Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
OREDALEN: Oppgradert enebolig med nyere kjøkken og bad. Utsyn og gode solforhold. Garasje. Familievennlig og fredelig, nær marka og skoler.
Last ned budskjema
Dokumenter
Paul Holmsens vei 85 A formidles av Boa Eiendomsmegling.Denne eneboligen ligger i luftige omgivelser på den vestre siden av populære Oredalen.Balkongen er orientert i vestlig retning og har fint utsyn mot marka i vest.Overbygget og levegg skjermer balkongen mot både vær og innsyn.
Midtsommers titter kveldssolen inn til balkongen helt frem til omkring 21:30.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Balkongens 26 kvadratmeter gir god plass til både en lounge og et spisebord.Veiledende planskisse - første etasje.Mye av arealet på øvre plan opptas av stuen og kjøkkenet som til sammen utgjør en sosial sone.Vindusflater i syd- og vestveggen sørger for en luftig atmosfære på dagtid.Peisovnen sprer lun varme om du tenner opp på kjølige vinterdager.Som i etasjen for øvrig ble både vegger og himlinger her malt i 2014.Stuen ble i 2014 påkostet med ny parkett som er lagt terskelfritt og helhetlig inn til kjøkkenet.Stuens åpne gulvflate møblerer du enkelt med opptil flere sittegrupper.Store vindusflater ivaretar utsyn mot markagrensen i vest.Det kan være mulig å skille ut ytterligere et soverom fra stuen ved behov.Stuen har i dag mye boltreplass for hele familien.Stuens vindusflater er orientert i sydlig og vestlig retning - mot solens gang dagen gjennom.Kjøkkenets omfangsrike og moderne skapinnredning ble satt inn så nylig som i 2016.En rekke skuffer og skap rommer til sammen det meste av utstyr til daglig bruk.Foruten kjøleskapet medfølger alle øvrige hvitevarer på kjøkkenet.Kjøkkenet er bruksvennlig utformet med langstrakte benker og rikelig arbeidsplass.Kjøkkenets smarte barløsning er ypperlig for mindre måltider, og kanskje en arbeidsøkt hjemmefra?Badet og to av husets soverom er samlet i praktisk nærhet omkring gangen på øvre plan.Badet og to av husets soverom er samlet i praktisk nærhet omkring gangen på øvre plan.Soverommene på øvre plan ble også pusset opp i 2014.Ett av soverommene på øvre plan benyttes i dag som hovedsoverom.Barnerommet gir familiens yngste plass til opphold i egne omgivelser.Barnerommet gir familiens yngste plass til opphold i egne omgivelser.På badet møter du god, moderne standard fra oppussing i 2012.Dobbel servant åpner for samtidig bruk av badet.Badet er også tilrettelagt for en vaskesøyle, slik at du kan ominnrede vaskerommet ved behov.Veiledende planskisse - underetasje.Underetasjens soverom er av generøs størrelse og kan alternativt også utgjøre en kjellerstue.Underetasjens soverom er av generøs størrelse og kan alternativt også utgjøre en kjellerstue.Disponibelt rom i underetasjen tilrettelagt for vaskerom kan også ha alternative bruksmuligheter.I tillegg til den utvendige er også en større garasje integrert i underetasjen.Tomten er hjørneformet og dels skrånende, her fra den øvre og østre siden.I hagen og ellers på tomten finner barna tumleplass året gjennom.Hekkbeplantning og velvoksne trær gir deler av tomten et skjermet preg.
0
22
Se store bilder
Prisantydning: 3 150 000,-
Totalpris: 3 150 000,-
Primær rom: 140m²
Boligtype: Enebolig
Eieform: Selveier
Rom: 1 / Soverom: 3
Kort om
"OREDALEN: Oppgradert enebolig med nyere kjøkken og bad. Utsyn og gode solforhold. Garasje. Familievennlig og fredelig, nær marka og skoler."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.210 Bnr.29 Fnr.672 i Fredrikstad kommuneKort oppsummertPaul Holmsens vei 85 A ligger i luftige omgivelser på den vestre siden av populære Oredalen, et veletablert og sentrumsnært boligområde ved grensen til Fredrikstadmarka. Her vil du bo i praktisk nærhet av blant annet skoler på alle trinn, mens markagrensen er lett tilgjengelig kun knappe 300 meter unna gårdsplassen.

