Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
TRONVIK: ½-del av tomannsbolig over 2 plan med 4 soverom og nyere bad. Vestvendt veranda, solrik hage. Nær skoler, sjø og vakre turområder.
Last ned budskjema
Dokumenter
Eikelia 6 er halvparten av en vertikaldelt tomannsbolig på attraktive Tronvik.Eikelia 6 er halvparten av en vertikaldelt tomannsbolig på attraktive Tronvik.Huset ligger i åpne omgivelser og drar nytte av gode solforhold dagen gjennom sommerstid.Verdandaen er orientert i vestlig retning og byr på utsyn over det nærmeste nabolaget.Her kan du sitte utendørs i skjermede omgivelser sommerstid.Det skrånende terranget på vestsiden innebærer lite direkte innsyn.Eikelia 6 formidles av Boa Eiendomsmegling Moss.Veiledende planskisse - første etasje.En rekke store vindusflater gjør stuen svært lys på dagtid.Stuen fyller også rollen som spisestue og utgjør et stort samlingsrom for familien i hverdagen.Gjennom vindusrekken er det utsyn over husetakene i vestlig retning.Stuen har god plass plass til både en sofagruppe og et langstrakt spisebord.Vedovnen sentralt i stuen varmer godt og kan bidra med klassisk peishygge på kjølige dager.Direkte innsyn fra naboer er i praksis fraværende også innendørs.Sommerstid kan du enkelt ta med deg måltidene ut til verandaen.Etasjens øvrige rom er samlet omkring gangen.En romslig bod har gode lagringsmuligheter og er lett tilgjengelig fra gangen.Boden tilfredsstiller ikke krav til varig opphold.På kjøkkenet er det avsatt plass til et mindre spisebord foran vinduet.Kjøkkenets skapinnredning har gode oppbevaringsmuligheter utstyr til daglig bruk.Både platetopp og stekeovn er innbygget.Huset har fire soverom, her ved dagens hovedsoverom.To av soverommene er samlet vegg i vegg i første etasje, her ved barnerommet.Badet er pusset opp i løpet av de senere årene og påkostet med en omfangsrik skapinnredning.Sandfargede gulv- og veggfliser fremmer en interiørmessig helhet.Det er lagt frem vannledninger med tanke på montering av badekar.Separat toalettrom vegg i vegg med badet, med standard fra byggeåret.Veiledende planskisse - underetasje.Soverommene i underetasjen er gode barnerom.Soverommene i underetasjen er også samlet vegg i vegg.Begge toalettrom har interiør med ekte retro-preg.I underetasjen utgjør en stor kjellerstue midtpunktet av romløsningen.Kjellerstuen er perfekt både som en koselig peisstue og som barnas egen avdeling for lek og moro.Døren innerst i kjellerstuen leder mot trappegangen, toalettrommet og soverommene.Kjellerstuens gulv er i sin helhet flislagt.Via kjellerstuen får du ellers tilgang til terrassen under verandaen.Bilen kan du parkere under tak rett utenfor ytterdøren.
4
1843
Se store bilder
Prisantydning: 4 750 000,-
Totalpris: 4 750 000,-
Primær rom: 178m²
Boligtype: Tomannsbolig
Eieform: Selveier
Rom: 2 / Soverom: 4
Kort om
"TRONVIK: ½-del av tomannsbolig over 2 plan med 4 soverom og nyere bad. Vestvendt veranda, solrik hage. Nær skoler, sjø og vakre turområder."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.1 Bnr.941 i Moss kommuneKort oppsummertEikelia 6 er halvparten av en vertikaldelt tomannsbolig på attraktive Tronvik, et populært nabolag med umiddelbar nærhet til både barnehager og skoler, fritidsaktiviteter og vakre turområder på Jeløy. Sentrumskjernen er knappe 10 minutter unna med buss eller bil, og er også innenfor sykkelavstand.

Huset ble oppført i 1975 og er siden oppgradert og modernisert i flere rom, nylig med et oppusset og moderne bad. Romløsningen inkluderer to etasjer med totalt fire soverom, to romslige stuer og praktiske toalettrom i begge etasjer.

