arealet i husets første etasje og gir familien masse plass å boltres på i hverdagen. Stuens langstrakte gulvflate gir deg også stort spillerom med tanke på møblering, og sentralt i rommet står en moderne Jøtul vedovn som både varmer godt og skaper lun stemning innendørs på kjølige vinterdager.

Verdt å fremheve er også at stuen og de øvrige rommene i denne etasjen har ekstra god takhøyde på 2,6 meter samt himlinger med innfelt belysning som blir spesielt dekorativ etter mørkets frembrudd. Vinduer på tre av fire sider gjør atmosfæren lys i den sosiale sonen på dagtid, i tillegg setter den gode romhøyden et voluminøst preg på romfølelsen.

Kjøkkenet er påkostet med en omfangsrik og velutstyrt skapinnredning som byr på rikelige oppbevaringsmuligheter i en rekke skuffer og skap, og i tillegg har en helhetlig fremtoning med et klassisk moderne og herskapelig stilpreg. Foruten et dobbelt kjøle- og fryseskap som medfølger, er alle øvrige hvitevarer innbygget og inkluderer en bred induksjonstopp samt stekeovn plassert i riktig arbeidshøyde. Legg også merke til de meterlange benkene som gir deg arbeidsplass i mengder, samt barløsningen som har sitteplass for tre og supplerer stuens større sittegrupper.

Frister det å ta med måltidene utendørs på gode sommerdager, er det fra kjøkkenet få skritt ut til terrassen som omfavner hele husets vestre side. Sommerstid har terrassen gode solforhold det meste av dagen og ikke minst rikelig plass til flere sittegrupper.

Husets fire soverom er samlet på én og samme flate i andre etasje, der du også finner ytterligere en stue som gjerne kan være barnas egen avdeling for lek og moro. Denne stuen har for øvrig også utgang til balkongen som i likhet med terrassen vender i vestlig retning og i tillegg har fint utsyn over nabolaget og landskapet i samme himmelretning.

Soverommene er gjennomgående av gode størrelser, spesielt det naturlige hovedsoverommet som attpåtil er tilknyttet en dedikert garderobe med smart innredning av typen PAX fra IKEA. I de øvrige rommene får familiens yngste god plass til å leke i egne omgivelser om stuen på samme plan er opptatt. Et disponibelt rom tilknyttet stuen er i dag innredet til kontorformål, men kan også tas i bruk som en bod ved behov.

I andre etasje inngår også hovedbadet som er lett tilgjengelig fra alle soverom og utgjør moderne, innbydende omgivelser å starte dagene til. Her møter du baderomsmøbler som viderefører kjøkkenets stilpreg og rommer både håndklær og dine personlige effekter, samt innredning som inkluderer et badekar der barna får plaskemulighet.

Ytterligere et bad ligger i første etasje og er på sin side utstyrt med dusjhjørne slik at du får valgfrihet, samt et klosett som er kjekt å ha på samme plan som den sosiale sonen.

Et stort praktisk pluss er det for øvrig med et dedikert vaskerom som i likhet med etasjens bad har adkomst direkte fra hallen og i tillegg er klargjort for montering av ytterdør som vil lede til boden med utvendig adkomst. Vaskerommet er påkostet med en bruksvennlig skapinnredning og en arbeidsbenk rett over hvitevarene som du kan brette vasken på.Innhold1. etasje: Hall, vaskerom, bad, stue med kjøkken og utgang til terrasse. Utvendig bod på ca. 15 kvm.
1. etasje: Bad, disponibelt rom, 4 soverom hvorav ett med garderobe, samt stue med utgang til balkong.Beliggenhet og nærområdetPå Augerød vil du bo landlig og fredelig rett ved kommunegrensen mellom Våler og Moss, i et nyere og utpreget familievennlig nabolag.

Internt på boligområdet er det anlagt aktivitetspark med blant annet ballbinge om sommeren og skøyteis om vinteren, i tillegg gjennomføres nabolagsarrangementer og andre aktiviteter ellers i året. Nabolagets egen barnehage er lett tilgjengelig gode 300 meter unna.

For barna er skoleveien kort og enkel på gangvei som går direkte fra nabolaget gjennom skogen og frem til Våk skole med
1. til
6. trinn - gode kilometeren unna. Like ved skolen ligger også nærbutikken SPAR Sperrebotn.

Til Mosseporten kjøpesenter kjører du på 5 minutter, der et godt utvalg forretninger er samlet under ett tak. Samme sted er også av- og påkjøring til E6, og til Oslo kjører du på 45 minutter.

