Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
TURULIA: Nyoppført, moderne funkishus med hybel og passivhus-kvaliteter. Dobbel carport med takterrasse. Bo billig i et fantastisk hus. Nær skole, tett på friområder.
Last ned budskjema
Dokumenter
Huset er bygget med passivhus-kvaliteter, fokus på lavenergi og minimalt vedlikehold.Stuen og kjøkkenet er samlet i en stor sosial sone som utgjør mye av arealet på nedre plan.Romhøyde på 260 cm. og flere høyreiste vindusflater gjør romfølelsen både luftig og voluminøs.Gjennom vinduene slipper mye naturlig lys inn på dagtid.
Stuens åpne gulvflate er enkel å møblere.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Vindusflatene strekker seg fra gulv til himling og ivaretar utsyn mot de nærmeste omgivelsene.Kjøkkenet frontes av en smart barløsning med sitteplass for tre.Barløsningen på kjøkkenøyen er velpassende for morgenkaffen eller mindre måltider.Kjøkkenet er bruksvennlig utformet med langstrakte benker og gode oppbevaringsmuligheter.Samtlige hvitevarer er på plass, slik at du kan ta i bruk et ferdig utstyrt kjøkken når du flytter inn.Trappen har åpne trinn som slipper lys gjennom og ivaretar en luftig atmosfære.På nedre plan inngår også et separat vaskerom som har adkomst rett fra hallen.På vaskerommet finner du også et klosett som her er lett tilgjengelig fra den sosiale sonen.Husets tre soverom er samlet i praktisk nærhet på én og samme flate på øvre plan.Soverommene er gjennomgående av gode størrelser.De høye vinduene gir også soverommene en luftig atmosfære.Her våkner du til utsyn rett mot naturlige omgivelser.På morgenkvisten oppleves det komfortabelt å kunne tusle rett inn til eget bad.Hovedsoverommet er et oppriktig master bedroom, med eget bad og walk-in garderobe.Hovedbadet er romslig og lett tilgjengelig fra alle øvrige rom på øvre plan.Badene er innredet i like stilpreg med blant annet store, tidsaktuelle fliser på gulvet.Trappegangen og stuen utgjør til sammen det naturlige sentrum av øvre plan.En arbeidsplass med fint utsyn mot omgivelsene.Parkettgulvene er lagt terskelfritt og helhetlig mellom de ulike rommene.Stuen kan fungere utmerket som en dedikert TV-stue og barnas egen avdeling for lek og moro.Fra denne stuen får du tilgang på takterrassen som utnytter arealet over den doble carporten.En separat del av første etasje er skilt av til hybel på knappe 30 kvadratmeter.Hybelens romløsning tilsvarer en to-roms.Hybelen er arealeffektivt utformet med stue og kjøkken i åpen løsning.Hybelen er ferdig utstyrt med kjøkken og bad, og har vel så moderne standard som hoveddelen.Hybelens soverom har vindu mot skogen i øst.Hybelens bad er påkostet med både hånddusj og regndusj.I tillegg til carport er det ekstra parkering.Turulia 49 formidles av Boa Eiendomsmegling Moss.I Turulia 49 vil du bo tilbaketrukket mot skogkanten.Egen inngang til hybel.Husets hoveddel har adkomst fra nordsiden og få skritt til carporten.Stor lys terrasseTerrassen byr også på fint utsyn over omgivelsene i Turulia.Carport med plass til to biler.
1
152
Se store bilder
Prisantydning: 4 950 000,-
Totalpris: 4 950 000,-
Primær rom: 158m²
Boligtype: Enebolig
Eieform: Eierseksjon
Rom: 3 / Soverom: 4
Kort om
"TURULIA: Nyoppført, moderne funkishus med hybel og passivhus-kvaliteter. Dobbel carport med takterrasse. Bo billig i et fantastisk hus. Nær skole, tett på friområder."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.73 Bnr.31 Snr.1 i Våler kommuneKort oppsummertDette er en nyoppført, moderne og innflyttingsklar enebolig som inneholder en smart og familievennlig romløsning over to plan. En del av husets første etasje er skilt av til en separat hybel som har egen utvendig adkomst og er klar til bruk med fullt utstyrt kjøkken og bad.

Huset er bygget med passivhus-kvaliteter, fokus på lavenergi og minimalt vedlikehold. Alle fasader og utvendige materialer er vedlikeholdsfrie, mens tak, vinduer, gulv og vegger er bygget med passivhus-kvaliteter. Det er montert luft til luft varmepumpe. Til sammen bidrar alt dette til meget lave bokostnader.

