Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
REFSNES: 3-roms rekkehus med 2 terrasser, fjordutsikt og solrik hageparsell. Oppgradert etter 2014. Mulighet for 3 sov. Familievennlige omgivelser.
Last ned budskjema
Dokumenter
Bekkefaret 15 B formidles av Boa Eiendomsmegling Moss.Bekkefaret 15 B ligger i den vestre rekken blant tilsvarende rekkehus på Refsnes.Rekkehusets to terrasser vender begge i vestlig retning.Fra terrassen i andre etasje får du fint utsyn mot Oslofjorden både i vest og nord.
På den øvre terrassen opplever du solen frem til sen kveld på gode dager midtsommers.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Her titter solen ned fra midt på dagen og varer helt frem til sen kveld sommerstid.Heldekkende markise skjermer både terrassen og stuen mot kveldssol.Terrassens cirka 19 kvadratmeter egner seg like godt for grillmiddager som for solbading sommerstid.Skillevegger på sidene hindrer effektivt direkte innsyn.Hageparsellen utgjør en perfekt lekeplass for barna året gjennom.Veiledende planskisse - første etasje.I stuen råder en svært lys atmosfære på dagtid.De store glassflatene setter sitt preg på romfølelsen og gjør stuen luftig.Stuen ble i 2014 pusset opp med nytt gulv og nymalte vegger.Første etasje er forbeholdt stuen og et separat, romslig kjøkken.Stuen rommer gjerne både et langstrakt spisebord og en fler-seters sofagruppe.Kjøkkenet er adskilt fra stuen og har adkomst fra gangen etter entréen.Fra entréen bærer du handleposene enkelt rett inn til kjøkkenet.Kjøkkenet domineres av en omfangsrik og helhetlig skapinnredning med gode oppbevaringsmuligheter.Stekeovnen er plassert i riktig arbeidshøyde og innbygget som de fleste av kjøkkenets hvitevarer.Et lite kott finner du innerst på kjøkkenet.Veiledende planskisse - andre etasje.Rekkehusets to soverom er samlet i andre etasje, her ved dagens hovedsoverom som er utpreget stort.Hovedsoverommet er påkostet med en bred og takhøy skyvedørsgarderobe.Det største soverommet kan deles i to mindre barnerom ved behov.I hovedsoverommet våkner du til flott utsyn mot fjorden.Rommet som i dag benyttes til barnerom gir familiens yngste masse tumleplass i egne omgivelser.Dette rommet er pusset opp med nytt laminatgulv, nymalt himling og nye MDF-plater samt tapet på vegger.Ytterligere garderobeplass er det i gangen utenfor soverommene.På badet møter du et tidsaktuelt interiør med fliser på gulv og vegger.Baderomsmøblene er fra 2017.Vaskemaskinen har sin dedikerte plass i hjørnet nærmest inngangsdøren.Soverommene er samlet i praktisk nærhet til badet i andre etasje.Første etasje inkluderer også en romslig bod med adkomst fra entréen.Morgensolen kan du møte i kroken foran kjøkkenet og entréen.På Refsnes vil du bo få meter unna vannkanten og Oslofjorden, vest på Jeløy.
0
36
Se store bilder
Prisantydning: 3 350 000,-
Totalpris: 3 492 106,-
Primær rom: 103m²
Boligtype: Rekkehus
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 2
Kort om
"REFSNES: 3-roms rekkehus med 2 terrasser, fjordutsikt og solrik hageparsell. Oppgradert etter 2014. Mulighet for 3 sov. Familievennlige omgivelser."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.1 Bnr.657 Andelsnr.19 Orgnr.947084941 i Moss kommuneKort oppsummertBekkefaret 15 B ligger i den vestre rekken blant tilsvarende rekkehus på Refsnes og byr på fint utsyn mot Oslofjorden fra andre etasje. Begge etasjer har hver sin romslige terrasse orientert i vestlig retning som i tillegg gir deg tilgang på sol store deler av dagen sommerstid. Rekkehuset disponerer i tillegg en hageparsell som utgjør en perfekt lekeplass for barna året gjennom.

Dagens eiere har siden 2014 gjennomført oppussing og oppgradering av flere rom, deriblant stuen og badet.