En relativt lettstelt hage er tilknyttet huset og perfekt som tumleplass for barna hele året gjennom. Ettermiddags- og kveldssolen kan du få med deg fra både hagen og verandaen i første etasje.  
  • Innholdsrik halvdel av tomannsbolig på Tronvik
  • Vestvendt veranda med ettermiddags- og kveldssol
  • Romslig stue i begge etasjer, separat kjøkken
  • Nylig oppusset bad av god størrelse
  • Totalt fire soverom og to toalettrom
  • Attraktive og familievennlige omgivelser
  • Skole og barnehage i umiddelbar nærhet
  • Sykkelavstand til sentrumskjernen og Kanalen
  • Nærhet til badestrender og vakre turområder på Jeløy
Ditt nye hjemHusets romløsning over to plan oppleves innholdsrik. I første etasje utgjør en kombinert stue og spisestue av generøs størrelse et stort samlingsrom for familien i hverdagen og har god plass til både en sofagruppe og et langstrakt spisebord. Her er det også montert en vedovn som varmer godt og kan bidra med klassisk peishygge på kjølige dager. En rekke store vindusflater gjør stuen svært lys på dagtid, og gjennom de samme vinduene titter ettermiddags- og kveldssolen inn sommerstid. Et stort pluss er det for øvrig at direkte innsyn fra naboer i praksis er fraværende.

På kjøkkenet er det avsatt plass til et mindre spisebord foran vinduet der morgen- og formiddagssolen titter inn, mens rommet for øvrig opptas av en omfangsrik skapinnredning med gode oppbevaringsmuligheter. Innredningen er av nyere og har både platetopp og stekeovn innbygget, mens brede benker byr på tilstrekkelig arbeidsplass.

Huset har i dag fire soverom, og to av disse er samlet vegg i vegg i første etasje - mellom stuen og kjøkkenet. Ett av disse er i dag innredet til hovedsoverom, det andre er mer kompakt og dermed velfungerende som et barnerom. De øvrige to soverommene er samlet i underetasjen med umiddelbar nærhet til et eget toalettrom. Ytterligere et toalettrom finner du ved hovedentréen i første etasje, og felles for begge er interiør og overflater som i stor grad er fra byggeåret.

Badet derimot er pusset opp i løpet av de senere årene og et moderne rom å starte dagene i. Gulv- og veggflatene er belagt med sandfargede fliser som fremmer en interiørmessig helhet, mens innredningen inkluderer en påkostet servant- og skapløsning med en rekke oppbevaringsmuligheter. På badet opplever du også komforten av mye ledig plass, og legg merke til at det er lagt frem vannledninger med tanke på montering av badekar.

I underetasjen utgjør en stor kjellerstue midtpunktet av romløsningen og er perfekt både som en koselig peisstue og som barnas egen avdeling for lek og moro - spesielt med tanke på nærheten til etasjens to soverom. Via kjellerstuen får du ellers tilgang til terrassen under verandaen som er et lunere og mer skjermet uterom.

I underetasjen finner du også husets separate vaskerom, som både har adkomst fra kjellerstuen og via underetasjens egen entré der du kan ta skitne tur- og barneklær inn til vask. Et teknisk rom og en romslig bod innenfor vaskerommet byr til sammen på gode lagringsmuligheter for stort og smått.Innhold1. etasje: Entré, gang, bod, toalettrom, bad, 2 soverom, kjøkken og stue med utgang til veranda. Underetasje: Entré, vaskerom, teknisk rom, bod, toalettrom, 2 soverom, mellomgang og kjellerstue med utgang til hage.Beliggenhet og nærområdetTronvik er blant de mer attraktive boligområdene i Moss og ligger lengst vest på Jeløy med nærhet til sjøen og vakre turområder. Området er utpreget barne- og familievennlig, spesielt siden Refsnes skole samt kunstgressbane, ballbinge og skøytebane er en del av det utvidede nabolaget. Nærheten til en rekke strender er også et stort pluss sommerstid, hvorav den blått flagg-merkede Tronvikstranda er nærmest og innenfor slippers-avstand.

Dagligvarene kan du gjerne handle på nærbutikken KIWI Refsnes, eller på EXTRA ved Hoppern og REMA1000 ved Kanalen som begge er enkle å svinge innom på vei hjem i hverdagen. Frister det å ta middagen utendørs, er nabolagsrestauranten Hos Naboen et nærliggende og hyggelig alternativ.

Til sentrum kjører du på få minutter, om du ikke heller tar bussen fra holdeplassen 100 meter unna gårdsplassen. På kun åtte minutter tar M1-bussen deg ned til togstasjonen, der kan du velge mellom hyppige avganger videre til Oslo. Reisetiden er i dag fra 41 minutter, og etter den planlagte utbyggingen av jernbanen vil denne forkortes betraktelig.