I Turulia 49 vil du bo tilbaketrukket mot skogkanten og innerst i blindgaten lengst syd på Turulia, et nabolag under etablering med utpreget nybyggerkultur og barnevennlig miljø. Barnehager, skoler og aktivitetstilbud samt nærsenter med butikk og kafé finner du på Folkestad, to-tre minutter unna med bil. En kjøretur på ca kvarteret tar deg inn til sentrum av Moss, underveis passerer du av- og påkjøring til E6 samt Mosseporten kjøpesenter med et bredere shoppingtilbud.
 • Nyoppført enebolig med hybel
 • Høye isolasjonsverdier med passivhuskvaliteter
 • Vedlikeholdsfrie overflater. Varmepumpe.
 • Smart og moderne romløsning med luftig atmosfære
 • 260 cm. takhøyde i første etasje
 • Integrerte hvitevarer i hoveddel og hybel
 • Fliser og varmekabler i våtrom, for øvrig parkett
 • Solrik takterrasse og store plattinger
 • Dobbel carport på ca. 38kvm.
 • Egen hage og biloppstilling
 • Nærsenter, barnehager, skoler og Vålerhallen på Folkestad
 • Gode idretts- og aktivitetsmuligheter
 • Umiddelbar nærhet til omfangsrike turområder
 • Mosseporten, E6 og Moss sentrum innenfor ca. 15 min.
Ditt nye hjemHusets romløsning er vel tilrettelagt for en barnefamilies plassbehov og smart utformet slik at hvert plan langt på vei har sitt eget bruksområde.

På nedre plan er stuen og kjøkkenet samlet i en stor sosial sone som utgjør mye av hoveddelens areal. Her er romfølelsen både luftig og voluminøs, fremmet av god takhøyde på 260 centimeter og flere høyreiste vindusflater som strekker seg fra gulvet og helt opp til himlingen. Gjennom vinduene slipper mye naturlig lys inn på dagtid, samtidig som utsyn ivaretas mot de nærmeste omgivelsene.

Stuens åpne gulvflate er enkel å møblere med sittegrupper som en sofa og et langstrakt spisebord om du vil legge til rette for større sammenkomster. Den åpne og moderne kjøkkeninnredningen utgjør i seg selv også et dekorativt møbel i den sosiale sonen, og frontes av en smart barløsning med sitteplass for tre.

Kjøkkenet er bruksvennlig utformet med langstrakte benker og gode oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk. Legg også merke til at samtlige hvitevarer allerede er på plass, slik at du kan ta i bruk et ferdig utstyrt kjøkken når du flytter inn.

Når de varmere vår- og sommerdagene melder sin ankomst er terrassen utenfor den sosiale sonen et utmerket alternativ til spisebordet og perfekt for måltider i friluft. Midtsommers titter solen ned til denne siden fra omlag midt på dagen og frem til kveld.

Foruten den sosiale sonen inngår også et separat vaskerom på nedre plan. Dette er smart plassert ved hallen, slik at du kan ta skitne tur- og barneklær rett inn til vask. Her finner du også et klosett som er lett tilgjengelig fra den sosiale sonen.

Husets tre soverom er samlet i praktisk nærhet på én og samme flate på øvre plan. To av disse er naturlige barnerom og av generøse størrelser til sitt formål, slik at familiens yngste får mye plass til lek og opphold i egne omgivelser. Verdt å fremheve er i tillegg de høye vinduene som preger både soverommene og de fleste av etasjens øvrige rom, og fremmer en tilsvarende luftig atmosfære som i den sosiale sonen under.

Hovedsoverommet er et oppriktig master bedroom med direkte tilknytning til både egen walk-in garderobe og eget bad. Garderoben kan du innrede med en omfangsrik løsning av hyller, skuffer og skap som oppbevarer klærne oversiktlig og lett tilgjengelig. Komfortabelt oppleves det også å kunne tusle rett inn til eget bad på morgenkvisten.

Det private badet og det store hovedbadet som er til felles bruk er innredet i like stilpreg, blant annet med tidsaktuelle store og kvadratiske grå gulvfliser samt dusjhjørner med både hånddusj og regndusj. Klosett er det naturligvis også i begge bad, mens baderomsmøblene har gode oppbevaringsmuligheter for håndklær og familiens personlige effekter.

Trappegangen og stuen utgjør til sammen det naturlige sentrum av øvre plan og rommer både en kontorkrok og en sofagruppe. Stuen kan fungere utmerket som en dedikert TV-stue og barnas egen avdeling for lek og moro når venner er over på besøk.