På Refsnes vil du bo i et veletablert nabolag med en helt egen atmosfære, nærhet til sjøen, badestrender og ikke minst vakre turområder, kun 7 minutter unna sentrumskjernen med buss eller bil. Beliggenheten er spesielt attraktiv for småbarnsfamilier, med få meter til skole, barnehage og nærbutikk.
  3-roms rekkehus over to plan på Refsnes
 • To terrasser orientert mot vest
 • Skjermet, solrik hage
 • Flott utsikt mot fjorden fra
  2. etasje
 • Oppgradert etter 2014, blant annet ny innredning i 2017 på bad
 • Stue og ett soverom pusset opp med nye overflater
 • Oppgradert, til dels nytt elektrisk anlegg
 • Mulighet for å dele hovedsoverom i to
 • Kort vei til barnehage, barne- og ungdomsskoler
 • Få meter til nærbutikk, knappe 10 min. med buss til sentrum
 • Nærhet til vakre turområder på Jeløy
Ditt nye hjemFørste etasje er forbeholdt en romslig stue og et separat kjøkken som utfyller stuen i rollen som et sosialt samlingsrom. I stuen råder en svært lys atmosfære på dagtid, siden vestveggen nærmest i sin helhet består av to store vindusflater. Disse glassflatene setter også sitt preg på romfølelsen og gjør stuen luftig. Holder du skyvedøren mot terrassen åpen på gode sommerdager, visker du ut litt av skillet mellom ute og inne.

Terrassens cirka 19 kvadratmeter egner seg like godt for grillmiddager som for solbading sommerstid, her titter solen ned fra midt på dagen og varer nesten helt frem til solnedgang. Skillevegger på sidene og en tettvoksende hekk omkring hagen foran terrassen hindrer effektivt direkte innsyn og ivaretar en privat opplevelse når du sitter ute.

Er du tidlig oppe i helgene, kan du møte morgensolen i kroken foran kjøkkenet på motsatt side av stuen og terrassen, og måltidene kan du gjerne sende rett ut gjennom kjøkkenvinduet. Inne på kjøkkenet dominerer en omfangsrik og helhetlig skapinnredning som har gode oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk, blant annet i overskap som unytter takhøyden maksimalt. Foruten kjøleskapet som har en inntrukket plassering i egen nisje, er kjøkkenets øvrige hvitevarer innbygget, hvorav stekeovnen er plassert i riktig arbeidshøyde.

Rekkehusets to soverom finner du i andre etasje, på samme plan som badet. Dagens hovedsoverom er utpreget stort og påkostet med en bred og takhøy skyvedørsgarderobe med rikelig oppbevaringsplass. Her våkner du til et flott utsyn mot fjorden, og tar du turen ut til takterrassen opplever du husets beste utsikt. Takterrassen er tilnærmet like stor som terrassen under og har solen enda litt lenger på kveldstid. Som for stuen under er det over begge soveromsvinduene montert markise som skjermer effektivt mot solstrålene andre del av dagen.

Legg merke til at det største soverommet kan deles i to mindre barnerom, dersom du har behov for totalt tre soverom. Rommet som i dag benyttes til barnerom gir familiens yngste masse tumleplass i egne omgivelser, og er stort nok til også å fungere godt som et hovedsoverom. Sistnevnte er i løpet av de seneste årene pusset opp med nytt laminatgulv, nymalt himling og nye MDF-plater samt tapet på vegger.

På badet møter du et tidsaktuelt interiør med fliser på gulv og vegger, samt moderne innredninger som er satt inn i 2017. Baderomsmøblene inkluderer speilskap og servantskuffer som til sammen rommer både håndklær og dine personlige effekter, mens dusjhjørnet er utstyrt med både regndusj og hånddusj. Vaskemaskinen har sin dedikerte plass i hjørnet nærmest inngangsdøren.Innhold1. etasje: Entré, bod, gang, kjøkken med kott og stue med utgang til terrasse på 19 kvm.
2. etasje: Gang, bad, 2 soverom - ett med utgang til takterrasse på 18 kvm.Beliggenhet og nærområdetPå Refsnes vil du bo få meter unna vannkanten og Oslofjorden, lengst vest på Jeløy i et av de historisk mer attraktive  boligområdene Moss kan by på. Dette er et utpreget barne- og familievennlig nabolag med umiddelbar nærhet til både barnehage og barneskole, samt kort vei til ungdomsskole. Det er også fine lekeplasser i nærområdet, skolegården inkludert, og kun gode 400 meter nedenfor ligger den idylliske og badevennlige Refsnesstranda.