Huset er gjennom de seneste årene pusset opp og påkostet med blant annet nytt kjøkken, et moderne bad og tidsaktuelle overflater. Romløsningen inkluderer tre soverom og har potensial for flere ved behov.
  • Nylig oppgradert enebolig i Oredalen
  • Attraktiv plassering i nabolagets vestre rekke
  • Oppgradert og påkostet de seneste årene
  • Tak omtekket og gårdsplass asfaltert i 2017
  • Nyere innredning på kjøkken og bad
  • Potensial for flere soverom
  • Garasje og bod på tomten
  • Nær sentrum, tett på marka
  • Skoler på alle trinn i nærområdet
Ditt nye hjemHusets romløsning over to plan oppleves innholdsrik og har fleksibiliteten til å inkludere flere soverom ved behov.

Mye av arealet på øvre plan opptas av stuen og kjøkkenet som til sammen utgjør en sosial sone med boltreplass for hele familien. Som i etasjen for øvrig ble både vegger og himlinger her malt i 2014, mens gulvet ble påkostet med ny parkett som er lagt terskelfritt og helhetlig fra stuen til kjøkkenet. Stuens åpne gulvflate møblerer du enkelt med opptil flere sittegrupper, her er det også peisovn som sprer lun varme om du tenner opp på kjølige vinterdager. Vindusflater i både syd- og vestveggen sørger for øvrig for en luftig atmosfære i stuen på dagtid, og ivaretar samtidig utsyn mot marka i vest.

Tar du turen ut til verandaen sommerstid, får du på gode sommerdager med deg solens gang helt frem til cirka klokken 21:30 på det seneste. Balkongen har overbygg som gjør det mulig å sitte ute selv om det drypper fra oven, og byr på enda finere utsyn i retning marka.

Kjøkkenet ble så nylig som i 2016 pusset opp med en helt ny og omfangsrik skapinnredning som er bruksvennlig utformet med langstrakte benker og rikelig arbeidsplass. Kjøkkeninnredningen består i stor grad av nettopp benkeskap med en rekke skuffer og skap som til sammen rommer det meste av utstyr til daglig bruk. Legg også merke til den smarte barløsningen med sitteplass for to. Foruten kjøleskapet er alle øvrige hvitevarer innbygget og medfølgende, slik at du kan ta i bruk et nær ferdig utstyrt kjøkken.

Øvre plan inkluderer også to av husets eksisterende tre soverom og fyller rollen som henholdsvis et hovedsoverom og et barnerom. Underetasjens soverom er av generøs størrelse og kan alternativt også utgjøre en kjellerstue. Har du behov for ytterligere et soverom, kan det være mulig å skille ut dette fra stuen.

På badet møter du god, moderne standard fra oppussing i 2012 som inkluderer fliser på gulv og vegger. Badet er utstyrt med romslige baderomsmøbler og en dobbel servant som åpner for samtidig bruk, samt en vel så romslig dusjnisje. Det er i tillegg avsatt plass til en vaskesøyle på badet, slik at dagens vaskerom i underetasjen om ønskelig kan ominnredes til andre formål. sistnevnte har både god takhøyde og stort vindu mot hagen.InnholdUnderetasje: Entré, gang, bod, trapperom, vaskerom og soverom. To garasjer med utvendig adkomst.
1. etasje: Trapperom, gang, bad, to soverom, kjøkken og stue med utgang til veranda på ca. 26 kvm.Beliggenhet og nærområdetDet umiddelbare nabolaget omkring Paul Holmsens vei 85 A består av veletablert villabebyggelse som utgjør det ettertraktede boligområdet i Oredalen. Området er spesielt familievennlig; til Kvernhuset ungdomsskole og Kvernhushallen er det under 500 meter å gå, og veien er heller ikke lang ned til Trosvik barneskole med SFO. Det eksisterer i tillegg en rekke private og kommunale barnehager i nærområdet.