Fra denne stuen får du tilgang på takterrassen som utnytter arealet over den doble carporten og er på omlag 38 kvadratmeter. Her er det meget gode solforhold dagen gjennom sommerstid og fint utsyn over omgivelsene i Turulia.

Hybel
På nedre plan er en separat del på 29 kvadratmeter skilt av til hybel som er ferdig utstyrt med eget kjøkken og bad og har vel så moderne standard som husets hoveddel. Hybelens romløsning tilsvarer en to-roms og er arealeffektivt utformet med stue og kjøkken i åpen løsning. Kjøkkenet er ferdig innredet med kjøleskap, oppvaskmaskin, komfyr og ovn. Under benken er det klargjort for integrert vaskemaskin.

Hybelen har adkomst fra husets øst-side som er distansert fra hovedinngangen. Hybelen har også eget uteareal på terrassen på samme side.

I utleid stand kan hybelen representere en sideinntekt på ca 7-8 tusen i måneden, noe som bidrar betydelig til finansiering av huset.EierbrøkSeksjonsbrøk: Fastsettes så snart seksjonering er ferdig.Innhold1. etasje, hoveddel: Hall, vaskerom/WC, stue med kjøkken og utgang til terrasse.
1. etasje, hybel: Stue med kjøkken og åpen entré, bad og soverom. Hybel disponerer egen markterrasse.
2. etasje: Trappegang, to bad, tre soverom og stue med utgang til takterrasse.

Øvrig: Dobbel carport på 38 kvm. Frittstående og isolert utebod på 7 kvm.Beliggenhet og nærområdetI Turulia 49 vil du bo midt i landlige og fredelige Våler, i et nyetablert og familievennlig nabolag med umiddelbar nærhet til store turområder og få minutters skolevei. De sentrale delene av Moss er samtidig bare en kort kjøretur unna.

Nærheten til hverdagslige fasiliteter er en stor praktisk fordel i hverdagen, deriblant nærbutikken JOKER som ligger på nærsenteret på Folkestad en kort kjøretur unna. Samme sted finner du også blant annet kiosk, nyåpnet kafé, apotek og frisør samt et tilbud innenfor helse som lege og fysio- og velværeterapi som til sammen dekker mange hverdagslige behov. Ved senteret er det i tillegg holdeplass for buss mellom Moss og Askim.

På Folkestad ligger også barnehager samt barne- og ungdomsskolen med Vålerhallen, svømmebasseng og fotballbane som er innenfor sykkelavstand. Det eksisterer for øvrig et godt aktivitetstilbud i regi av Vansjø/Svinndal Idrettslag som organiserer både fotball, håndball, alpingruppe og friidrett.

De store friluftsområdene omkring Turulia byr på flotte turmuligheter både sommer og vinter. Lysløype på 2,1 kilometer er tilgjengelig på Folkestad, og for mer fartsfylte opplevelser kan du kjøre de omlag to kilometerne opp til Middagsåsen skisenter.

Andre spennende aktiviteter inkluderer Vålers egen gocart-bane som er gode 10 minutters kjøring unna, samt hesteridning som tilbys på flere gårder i omegn. Legg gjerne også ut med kajakk eller kano på Hobølelva og Vansjø, der både bever og fiskeørn til stadighet kan sees. Nærliggende Vansjø har på sin side strender og svaberg, samt bær- og soppterreng.

En kjøretur på på under kvarteret tar deg frem til Mosseporten der et større antall forretninger er samlet under samme tak og er lett tilgjengelig ved av- og påkjøringen til E6. De fleste sentrumsfasiliteter finner du i sentrumskjernen av Moss, og skal du med toget er Sonsveien stasjon kun 15 minutter unna med bil. Stasjonen har gratis parkering og hyppige avganger videre til Oslo S. Reisetiden er i dag gode 40 minutter.TomtAreal: 2 508 kvm, Eierform: FellestomtParkeringDobbel carport.ByggemåteBoligen er bygget med fokus på lavenergi og minimalt vedlikehold. Alle fasader, vinduer og utvendige materialer er vedlikeholdsfrie. Tak, gulv, vinduer og vegger er bygget med passivhuskvaliteter. I sum gir dette meget lave bokostnader.

Vinduer er av trelags og argonfyllte isolerglass enten i vedlikeholdsfri plast eller i aluminium.Overflater og innredningGulv: Fliser i hall, vaskerom og alle bad, for øvrig parkett. Innervegger: Fliser i vaskerom og alle bad, for øvrig malte glatte flater. Himlinger: Malte glatte flater. Downlights i flere rom.

