Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
REFSNES TERRASSE: Vestvendt, velholdt og solrik leilighet med praktfull utsikt over Oslofjorden. Garasje.
Last ned budskjema
Dokumenter
Refsnesskogen 46 A formidles av Krogsveen Moss ASStore vindusflater i stuens vestvegg ivaretar den flotte utsikten.Stuens vindusflater tilfører hele rommet et luftig preg.Stuens rektangulære form gjør det mulig å møblere med to store møbelgrupper.
Leilighetens overflater og faste innredninger har gjennomgående et velholdt preg.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Foruten badet, har leilighetens øvrige rom parkett på gulvene.Kjøkkenets skapinnredning er svært helhetlig utført med fronter i profilert eik.01.FasadeFasadebildeStuens moderne peisovn sprer lun varme når du tenner opp på kjølige dager.I leilighetens soverom våkner du til like flott utsikt som i stuen.Badet er i likhet med de øvrige rom av god størrelse til sitt formål.Som kjøkkenet har også badet et velholdt preg.Badet har adkomst fra entréen og oppleves derav distansert fra den sosiale sonen.Et praktisk disponibelt rom benyttes av dagens eier til soveromsformål.Det disponible rommet tilfredsstiller ikke krav til opphold, benyttes f.eks til kontor.FasadebildeFasadebilde01.FasadeFå steder langs fjorden kan vise til en tilsvarende kombinasjon av plassering og utsikt som Refsnes Terrasse.Leilighetens vestvendte utsikt byr på storslått utsikt over Oslofjorden.FasadebildeLeiligheten er i sin helhet vestvendt og byr på storslagen utsikt over Oslofjorden.Veiledende planskisse.Blokkene ligger opp i åsen.Fellesarealet er pent opparbeidet med interne gangveien, beplatning og plenområder.Sommerstid titter solen inn til terrassen fra utpå ettermiddagen og helt frem til solnedgang i nordvest.FasadebildeHer får du nærhet til sjøen og umiddelbar tilgang til fine turområder rett fra sameiets tomt.FasadebildeFasadebildeUtsikt mot Jeløy og VestfoldNydelig fellesarealer
0
27
Se store bilder
Prisantydning: 3 200 000,-
Totalpris: 3 492 289,-
Primær rom: 89m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 1
Kort om
"REFSNES TERRASSE: Vestvendt, velholdt og solrik leilighet med praktfull utsikt over Oslofjorden. Garasje."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.1 Bnr.2080 Snr.44 Orgnr.971248890 i Moss kommuneKort oppsummertRefsnesskogen 46 A er en vestvendt to-roms terrasseleilighet i sameiet Refsnes Terrasse, lengst nord på Refsnes. Leiligheten byr på storslagen utsikt over Oslofjorden, både innendørs og fra terrassen der solen titter ned på ettermiddag og kveld sommerstid.

Refsnes Terrasse er med god grunn et ettertraktet sted å bo. Umiddelbar tilgang til rik natur i hverdagen oppleves nærmest uvurderlig, men det mest attraktive er uten tvil den praktfulle utsikten som neppe kan tangeres annet steds langs fjorden.

Sameiets tomt er på omfangsrike 73 mål og består i stor grad av naturlig terreng i tillegg til opparbeidede arealer mellom inngangspartiene og garasjeanleggene, inkludert en liten fotballbane. Uteområdene ble oppgradert for få år tilbake med blant annet gangveier av belegningsstein med varmekabler som leder frem til garasjeanleggene.

På Refsnesskogen vil du bo i et tilbaketrukket og veletablert nabolag med en helt egen atmosfære. Her får du nærhet til sjøen og umiddelbar tilgang til fine turområder, mens sentrumskjernen er innenfor sykkelavstand eller få minutters kjøring.
  • Vestvendt 2-roms i Refsnes Terrasse
  • Praktfull utsikt over Oslofjorden
  • Gjennomgående velholdt interiør
  • Parkeringsplass i felles garasje
  • Oppgradering og standardheving av terrassene med innsetting av glassrekkverk og nye fliser
  • Tilbaketrukket og svært fredfylt nabolag
  • Umiddelbar tilgang på turmuligheter i marka
  • Sykkelavstand til Moss sentrum
  • Nærhet til Jeløys unike landskap og kulturliv
Ditt nye hjemRefsnes Terrasses uovertrufne utsikt vil for de fleste være den fremste kvaliteten ved leiligheten, og best oppleves både utsynet og atmosfæren utendørs på terrassen som er orientert i vestlig retning. Her er utsikten enestående og vidstrakt over Oslofjorden, helt fra Horten i sydvest til Hurum i nordvest.

