Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
SÆBY, SVINNDAL: Påkostet 3-roms fra 2013 med 90kvm. solrik terrasse. Moderne standard og god romløsning. Trappefri adkomst. Kort skolevei.
Last ned budskjema
Dokumenter
Sæbytoppen 12 A formidles av Boa Eiendomsmegling Moss.Leiligheten ligger i nabolagets øvre del og har fint utsyn over landskapet i vest.Terrassen er på omfangsrike 90 kvadratmeter og orientert mot solens gang sommerstid.Terrassen er lett tilgjengelig fra stuen og ypperlig for blant annet måltider i kveldssolen på gode sommerdager.
Leilighetens romløsning er arealeffektivt utformet og inkluderer blant annet en gjennomgående sosial sone.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Ved alternativ møblering rommer stuen også både en sofagruppe og et spisebord.Vindusrekken sørger for en lys atmosfære i den sosiale sonen på dagtid.Kjøkkeninnredningen er en stilren og ensartet løsning som byr på gode oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk.Samtlige av hvitevarene er helintegrert og medfølgende.Langstrakte benker av heltre gir deg store flater å ta i bruk når du skal tilberede.Kjøkkenet inkluderer en smart barløsning med sitteplass for to til tre personer foran vinduet.Utenom den sosiale sonen er leilighetens øvrige rom samlet i praktisk nærhet omkring gangen.Leilighetens to soverom har begge vindu ut mot terrassen omkring inngangspartiet.Soverommene er av velfungerende størrelser som henholdsvis et barnerom og et hovedsoverom.Soverommene er av velfungerende størrelser som henholdsvis et barnerom og et hovedsoverom.Begge soverom er utstyrt med hendige skyvedørsskap.På badet møter du en kombinasjon av elegante overflater og rustikt møblement.Dusjhjørnet er påkostet med både hånddusj og regndusj.Badet oppleves romslig siden vaskemaskin og tørketrommel er flyttet inn til leilighetens bod.Plassering i første etasje innebærer enkel og trappefri adkomst.Sommerstid kan du møte morgensolen på terrassen foran inngangspartiet.I Svinndal bor du i landlige omgivelser, tett på naturen og få umiddelbar tilgang på store friluftsområder.Veiledende planskisse.
0
1445
Se store bilder
Prisantydning: 1 900 000,-
Totalpris: 1 900 366,-
Primær rom: 71m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 2
Kort om
"SÆBY, SVINNDAL: Påkostet 3-roms fra 2013 med 90kvm. solrik terrasse. Moderne standard og god romløsning. Trappefri adkomst. Kort skolevei."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.99 Bnr.28 Snr.1 Orgnr.913835557 i Våler kommuneKort oppsummertSæbytoppen 12 A er en nyere og moderne tre-roms leilighet fra 2013 som innehoder en arealeffektiv romløsning og et interiør som ble påkostet utover standard leveranse da leiligheten ble oppført. Leiligheten ligger i første etasje og har dermed enkel adkomst, og er i tillegg oppgradert med en meget omfangsrik terrasse på hele 90 kvadratmeter som er orientert mot solens gang dagen gjennom.

I Svinndal bor du i landlige omgivelser, tett på naturen og få umiddelbar tilgang på store friluftsområder. Sentrumsområdene av både Fredrikstad, Moss og Sarpsborg er alle innenfor en halvtimes kjøring, nærmest er imidlertid handelsområdet i Karlshus i Råde som også har togstasjon og er drøye kvarteret unna.

Grenda er i seg selv er kjent for en rolig og fredfylt atmosfære, og har de seneste årene opplevd økt tilflytting gjennom utviklingen av det nye boligfeltet denne leiligheten er en del av.
  • Moderne 3-roms selveier fra 2013
  • Påkostet kjøkken og bad
  • Arealeffektiv, moderne romløsning
  • Omfangsrik terrasse på cirka 90 kvadratmeter
  • Trappefri og enkel adkomst
  • Parkeringsplass på felles parkeringsområde
  • Kort vei til barneskole, barnehage og nærbutikk
  • Umiddelbar tilgang på fine turområder
  • Cirka 10 minutter til E6
  • 20 minutter til det nye sykehuset på Kalnes

Ditt nye hjemLeilighetens romløsning er arealeffektivt utformet og inkluderer blant annet en gjennomgående sosial sone der stuen og kjøkkenet er samlet i en åpen løsning. Her er det rom for både en sofa og et spisebord til familien, i tillegg har kjøkkenet en smart barløsning med sitteplass for to til tre personer foran vinduet. Kjøkkenets og stuens vindusflater sørger for øvrig for en lys atmosfære i den sosiale sonen på dagtid og byr i dag på fint utsyn mot landskapet i vest.

