Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
SJØHAGEN: Arealeffektiv 3-roms med stor, vestvendt markterrasse. Ettermiddags-/kveldssol sommerstid. Fredelige og familievennlige omgivelser.
Last ned budskjema
Dokumenter
Dragkistelia 10 F formidles av Boa Eiendomsmegling Moss.Leiligheten ligger i Dragkistelias øvre husrekke og har fra balkongen siktlinje mot blant annet Jeløy.Plasseringen på bakkeplan innebærer fordelen av et større uterom enn leilighetene i de høyere etasjene.Leilighetens omfangsrike markterrasse er vestlig orientert og har sol på ettermiddag og kveld sommerstid.
En rekke vinduer i vest- og nordveggen slipper inn gode mengder naturlig lys på dagtid.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Romløsningen er moderne utformet med stuen og kjøkkenet samlet i en delvis åpen sosial sone.Sett gjerne spisebordet foran vinduet og få følge av utsyn mot nabolaget mens du sitter til bords.Kjøkkeninnredningen er delvis skjermet mot stuen og i stor grad som fra byggeåret.Kjøkkeninnredningen er bruksvennlig utformet og har oppbevaringsplass for det meste til daglig bruk.Leilighetens to soverom er samlet vegg i vegg langs gangen.På badet er innredningen lys, nøytral og som på kjøkkenet fra byggeåret.Leilighetens innvendige bod finner du ytterst i entréen.Veiledende planskisse.Leiligheten disponerer også utvendig bod på ca. 5 kvm. i felles rekke.Det skrånende terrenget gjør at leilighetens omgivelser oppleves luftige selv med plassering på bakkenivå.På Sjøhagen vil du bo rett ved vannet i fredelige og landlige omgivelser midt mellom Moss og Son.To nærbutikker gjør det enkelt å handle dagligvarene på vei hjem i hverdagen.Fra pendlervennlige Kambo stasjon er reisetiden til Oslo S i dag fra 43 minutter.
1
31
Se store bilder
Prisantydning: 950 000,-
Totalpris: 2 146 885,-
Primær rom: 61m²
Boligtype: Rekkehus
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 2
Kort om
"SJØHAGEN: Arealeffektiv 3-roms med stor, vestvendt markterrasse. Ettermiddags-/kveldssol sommerstid. Fredelige og familievennlige omgivelser."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.3 Bnr.2751 Lnr.37 Orgnr.988621897 i Moss kommuneKort oppsummertDenne leiligheten ligger i den øvre husrekken i Dragkistelia, midt mellom Moss og Son. Her vil du bo rett ved vannet i fredelige og landlige omgivelser, kun gode 40 minutter unna Oslo S.

Leiligheten inneholder en moderne romløsning med blant annet to soverom og har i stor grad standard som fra byggeåret 2006. En romslig, vestvendt markterrasse gir deg tilgang på ettermiddags- og kveldssolen på gode dager sommerstid.
  • Gjennomgående, arealeffektiv tre-roms på Sjøhagen
  • Markterrasse på over 20 kvm med ettermiddags-/kveldssol sommerstid
  • Fredelige og landlige omgivelser ved sjøen
  • Flere fine badesteder i nærområdet
  • Gangavstand til barnehage og to nærbutikker
  • Sykkelavstand til sjarmerende Son sentrum
  • I dag 43 min. med tog til Oslo fra Kambo stasjon
Ditt nye hjemLeilighetens plassering på bakkeplan innebærer fordelen av et større uterom enn leilighetene i de høyere etasjene. En omfangsrik markterrasse med mye boltreplass og vestlig orientering vender mot solens gang på ettermiddag og kveld sommerstid, og er et ypperlig sted for både måltider og ledige stunder i friluft så snart vær og temperatur tillater. Det skrånende terrenget i forkant gir terrassen et luftig preg samt siktlinjer mellom bebyggelsen i retning blant annet Jeløy.

Romløsningen er gjennomgående og moderne utformet med stuen og kjøkkenet samlet i en delvis åpen sosial sone som utgjør leilighetens vestre side. En rekke vinduer i vest- og nordveggen slipper her inn gode mengder naturlig lys på dagtid og bidrar til en åpen romfølelse. Sett gjerne spisebordet i kroken foran vinduet og få følge av utsyn mot nabolaget mens du sitter til bords.

Kjøkkeninnredningen er inntrukket og delvis skjermet mot stuen, og er i stor grad som fra byggeåret. Kjøkkenet er oversiktlig og bruksvennlig utformet med rettvinklede benkeflater og oppbevaringsplass for det meste til daglig bruk.

Leilighetens to soverom er samlet vegg i vegg langs gangen, med praktisk nærhet til badet og passende distanse fra den sosiale sonen. Rommene utgjør henholdsvis et hovedsoverom av god størrelse samt et barne- eller gjesterom.

På badet er innredningen lys, nøytral og som på kjøkkenet fra byggeåret. Baderomsmøblene inkluderer servantskap samt dusjhjørne med svingbare glassdører som kan være plassbesparende utenom bruk. Det er også avsatt plass til en vaskesøyle, og vil du oppgradere badet med ytterligere skapmengde er det ledige veggflater å benytte.