På klare dager ser du langt inn i fjellheimen, og sommerstid er det maritime livet på fjorden et fint skue å se ut over - her seiler både store cruiseskip og små fritidsbåter forbi. Solforholdene er upåklagelige andre del av dagen, helt frem til solnedgang bak innlandet i nordvest midtsommers. Det er i det hele tatt få steder langs fjorden du kan oppleve en tilsvarende utsikt.

Når du oppholder deg innendørs i stuen ivaretas den flotte utsikten av store vindusflater i vestveggen som tilfører hele rommet et luftig preg og gir deg fullt utbytte av plasseringen året gjennom. I flere av sameiets øvrige leiligheter er det satt inn skyvedør som alternativ til vinduene og terrassedøren, noe som også kan være verdt å se på mulighetene for i denne. For øvrig er vinduene og terrassedøren fra 2015.

Stuens rektangulære form gjør det mulig å møblere med møbelgrupper som en sofa og et spisebord som til sammen har sitteplass for mange. Sentralt i rommet står en moderne peisovn som sprer lun varme når du tenner opp på kjølige dager. En mindre spiseplass i form av en smart barløsning er i dag tilknyttet kjøkkenet som er tilbaketrukket og åpent forbundet med stuen.

Kjøkkenets skapinnredning er svært helhetlig utført med fronter i profilert eik og har oppbevaringsmuligheter for det meste til daglig bruk. Innredningen er av noe eldre årgang, men velholdt med lite bruksslitasje. I forbindelse med en eventuell modernisering er det fullt mulig å utnytte kjøkkenkroken ytterligere med en enda mer omfangsrik skapinnredning.

I leilighetens soverom våkner du til like flott utsikt som i stuen, rett mot fjorden og landskapet på den andre siden. Soverommet er av generøs størrelse og utstyrt med en rekke innfelte skap som ikke opptar gulvflate unødig. Ytterligere oppbevaringsmuligheter finner du i boden som er tilknyttet soverommet og har potensial som en garderobe.

Et disponibelt rom som er delvis åpent forbundet med entréen benyttes av dagens eier til soveromsformål/kontor, men tilfredstiller ikke krav for varig opphold.

Ved entréen finner du også badet, som her oppleves distansert fra leilighetens sosiale sone. Badet er flislagt og velholdt preg. I likhet med de øvrige rommene er også badet komfortabelt stort til sitt formål, noe som er spesielt praktisk siden det også fyller rollen som et vaskerom.

Leiligheten disponerer en stor innvendig bod i kjellergang på samme plan.EierbrøkSeksjonsbrøk: 1/81InnholdEntré, bad, soverom, kjøkken, stue med utgang til terrasse og disponibelt rom. Utvendig bod på terrassen.

Leiligheten disponerer også en stor innvendig bod på samme plan.Beliggenhet og nærområdetRefsnes Terrasse er tilbaketrukket i svært fredfylte omgivelser lengst nord på Refsnesskogen, et veletablert og ettertraktet nabolag på Jeløys vestside. Her kan du gå rett ut i marka på stier som leder videre til øyas store friområder, deriblant utfartsmålet Rambergåsen som er Jeløys høyeste punkt. Det tar deg heller ikke mange minuttene å rusle bort til Moss tennisklubbs anlegg med både utendørsbaner og hall til vinterbruk.

Litt lenger syd venter Søndre Jeløy landskapsvernområde, et vakkert og unikt stykke kulturlandskap med intime småveier og stier som egner seg ypperlig for både trening og søndagsturer. Her finner du også en bit av Jeløys anerkjente kulturmiljø på Røed Gård og Alby Gård med Galleri F15 samt kaféen hvor du får kjøpt den velkjente Albykringlen. På nærliggende Galleri Varden avholdes temporære utstillinger fra både nære og fjerne kunstnere.