Oredalens nærhet til sentrumskjernen er ensbetydende med enkel tilgang på byen som i 2017 er kåret til landets mest attraktive. Her venter rike shoppingmuligheter, nye såvel som etablerte spisesteder og ulike servicetjenester samt kulturelle tilbud. Til fots går du til byen på cirka kvarteret, mens 351-bussen tar deg inn til sentrum på kun fem minutter fra holdeplassen få meter unna gårdsplassen.

I Oredalen vil du bo tett på Fredrikstadmarka med et omfangsrik nettverk av turveier og skogsstier som er ypperlige for hverdagslige treningsturer såvel som utflukter med familien i helgene. Fra nabolaget leder flere veier ut til blant annet lysløypa der det maskinprepareres skispor så snart forholdene tillater vinterstid, og snart åpner også et helt nytt kunstsnø- og rulleskianlegg like ovenfor skolen. Nystekte vafler på Skihytta er en klassiker for både liten og stor, lenger inn i marka finner du en rekke bålplasser mens Bjørneløypa er et populært turmål for familiens yngste.TomtAreal: 622 kvm, Eierform: Festet tomt Bortfester er Brita Ek og Tore Sponheim. Tinglyst festekontrakt 01.07.1959 med dagboknummer 302492. Festekontrakten er fornyet med nye 49 år og festeavgift for 2018 blir kr.
3.666,- pr. år. Neste regulering: 2027. Festeavgiften reguleres etter KPI hver 10 år.

Bortfester bekrefter at tomten kan innløses mot en avgift på kr. 300,- pr. kvm + omkostninger.

Det gjøres oppmerksom på at det er vedtatt endringer i gjeldende tomtefestelov av 20.12.1966, nr. 106 (ikrafttredelse 01.01.2002). Endringene trådte i kraft den 01.11.2004 og kan i gjeldende festeforhold blant annet ha betydning for regulering av festeavgiften og innløsning av tomten.ParkeringGarasje, samt biloppstillingsplass på tomt.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport. Støpt såle. Grunnmur i u.etg. av betongblokker. Noe krypkjeller. Bindingsverk i
1.etg og betongblokker i U.etg. Liggende trepanel med overflatebehandling. Pusset mur. Etasjeskille i tre. Saltak takkonstruksjon med bordtak som undertak. Tak er tekket med papp. Takrenner, beslag og nedløp i plastbelagt stål. Vinduer er med isolerglass i treramme og pvc av nyere og eldre dato. Blyvindu.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad, for øvrig tapeter, panel, MDF-panel og malt mur. Innervegger: Fliser på bad, for øvrig parkett, laminat og belegg. Himlinger: Trepanel, plater og MDF-panel.

Kjøkken: Skapinnredning fra 2016 med profilerte hvite fronter og laminerte lyse benkeplater. Nedfelt stålservant med ett-greps blandebatteri. Innbygget platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Veggmontert ventilator i stål med kullfilter.

Bad: Servantskap med glatte brunsorte fronter og heldekkende dobbel porselensservant med ett-greps blandebatterier. Hylleskap med speilfronter. Dusjnisje med hånddusj og regndusj. Gulvmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskesøyle. Badet ble pusset opp i 2012.OppvarmingBoligen er elektrisk oppvarmet med panelovner, varme i gulv på bad, supplert med varmepumpe (hovedoppvarmingskilde) og vedovn.

I henhold til brev fra Fredrikstad kommune datert 13.11.2017 er det pålegg fra feiervesenet om at røykrør må byttes og ovnen må flyttes 10 cm fra mur. Gjelder ovn Jøtul 602. Selger informerer at denne ovnen er fjernet og hullet i pipen er tettet igjen.

