Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
KARLSHUS: Tilbaketrukket og innholdsrik enebolig med 10 soverom! Dobbelgarasje. Nær skoler og sentrumskjernen. Umiddelbar tilgang på turområder.
Last ned budskjema
Dokumenter
Idrettsveien 20 formidles av Boa Eiendomsmegling Moss.Veiledende planskisse - første etasje.De sosiale rommene kjøkkenet, stuen og spisestuen finner du i første etasje.Stuen og den tilbyggede spisestuen preges av en lys atmosfære på dagtid.
Stuene rommer til sammen opptil flere sittegrupper.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Stuens peis varmer godt og sprer lun stemning på kjølige dager.Kjøkkenet er av en generøs størrelse som åpner for å møblere med et langstrakt spisebord.Kjøkkeninnredningen er omfangsrik med svært gode oppbevaringsmuligheter.Mellomgangen har plass til en rekke oppbevaringsmøbler.God plass i både entréen og den påfølgende gangen er praktisk for en storfamilie.Første etasje inkluderer også tre av husets totalt 10 soverom.Badets innredning er nyere, mens overflater er i behov av modernisering.Veiledende planskisse - kjeller.Veiledende planskisse - andre etasje.Syv av soverommene er samlet i andre etasje.Soverommene er av noe varierende, men gjennomgående gode størrelser.Med hele 10 soverom til rådighet er huset velpassende for en storfamilie.Andre etasje ble tilbygget i 2007 og har dermed et tidsaktuelt interiør.Soverommene og et påbegynt bad er samlet omkring gangen i andre etasje.Fra gangen og ett av soverommene får du tilgang til husets to balkonger.Begge balkongene er på seks kvadratmeter og byr på utsyn over omgivelsene.Begge balkongene er på seks kvadratmeter og byr på utsyn over omgivelsene.Terrassen ved inngangspartiet er også tilgjengelig fra spisestuen.Idrettsveien 20 har en tilbaketrukket plassering ved Råde Idrettspark, like utenfor sentrumskjernen.Tomtens gode 1,2 mål gir barna masse boltreplass i egne omgivelser.De åpne omgivelsene ivaretar gode sol- og lysforhold dagen gjennom.Både idrettsparken og ungdomsskolen inngår i de nærmeste omgivelsene.
1
222
Se store bilder
Prisantydning: 3 650 000,-
Totalpris: 3 650 000,-
Primær rom: 297m²
Boligtype: Enebolig
Eieform: Selveier
Rom: 2 / Soverom: 10
Kort om
"KARLSHUS: Tilbaketrukket og innholdsrik enebolig med 10 soverom! Dobbelgarasje. Nær skoler og sentrumskjernen. Umiddelbar tilgang på turområder."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.53 Bnr.2 Fnr.3 i Råde kommuneKort oppsummertHuset ble oppført i 1954 med en planløsning bestående av første etasje og kjeller, og er senere tilbygget i 2000 samt i 2007 med oppføring av andre etasje. Romløsningen er innholdsrik og inkluderer blant annet hele 10 soverom. Utenom andre etasje er interiøret og standarden i de øvrige rommene av varierende alder. Badet må påregnes renovert, det er også et påbegynt bad i andre etasje.

I tillegg til eneboligen inkluderer er det på eiendommen også oppført en dobbelgarasje og et uthus på 49 kvadratmeter hver, samt et anneks på 13 kvadratmeter.

Ungdomsskole og idrettspark er lett tilgjengelig i det umiddelbare nabolaget, mens barneskole og barnehager er innenfor sykkelavstand. Vel så kort og enkel vei er det til sentrumskjernen med nærbutikker og forretninger, samt pendlervennlig togstasjon og holdeplasser for ekspressbusser.
 • Tilbaketrukket enebolig ved Karlshus
 • Innholdsrik romløsning over totalt tre plan
 • Andre etasje tilbygget i 2007
 • Noe moderniseringsbehov
 • Innervegger utenom bad etterisolert
 • Ny fuktsperre/drenering i 2002
 • Dobbelgarasje med 49 kvm. BRA
 • Uthus med 49 kvm. BRA
 • Anneks med 13 kvm. BRA
 • Ungdomsskole og idrettspark i nabolaget
 • Gangavstand til sentrum med forretninger
Ditt nye hjemHusets tre etasjer har romløsninger som oppleves innholdsrike og fungerer godt i en storfamilies hverdag.

De sosiale rommene kjøkkenet, stuen og spisestuen finner du i første etasje og er alle tilrettelagt for felles opphold. Stuen og den tilbyggede spisestuen preges av en lys atmosfære på dagtid, rommer opptil flere sittegrupper og har peis som sprer lun stemning på kjølige dager.

Kjøkkenet er av en generøs størrelse som åpner for å møblere med et langstrakt spisebord og er utstyrt med en omfangsrik, tidsaktuell skapinnredning med svært gode oppbevaringsmuligheter. Legg merke til at også vaskemaskinen i dag har sin plass på kjøkkenet.

