Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
MYRVOLL: ½-del av nyoppført, innflyttingsklar tomannsbolig o/2 plan. 3 sov, 2 bad, 2 stuer. Vestvendt beliggenhet i bakre/øvre rekke. Garasje. Familievennlig og rolig.
Last ned budskjema
Dette er en nyoppført tomannsbolig over to plan av typen Leonora fra IEC-HUS.Utearealene er lettstelt og pent opparbeidet med ferdigplen og thujahekker.Huset har en tilbaketrukket plassering i nabolagets øvre og bakre rekke.Frydenbergveien 72 B formidles av Boa Eiendomsmegling.
Stuen og kjøkkenet utgjør til sammen en sosial sone på over 40 kvadratmeter.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

En rekke høyreiste vinduer sørger for en svært lys atmosfære på dagtid.Stuen har god plass til et langstrakt spisebord og en tilbakelent sittegruppe.En rentbrennende og effektiv peisovn sprer lun varme om du tenner opp på kjølige dager.Kjøkkeninnredningen utgjør en naturlig del av den sosiale sonen og henvender seg åpent ut i rommet.De høye vindusflatene byr på utsyn mot hagen som utgjør en fin lekeplass for barna året gjennom.Kjøkkenet er smart utformet for aktiv bruk med blant annet meterlange benker.Kjøkkenets mange skuffer og skap har til sammen gode oppbevaringsmuligheter.Samtlige av kjøkkenets hvitevarer er helintegrert og medfølgende.Fra kjøkkenet kan du enkelt ta med deg måltidene rett ut til markterrassen sommerstid.Markterrassen er et ypperlig alternativ til spisebordet innendørs og et perfekt sted for måltider i friluft.Terrassen er orientert i vestlig retning og dermed solrik på ettermiddag og kveld.Terrassen kan du gjerne møblere med både spisebord og en lounge.Verandaen i andre etasje utgjør et mer elevert alternativ til markterrassen.Verandaen er tilknyttet hovedsoverommet, et utpreget luftig og lyst soverom.Klærne kan du oppbevare lett tilgjengelig i en dedikert walk in garderobe som er klar for innredning.Soverommene er samlet i praktisk nærhet på én og samme flate på øvre plan.To av soverommene er naturlige barnerom på cirka 7,5 og åtte kvadratmeter.Store vindusflater setter sitt positive preg på alle soverom.På badet møter du moderne standard og et innbydende, minimalistisk interiør.Baderomsinteriøret inkluderer i dag dusjhjørne og klosett.Stuen i andre etasje kan gjerne være barnas egen avdeling kombinert som TV-stue.Ved behov kan stuen i andre etasje skilles av til et fjerde soverom.Høy himling gjør romfølelsen voluminøs i andre etasje.Trappen leder ned til mellomgangen på nedre plan.Omkring hallen finner du ett bad samt et separat vaskerom.Badene er utført i samme stilpreg med moderne, minimalistiske møbler.Legg merke til at vaskerommet har egen utvendig adkomst fra inngangspartiet.Togstasjonen ligger i dalen rett nedenfor, cirka fem minutters gange unna.De store marka-områdene har et mangfold av turmuligheter året gjennom.Kolbotn Torg med 55 forretninger er kun to stopp unna Myrvoll med lokaltoget.
0
21
Se store bilder
Prisantydning: 7 990 000,-
Totalpris: 7 990 000,-
Primær rom: 139m²
Boligtype: Tomannsbolig
Eieform: Eierseksjon
Rom: 2 / Soverom: 3
Kort om
"MYRVOLL: ½-del av nyoppført, innflyttingsklar tomannsbolig o/2 plan. 3 sov, 2 bad, 2 stuer. Vestvendt beliggenhet i bakre/øvre rekke. Garasje. Familievennlig og rolig."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.43 Bnr.257 Snr.1 i Oppegård kommuneKort oppsummertDette er en nyoppført tomannsbolig av typen Leonora fra IEC-HUS som inneholder en smart, familievennlig romløsning over to plan med totalt tre soverom, to bad og to stuer. Ved behov kan også et fjerde soverom skilles ut fra stuen i andre etasje.

