Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
SKARMYRA: Eldre trehus fra 1900-tallet med renoveringsbehov og stort potensial. Garasje. Tilbaketrukket og samtidig svært sentralt i Moss.
Last ned budskjema
Dokumenter
Løkkegata 6 formidles av Boa Eiendomsmegling Moss.Eiendommen har en tilbaketrukket plassering på Skarmyra i sentrum av Moss.Et lite parkområde er det første som venter like over gjerdet.Veiledende planskisse - første etasje.
Huset har i sin helhet behov for renovering og oppgraderinger.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

To stuer utgjør til sammen mye av arealet i første etasje.Stuenes vindusflater vender i sydlig retning og sørger for en lys atmosfære på dagtid.Stuen med dør direkte til kjøkkenet kan fungere utmerket som spisestue.På kjøkkenet er skapinnredningen av eldre årgang og utdatert sammenliknet med dagens standard.Romstørrelsen er et godt utgangspunkt om du vil sette inn en ny og mer omfangsrik kjøkkenløsning.Kjøkkenet har i dag også egen dør mot gangen.I første etasje inngår også ett av husets soverom, som imidlertid er uten innerdør.Langs gangen finner du også et separat toalettrom som supplerer badet.Veiledende planskisse - andre etasje.Både badet og toalettrommet er naturlig gjenstand for renovering.Baderomsvinduet vender inn mot gårdsplassen.Etasjene er forbundet med trappeløp fra entréen.Etasjene er forbundet med trappeløp fra entréen.Husets to fullverdige soverom er samlet i andre etasje.Her kan familiens yngste få god plass til lek og opphold i egne omgivelser.Soverommene er begge av gode størrelser, her ved det naturlige hovedsoverommet.Hovedsoverommet er tilknyttet et disponibelt rom med oppbevaringsmuligheter.Det disponible rommet har også potensial som en dedikert garderobe.Eiendommen er tidligere påkostet med belegningsstein på gårdsplassen.Eiendommen inkluderer også garasje med lagringsloft.Med en del innsats kan du her skape et moderne hjem med svært sentral plassering ved sentrum av Moss.
0
3611
Se store bilder
Prisantydning: 2 650 000,-
Totalpris: 2 650 000,-
Primær rom: 123m²
Boligtype: Enebolig
Eieform: Selveier
Rom: 2 / Soverom: 3
Kort om
"SKARMYRA: Eldre trehus fra 1900-tallet med renoveringsbehov og stort potensial. Garasje. Tilbaketrukket og samtidig svært sentralt i Moss."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.2 Bnr.1478 i Moss kommuneKort oppsummertLøkkegata 6 er en del av den eldre trehusbebyggelsen fra tidlig på 1900-tallet på Skarmyra. Huset har i sin helhet behov for renovering og oppgraderinger, men antas samtidig å ha stort potensial fra dagens tilstand.

Her kan du med en del innsats skape et moderne hjem med svært sentral plassering ved sentrum av Moss, en anledning som ikke nødvendigvis dukker opp hvert år.

Husets plassering oppleves tilbaketrukket, spesielt når et lite parkområde er det første som venter like over gjerdet. Nabolagets små kvartaler har en fredfylt atmosfære, men er likevel svært sentrale med kun få hundre meter til blant annet gågaten og togstasjonen.
  • Enebolig med behov for renovering
  • Antatt stort potensial ved modernisering
  • Tilbaketrukket plassering på fredelige Skarmyra
  • Meget sentralt, tett på sentrumskjernen
  • Cirka 200 meter til ungdomsskole
  • Nærhet til alle byens fasiliteter, inkludert togstasjonen
  • Kort vei til turområder omkring byen
Ditt nye hjemHusets romløsning strekker seg over to etasjer, hvorav første etasje er tilbygget etter det opprinnelige byggeåret og dermed den mest innholdsrike.

To stuer som er åpent forbundet utgjør til sammen mye av arealet i første etasje, hvorav den ene har dør direkte til kjøkkenet og kan fungere utmerket som spisestue. I den andre stuen er det i dag muret opp en peis og dermed antatt mulighet for også å koble til et mer moderne ildsted i forbindelse med modernisering. Stuenes to vindusflater vender for øvrig i sydlig retning og sørger for en lys atmosfære på dagtid.