Den landlige beliggenheten betyr at du får umiddelbar tilgang til store friområder med mangfoldige turmuligheter. På nærliggende Vansjø kan du padle kano eller kajak i et landskap fullt av fjorder, øyer, holmer og sund, samtidig er det enkelt å spenne skiene på i Mossemarkas lysløyper cirka 3 kilometer unna. For mer fartsfylte opplevelser er Middagsåsen slalåmbakke et godt alternativ, omtrent 5 minutters kjøring videre innover på RV120.TomtAreal: 849 kvm, Eierform: Eiet tomtParkeringBiloppstillingsplasser på egen tomt.ByggemåteHentet fra verdi- og lånetakst. Ringmur av ringmurselementer og støpt plate på komprimerte masser. Bygningen er hovedsakelig bestående av trekonstruksjoner. Etasjeskiller utført i treverk. Yttervegger oppført i isolert bindingsverk med utvendig trepanel. Det er montert stafasje som vannbrett, kraftig søyler, belistning og hjørnekasser. Takkonstruksjon i tre med utvendig takstein i betong.Overflater og innredningGulv: Fliser og parkett. Innervegger: Fliser, panelplater, tapeter og malte glatte flater. Himlinger: Smartpanel i alle rom. Innfelt belysning i alle rom i
1. etasje samt på bad og i stue i
1. etasje.

Kjøkken: Skapinnredning med profilerte hvite fronter, stålgrep og laminerte benkeplater i tre-imitasjon. Høyskap med glass i dører og hyller. Nedfelt hvit servant med avrenningsbrett og 1-greps blandebatteri. Metrofliser på vegger over benker. Innbygget platetopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og ventilator. Nisje for dobbelt kjøle- og fryseskap.

Bad
1. etasje: Servantskap med profilerte hvite fronter, stålgrep og heldekkende servant med 1-greps blandebatteri. Veggmontert speil i ramme. Dusjhjørne med hånddusj, regndusj og svingbare glassdører. Veggmontert klosett.

Bad
1. etasje: Servantskap med profilerte hvite fronter, stålgrep og helstøpt porselensservant med 1-greps blandebatteri. Veggmontert speil med overbelysning i baldakin. Sideskap med profilerte hvite fronter og stålgrep. Badekar. Veggmontert klosett.

Vaskerom: Skapinnredning med glatte hvite fronter, stålgrep og laminert benkeplate. Nedfelt stålservant og veggmontert armatur. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.OppvarmingBoligen er utstyrt med energibrønn for bergvarme og vannbåren varme i gulv begge etasjer foruten i soverom. Pipe montert med tilkoplet vedovn med glassfelter i stue
1. etasje. Boligen er utstyrt med balansert ventilasjon.Vei, vann og avløpOffentlig vei og avløp. Privat vann fra Våler Vannverk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje:
1. etasje: 105 kvm.
1. etasje: 105 kvm.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringIht. brev fra Våler Kommune datert 08.06.2017 omfattes eiendommen av reguleringsplan Augerød 3 med formål boliger vedtatt 15.03.07. Eiendommen omfattes også av kommuneplanens arealdel vedtatt 30.06.2011.Kommunale avgifterSatser pr.
2017: Avløp fast del: Kr.
1.200,- Avløæp variabel del: Kr. 32,14,- pr. m3. Brannsyn, feiing: Kr. 610,- pr. pipeløp. Eiendomsskatt: Kr. 11.760,-

Vann via Våler vannverk: Vann fast del: pr. år:
1.000,-
Vann variabel del: Kr. 20,- pr. m3. Våler vannverk fakturerer 2 ganger pr. år.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 1 011 459 per 31.12.15 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 832 085 per 31.12.15EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter ATilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 02.07.2014. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Eiendomsmegler har tilbudt tilstandsrapport, men selger har valgt verdi- og lånetakst. Dette innebærer at det er mindre dokumentasjon på den tekniske tilstanden på boligen.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 11.06.2017 og takst datert 13.06.2017 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
5.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Svar: Ja - av faglærte og ufaglærte/egeninnsats/dugnad/vennetjeneste.
5.2. Firmanavn. Svar: Egeninnsats.
5.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når. Svar: Terrasse bygd ved egeninnsats.

Iht. takst: Verditakst: Kr.
4.500.000,-
Lånetakst: Kr.
3.700.000,-OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
5 500 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
137 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 500 000,-))
--------------------------------------------------------
147 922,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 647 922,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Egil André Horgmo. BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Takst, datert: 13.06.2017
- Egenerklæring, datert: 11.06.2017
- Grunnboksutskrift, datert: 08.06.2017
- Reguleringsbestemmelser, datert: 08.06.2017
- Matrikkelbrev, datert: 12.10.2015
- Kommunal tilknytning(vann og avløp), datert: 08.06.2017
- Eiendomsopplysninger, datert: 08.06.2017
- Grunnkart
- Kommunale avgifter, datert: 08.06.2017
- Ferdigattest, datert: 02.07.2014
- Ligningsverdi, datert: 08.06.2017
- Energiattest
Se prospekt
Moss, 1591 Fredriks vei 14
1591, Fredriks vei 14
Last ned dokumenter
Her finner du en oversikt over alle viktige dokumenter som man må ha i en budgivning
Last ned alle dokumenter som ZIP Budskjema.pdf Offentlige opplysninger.pdf Takst, egenerklæring og energiattest.pdf
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Fredriks vei 14
1/39
Lukk
0