Kjøkkeninnredningen er en stilren og ensartet løsning som byr på gode oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk, inkludert i skap under barløsningen. Samtlige av hvitevarene er helintegrert og medfølgende, slik at du kan ta i bruk et ferdig utstyrt kjøkken når du flytter inn. Langstrakte benker av heltre gir deg også store flater å ta i bruk når du skal tilberede.

Frister det å ta med måltidene utendørs, er leilighetens omfangsrike terrasse lett tilgjengelig fra stuen og et ypperlig sted for måltider i friluft på gode sommerdager. Siden terrassen strekker seg rundt sydveggen kan du her følge solens gang dagen gjennom, allerede fra tidlig morgen til sent på kveld.

Utenom den sosiale sonen er leilighetens øvrige rom samlet i praktisk nærhet omkring gangen mot entréen. Soverommene er av velfungerende størrelser som henholdsvis et barnerom og et hovedsoverom, og begge har vindu ut mot terrassen omkring inngangspartiet. Legg også merke til at begge er utstyrt med hendige skyvedørsskap, noe du også finner i entréen.

På badet er gulv og vegger belagt med tidsaktuelle fliser, mens servantskapet er av heltre og har et mer rustikt preg samt god plass til håndklær og personlige effekter i hele ni skuffer. Verdt å fremheve er i tillegg dusjhjørnet som er påkostet med en designpreget dusjsøyle som inkluderer både hånddusj og regndusj. For øvrig oppleves badet romslig siden vaskemaskin og tørketrommel er flyttet inn til leilighetens bod. Sistnevnte har imidlertid ikke sluk og det er derfor installert Waterguard for å stenge vanntilførsel ved en eventuell lekkasje.EierbrøkSeksjonsbrøk: 75/300InnholdEntré, bod/teknisk rom, bad, to soverom, stue med kjøkken og utgang til terrasse.

Leiligheten disponerer også en utvendig sportsbod ved inngangspartiet.Beliggenhet og nærområdetSæbytoppen 12 A er en del av et nytt boligfelt like vest for sentrumsområdet av Svinndal og har en god intern plassering på nabolagets øvre del.

Sentrumsområdet av Svinndal er cirka 800 meter unna, her finner du blant annet barneskole og barnehage samt nærbutikken Joker som holder åpent til klokken 21 fra mandag til lørdag.

De store friluftsområdene omkring Svinndal gir deg tilgang på utallige turmuligheter av variert lengde til alle årstider, inkludert terreng for hverdagslige løpeturer. Både Harefjellhytta og Kjerringåsen har sti og skiløyper knyttet til Svinndal som passerer like ved Svinndal. Avstanden er cirka 45 minutter til fots eller på ski.

På omfangsrike Vansjø finner du tallrike muligheter for både kanopadling og fisking, mens nettverket av landeveier som blant annet passerer gjennom Svinndal er populære blant syklister og byr på milevis med løypemuligheter. Legg gjerne også turen opp til Mørk Golf som ligger cirka 14 kilometer nordover og kan friste med flott banelandskap i fredelige omgivelser.

Med bil tar du deg i løpet av få minutter ned til E6 ved Missingmyr og deretter til sentrumsområdene av både Moss og Sarpsborg innenfor ytterligere 10-15 minutter. Ved Karlshus i sentrum av Råde ligger nærmeste jernbanestasjon med gode forbindelser videre til Oslo.TomtAreal: 971 kvm, Eierform: FellestomtParkeringBiloppstillingsplass på felles tomt. Øvrig parkering etter områdets bestemmelser.ByggemåteHentet fra verdi- og lånetakst. Bygning oppført på gulv på grunn og ringmur/kantforsterket plate. Yttervegger over grunnmur oppført i isolert bindingsverk med utvendig kledning av malt liggende trepanel. Saltak tekket med takstein. Vinduer og terrassedør med ramme og karm i tre med 2-lags isolerglass.Overflater og innredningGulv: Fliser i entré, bod/teknisk rom og på bad, for øvrig eikeparkett. Innervegger: Fliser på bad, for øvrig malt MDF-panel, tapeter og malte glatte flater. Himlinger: Malte glatte flater. Downlights på bad.