Dagligvarene kan du handle enkelt på nærbutikken KIWI, mens sentrumsområdet er lett tilgjengelig med hyppige bussavganger. På under 10 minutter tar du deg ned til sentrum og Kanalen, byens bryggepromenade med serveringssteder, dagligvareforretninger og spesialforretninger som Ertnes Kjøtt samt Jeløy Fisk og Vilt. Skal du med toget, holder du til høyre rett etter Kanalen. Fra stasjonen kan du velge mellom hyppige avganger til Oslo og en reisetid fra 41 minutter.

Ved Kanalen ligger også restaurantene Fiskebasaren og Peppes Pizza som begge har store sitteområder utendørs i sesong. På Jeløy-siden får du nybakte brød, kaffespesialiteter og diverse lunchretter hos renommerte Mors Café. Et enda nærmere alternativ er nabolagsrestauranten Hos Naboen, et hyggelig samlingssted som ligger bare få hundre meter unna Refsnes og blant annet arrangerer quiz-kvelder.

Rett i nærheten venter flotte turmuligheter i vakkert landskap, blant annet på de mange stiene langs vannet og lenger opp i terrenget. En ypperlig runde for hverdagslige treningsturer er kyststien fra Alby og Reierbukta rundt til Framnes. Jeløy har også et veletablert og anerkjent kulturmiljø med flere gallerier. Legg gjerne søndagsturen innom Alby Gård og Kafé F15s uteservering sommerstid og prøv den velsmakende Albykringlen.TomtAreal: 4 805 kvm, Eierform: FellestomtParkeringEgen avmerket p-plass hvor det i tillegg er strømuttak til motorvarmer. Øvrig parkering etter områdets bestemmelser.ByggemåteHentet fra verdi- og lånetakst. Bygget er antatt fundamentert på fjell, komprimerte masser av sprengstein, leire og sand. Bjelkelaget er av tre som etasjeskille. Det er bindingsverk, isolasjon og liggende/stående kledning utvendig. Bygningen har saltak av konstruksjon. Det er benyttet undertak av rupanel som er tekket med takplater. Takrenner, nedløp og beslag er av plastbelagt stål.Overflater og innredningGulv: Fliser i entré og på bad, plater i bod, for øvrig laminat. Innervegger: Fliser på bad og flisfelt på kjøkken, for øvrig panel, panelplater og malte flater. Himlinger: Panel og folierte plater.

Kjøkken: Skapinnredning med glatte fronter, stålgrep og laminerte grå benkeplater. Hvitmalte fliser på vegger over benker. Nedfelt stålservant med 1-greps blandebatteri. Innbygget platetopp, stekeovn, ventilator og oppvaskmaskin. Nisje for kjøleskap. Varmtvannsbereder på 140 liter fra 2014 i kott under trapp.

Bad: Servantskap med glatte fronter, stålgrep og heldekkende servant med 1-greps blandebatteri. Hylleskap med speilfronter og overbelysning. Dusjhjørne med hånddusj, regndusj og skyvedør. Veggmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.OppvarmingLeiligheten varmes opp av varme i gulv på bad, -kjøkken og -deler av stuen samt elektrisitet. Det er forblendet pipe i boligen med tilknyttet vedovn i stuen.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Privat intern kjørevei. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje:
1. etasje: 69 kvm.
2. etasje: 41 kvm. Loft: 11 kvm.Adgang til utleieIht. vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringIht. brev fra Moss Kommune datert 21.08.2017 omfattes eiendommen av reguleringsplan REFSNES. DEL AV REFSNES - GBR 11/1 OG 11/31 med formål boliger, parkerinsplass, gangvei og kjørevei vedtatt 24.02.1965 med plan nr.42. Eiendommen omfattes også av kommuneplan KP0104 med formål Bebyggelse og anlegg, nåværende og Friområde, nåværende vedtatt 20.06.2011.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i de månedlige fellesutgiftene.Felleskostnader inkluderer3 620 pr. mnd.

Felleskostnadene dekker renter og avdrag fellesgjeld, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, revisjon, strøm på fellesarealer, kabel-tv. 