Boden har en gammel parafintank. Denne er ikke i bruk. I 2020 blir det ikke lenger tillatt å fyre med fossilt brensel.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje: U. etasje: 67 kvm.
1. etasje: 104 kvm.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringIht. brev fra Fredrikstad kommune datert 08.11.2017 omfattes eiendommen av kommuneplan Fredrikstad
2011-2023 med formål bebyggelse og anlegg vedtatt 06.12.2012.Kommunale avgifterKr. 12.017,- for 2017. Eiendomsskatt er inkludert i det ovennevnte beløp. Eiendomsskatt utgjør kr.
4.936,-. Vann og avløp etter forbruk.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 550 188 per 31.12.16 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 760 602 per 31.12.16EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter GTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.

Kjøleskap medfølger ikke boligen.DiverseBoligen har ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbokTinglyst erklæring 01.07.1959 dagboknr. 302492 vedr. Festekontrakt - vilkår.

Det gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 25.11.2017 og tilstandsrapport datert 27.11.2017 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom siste 10 år? Svar: Ja - av faglærte og ufaglærte/egeninnsats/dugnad/vennetjeneste.
1.2. Firmanavn. Svar: Bris Elektro.
1.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når. Svar: Gammelt bad revet og bygd nytt.
2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende? Svar: Nei - Mulig å ha vedovn i gangen i
1. Etg.
5. Kjenner du til om det er/har vært sopp, råteskader eller skadedyr i boligen, f.eks rotter, mus, maur eller lignende? Svar: Ja - I juni 2017 var Anticimex på kontroll og oppdaga spor etter rotte i den innerste krypkjelleren. Det ble satt ut feller, og ble tatt to rotter ila juni/juli. Firmaet Lasse Holst AS har vært og gravd rundt hele grunnmuren på begge sider og bak krypkjelleren. Det ble tettet med armatert betong. Anticimex har vært på flere kontroller i ettertid, og ikke funnet noe mer. Rapporter fra Anticimex finnes hos megler.
6. Kjenner du til om det er/har vært utettheter på tak/fasade/terrasse/garasje? Svar: Nei - Tak med ny papp, reparasjon av undertak der det har vært behov og takrenner og beslag, ble lagt om i september 2017 av Artbygg AS.
6.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Svar: Ja - kun av faglærte.
6.2. Firmanavn. Svar: Artbygg AS.
6.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når. Svar: Se forrige punkt.
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeider/kontroll ved el-anlegg og/eller andre installasjoner, f.eks. oljetank, sentralfyr eller ventilasjon? Svar: Ja - kun av faglærte.
7.2. Firmanavn. Svar: Bravida.
7.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når. Svar: Kontroll og gjennomgang av det elektriske anlegget. Lagt om til 3-fas. Lagt til ekstra sikringer osv. 14. Er det innredet/bruksendret/seksjonert/bygget ut, etter opprinnelig byggeår (eks. kjeller, loft, bod eller andre deler av boligen)? Svar: Vet ikke.

Iht. tilstandsrapport: Verditakst: Kr.
3.150.000,-. Lånetakst: Kr.
2.850.000,-.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
3 150 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
78 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 150 000,-))
--------------------------------------------------------
89 172,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 239 172,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Joachim Kolderup.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst/tilstandsrapport.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Tilstandsrapport, datert: 27.11.2017
- Egenerklæring, datert: 25.11.2017
- Grunnboksutskrift, datert: 07.09.2017
- Reguleringsbestemmelser, datert: 08.11.2017
- Arealbekreftelse/matrikkelrapport, datert: 08.11.2017
- Eiendomsopplysninger, datert: 08.11.2017
- Svarbrev fra bortfester, datert: 11.11.2017
- Grunnkart
- Kommunale avgifter, datert: 07.11.2017
- Ligningsverdi, datert: 07.11.2017
- Energiattest
- Tinglyst erklæring 01.07.1959 dagboknr. 302492 vedr. Festekontrakt - vilkår.
Se prospekt
Moss, 1613 Paul Holmsens vei 85 A
1613, Paul Holmsens vei 85 A
Last ned dokumenter
Her finner du en oversikt over alle viktige dokumenter som man må ha i en budgivning
Last ned alle dokumenter som ZIP Budskjema.pdf Offentlig informasjon.pdf Tilstandsrapport, egenerklæring og energiattest.pdf
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Paul Holmsens vei 85 A
1/39
Lukk
0