Kjøkken: Skapinnredning med profilerte hvite fronter, stålgrep og heltre benkeplater. Nedfelt dobbel stålservant med avrenningsbrett, såpedispenser og ett-greps blandebatteri. Innbygget platetopp, stekeovn, ventilator, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. Varmtvannsbereder på 120 liter i benkeskap.

Bad: Servantskap i heltre med overmontert steinservant og ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil med integrert sidebelysning. Dusjhjørne med hånddusj, regndusj og svingbare glassdører. Veggmontert klosett.OppvarmingBoligen er elektrisk oppvarmet. Montert panelovner, gulvvarme i entre og bad. Stålpipe montert, klargjort for tilknytning.Vei, vann og avløpAdkomst fra offentlig vei og inn på privat vei. Offentlig avløp. Privat vann fra Våler Vannverk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål iht. vedtektene i sameiet. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringReguleringsbestemmelser til reguleringsplan for Sæby gjelder, vedtatt 03.09.09 med saknr. 31/09. Disse er vedlagt salgsoppgaven.Kommunale avgifterKr. 11.708,- for 2017. Vann og avløp etter forbruk. Renovasjon kommer i tillegg og faktureres direkte fra MOVAR, kr.
3.417,- pr. år. Det er 2 terminer.Felleskostnader inkludererFelleskostnad: 800 pr. mnd. i følge brev fra forretningsfører datert 01.11.2017.

Felleskostnader dekker: forretningsførsel, bygningsforsikring og vann (del av de kommunale avgiftene). Regnskap for 2016 følger vedlagt salgsoppgaven.

Felleskostnadene øker i takt med bygningsforsikring, vannforbruk med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 366,- i følge brev fra forretningsfører datert 01.11.2017.FellesformueKr. 8 363,- i følge brev fra forretningsfører datert 01.11.2017.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 502 995 per 31.12.16 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 609 582 per 31.12.16ForsikringForsikret i If, med polisenummer: SP836610.4.1. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap, vedtekter, innkalling/referat fra generalforsamling i sameiet er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter BTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 26.06.2017. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. lov om eierseksjoner § 22.

Det er en forutsetning for denne handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finne sted. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.

Dyrehold krever ikke styrets samtykke.Servitutter/rettigheter fra grunnbokTinglyst erklæring 22.01.2014 dagboknr. 60756 vedr. Seksjonering.

Det gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 06.11.2017 og takst datert 06.11.2017 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeider/kontroll ved el-anlegg og/eller andre installasjoner, f.eks. oljetank, sentralfyr eller ventilasjon? Svar: Ja - kun av faglærte.
7.2. Firmanavn. Svar: Hafslund.
7.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når. Svar: Ettersyn på EL anlegg i 2016. 19. Er det andre forhold ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap). Svar: Nåværende fellesutgift er kr. 800 i mnd.

Iht. takst: Verditakst: Kr.
1.900.000,-. Lånetakst: Kr.
1.630.000,-.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
1 900 000,- (Prisantydning)
366,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
1 900 366,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
47 500,- (Dokumentavgift)
5 125,- (Eierskiftegebyr til forretningsfører)
--------------------------------------------------------
60 347,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
1 960 713,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Knut Dahl.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Takst, datert: 06.11.2017
- Egenerklæring, datert: 06.11.2017
- Grunnboksutskrift, datert: 27.10.2017
- Opplysninger fra forretningsfører, datert: 01.11.2017
- Vedtekter
- Årsmøte for år 2017
- Reguleringsbestemmelser
- Matrikkelbrev, datert: 13.12.2013
- Matrikkelrapport, datert: 27.10.2017
- Kommunal tilknytning(vann og avløp), datert: 27.10.2017
- Grunnkart
- Kommunale avgifter, datert: 27.10.2017
- Ferdigattest, datert: 26.06.2017
- Ligningsverdi, datert: 07.11.2017
- Energiattest
Se prospekt
Moss, 1593 Sæbytoppen 12 A
1593, Sæbytoppen 12 A
Last ned dokumenter
Her finner du en oversikt over alle viktige dokumenter som man må ha i en budgivning
Last ned alle dokumenter som ZIP Budskjema.pdf Offentlig informasjon.pdf Opplysninger om boligsameiet.pdf Takst, egenerklæring og energiattest.pdf
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Sæbytoppen 12 A
1/23
Lukk
0