Fra Refsnes Terrasse er sentrumskjernen av Moss innenfor sykkelavstand, eller drøye fem minutter med bil. Flere dagligvareforretninger er tilgjengelig langs veien til byen, mens sentrumskjernen byr på et godt utvalg forretninger samt kjøpesenter med hele 70 butikker. I byen venter også et utvalg gode spisesteder, mens et nærmere alternativ er nabolagsrestauranten Hos Naboen på Bergersborg som har både quiz-kvelder og hyggelig stemning.

Skal du med toget, holder du til høyre rett etter Kanalen. Fra stasjonen kan du velge blant hyppige avganger til Oslo og en reisetid som i dag er fra 41 minutter. Etter den pågående utbyggingen av jernbanen vil imidlertid reisetiden forkortes til kun 30 minutter.TomtAreal: 72 908 kvm, Eierform: FellestomtParkeringLeiligheten disponerer egen p-plass i felles garasjeanlegg. Garasjeanlegget er nylig renovert. Øvrig parkering etter områdets bestemmelser.ByggemåteHentet fra verdi- og lånetakst. Grunnmur av betong og bærende betongkonstruksjoner. Blokka har bærende betongkonstruksjoner med utfyllende bindingsverksvegger som er isolert med mineralull og kledd med liggende malt trekledning på langsidene av bebyggelsen og teglforblendinger på gavlvegger. Bygning har etasjeskiller av betong. Blokka har flatt tak. Yttertaket antas å være tekket med papp/pvc folie eller lignende. Vinduene er fra 2015 med rammer og karmer av tre, isolerglass med ventil i karm.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad, for øvrig parkett. Laminat på soverommet. Innervegger: Fliser på bad og flisfelt på kjøkken, for øvrig malte tapeter. Himlinger: Malte glatte flater.

Kjøkken: Skapinnredning med profilerte fronter og benker i heltre eik. Flislagt benk omkring kokesone og fliser på vegger over benker. Nedfelt dobbel stålservant med avrenningsbrett og ett-greps blandebatteri. Innbygget platetopp,  stekeovn, oppvaskmaskin og ventilator. Nisje for kjøleskap.

Bad: Skapinnredning med profilerte hvite fronter og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil og overbelysning. Dusjkabinett. Gulvmontert klosett. Tørkeskap.OppvarmingLeiligheten varmes opp av elektrisitet og varmekabler på bad. Det er pipe med nyere vedovn i stuen.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private interne gang- og kjøreveier. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål iht. vedtektene i sameiet. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringIht. brev fra Moss Kommune datert 06.08.2018 omfattes eiendommen av reguleringsplan Refsnes, del av Refsnes/Utsynet med formål boliger, blokkbebyggelse, kjørevei, garasjeanlegg, gangvei, anlegg for lek, offentlig bygg - institusjon, parkeringsplass og annen veigrunn vedtatt 18.12.1974 med plan nr.100. Reguleringsplan Refsnes, del av Refsnes - gbr 11/1 og 11/31 med formål friluftsområde (på land) vedtatt 24.02.1965 med plan nr.42. Reguleringsplan Refsnes Gods og Refsnes Gods nordre del med formål kjørevei vedtatt 01.03.1956. Eiendommen omfattes også av kommuneplanens arealdel KP0104 med formål bebyggelse og anlegg - nåværende, friområde - nåværende og LNFR - nåværende vedtatt 20.06.2011.Kommunale avgifterKr.
5.826,- for 2017. Det ovennevnte beløp gjelder kun eiendomsskatt. Øvrige kommunale avgifter er inkludert i de månedlige fellesutgiftene. Det er 6 terminer pr. år.Felleskostnader inkludererFelleskostnad: 4 500 pr. mnd. i følge opplysninger fra forretningsfører 13.06.2018.

Felleskostnader dekker blant annet: renter og avdrag på andel fellesgjeld, forsikring av bygg, utvendig vedlikehold, kommunale avgifter (unntatt E-skatt), kabel-TV, vaktmester, trappevask, strøm fellesareal, forretningsførsel, revisjon mm. Regnskap for 2016 følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Felleskostnadene øker i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 292 289,- i følge opplysninger fra forretningsfører datert 13.06.2018. Lån hvor det betales både renter og avdrag. Rente Pt.: 3,2 %. Renter og avdrag pr.mnd. med dagens rente : 370,-, hvorav renter utgjør kr.237,- og avdrag utgjør kr.133,-. Lånets løpetid: 2042. Lånenr. 6118.82.37893. Bankforbindelse: NordeaFellesformueKr. 70 878,- i følge brev fra forretningsfører datert 08.12.2017.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 581 390 per 31.12.16 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 860 447 per 31.12.16ForsikringForsikret i Gjensidige forsikring, med polisenummer: 082377929. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling i sameiet er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter FTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 25.06.1981. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. lov om eierseksjoner § 22.