Verdt å fremheve er for øvrig de gode oppbevaringsmulighetene i leilighetens innvendige bod samt en utvendig, romslig sportsbod.InnholdEntré/gang, bod, bad, to soverom, stue med kjøkken og utgang til markterrasse.

Leiligheten disponerer også utvendig bod på ca. 5 kvm. i felles rekke.Beliggenhet og nærområdetSjøhagen har en beliggenhet som kombinerer det landlige og nærheten til vannkanten med kort vei til de mer urbane strøk av Moss. I nærområdet finner du både småbåthavner og den koselige sandstranden Kulpestranda som begge er innenfor en liten rusletur. Dagligvarene kan du gjerne handle på REMA1000 eller KIWI Kambo som begge er områdets nærbutikker og lett tilgjengelig innenfor få tråkk med sykkelen.

For familiens yngste er skoleveien relativt kort og enkel på gang- og sykkelvei helt frem til Nøkkeland skole som har alle trinn på grunnskolenivå samt SFO. På skolens uteområde finnes fasiliteter som kunstgressbane, ballbinge og sandvolleybane som gir et fint aktivitetstilbud også utenom skoletid.

Verdt å merke seg er i tillegg nærheten til Kambo stasjon som er populær blant pendlere og stopp for lokaltoget som tar deg inn til Oslo S på 43 minutter, eller videre sydover til Moss sentrum på seks minutter. Etter den pågående utbyggingen av jernbanen vil reisetiden forkortes betydelig. Fra Brevikveien kan du også ta buss 540 som har timesavganger mellom Moss bussterminal og Vestby stasjon store deler av dagen.

Gode shoppingmuligheter finner du på Mosseporten Senter ved den sydlige avkjøringen fra E6 til Sjøhagen, samt i sentrum av Moss knappe 10 minutters kjøring unna. Tar du sykkelen fatt, er du i løpet av få minutter midt i sjarmerende Son sentrum som er kjent for å være en sommeridyll med sørlandspreg. Her møtes du av et godt utvalg restauranter og butikker, og ikke minst et rikt maritimt miljø og flere gallerier og utstillinger av ulike størrelser. Du finner også et tilbud innenfor helse som lege, tannlege og apotek i sentrumskjernen.

Mossemarkas store friområder byr på et stort nettverk av turløyper og stier som egner seg ypperlig både for hverdagslige treningsturer som for lengre utfluktene med familien i helgene. Legg gjerne også ut på tur til Mosseskogens vakre perle Molbekktjern og videre ned til den tidligere jernbanetraséen som i dag en fin turvei langs vannet.TomtAreal: 18 763 kvm, Eierform: Eiet tomtParkeringBiloppstillingsplass på borettslagets tomt. Øvrig parkering etter områdets bestemmelser.ByggemåteHentet fra verdi- og lånetakst. Bygget har bærende betongkonstruksjoner med utfyllende bindingsverksvegger av tre, isolert med mineralull og kledd med liggende trekledning. Bygget har saltak av konstruksjon som er tekket med takstein. Takrenner, nedløp er av plastbelagt stål. Vinduene er fra 2005 med rammer og karmer av tre, isolerglass og ventil i karm.Overflater og innredningGulv: Fliser i entré og på bad, for øvrig parkett. Innervegger: Fliser på bad og flisfelt på kjøkken, for øvrig malt strie. Himlinger: Malte plater og malte betongelementer.

Kjøkken: Skapinnredning med glatte hvite fronter og heltre benkeplater. Fliser på vegger over benker. Nedfelt dobbel stålservant med ett-greps blandebatteri. Tilkoblingsmulighet for oppvaskmaskin. Avtrekksventilator.

Bad: Servantskap med profilerte hvite fronter og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil og overbelysning. Dusjhjørne med hånddusj og svingbare glassdører. Gulvmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.OppvarmingLeiligheten varmes opp av panelovner og varme i gulv på bad/vaskerom. I tillegg har leiligheten også balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private interne veier i borettslaget. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.Adgang til utleieIht. vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringIht. brev fra Moss kommune datert 16.11.2017 omfattes eiendommen av reguleringsplan Kambo, Kulpe, Kulpeåsen, Dragkisteåsen med formål boliger, anlegg for lek, friluftsområde (på land), felles avkjørsel, gate med fortau og annen veigrunn vedtatt 27.03.2000 med plan nr.272. Eiendommen omfattes også av kommuneplanens arealdel KP0104 med formål bebyggelse og anlegg, nåværende og friområde, nåværende vedtatt 20.06.2011.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i de månedlige felleskostnadene.Felleskostnader inkluderer8 379 pr. mnd. i følge brev fra forretningsfører datert 17.11.2017

Felleskostnader dekker blant annet: renter og avdrag fellesgjeld, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, strøm på fellesarealer, kabel-tv/bredbånd, reparasjon og vedlikehold, forretningsførsel, revisjon mm. Regnskap for 2016 følger vedlagt salgsoppgaven.