På kjøkkenet er skapinnredningen av eldre årgang og utdatert sammenliknet med dagens standard. Rommets størrelse er imidlertid et godt utgangspunkt om du vil sette inn en ny og mer omfangsrik kjøkkenløsning. Kanskje kan det også være verdt å se på mulighetene for å åpne kjøkkenet mot stuene, til fordel for en mer arealeffektiv og moderne romløsning? Et praktisk pluss er det uansett at kjøkkenet også har egen dør mot gangen som gjør det enkelt å bære handleposene inn fra entréen.

Omkring gangen finner du de øvrige av etasjens rom, deriblant ett av husets to soverom som i dag har åpen gjennomgang fra gangen og mulighet for å montere en innerdør. Her ligger også badet og et separat toalettrom, som begge har standard av eldre årgang og er naturlig gjenstand for renovering.

Husets to fullverdige soverom er samlet i andre etasje og av gode størrelser som blant annet gir familiens yngste god plass til lek og opphold i egne omgivelser. Det største og naturlige hovedsoverommet er tilknyttet et disponibelt rom som kan representere en dedikert garderobe eller en romslig bod.Innhold1. etasje: Entré, gang, toalettrom, bad, disponibelt rom, kjøkken og to stuer.
2. etasje: Gang, disponibelt rom og to soverom.Beliggenhet og nærområdetLøkkegata 6 ligger i tilbaketrukkede omgivelser på Skarmyra, i sentrum av Moss. Herfra har du kort og enkel vei til alle fasiliteter i sentrumskjernen, mens Bytårnet skole er kun snaue 200 meter unna og lett tilgjengelig via gatene i nabolaget.

En kort rusletur på få hundre meter tar deg ned til gågaten med en rekke kaféer, butikker og ikke minst byens kjøpesenter Amfi Moss med nesten 70 forretninger, spisesteder og servicetilbud. Ved senteret ligger også bussterminalen med alle linjer som gjør det enkelt å ta seg videre i de fleste himmelretninger.

For et godt måltid ute i sosiale omgivelser er blant annet Moments og Ming Sushi gode alternativer. Mikrobryggeriet og veletablerte Café Riis er andre gode alternativer og lett tilgjengelig i Møllebyens rustikke lokaler, der du også finner byens kino.

En kort rusletur gjennom sentrum tar deg ned til byens bryggepromenade Kanalen, der Peppes Pizza og Fiskebasaren har store sosiale uteområder langs vannet i sesong. Dette er stedet for å oppleve stemningen og by-sommeren i Moss på sitt beste. Videre over broen og på Jeløy-siden finner du den idylliske Kanalparken og bystranden Sjøbadet, samt renommerte Mors Café som byr på god kaffe, lunchretter og egne bakervarer.

Husets sentrale beliggenhet er for øvrig også ensbetydende med enkel tilgang til vakre Jeløy med fine turmuligheter. Legg gjerne turen langs vannkanten ut mot Framnes, gjennom Reierskogen og rundt til naturskjønne Alby. Veien er heller ikke lang ut til Mossemarkas store nettverk av løyper, inkludert preparerte skispor og kunstsnøanlegg.TomtAreal: 228 kvm, Eierform: Eiet tomtParkeringGarasje med plass til èn bil, samt biloppstillingsplass på egen tomt.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport. Grunnmuren er av grovspekket gråsteinsmur. Boligen har støpte gulv samt at påbygget er oppført på påler med krypkjeller under. Bygget er hovedsaklig oppført av reisverkvegger av tre/plank som er kledd med stående kledning. Boligen ble antatt kledd om på 1970- tallet. Bygget har saltak av konstruksjon. Det er undertak av panel som er byttet antatt på 1970- tallet. Bygget har taktekking av takstein og takshingel over overbygg til kjelleren. Renner, taknedløp og beslag er av plastbelagt stål. Vinduene fra 1972, 1978 og 1980 med rammer og karmer av tre, ventil i karm og isolerglass.Overflater og innredningGulv: Laminat, belegg og teppe. Innervegger: Tapeter malte flater, panel, plater og malt panel. Himlinger: Plater, panel og malte flater.

Kjøkken: Skapinnredning med glatte lyse fronter og laminerte hvite benkeplater. Stålbeslag med to kummer og 1-greps blandebatteri. Fliser på vegger over benker. Ventilator.

