Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
SON: Oppgradert enebolig med 4 soverom, nymalte rom og lys atmosfære. Solrik hage med fine uteplasser. Nær skoler, sentrum og sjøen.
Last ned budskjema
Dokumenter
Strømbråtenveien 5 presenteres av Boa EiendomsmeglingOppgradert enebolig med 4 soveromSolrik hage med fine uteplasser.Solrik hage med to terrasser
Strmbrtvn5-8142-Edit

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Strmbrtvn5-7950-EditStrømbråten Plan 1Strmbrtvn5-8112-EditStrmbrtvn5-9108-EditStrmbrtvn5-9101-EditStrmbrtvn5-8115-EditStrmbrtvn5-8128-EditStrmbrtvn5-8130-EditUntitled1Strmbrtvn5-8100-EditStrmbrtvn5-9099-EditStrmbrtvn5-8090-EditStrmbrtvn5-7963_8052Strmbrtvn5-8079-EditStrømbråten Plan 2Strmbrtvn5-8008-EditStrmbrtvn5-7953-EditStrmbrtvn5-7971-EditStrmbrtvn5-7988_8000Strmbrtvn5-8037-EditStrmbrtvn5-8031_9065Strømbråten Plan UStrmbrtvn5-7854-EditStrmbrtvn5-7872_84
0
17
Se store bilder
Prisantydning: 4 400 000,-
Totalpris: 4 400 000,-
Primær rom: 150m²
Boligtype: Enebolig
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 4
Kort om
"SON: Oppgradert enebolig med 4 soverom, nymalte rom og lys atmosfære. Solrik hage med fine uteplasser. Nær skoler, sentrum og sjøen."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.135 Bnr.182 Snr.1 i Vestby kommuneKort oppsummertEneboligen i Strømbråtenveien 5 ble oppført i 1963 og er jevnlig oppgradert gjennom de siste årene, senest i form av nymalte overflater i de fleste rom i 2018. Romløsningen over to plan pluss kjeller er velfungerende for en barnefamilie og inkluderer fire soverom.

I Strømbråtenveien 5 vil du i veletablerte og familievennlige omgivelser like over sentrum av Son. Herfra er det gangavstand til Sons sjarmerende sentrumskjerne og alle forretningene omkring, samt skoler, aktivitetstilbud og sjøen med badestrender.
 • Oppgradert enebolig ved Strømbråten i Son
 • Solrik hage med to terrasser
 • God romløsning over to plan i tillegg til kjeller
 • Pusset opp med nymalte overflater i 2018
 • Oppgradert elektrisk anlegg i 2003
 • Kledning skiftet på 1990-tallet samt i 2013
 • Alarm, sentralstøvsuger og varmepumpe i 2011/2012
 • Veletablert og tilbaketrukket nabolag
 • Kort og enkel vei til barne- og ungdomsskole
 • Under 200 m. til holdeplass for buss til Sonsveien st.
 • I dag kun 43 min. videre til Oslo S med toget
 • Gangavstand til nærbutikk og sjarmerende Son sentrum
 • Vakre turområder rett i nærheten
 • Sykkelavstand til badestrender
Ditt nye hjemHuset inneholder en plan- og romløsning som gjenspeiler de aktuelle byggetrendene ved å samle de sosiale rommene stuen og kjøkkenet i første etasje.

Stuen strekker seg gjennom hele etasjen, oppleves luftig av vinduer på tre sider og fylles av gode mengder naturlig lys på dagtid, mens downlights sørger for jevn og dekorativ belysning etter mørkets frembrudd. I stuen er det også mulig å få følge av peishygge mens du sitter til bords eller slapper av i sofaen.

En mer intim del av stuen kan fylle rollen som et bibliotek og har utgang til terrassen som strekker seg langs husets østside, der solen titter inn allerede tidlig på morgenen sommerstid. Terrassen er ypperlig for måltider i friluft og har i tillegg en overbygget del som gjør det mulig å sitte ute været ikke er på sitt helt beste.

Til terrassen tar du enkelt med deg mat og drikke fra kjøkkenet som har gjennomgang via hallen mot terrassedøren. Kjøkkenet er i seg selv stort nok til å romme et spisebord for fire og er utstyrt med skapinnredning i et klassisk stilpreg som passer godt inn i husets helhet. Innredningen har gode oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk.

Husets fire soverom er samlet på én flate i andre etasje, der du også finner badet. Soverommene er av noe ulike størrelser, hvorav to er ekstra romslige og direkte forbundet med hverandre i tillegg til gangen. Har du ikke permanent behov for alle soverommene, kan ett av de største naturligvis også fungere utmerket som en loftsstue.

Badet ble oppgradert i 2001 med nytt gulv, inkludert ny støp, membran, varme og fliser, har ellers god standard. Innredningen inkluderer et klassisk badekar på løveføtter samt baderomsmøbler som har gode oppbevaringsmuligheter til håndklær og personlige effekter i både servantskap, speilskap og sideskap. Her er det også avsatt plass til en vaskemaskin.