Huset har en tilbaketrukket plassering i nabolagets øvre og bakre rekke, og gaten har et barnevennlig miljø uten gjennomgangstrafikk. Rett i nærheten finnes både barneskole, barnehager og idrettsanlegg, samt jernbanestasjon med hyppige avganger til Oslo med lokaltoget.
 • Nyoppført halvdel av tomannsbolig
 • Flytt rett inn og bo moderne!
 • Smart, familievennlig romløsning over to plan
 • Bad i begge etasjer, samt separat vaskerom
 • Tre soverom av generøse størrelser hvorav hovedsoverommet har walk in closet, mulighet for fire soverom
 • Markterasse og veranda med ettermiddags-/kveldssol
 • Pent opparbeidet hage med ferdigplen
 • Frittstående enkelgarasje
 • Barnehager, skoler og idrettstilbud rett i nærheten
 • Umiddelbar tilgang på turområder i Sørmarka
 • Togstasjon 5min. unna - 21min. til Oslo S
Ditt nye hjemFrydenbergveien 72 B utgjør tomannsboligens sydlige halvdel og inneholder en familievennlig, smart og moderne romløsning over to plan som er klar til innflytting.

Nedre plan domineres av en sosial sone på over 40 kvadratmeter som består av stuen og et åpent, moderne kjøkken. Her er det boltreplass for hele familien i hverdagen, og god plass til blant annet et langstrakt spisebord og en tilbakelent sittegruppe. Sentralt i den sosiale sonen står i tillegg en rentbrennende og effektiv peisovn som sprer lun varme om du tenner opp på kjølige dager. En rekke høyreiste vinduer sørger for en svært lys atmosfære på dagtid og byr også på utsyn mot hagen som utgjør en fin lekeplass for barna året gjennom.

Kjøkkeninnredningen er åpent integrert som en naturlig del av den sosiale sonen og smart utformet for aktiv bruk med mye oppbevaringsplass, meterlange benker og stekeovn plassert i hendig arbeidshøyde. Samtlige av kjøkkenets hvitevarer er helintegrert og medfølgende, slik at du kan ta i bruk et ferdig utstyrt kjøkken når du flytter inn.

Fra kjøkkenet kan du tusle rett ut til markterrassen i hagen som er et ypperlig alternativ til spisebordet innendørs og et perfekt sted for måltider i friluft sommerstid. Terrassen er orientert i vestlig retning og dermed solrik på ettermiddag og kveld.

Husets nedre plan inkluderer i tillegg et baderom med dusjhjørne som er tilbaketrukket ved hallen og samtidig lett tilgjengelig fra den sosiale sonen. Ved den romslige hallen finner du også vaskerommet på nær ni kvadratmeter som oppleves praktisk stort til det kombinerte formålet. Sistnevnte har foruten adkomst via hallen også egen ytterdør til gårdsplassen der du enkelt kan ta inn skitne tur- og barneklær til vask.

Ytterligere et bad i samme stilpreg inngår på øvre plan, i praktisk nærhet til soverommene som er samlet på én og samme flate. To av soverommene er naturlige barnerom med cirka 7,5 og åtte kvadratmeter gulvflate som gir familiens yngste plass til lek og opphold i egne omgivelser. Store vindusflater setter sitt positive preg på begge rom.

Hovedsoverommet er på sin side utpreget luftig og lyst, preget av en ekstra høy himling og høyreiste vinduer i vestveggen. Rommets nær 13 kvadratmeter gulvflate åpner for et arbeids- eller sminkebord i tillegg til en dobbeltseng, og klærne kan du oppbevare lett tilgjengelig i den tilstøtende walk in garderoben som er klar for innredning. Legg også merke til at dette rommet er tilknyttet verandaen, et mer elevert uterom på cirka 7,4 kvadratmeter.

