Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
EKHOLT: Nylig oppusset, moderne og gjennomgående 3-roms leilighet m/2 balkonger. Innsynsfrie rom. Ettertraktede, fredelige omgivelser.
Last ned budskjema
Dokumenter
Vesthellinga 11 C formidles av Boa Eiendomsmegling Moss.Leiligheten er pusset opp i sin helhet og har et gjennomgående tidsaktuelt interiør.Romløsningen er også noe endret til fordel for bedre arealutnyttelse og en åpen sosial sone.Stuens rektangulære gulvflate rommer fint sittegrupper som en hjørnesofa og et spisebord for seks personer.
Den tidligere deleveggen mot kjøkkenet er nå fjernet og romfølelsen dermed lysere og mer luftig.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Kjøkkeninnredningen er svært stilrent utformet og utgjør i seg selv et pent møbel i den sosiale sonen.Barløsningen er like perfekt for morgenkaffen som for mindre måltider og en arbeidsøkt hjemmefra.En rekke skuffer og skap sørger også for gode oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk.Hvitevarene er helintegrert, deriblant stekeovnen som er plassert i riktig arbeidshøyde.Fra stuen kan du gå rett ut på den ene av leilighetens to balkonger, som på denne siden vender i sydlig retning.Her har du solen fra tidlig morgen frem til ettermiddag sommerstid.Plasseringen i øverste etasje oppleves luftig og er helt uten direkte innsyn.Badet er pusset opp i sin helhet og innredet stilrent med moderne baderomsmøbler.Selv om badet er av et mer kompakt format sammenliknet med leilighetens øvrige rom, er arealet velutnyttet.I leilighetens gjennomgående romløsning er badet og soverommene samlet i praktisk nærhet omkring entréen.I leilighetens gjennomgående romløsning er badet og soverommene samlet i praktisk nærhet omkring entréen.Soverommene er av gode størrelser som henholdsvis et hovedsoverom og et barnerom.Via hovedsoverommet får du tilgang på balkongen på nordsiden.Leilighetens innvendige bod er tilknyttet hovedsoverommet og tatt i bruk som garderobe.Garderoben har rikelig med plass til klærne.Den nordlige balkongen er påkostet med fliser på gulvet.Vidstrakt utsyn fra den nordlige balkongen.Her er det montert markise som skjermer både balkongen og soveromsvinduene.Balkongen på nordsiden byr på gløtt av Oslofjorden, her zoomet.Med to balkonger tilgjengelig kan du få med deg solens gang dagen gjennom sommerstid.Leiligheten er en del av veletablerte Vesthellinga Borettslag på Ekholt.Her vil du bo i et familievennlig nabolag som er blant de mer ettertraktede i Moss.Plan
0
53
Se store bilder
Prisantydning: 2 600 000,-
Totalpris: 2 639 271,-
Primær rom: 79m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 2
Kort om
"EKHOLT: Nylig oppusset, moderne og gjennomgående 3-roms leilighet m/2 balkonger. Innsynsfrie rom. Ettertraktede, fredelige omgivelser."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.93 Bnr.291 Andelsnr.24 Orgnr.817283322 i Rygge kommuneKort oppsummertDette er en gjennomgående 3-roms toppleilighet i Vesthellinga på Ekholt som gjennom de seneste årene er pusset opp i sin helhet med blant annet nytt kjøkken og bad, behandlede eller nye overflater, samt en noe endret og arealeffektiv romløsning. Leiligheten har også to balkonger som til sammen gir deg tilgang på sol hele dagen gjennom sommerstid.

På Ekholt vil du bo i et veletablert nabolag og ha nærhet til de fleste hverdagslige nødvendigheter, inkludert barnehager og skoler, samt nærbutikk og gode shoppingmuligheter rundt City Syd. Veien er heller ikke lang til vakre turområder langs sjøen og i det fagre Ryggelandet. Festestranda er nærmeste badested og innenfor en kort rusletur.
  • Nylig oppusset 3-roms toppleilighet Gjennomgående og arealeffektiv romløsning Nye, moderne innredninger på kjøkken og bad Innsynsfrie rom og luftige omgivelser
  • To balkonger med hhv. morgen- og kveldssol
  • Tilbaketrukket og fredfylt nabolag
  • Kort vei til handelsområdet City Syd
  • Nærhet til sjøen og vakre friluftsområder
  • Få minutter til Moss sentrum
Ditt nye hjemLeiligheten bærer preg av å være helhetlig oppusset i løpet av de seneste årene og har et gjennomgående tidsaktuelt interiør som speiler det aktuelle trendbildet.

I forbindelse med oppussingen ble romløsningen noe endret til fordel for bedre arealutnyttelse, blant annet er stuen og kjøkkenet nå samlet i en moderne og åpen sosial sone. Det er i tillegg satt inn en skyvedør mot balkongen med store glassflater som slipper inn mye naturlig dagslys og har stor betydning for romfølelsen i den sosiale sonen. Et stort pluss er det samtidig at direkte innsyn er fraværende.