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 1 196 885,- i følge brev fra forretningsfører datert 17.11.2017. Lån hvor det betales rente og avdrag. Bankforbindelse Den Norske Stats Husbank. Lånenummer: 11490529-10. Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 17.11.2017:
1.58% pa. Antall terminer til innfrielse: 77. Saldo per 17.11.2017: 27 694 336,-. Andel av saldo: 312 126,-. Første termin/første avdrag: 31.12.2014 ( siste termin 31.12.2036 ). IN Lån.

Lån hvor det betales rente og avdrag. Bankforbindelse Den Norske Stats Husbank. Lånenummer: 11490529-20. Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 17.11.2017:
1.58% pa. Antall terminer til innfrielse: 77. Saldo per 17.11.2017: 27 276 841,-. Andel av saldo: 309 306,-. Første termin/første avdrag: 31.12.2014 ( siste termin 31.12.2036 ). In Lån.

Lån hvor det betales rente og avdrag. Bankforbindelse Den Norske Stats Husbank. Lånenummer: 11490529-30. Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 17.11.2017:
1.58% pa. Antall terminer til innfrielse: 79. Saldo per 17.11.2017: 21 196 162,-. Andel av saldo: 240 354,-. Første termin: 31.12.2014Første avdrag: 30.03.2015 ( siste termin 30.06.2037 ). IN Lån.

Lån hvor det betales rente og avdrag. Bankforbindelse Den Norske Stats Husbank. Lånenummer: 11490529-40. Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 17.11.2017:
1.58% pa. Antall terminer til innfrielse: 79. Saldo per 17.11.2017: 19 004 698,-. Andel av saldo: 215 504,-. Første termin: 31.12.2014Første avdrag: 30.06.2015 ( siste termin 30.06.2037 ). IN Lån.

Lån hvor det betales rente og avdrag. Bankforbindelse Den Norske Stats Husbank. Lånenummer: 11490529-50. Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 17.11.2017:
1.58% pa. Antall terminer til innfrielse: 81. Saldo per 17.11.2017: 10 404 851,-. Andel av saldo: 119 596,-. Første termin: 31.12.2014Første avdrag: 30.09.2015 ( siste termin 31.12.2037 ). IN Lån.

Borettslaget har IN-ordning. Mulighet for innbetaling medio mars og medio september. Forretningsfører må kontaktes 20 dager i forkant.

Borettslaget er sikret i BBL Finans AS, Boligbyggelagenes Finansieringsforetak. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av skadeforsikringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader.FellesformueKr. 18 701,- i følge brev fra forretningsfører datert 17.11.2017.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 575 083 per 31.12.16 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 840 266 per 31.12.16ForsikringForsikret i If Skadeforsikring NUF, med polisenummer: SP587499. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har ikke utarbeidet lovpålagt energiattest.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.

Hvitevarer medfølger ikke leiligheten.DiverseBoligen har midlertidig brukstillatelse utstedt 21.09.2006. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig. Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Det er en forutsetning for denne handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finne sted. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.

Kjøper(e) av leiligheten må være andelseier av Usbl eller tegne andel i laget for å kunne bli eier(e) av andelen i BL. Medlemsstatus må være avklart før overtagelse.

Det er vedtektsbestemt 20 dagers intern forkjøpsrett.

Dyrehold krever styrets samtykke.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av takst datert 01.12.2017 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. takst: Verditakst: Kr. 950.000,-. Lånetakst: Kr. 807.500,-.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
950 000,- (Prisantydning)
1 196 885,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 146 885,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
1 032,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 147 917,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Ved benyttelse av forkjøpsrett: Kr.
6.556,-.OvertagelseOvertagelse skjer så snart stadfestelse av budet er rettskraftig og ankefrister har utløpt. Antatt ca 2,5 - 3 mnd etter bindende bud begjæres stadfestet av saksøker.EierskifteforsikringDet kan ikke tegnes eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Steffen Kirkeby Jensen.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.  Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, vil ikke bli formidlet videre. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til meglers kunnskap. Beslutningstager står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.    

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Alle involverte parter har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

Se eget skriv " Før du  innleverer bud........."Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringDet kan ikke tegnes boligkjøperforsikring.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Takst, datert: 01.12.2017
- Opplysninger fra forretningsfører, datert: 17.11.2017
- Vedtekter og Husordensregler
- Årsmøte for år 2017
- Reguleringsbestemmelser, datert: 16.11.2017
- Matrikkelrapport, datert: 16.11.2017
- Kommunal tilknytning(vann og avløp), datert: 16.10.2009
- Grunnkart
- Midlertidig brukstillatelse, datert: 21.09.2006
- Ligningsverdi, datert: 16.11.2017
Se prospekt
Moss, 1539 Dragkistelia 10 F
1539, Dragkistelia 10 F
Last ned dokumenter
Her finner du en oversikt over alle viktige dokumenter som man må ha i en budgivning
Last ned alle dokumenter som ZIP Budskjema.pdf Opplysninger om borettslaget.pdf Verdi og lånetakst.pdf Offentlig informasjon.pdf
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Dragkistelia 10 F
1/18
Lukk
1