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer,kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 142 106,- i følge brev fra forretningsfører, datert 23.08.2017. Lån hvor det betales rente og avdrag. Annuitetslån. Rente Pt.: 2,15 %. Renter og avdrag pr.mnd. med dagens rente : 913,-, hvorav renter utgjør kr 306,- og avdrag utgjør kr 607,-. Lånets løpetid: 2032. Lånenr. 6118.82.14710. Bankforbindelse: Nordea

Lån hvor det betales rente og avdrag. Annuitetslån. Rente Pt.: 2,15 %. Renter og avdrag pr.mnd. med dagens rente : 433,-, hvorav renter utgjør kr 93,- og avdrag utgjør kr 340,-. Lånets løpetid: 2020. Lånenr. 6118.82.14729. Bankforbindelse: Nordea

Borettslaget har ikke IN-ordning.

Andelen er sikret i Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS, dette sikrer borettslaget mot økonomisk tap ved manglende innbetaling av felleskostnader.FellesformueKr. 27 456,- i følge brev fra forretningsfører, datert 23.08.2017.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 567 656 per 31.12.15 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 589 436 per 31.12.15ForsikringForsikret i Gjensidige ForsikringASA, med polisenummer: 82364027. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har ikke utarbeidet lovpålagt energiattest.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.DiverseBoligen har midlertidig brukstillatelse utstedt 05.10.1961. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Det er en forutsetning for denne handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finne sted. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.

Kjøper(e) av leiligheten må være andelseier av Vansjø BBL eller tegne andel i laget for å kunne bli eier(e) av andelen i BL. Medlemsstatus må være avklart før overtagelse.

Det er vedtektsbestemt 20 dagers forkjøpsrett.

Dyrehold krever styrets samtykke.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 31.08.2017 og takst datert 24.08.2017 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom siste 10 år? Svar: Ja - kun av ufaglærte/egeninnsats/dugnad.
1.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når. Svar: Innredning skiftet av eier august 2017.
2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende? Svar: Ja - Det var pålegg om fjerning av panel rundt pipe, dette er utført.
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeider/kontroll ved el-anlegg og/eller andre installasjoner, f.eks. oljetank, sentralfyr eller ventilasjon? Svar: Ja - kun av faglærte.
7.2. Firmanavn. Svar: Eier.
7.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når. Svar: Det elektriske anlegget er byttet i 2014 til 2017, med unntak av kjøkken og vindfang. Utført av eier som er elektriker gr L.
8. Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, tilbakeslag av avløpsvann i sluk eller lignende? Svar: Ja - Kjøkkenkran slipper noen dråper i døgnet, i kjøkkenkum.
8.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Svar: Ja - av faglærte og ufaglærte/egeninnsats/dugnad/vennetjeneste.
8.2. Firmanavn. Svar: Vennetjeneste.
8.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når. Svar: Varmtvannsbereder byttet i 2014. Rørleggerkamerat.
9. Kjenner du til reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, offentlig vedtak eller uoffisielle rettigheter/forpliktelser/varsler/tvister som kan medføre endring i bruk av eiendommen eller av eiendommens omgivelser, og/eller forslag til dette? Svar: Ja - Det er per idag ikke lov med trampoline i borettslaget. Dette er oppe til diskusjon i borettslaget og vbbl.

Iht. takst: Verditakst: Kr.
3.350.000,-
Lånetakst: Kr.
2.847.500,-OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
3 350 000,- (Prisantydning)
142 106,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 492 106,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
3 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
4 932,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 497 038,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Ved benyttelse av forkjøpsrett: Kr.
6.556,-OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Egil André Horgmo.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Takst, datert: 24.08.2017
- Egenerklæring, datert: 31.08.2017
- Opplysninger fra forretningsfører, datert: 23.08.2017
- Vedtekter og Husordensregler
- Årsmøte for år 2017
- Reguleringsbestemmelser, datert: 21.08.2017
- Matrikkelrapport, datert: 21.08.2017
- Kommunal tilknytning(vann og avløp), datert: 23.08.2017
- Grunnkart
- Midlertidig brukstillatelse, datert: 05.10.1961
- Ligningsverdi, datert: 01.09.2017
Se prospekt
Moss, 1518 Bekkefaret 15 B
1518, Bekkefaret 15 B
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Bekkefaret 15 B
1/36
Lukk
0