Utenom de sosiale rommene inkluderer første etasje blant annet tre av husets hele 10 soverom som er samlet i praktisk nærhet omkring gangen, der du også finner badet og et separat toalettrom. Badets innredning er oppgradert i nyere tid, mens overflatene er utidsmessige og i behov av modernisering.

De øvrige syv soverommene finner du i andre etasje og er av noe varierende, men gjennomgående gode størrelser. I tillegg til soverommene er det i samme etasje et påbegynt bad som ikke vil ferdigstilles utover dagens tilstand. På begge kortsider er det oppført balkong på cirka seks kvadratmeter som byr på fint utsyn over de nærmeste omgivelsene. En av balkongene har utgang fra ett av soverommene, den andre rett fra gangen som utgjør etasjens hovedåre.

Nederst i kjelleren er det i dag innredet med en kjellerstue, men det foreligger imidlertid ikke godkjent bruksendring av dette rommet. Kjelleren inkluderer også et vaskerom samt to romslige kjellerboder som gir deg gode lagringsmuligheter for stor og smått, og én av disse har egen ytterdør.InnholdKjeller: Trappegang, to boder, vaskerom og kjellerstue.
1. etasje: Entré, gang, bad, toalettrom, tre soverom, trapperom, kjøkken, stue og spisestue med utgang til terrasse. Bod med utvendig adkomst.
2. etasje: Gang, kott, disponibelt rom (påbegynt bad) og syv soverom. Gang og ett soverom med utgang til balkonger på 6 kvm. hver.Beliggenhet og nærområdetIdrettsveien 20 har en tilbaketrukket plassering ved Råde Idrettspark, like utenfor sentrumskjernen av Karlshus i Råde. Her får familiens yngste umiddelbar tilgang på rikelig boltreplass i trygge omgivelser. Idrettsparken er et stort anlegg som blant annet inkluderer flere fotballbaner samt tennisbaner og ny BMX-bane av internasjonal standard. Bygdas ungdomsskole er også tilknyttet idrettsparken, mens barneskolen er innenfor gangavstand eller en kort sykkeltur sydover gjennom sentrumskjernen. Skolen er for tiden under oppgradering med et helt nytt og moderne tilbygg som oppføres i tidsriktig massivtre. På vei til og fra skolen passerer barna tufteparken Karlshusbakken med ballbinge, skateramper og lekeapparater.

Et utvalg forretninger som langt på vei dekker de fleste hverdagslige behov finner du i sentrumskjernen som er lett tilgjengelig langs adkomstveien. Her er det blant annet frisør, apotek, legesenter, tannlege og fysioterapeut samt to dagligvareforretninger. Besøk gjerne også Råde Bakeri eller Den Lille Kokosbollefabrikken om du er lysten på noe søtt og velsmakende til kaffen.

De mer urbane sentrumsområdene av Fredrikstad, Moss og Sarpsborg er innenfor en kjøretur på cirka 20 minutter. Busser til alle de store Østfoldbyene, TIMEkspressen til Fredrikstad og Oslo samt Flybussen til Gardermoen passerer alle gjennom Karlshus.

Fra den pendlervennlige og nylig oppgraderte togstasjonen i Råde tar toget deg til Oslo S på cirka timen, og etter den planlagte utbyggingen av jernbanen vil dagens reisetid forkortes betydelig.

Omkring Karlshus finner du store turområder, både Vansjøs utallige bukter, sund og øyer, samt kilometervis med kyststripe og mange populære badesteder. På Saltnes venter populære Saltholmen, og veien er heller ikke lang til feriestedet Oven med blant annet Storesand. Lysløype finner du allerede ved ungdomsskolen, mens landeveiene videre innover i fylket fra Missingmyr er ypperlige for sykling.TomtAreal: 1 268 kvm, Eierform: Festet tomt Bortfester er Råde kommune. Tinglyst festekontrakt 20.12.1954. Festekontrakten gjaldt for 50 år, og er utgått. Ny festeavtale må inngås med ny eier. Dagens festeavgift kr. 138,50 pr. år. Denne vil bli oppregulert i ny festeavtale, og reguleres iht. KPI (Konsumprisindeksen). For ytterligere opplysninger om festekontrakt konf. megler.