Kjøkken, hoveddel: Skapinnredning med glatte hvite fronter, grepslister og heltre benkeplater. Nedfelt stålservant med ett-greps blandebatteri. Innbygget platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Veggmontert ventilator.

Hovedbad: Servantskap med glatte lyse fronter i tre-imitasjon, stålgrep og heldekkende servant med ett-greps blandebatteri. Hylleskap med speilfronter og overbelysning. Dusjhjørne med hånddusj, regndusj og fast skjermvegg i klart glass. Veggmontert klosett.

Privat bad: Servantskap med glatte lyse fronter i tre-imitasjon, stålgrep og heldekkende servant med ett-greps blandebatteri. Hylleskap med speilfronter og overbelysning. Dusjhjørne med hånddusj, regndusj og fast skjermvegg i klart glass. Veggmontert klosett.

Vaskerom: Servantskap med glatte hvite fronter og heltre benkeplate med nedfelt stålservant og ett-greps blandebatteri. Veggmontert klosett.OppvarmingBoligen er elektrisk oppvarmet. Varme i gulv på våtrom. Varmepumpe.Vei, vann og avløpOffentlig vei og avløp. Privat vann fra Våler Vannverk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje:
1. etasje: 79 kvm.
2. etasje: 79 kvm.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringI henhold til brev fra Våler kommune datert 27.10.2017 ligger eiendommen innunder reguleringsplan Turulia Boligfelt Fledsberg med formål boliger vedtatt 20.07.2010 med plan nr.43. Eiendommen omfattes også av kommuneplan Våler
2011 - 2023 med formål boligbebyggelse, nåværende og LNFR areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag, nåværende vedtatt 30.06.2011 med plan nr.013701.Kommunale avgifterKommunale avgifter er ennå ikke fastsatt da boligen ikke er tatt i bruk.

Satser for kommunale avgifter for 2017: Avløp fast del: Kr.
2.200,- Avløp variabel del: Kr. 32,14,- pr. m3. Brannsyn, feiing: Kr. 610,- pr. pipeløp.

Vann via Våler vannverk: Vann fast del: pr. år:
1.000,- Vann variabel del: Kr. 20,- pr. m3. Våler vannverk fakturerer 2 ganger pr. år.

Renovasjon, MOVAR, standard sats for 2017 er kr.
3.417,- pr. år. Det er 2 terminer.

Det er eiendomsskatt i Våler kommune. Eiendomsskatt baseres på markedsverdien minus bunnfradrag multiplisert med den promillesats som til enhver tid gjelder for den enkelte kommune. Spørsmål om eiendomsskatt rettes til kommunen.LigningsverdiLigningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle andre boliger man måtte eie). Ligningsverdien for primærboliger vil normalt utgjøre inntil ca. 25% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal.  For sekundærboliger vil ligningsverdien utgjøre 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal.

Se http://www.skatteetaten.no for nærmere informasjon.ForsikringFrem til overtagelsen vil eiendommen være forsikret av utbygger. Etter overtagelsen må ny eier besørge egen forsikring.VedtekterEiendommen er under seksjonering og vedtekter vil bli utarbeidet samtidig med dette.EnergiattestSelger vil utarbeide lovpålagt energiattest.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.DiverseBoligen har ikke midlertidig brukstillatelse, men vil foreligge før overtagelse.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. lov om eierseksjoner § 22.Servitutter/rettigheter fra grunnbokTinglyst erklæring 16.09.1970 dagboknr. 5208 vedr. Rettighet.

Det gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
4 950 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
12 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 500 000,-))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
22 922,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 972 922,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerHvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Joachim Kolderup.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendigslovens hovedregel, ikke "as is" da boligen er nyoppført.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Grunnboksutskrift, datert: 26.10.2017
- Reguleringsbestemmelser
- Arealbekreftelse med målebrev, datert: 03.05.2012
- Kommunal tilknytning(vann og avløp), datert: 18.10.2017
- Matrikkelrapport, datert: 18.10.2017
- Grunnkart
- Kommunale avgifter, datert: 18.10.2017
- Energiattest
Se prospekt
Moss, 1592 Turulia 49
1592, Turulia 49
Last ned dokumenter
Her finner du en oversikt over alle viktige dokumenter som man må ha i en budgivning
Last ned alle dokumenter som ZIP Budskjema.pdf Fasadetegninger.pdf Offentlig informasjon.pdf Reguleringsplan med bestemmelser.pdf
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Turulia 49
1/40
Lukk
1