Stuens rektangulære gulvflate er enkel å møblere og rommer fint sittegrupper som en hjørnesofa og et spisebord for seks personer. Kjøkkenet har i tillegg en smart barløsning med sitteplass for to som er like perfekt for morgenkaffen som for mindre måltider og en arbeidsøkt hjemmefra.

Kjøkkeninnredningen er svært stilrent utformet og utgjør i seg selv et pent møbel i den sosiale sonen. Samtlige av hvitevarene er helintegrert, deriblant stekeovnen som er plassert i riktig arbeidshøyde, og benkene er det god plass for tilberedning. En rekke skuffer og skap sørger også for gode oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk.

Fra stuen kan du gå rett ut på den ene av leilighetens to balkonger, som på denne siden vender i sydlig retning og har sol fra tidlig morgen frem til ettermiddag sommerstid. Balkongen på motsatt side er derimot det rette stedet om du skal få med deg den sene kveldssolen, her skimter du også litt av Oslofjorden i nordvest. Den nordlige balkongen er for øvrig påkostet med fliser på gulvet som gir et pent og ryddig uttrykk, og har adkomst via det største av leilighetens to soverom.

I leilighetens gjennomgående romløsning er soverommene og badet samlet i praktisk nærhet omkring entréen. Soverommene er av gode størrelser som henholdsvis et hovedsoverom og et barnerom, og leilighetens innvendige bod er tilknyttet hovedsoverommet og tatt i bruk som en dedikert garderobe med rikelig plass til klærne.

Badet er pusset opp i sin helhet og blant annet innredet med store, kvadratiske og grå fliser på gulvet samt veggene omkring dusjsonen som fremmer et interiørmessig røffere uttrykk. Baderomsmøblene er også gjennomført i grått og byr på oppbevaringsmuligheter i både servantskuffer og speilskap. Selv om badet er av et mer kompakt format sammenliknet med leilighetens øvrige rom, er arealet velutnyttet med det du trenger - inkludert avsatt plass til en vaskesøyle.InnholdEntré, bad, bod/garderobe, to soverom, kjøkken og stue. Utgang til balkonger fra stuen og hovedsoverom.

Leiligheten disponerer også bod i kjeller.Beliggenhet og nærområdetI Vesthellinga vil du bo i veletablerte omgivelser på Ekholt, et familievennlig nabolag som er blant de mer ettertraktede i Moss. Her får du nærhet til de fleste hverdagslige fasiliteter, blant annet ligger Ekholt skole med trinn fra
1. til
7. i nabolaget mens en helt ny ungdomsskole åpnet høsten 2016 på Bredsand lenger øst. Du finner også en rekke lekeplasser samt barnehager rett i nærheten.

Dagligvarene kan du enkelt handle på nærbutikken SPAR som også ligger i nabolaget, mens større shoppingmuligheter venter ved City Syd og på Rygge Storsenter som har et større antall forretninger under samme tak - Vinmonopolet inkludert. Omkring Varnaveien finner du flere kjedetilknyttede varehus innenfor elektronikk, hus og hjem, sport og fritid.

De mer urbane sentrumsgatene av Moss er en kort kjøretur unna og byr på en rekke forretninger og spisesteder langs gågaten. Bussen tar du enkelt fra holdeplassen ved SPAR inn til sentrum på cirka 10 minutter, mens ekspressbusser til Oslo og Gardermoen stopper langs Ryggeveien.

Store turområder med en rekke turveier og stier er lett tilgjengelig rett syd for Ekholt og strekker seg videre sydover i det vakre Ryggelandet. Her kan du legge treningsturene til fots eller på sykkel, eller spenne skiene fast når forholdene tillater vinterstid. Veien er heller ikke lang ut til Mossemarkas lysløype, preparerte skispor og kunstsnøanlegg vinterstid.

Rett syd for boligområdet begynner de store og vakre landbruksområdene Rygge er kjent for. Til Festestranda kan du sykle på få strakser og ta en dukkert i fjorden sommerstid, og litt lenger syd venter sommerperlen Larkollen som for de fleste forbindes med sol, sommer og sjø. Spiller du golf, er anerkjente Evje Golfparks vakre baneanlegg et nærliggende alternativ.TomtAreal: 3 395 kvm, Eierform: FellestomtParkeringGateparkering.ByggemåteHentet fra verdi- og lånetakst. Bygning oppført med støpt grunnmur og antatt sålefundamentering. Bærende konstruksjoner i betong. Fasade forblendet med teglstein på gavlvegger. Utfyllende yttervegg i fasade mellom bærende betongkonstruksjoner utført i isolert bindingsverk med utvendig behandlet trekledning. Flatt tak antatt tekket med banebelegg. Vinduer og skyvedør med ramme og karm i tre med isolerglass fra 2014, terrassedør i tre med 3-lags isolerglass fra 2017.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad, for øvrig parkett. Innervegger: Fliser på bad og flisfelt på kjøkken, for øvrig malte flater. Himlinger: Malte glatte flater i alle rom. Downlights på bad og kjøkken.