Det gjøres oppmerksom på at det er vedtatt endringer i gjeldende tomtefestelov av 20.12.1966, nr. 106 (ikrafttredelse 01.01.2002). Endringene trådte i kraft den 01.11.2004 og kan i gjeldende festeforhold blant annet ha betydning for regulering av festeavgiften og innløsning av tomten.ParkeringGarasje.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport. Grunnmuren er av antatt murvegger som er pusset både innvendig og utvendig. Det er støpte gulv i kjelleren. En del av boligen har ringmur. Det er murt nytt utvendig parti ned til kjeller. Boligens yttervegger er av trekonstruksjon og med utvendig liggende trepanel. Kledningen i
2. etasje er fra 2007. Takkonstruksjonen er oppfør som saltak med arker. Takstolene er av tre. Det er benyttet forenklet undertak av antatt Brettex som videre er tekket med korrugerte takplater. Renner, taknedløp og beslag er av plastbelagt stål.Overflater og innredningGulv: Laminat, sponplater, belegg, teppe og betong. Innervegger: Panel, MDF-plater, brystningspanel, tapeter, tømmerkledning, våtromsplater, tegl, malt mur, gips og plast. Himlinger: Panel, MDF-panel og folierte plater.

Kjøkken: Skapinnredning med rettprofilerte hvite fronter, vitrineskap med glasshyller og laminerte lyse benkeplater. Hvite veggfliser over benker. Benkebeslag i stål med oppvaskkum og ett-greps blandebatteri. Tilkoblingsmulighet for oppvaskmaskin og vaskemaskin. Kokesone med stålbeslag på vegger og overmontert ventilator i stål.

Bad: Skapinnredning med profilerte hvite fronter og laminert hvit benkeplate med nedfelt servant og ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil og overbelysning. Dusjkabinett. Gulvmontert klosett.OppvarmingBoligen varmes opp av elektrisitet samt sentralfyr med radiatorer. Vedovn i stuen.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal bolig per etasje: Kjeller: 70 kvm.
1. etasje: 133 kvm.
2. etasje: 121 kvm.

Bruksareal garasje 49 kvm. Bruksareal anneks 13 kvm. Bruksareal uthus 49 kvm.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringIht. brev fra Råde kommune datert 03.01.2018 omfattes eiendommen av reguleringsplan Råde ungdomskole og idrettslag med formål frittlignende småhusbebyggelse vedtatt 17.10.2002.Kommunale avgifterKr. 12.514,- for 2017. Eiendomsskatt er inkludert i det ovennevnte beløp. Vann og avløp etter forbruk. Det er 4 terminer pr. år.

Renovasjon faktureres direkte fra MOVAR. Satser for 2017 er kr.
2.848,-. Det er 2 terminer pr. år.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 1 720 887 per 31.12.16 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 5 506 837 per 31.12.16EnergiattestSelger har ikke utarbeidet lovpålagt energiattest.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.

Hvitevarer medfølger ikke. Kjøper kan ikke regne med at boligen er vasket ut ved overtakelse.DiverseBoligen har ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Boligen har ferdigattest for påbygg, utstedt 23.01.2012. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbokTinglyst erklæring 20.12.1954 dagboknr. 4294-2 vedr. Bestemmelse om gjerde. Tinglyst erklæring 20.12.1954 dagboknr. 4294-2 vedr. Festekontrakt - vilkår.

Det gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av tilstandsrapport datert 03.01.2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. tilstandsrapport: Verditakst: Kr.
3.650.000,-. Lånetakst: Kr.
3.102.500,-.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
3 650 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
91 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 650 000,-))
--------------------------------------------------------
92 472,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 742 472,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseOvertagelse skjer så snart stadfestelse av budet er rettskraftig og ankefrister har utløpt. Antatt ca 2,5 - 3 mnd etter bindende bud begjæres stadfestet av saksøker.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Steffen Kirkeby Jensen.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.  Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, vil ikke bli formidlet videre. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til meglers kunnskap. Beslutningstager står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.    

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist.

Alle involverte parter har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

Se eget skriv " Før du  innleverer bud........."Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger med bakgrunn av befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst/tilstandsrapport.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringDet kan ikke tegnes boligkjøperforsikring.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Tilstandsrapport, datert: 03.01.2018
- Reguleringsbestemmelser, datert: 03.01.2018
- Arealbekreftelse med målebrev, datert: 14.04.2003
- Kommunal tilknytning (vann og avløp), datert: 19.12.2017
- Eiendomsopplysninger, datert: 21.12.2017
- Grunnkart
- Kommunale avgifter, datert: 19.12.2017
- Ferdigattest for påbygg, datert: 23.01.2012
- Ligningsverdi, datert: 18.12.2017
- Tinglyst erklæring 20.12.1954 dagboknr. 4294-2 vedr. Bestemmelse om gjerde.
- Tinglyst erklæring 20.12.1954 dagboknr. 4294-2 vedr. Festekontrakt - vilkår.
Se prospekt
Moss, 1640 Idrettsveien 20
1640, Idrettsveien 20
Last ned dokumenter
Her finner du en oversikt over alle viktige dokumenter som man må ha i en budgivning
Last ned alle dokumenter som ZIP Budskjema.pdf Tilstandsrapport.pdf Offentlig informasjon.pdf
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Idrettsveien 20
1/27
Lukk
1