Jeløy er kjent for sin vakre natur, og noen av øya flotteste områder finner du allerede like over veien. Her kan du gjennomføre både treningsøkter og rolige søndagsturer i et unikt landskap som viser seg fra sin beste side sommerstid. Øya har også et veletablert og anerkjent kulturmiljø der Galleri Varden og Røed Gård er blant de mest kjente. Alby Gård med Galleri F15 og den tilhørende kaféen er et populært mål i helgene, og prøv gjerne både kaféens uteservering og den velsmakende Albykringlen.TomtAreal: 422 kvm, Eierform: Eiet tomtParkeringCarport og på egen tomt.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport. Bolig oppført med murt grunnmur på antatt sålefundamentering. Grunnmur oppført i murte lettklinkerblokker (Leca). Grunnmur utvendig fuktsikret med knotteplast (Platon). Yttervegger over grunnmur oppført i isolert bindingsverk. Fasader med tømmermannskledning. 2-sidig pulttak oppført i trekonstruksjon. Tak tekket med asfaltbasert papptekking.Overflater og innredningGulv: Keramiske fliser, skiferfliser, 3-stavs parkett og laminat. Innervegger: Fliser, panel, tapeter og malt strie. Himlinger: Takess-plater, panel og malte plater.

Kjøkken: Skapinnredning med rettprofilerte lyse fronter, stålgrep og mørke heltre benkeplater. To doble vitrineskap med glasshyller. Veggfliser over benker. Nedfelt stålservant med avrenningsbrett og 1-greps blandebatteri. Innbygget platetopp, stekeovn og ventilator. Tilkoblingsmulighet for oppvaskmaskin.

Bad: Skapinnredning med glatte og rettprofilerte fronter, stålgrep og helstøpt porselensservant med 1-greps blandebatteri. Veggmontert speil med overbelysning i baldakin. Dusjkabinett. Veggmontert klosett.

Toalettrom
1. etasje: Veggmontert overbelysning, speil og porselensservant med 1-greps blandebatteri. Gulvmontert klosett.

Toalettrom underetasje: Veggmontert overbelysning, speil og porselensservant med 1-greps blandebatteri. Gulvmontert klosett.OppvarmingBoligen er elektrisk oppvarmet supplert med murt åpen peis i kjellerstuen og peisovn i
1. etasje. Montert varmepumpe luft-luft, produsert i 2006. Gulvvarme i flere rom i kjeller samt på bad i
1. etasje.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett. Iht. brev fra Moss kommune foreligger det ikke ferdig separatsystem.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje: U. etasjen: 92 kvm.
1. etasjen: 100 kvm.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringIht. brev fra Moss Kommune datert 29.08.2017 omfattes eiendommen av reguleringsplan Tronvikskogen med tilliggende uregulerte områder med formål boliger og kjørevei vedtatt 12.06.1984 med plan nr.163. Eiendommen omfattes også av kommuneplan KP0104 med formål Bebyggelse og anlegg, nåværende vedtatt 20.06.2011.Kommunale avgifterKr. 19.344,- for 2017. Eiendomsskatt er inkludert i det ovennevnte beløp. Vann og avløp etter forbruk. Det er 6 terminer pr. år.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 816 077 per 31.12.15 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 285 015 per 31.12.15EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter FTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 13.01.1976. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbokTinglyst erklæring 02.12.1974 dagboknr. 8873 vedr. Best. om vann/kloakkledn. Tinglyst erklæring 19.02.1975 dagboknr. 1160 vedr. Bestemmelse om bebyggelse. Tinglyst erklæring 27.10.1975 dagboknr. 7477 vedr. Best. om vann/kloakkledn. Tinglyst erklæring 25.11.1975 dagboknr. 8417 vedr. Bestemmelse om kloakkledn. Tinglyst erklæring 04.08.1975 dagboknr. 5288 vedr. Best. om vann/kloakkledn.

Det gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 29.08.2017 og tilstandsrapport datert 05.09.2017 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. takst: Verditakst: Kr.
4.750.000,-
Lånetakst: Kr.
4.000.000,-OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
4 750 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
118 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 750 000,-))
--------------------------------------------------------
129 172,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 879 172,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Joachim Kolderup. Megler: Stine Roaldsøy.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst/tilstandsrapport.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Tilstandsrapport, datert: 05.09.2017
- Egenerklæring, datert: 29.08.2017
- Grunnboksutskrift, datert: 29.08.2017
- Reguleringsbestemmelser, datert: 29.08.2017
- Matrikkelrapport, datert: 29.08.2017
- Kommunal tilknytning(vann og avløp), datert: 04.10.2004
- Eiendomsopplysninger, datert: 29.08.2017
- Grunnkart
- Kommunale avgifter, datert: 04.09.2017
- Ferdigattest, datert: 13.01.1976
- Ligningsverdi, datert: 05.09.2017
- Energiattest
Se prospekt
Moss, 1519 Eikelia 6
1519, Eikelia 6
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Eikelia 6
1/37
Lukk
4