På øvre plan inngår også husets andre stue som i dagens romløsning gjerne kan være barnas egen avdeling kombinert som TV-stue. Denne stuen kan ved behov også skilles av til et fjerde soverom ved behov. Her er himlingen like høy som på hovedsoverommet, og gjennom vinduene får du fint utsyn mot nabolaget i vest.EierbrøkSeksjonsbrøk: 1/2Innhold1. etasje: Hall, bad, vaskerom, mellomgang, stue med kjøkken og utgang til terrasse.
2. etasje: Gang, bad, tre soverom - ett med tilknyttet garderobe, samt stue med utgang til veranda på ca. 7 kvm.Beliggenhet og nærområdetFrydenbergveien 72 B ligger i et veletablert boligområde på Myrvoll i Oppegård, rett ved inngangen til vakre Sørmarka. Beliggenheten er spesielt barne- og familievennlig i et rolig nabolag med variert alder- og familiesammensetning samt gangavstand til alle fasiliteter i nærområdet - inkludert skoler på alle trinn og et bredt aktivitetstilbud i nærområdet.

Togstasjonen ligger i dalen rett nedenfor, cirka fem minutters gange unna, og har halvtimes-avganger med lokaltoget dagen gjennom som tar deg effektivt inn til Oslo S på 21 minutter. En rekke bussruter passerer også forbi Myrvoll og Greverud, deriblant 81 til Oslo sentrum som også går natterstid.

Østli skole med
1. til
7. trinn og SFO ligger like nedenfor nabolaget, mens flere barnehager er lett tilgjengelig i nærområdet. Ved skolen starter også lysløypen og de store marka-områdene med et mangfold turmuligheter året gjennom, ypperlige for treningsturer i hverdagen og skiturer i oppkjørte skiløyper vinterstid.

Like ved skolen ligger i tillegg Oppegård Golfklubbs 18-hulls bane hvor det legges ut kunstsnø vinterstid, samt idrettsanlegget til Oppegård IL som organiserer et bredt spekter av idretter som fotball og håndball, friidrett, badminton og langrenn, med mer. Andre aktivitetstilbud i nærområdet inkluderer ABOX Multisportsenter på Greverud som blant annet byr på helsestudio og tennisbaner.

På Greverud senter kan du enkelt handle dagligvarene på MENY i hverdagen, her er også post i butikk og Greverud Legesenter. Større shoppingmuligheter er det på Kolbotn Torg med 55 forretninger innenfor de fleste bransjer. Torget ligger rett ved Kolbotn stasjon og er kun 2 stopp unna Myrvoll.TomtAreal: 1 111 kvm, Eierform: Fellestomt Eiendommen er seksjonert, og Frydenbergveien 72 B disponerer 559 kvm. tomt som egen del av det totale på 1111 kvm.ParkeringFrittstående garasje, samt biloppstillingsplass på tomten.ByggemåteI henhold til leveransebeskrivelse: Bygget er oppført etter TEK10. Fundamentering med plate på mark. Sålefundament for bærende bygningsdeler. Støpt betonggulv m. isolasjon, radonmembran og radonbrønn iht. forskriftskrav. Fiberpuss over terreng. Liggende dobbelfas trekledning som er fabrikkgrunnet. Tak tekket med papp i farge pansergrå. Vinduer med 3-lags energiglass m/alu.Overflater og innredningGulv: Fliser i hall og på begge bad, for øvrig én-stavs parkett. Innervegger: Fliser på begge bad og flisfelt på kjøkken, for øvrig pussede og malte glatte flater. Himlinger: Pussede og malte glatte flater i alle rom.

Kjøkken: Skapinnredning med glatte hvite fronter, grepskanter og laminerte grå benkeplater. Innfelt spotbelysning under overskap. Grå veggfliser på vegg under overskap. Underlimt stålservant med ett-greps blandebatteri. Innbygget platetopp, ventilator, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser.

Bad
2. etasje: Servantskap med glatte hvite fronter, grepskanter og heldekkende servat med ett-greps blandebatteri. Hylleskap med speilfronter. Dusjhjørne med hånddusj, regndusj og svingbare glassvegger. Veggmontert klosett.