Kjøkken: Skapinnredning med glatte hvite og brune fronter, stålgrep og laminerte grå benkeplater med kantlister. Grå fliser på vegger over benker. Nedfelt stålservant med 1-greps blandebatteri. Innbygget platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Veggmontert ventilator i stål.

Bad: Servantskap med glatte grå fronter, stålgrep og heldekkende servant med 1-greps blandebatteri. Hylleskap med speilfronter og overbelysning. Dusjhjørne med hånddusj, regndusj og svingbare glassdører. Veggmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskesøyle.OppvarmingBoligen er elektrisk oppvarmet. Etablert gulvvarme i hele leiligheten unntatt soverom og omkledningsrom.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.Adgang til utleieIht. vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringIht. brev fra Rygge Kommune datert 24.07.2017 omfattes eiendommen av kommuneplan KP
2011-2022 med formål bolig vedtatt 16.06.2011. Eiendommen ligger i et uregulert område.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i de månedlige fellesutgiftene.Felleskostnader inkluderer2 800 pr. mnd.

Felleskostnadene dekker renter og avdrag fellesgjeld, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, strøm på fellesarealer, kabel-tv, trappevask, forretningsførsel, revisjon mm. Regnskap for 2016 følger vedlagt.

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer,kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 39 271,- i følge opplysninger fra forretningsfører, datert 26.07.2017. Lån hvor det betales rente og avdrag. Annuitetslån. Rente pr.07.04.2017: 2,6%  Renter og avdrag pr. mnd. med dagens rente for det totale samlede lånet til borettslaget: Kr. 31.018,-
Renten er flytende. Lånets løpetid: 20 år, forventet nedbetalt 01.04.2037. Lånenr. 1080.80.95268. Bankforbindelse: Sparebank1.FellesformueKr. 23 537,- i følge opplysninger fra forretningsfører, datert 26.07.2017LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 517 349 per 31.12.15 01:00 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 448 577 per 31.12.15 01:00ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring ASA, med polisenummer: 81409496. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har ikke utarbeidet lovpålagt energiattest.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 30.10.1964. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Det er en forutsetning for denne handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finne sted. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.

Det er vedtektsbestemt 20 dagers intern forkjøpsrett.

Dyrehold krever styrets samtykke.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 06.09.2017 og takst datert 07.09.2017 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom siste 10 år? Svar: Ja - av faglærte og ufaglærte/egeninnsats/dugnad/vennetjeneste.
1.2. Firmanavn. Svar: Leszek Kaminski AS, Moss Elektroinstallasjon AS, Domi og Sønner AS.
1.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når. Svar: Våtromsforskrifter med membran etc. er gjort av Leszek Kaminski samt flislegging. Elektriske er gjort av Moss Elektrointsallasjon Rør og montering av gjort av Domi og Sønner AS.
3.3. Kommentarer. Svar: Bor i øverste etasje i blokken. Dette må eventuelt klareres med borettslaget.
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeider/kontroll ved el-anlegg og/eller andre installasjoner, f.eks. oljetank, sentralfyr eller ventilasjon? Svar: Ja - kun av faglærte.
7.2. Firmanavn. Svar: Moss Elektroinstallasjon AS.
7.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når. Svar: Oppført nytt elektrisk anlegg til leiligheten.
8.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Svar: Ja - kun av faglærte.
8.2. Firmanavn. Svar: Rygge Rørleggerservice AS og Domi og Sønner AS.
8.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når. Svar: Nytt rørsystem på bad om montering av ny varmtvannsbereder. 15. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år? Svar: Ja - Tilstandsrapport etc fra kjøp når vi overtok leiligheten i 2013 fra DNB Eiendom Moss.

Iht. takst: Verditakst: Kr.
2.600.000,-
Lånetakst: Kr.
2.200.000,-OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
2 600 000,- (Prisantydning)
39 271,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 639 271,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
3 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
4 932,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 644 203,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Knut Dahl.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Takst, datert: 07.09.2017
- Egenerklæring, datert: 06.09.2017
- Opplysninger fra forretningsfører, datert: 26.07.2017
- Vedtekter og Husordensregler
- Årsmøte for år 2017
- Reguleringsbestemmelser, datert: 24.07.2017
- Kommunal tilknytning (vann og avløp), datert: 31.07.2017
- Arealbekreftelse med målebrev, datert: 12.11.1963
- Eiendomsopplysninger, datert: 25.07.2017
- Grunnkart
- Ferdigattest, datert: 30.10.1964
- Ligningsverdi, datert: 05.09.2017
Se prospekt
Moss, 1526 Vesthellinga 11 C
1526, Vesthellinga 11 C
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Vesthellinga 11 C
1/28
Lukk
0