Dyrehold krever styrets samtykke.

Når det gjelder endringer som seksjonseier kan foreta, knyttet til fasadeendring eller endringer i bærende konstruksjoner, tak, gulv eller faste vannavløps- eller elektroinnstallasjoner skal dette forhåndsgodkjennes av sameiets styre.Servitutter/rettigheter fra grunnbokTinglyst erklæring 18.09.1972 dagboknr. 6125 vedr. Bestemmelse om bebyggelse. Tinglyst erklæring 01.10.1975 dagboknr. 6744 vedr. Bestemmelse om vannledn. Tinglyst erklæring 18.02.1977 dagboknr. 1244 vedr. Erklæring/avtale. Tinglyst erklæring 29.04.2010 dagboknr. 307368 vedr. Fredningsvedtak. Tinglyst erklæring 02.11.2015 dagboknr. 1015085 vedr. Jordskifte. Tinglyst erklæring 24.05.1976 dagboknr. 3702 vedr. Seksjonering.

Det gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave og takst datert 03.08.2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht egenerklæring:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet bad/våtrom, f.eks. sprekk i fliser, feil eller lekkasje ved sluk, membran/tettesjikt eller andre steder? Svar: Ja. Sprekk i 2 fliser som er bygget rundt varmtvannstanken. Håndtaket til varmeskapet er defekt. Varmeskapet har ikke vært i bruk.
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Svar: Ja. Innsatt nytt dusjkabinett i november 2017.
1.2. Er arbeidet utført av faglært? Svar: Ja. Moss Rørleggerservice AS i november 2017.
1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene? Svar: Nei. Dokumentasjon i form av faktura.
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Svar: Ja. Høsten 2017 ble garasjene rehabilitert. Det ble lagt nytt dekke, og malt. Husets fasader mot øst og vest er nylig rehabilitert og oppgradert. Det er foretatt betongrehabilitering, og lagt nye fliser på terrassene, samt innsatt moderne glassrekkverk. Hus og garasjer er malt.
7.2. Er arbeidet utført av faglært? Svar: Ja. Selvaag.
8.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget? Svar: Deler. Samsvarserklæring for målerbytte foretatt i juni 2018. 15. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år? Svar: Ja. Sameiets styre har innhentet tilstandsrapporter forut for rehabiliteringen og oppgraderingen av sameiets boligmasse. 18. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold ved eiendommen (for eksempel vedlikeholdsbehov) som kan medføre økt husleie / økte fellesutgifter? Svar: Ja. Sameiets låneopptak i forbindelse med den utførte rehabilitering og oppgradering vil føre til økte felleskostnader.

Iht. takst: Verditakst: Kr.
3.650.000,-. Lånetakst: Kr.
3.102.500,-.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
3 200 000,- (Prisantydning)
292 289,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 492 289,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
5 245,- (Eierskiftegebyr til forretningsfører)
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
87 300,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
100 867,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 593 156,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Steffen Kirkeby Jensen.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Takst, datert: 03.08.2018
- Egenerklæring
- Grunnboksutskrift, datert: 13.08.2018
- Opplysninger fra forretningsfører, datert: 08.12.2017
- Vedtekter og Husordensregler
- Årsmøte for år 2017
- Reguleringsbestemmelser, datert: 06.08.2018
- Matrikkelrapport, datert: 06.10.2017
- Kommunal tilknytning(vann og avløp), datert: 06.10.2017
- Grunnkart
- Kommunale avgifter, datert: 04.12.2017
- Ferdigattest, datert: 25.06.1981
- Ligningsverdi, datert: 04.12.2017
Se prospekt
Moss, 1512 Refsnesskogen 46 A
1512, Refsnesskogen 46 A
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Refsnesskogen 46 A
1/33
Lukk
0