Bad
1. etasje: Servantskap med glatte hvite fronter, grepskanter og heldekkende servat med ett-greps blandebatteri. Hylleskap med speilfronter. Dusjhjørne med hånddusj, regndusj og svingbare glassvegger. Veggmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.OppvarmingBoligen har elektrisk oppvarming med varme i gulv. Det er montert stålpipe med tilknyttet vedovn. Bygget er oppført i henhold til TEK10, og har balansert ventilasjon.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje:
1. etasje: 71 kvm.
2. etasje: 71 kvm.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringIht. brev fra Oppegård kommune datert 06.11.2017 omfattes eiendommen av reguleringsplan PBL 2008 vedtatt 12.09.2016 med formål boligbebyggelse - frittliggende småhusbebyggelse. Eiendommen omfattes også av kommuneplan vedtatt 25.05.2011 med formål boligbebyggelse.Kommunale avgifterKommunale satser i Oppegår kommune for 2017:

Abonnementsgebyr vann per bruksenhet kr.
1.375,-. Abonnementsgebyr avløp per bruksenhet kr. 850,-. Vannmålerleie per vannmåler kr. 188,-. Vanngebyr per m3 kr 19.03. Avløpsgebyr per m3 Kr 25.99. Standardabonnement renovasjon kr.
2.290,-. Feiing pr. pipeløp kr. 424,-.

Vann og avløp etter forbruk. Det er 4 terminer pr. år.

Se forøvrig https://www.oppegard.kommune.no/indexLigningsverdiLigningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle andre boliger man måtte eie). Ligningsverdien for primærboliger vil normalt utgjøre inntil ca. 25% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal.  For sekundærboliger vil ligningsverdien utgjøre 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal.

Se http://www.skatteetaten.no for nærmere informasjon.ForsikringFrem til overtagelsen vil eiendommen være forsikret av utbygger. Etter overtagelsen må kjøper selv besørge forsikring.EnergiattestSelger har ikke utarbeidet lovpålagt energiattest, men vil foreligge før overtagelse.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.DiverseBoligen har midlertidig brukstillatelse utstedt 31.10.2017. Følger vedlagt. Ferdigattest vil foreligge før overtagelse.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. lov om eierseksjoner § 22.Servitutter/rettigheter fra grunnbokTinglyst erklæring 07.07.1924 dagboknr. 900145 vedr. Bestemmelse om veg. Tinglyst erklæring 08.11.1983 dagboknr. 10473 vedr. Best. om vann/kloakkledn. Tinglyst erklæring 02.12.1983 dagboknr. 11496 vedr. Best. om vann/kloakkledn. Tinglyst erklæring 05.11.1985 dagboknr. 12774 vedr. Bestemmelse om bebyggelse. Tinglyst erklæring 26.04.2017 dagboknr. 433296 vedr.  Seksjonering.

Det gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
7 990 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
59 370,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 2 375 000,-))
--------------------------------------------------------
69 792,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
8 059 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har ikke tegnet eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Egil André Horgmo.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendigslovens hovedregel, ikke "as is" da boligen er nyoppført.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Grunnboksutskrift, datert: 02.11.2017
- Reguleringskart med bestemmelser
- Arealbekreftelse med målebrev
- Kommunal tilknytning(vann og avløp), datert: 06.11.2017
- Eiendomsopplysninger, datert: 06.11.2017
- Grunnkart
- Plantegninger
- Leveransebeskrivelse
- Midlertidig brukstillatelse, datert 02.11.2017
- Tinglyst erklæring 07.07.1924 dagboknr. 900145 vedr. Bestemmelse om veg.
- Tinglyst erklæring 08.11.1983 dagboknr. 10473 vedr. Best. om vann/kloakkledn.
- Tinglyst erklæring 02.12.1983 dagboknr. 11496 vedr. Best. om vann/kloakkledn.
- Tinglyst erklæring 05.11.1985 dagboknr. 12774 vedr. Bestemmelse om bebyggelse.
- Tinglyst erklæring 26.04.2017 dagboknr. 433296 vedr.  Seksjonering.
Se prospekt
Moss, 1415 Frydenbergveien 72 B
1415, Frydenbergveien 72 B
Last ned dokumenter
Her finner du en oversikt over alle viktige dokumenter som man må ha i en budgivning
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Frydenbergveien 72 B
1/35
Lukk
0