I kjelleren finner du flere store rom du kan lagre stort og smått i, hit er det enkelt å bære inn eiendeler utenfra via kjellerens egen dør som vender mot oppkjørselen. Kjelleren representerer i sin helhet et stort og spennende potensial ved huset knyttet til en eventuell videre utvikling. Ingen av rommene tilfredsstiller i dag krav til varig opphold.EierbrøkSeksjonsbrøk: 3/6InnholdKjeller: Entré, gang, 2 boder og disponibelt rom.
1. etasje: Entré, hall, kjøkken, stue og bibliotek med utgang til terrasse.
2. etasje: Gang, bad og 4 soverom.Beliggenhet og nærområdetStrømbråtenveien 5 ligger i et veletablert og attraktivt boligområde like ovenfor sentrumskjernen av Son. Herfra er skoleveien svært kort og enkel via trafikksikker undergang ned til nye Son skole, samt videre opp til Grevlingen ungdomsskole med idrettsanlegg og den populære Grevlingen slalombakke.

I nærområdet eksisterer det et bredt aktivitetstilbud for både liten og stor, inkludert tennisbaner med innehall i vinterhalvåret, ridesenter, et aktivt fotball- og håndballmiljø for yngre, slalombakke og golfbane. Soon Seilforening har i tillegg et veletablert, maritimt miljø.   Dagligvarene kan du enten handle på KIWI Sletta som er enkel å svinge innom på vei hjem i hverdagen, eller i sentrumskjernen som er innenfor gangavstand. Sentrum av Son er kjent for å være en sommeridyll med sørlandspreg. Her finner du et godt utvalg restauranter og butikker, og ikke minst et rikt maritimt miljø og flere gallerier og utstillinger av ulike størrelser. Det eksisterer i tillegg et tilbud innenfor helse som lege, tannlege og apotek i sentrumskjernen.

Verdt et besøk er også hotellet Son Spa, som i seg selv er et flott sted for en hyggelig sammenkomst utendørs i sommerhalvåret og kun en kort sykkeltur unna. Like ved hotellet ligger en av de populære badestrendene omkring Son; "Sonsstranda" som er et ypperlig sted for en frisk morgendukkert og solbading på svaberget. Stor småbåthavn finner du innerst i Sonskilen, mens flere badestrender er innenfor sykkelavstand.

Son har en sentral beliggenhet på Østlandet, med den flotte skjærgården rett utenfor og samtidig praktisk pendleavstand til Oslo. Av- og påkjøring til E6 ved Tegnebyholtet er ikke mer enn kilometeren unna, og kjøretiden videre til Oslo er 35 minutter utenom rushtid.

Fra bussholdeplassen Strømbråtenveien i Sonsveien knappe 200 meter unna gårdsplassen stopper 540-bussen som har timesavganger mellom Moss bussterminal og Vestby stasjon store deler av dagen, samt 545-bussen som tar deg til Sonsveien stasjon på kun fire minutter. Med toget er reisetiden videre til Oslo S 43 minutter, og med den pågående utbyggingen av Follobanen vil reisetiden forkortes betraktelig.TomtAreal: 1 641 kvm, Eierform: Fellestomt

I henhold til seksjoneringsbegjæringen disponerer seksjon 1 deler av fellestomten. Tinglyst seksjonering følger vedlagt salgsoppgaven.ParkeringParkering skjer på sameiets tomt.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport. Bolig oppført med antatt sålefundamentering på stabil grunn. Støpt kjellergulv på grunn. Grunnmur oppført i murte betongblokker. Dreneringssystem antas utført etter normal praksis ved oppføringstidspunkt. Yttervegger over grunnmur oppført i trekonstruksjon. Fasader med tømmermannskledning i
1. etasje og liggende trekledning i
2. etasje. Utbygg øst forblendet med tegl. Saltak oppført i trekonstruksjon med kaldtloft. Taktro av bord. Isolert mot himling i
2. etasje med 5-10cm eldre steinull. Tak tekket med takstein i tegl. Nyere vindskier. Renner og nedløp i sink. Beslag på kåpebord. Vinduer med ramme og karm i tre med 2-lags isolerglass , generelt noe eldre isolerglass. Kjøkkenvindu montert nytt i 2011. Eldre kjellervinduer med enkle glass. Terrassedør hev/senk med 2-lags isolerglass, eldre dør.Overflater og innredningGulv: Fliser, parkett og laminat. Innervegger: Panelplater og malt panel. Himlinger: Malte plater og malt panel.

Kjøkken: Skapinnredning med profilerte hvite fronter og laminerte lyse benkeplater. Nedfelt dobbel stålservant med ett-greps blandebatteri. Fliser på vegg over kokesone. Tilkoblingsmulighet for oppvaskmaskin.