Bad: Veggmontert speil og porselensservant med 1-greps blandebatteri. Sideskap med glatt hvit front. Åpen dusjsone med hånddusj. Gulvmontert klosett.

Toalettrom: Veggmontert speil og porselensservant med 1-greps blandebatteri. Gulvmontert klosett.OppvarmingBoligen varmes opp av elektrisitet. Boligen har pipe av tegl som er pusset. Det er tilkoblet kombinert ved-/parafinovn i stuen. Dagtank i entre. I 2020 blir det ikke lenger tillatt å fyre med fossilt brensel.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje:
1. etasje: 78 kvm.
2. etasje: 67 kvm.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringIht. brev fra Moss Kommune datert 01.09.2017 omfattes eiendommen av reguleringsplan under bakken SENTRUM - SAMORDNET REGPLAN JERNBANE/VEG/HAVN med formål Anlegg i grunnen vedtatt 02.09.1999 med plan nr.271. Eiendommen omfattes også av kommunedelplan Sentrumsplan Moss med formål Boligbebyggelse, nåværende vedtatt 15.06.2015 med plan nr.363. Videre er eiendommen omfattet av kommuneplan KP0104 med formål Sentrumsformål, nåværende vedtatt 20.06.2011.Kommunale avgifterKr. 11.184,- for 2017. Eiendomsskatt er inkludert i det ovennevnte beløp. Vann og avløp etter forbruk. Det er 6 terminer pr. år.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 501 218 per 31.12.15 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 403 410 per 31.12.15EnergiattestSelger har ikke utarbeidet lovpålagt energiattest.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.DiverseBoligen har ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest.

I forbindelse med utbygging av jernbanen, vil det utføres arbeider i nærheten av eiendommen. Reguleringplanen under bakken viser at et område nordvest på eiendommen omfattes av denne reguleringsplanen, ca 84 kvm av tomtens areal.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det foreligger ikke godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

Bygningene er registrert med gul trekant i SEFRAK-registeret. Bygningene i SEFRAK-registeret er i utgangspunktet ikke tillagt spesielle restriksjoner. Registreringen fungerer mer som et varsko om at kommunen bør ta en vurdering av verneverdien før det eventuelt blir gitt løyve til å endre, flytte eller rive bygningen. Konferer med megler for ytterligere informasjon.

Boligen blir ikke ytterligere rengjort før overtakelse.

Boligen selges på vegne at et dødsbo, og selger har således begrenset kjennskap om boligens tilstand.Servitutter/rettigheter fra grunnbokTinglyst erklæring 28.07.1899 dagboknr. 906478 vedr. Erklæring/avtale Tinglyst erklæring 21.02.1968 dagboknr. 964 vedr. Erklæring/avtale - bruksrett/disposisjonsrett.

Det gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 03.09.2017 og ttilstandsrapport datert 07.09.2017 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
3. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i kjelleren/underetasje/krypkjeller/garasje? Svar: Ja - Noe fuktinnsig i kjeller ved mye regn. 14. Er det innredet/bruksendret/seksjonert/bygget ut, etter opprinnelig byggeår (eks. kjeller, loft, bod eller andre deler av boligen)? Svar: Ja - Huset ble modernisert ca. 1974. 14.1. Er dette godkjent hos bygningsmyndighetene? Svar: Ja.

Iht. tilstandsrapport: Verditakst: Kr.
2.650.000,-
Lånetakst: Kr.
2.252.500,-OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
2 650 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
65 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
75 422,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 725 422,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Steffen Kirkeby Jensen. BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst/tilstandsrapport.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Tilstandsrapport, datert: 07.09.217
- Egenerklæring, datert: 03.09.2017
- Grunnboksutskrift, datert: 01.09.2017
- Reguleringsbestemmelser, datert: 01.09.2017
- Matrikkelrapport, datert: 01.09.2017
- Kommunal tilknytning(vann og avløp), datert: 04.09.2017
- Grunnkart
- Kommunale avgifter, datert: 05.09.2017
- Ligningsverdi, datert: 07.09.2017
- Tinglyst erklæring 28.07.1899 dagboknr. 906478 vedr. Erklæring/avtale
- Tinglyst erklæring 21.02.1968 dagboknr. 964 vedr. Erklæring/avtale - bruksrett/disposisjonsrett.
Se prospekt
Moss, 1532 Løkkegata 6
1532, Løkkegata 6
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Løkkegata 6
1/26
Lukk
0