Bad: Veggmontert porselensservant med ett-greps blandebatteri og underskap med profilerte hvite fronter. Speilskap med overbelysning og profilert hvit front. Frittstående badekar med veggmontert armatur og hånddusj. Gulvmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.OppvarmingBoligen er elektrisk oppvarmet, supplert med peisovn og luft til luft varmepumpe. Gulvvarme på bad.Vei, vann og avløpOffentlig vann og avløp. Offentlig til privat vei. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje: Kjeller: 56 kvm.
1. etasje: 60 kvm.
2. etasje: 46 kvm.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringIht. brev fra Vestby kommune datert 22.09.2017 omfattes eiendommen av reguleringsplan 0176 Strømbråtenfeltet med formål kjørevei og frittliggende småhusbebyggelse vedtatt 23.03.2009. Reguleringsplan 0014 Labo med formål kjørevei og frittliggende småhusbebyggelse vedtatt 01.09.1997. Eiendommen omfattes også av kommuneplanens arealdel KPLAN2014 med formål boligbebyggelse, nåværende vedtatt 20.04.2015.Kommunale avgifterKr. 11.560,- for 2016. Vann og avløp etter forbruk. Det er 4 terminer pr. år.

Renovasjon kommer i tillegg og faktureres direkte fra Movar. Sats for standard renovasjon i 2018 er kr.
3.649,-.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 1 150 453 per 31.12.15 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 3 221 268 per 31.12.15ForsikringForsikret i Gjensidige.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettVedtekter er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter FTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.DiverseBoligen har ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Byggeanmeldelse datert 17.01.1962 mottatt fra Vestby kommune følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. lov om eierseksjoner § 22.

Selger vil oppføre en bod/skille mellom husene på tomten. Selger (eier av snr. 2 og 3) vil disponere denne videre.Servitutter/rettigheter fra grunnbokTinglyst erklæring 30.06.2004 dagboknr. 6272-1 vedr. Erklæring/avtale. Tinglyst erklæring 28.06.2005 dagboknr. 5476-2 vedr. Erklæring/avtale. Tinglyst erklæring 28.06.2005 dagboknr. 5476-1 vedr. Seksjonering.

Det gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 30.04.2018 og tilstandsrapport datert 06.04.2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet bad/våtrom, f.eks. sprekk i fliser, feil eller lekkasje ved sluk, membran/tettesjikt eller andre steder? Svar: Nei - Var feil på badegulv. Gammelt gulv ble fjernet og erstattet med nytt gulv inkl membran lagt av Protan, deretter ny støp og fliser også nytt sluk.
2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende? Svar: Svak røyk ut av peis insats. Tettet og ok etter at det ble smørt på ovnstett.
3. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i kjelleren/underetasje/krypkjeller/garasje? Svar: Ja - Er fikset med ny drenering og ny kum i rådyrveienveien.
3.1. Kjenner du til om det er utført arbeid med drenering/fuktsikring siste 10 år? Svar: Ja - Ny kom og drenering i Rådyrveien og på sydøstsiden av huset.
3.2. Er arbeidet utført av faglært? Svar: Ja - Ny kom og drenering i Rådyrveien og på sydøstsiden av huset Larsen Entreprenør og Rådyrveien veilag.
7. Kjenner du til om det er/har vært utettheter på tak/fasade/terrasse/garasje? Svar: Ja - Det har vært små drypp i terassetak ved styrtrein dette er tettet med fugemasse.
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Svar: Ja - Beskrevet i taksten og punkt
7.
7.2. Er arbeidet utført av faglært? Svar: Ja - Snekker skiftet panel og vindu.
8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen utført av en godkjent elektroinstallatør? Svar: Ja - Halvard Elektro AS.
8.3. Kjenner du til om arbeider utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller ufaglærte? Svar: Ja - Noen malte flater er egeninnsats.
8.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget? Svar: Ja - Halvard Elektro AS.
9.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Svar: Ja - Satt inn vannmåler i kjeller.
9.2. Er arbeidet utført av faglært? Svar: Ja - Kommunens Rørlegger. 16. Kjenner du til om det er foretatt radonmåling på eiendommen? Svar: Ja - Tilfredsstillende resultat.

Iht. tilstandsrapport: Verditakst: Kr.
4.400.000,-. Lånetakst: Kr.
3.700.000,-.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
4 400 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
110 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 400 000,-))
--------------------------------------------------------
122 322,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 522 322,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Joachim Kolderup.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst/tilstandsrapport.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Tilstandsrapport, datert: 06.04.2018
- Egenerklæring, datert: 30.04.2018
- Grunnboksutskrift, datert: 21.09.2017
- Reguleringsbestemmelser
- Arealbekreftelse/matrikkelbrev, datert: 23.04.2018
- Kommunal tilknytning (vann og avløp), datert: 22.09.2017
- Eiendomsopplysninger, datert: 22.09.2017
- Grunnkart
- Kommunale avgifter, datert: 22.09.2017
- Byggeanmeldelse, datert: 17.01.1962
- Ligningsverdi, datert: 21.09.2017
- Energiattest
- Tinglyst erklæring 30.06.2004 dagboknr. 6272-1 vedr. Erklæring/avtale.
- Tinglyst erklæring 28.06.2005 dagboknr. 5476-2 vedr. Erklæring/avtale.
- Tinglyst erklæring 28.06.2005 dagboknr. 5476-1 vedr. Seksjonering.
Se prospekt
Moss, 1555 Strømbråtenveien 5
1555, Strømbråtenveien 5
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Strømbråtenveien 5
1/29
Lukk
0