Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
BALAKLAVA: Nylig oppusset 4-roms med sydvendt balkong. Mulighet for innredning av loft. 2. etasje. Tilbaketrukkede og fredelige omgivelser på Jeløy.
Last ned budskjema
Dokumenter
Villaveien 11 formidles av Boa Eiendomsmegling Moss.Leiligheten disponerer et eget areal på loftet som representerer et spennende areal ved innredning.Plassering i andre etasje innebærer luftige omgivelser utenfor vinduene.Balkongen byr på fint utsyn over nabolaget på Balaklava, Balkongen er sydvent og solrik store deler av dagen sommerstid.
Leiligheten er siden 2013 gjennomgående pusset opp med blant annet nymalte overflater.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Stuens nær kvadratiske gulvflate rommer uten trengsel både et sofahjørne og et spisebord for familien.Utenom badet er alle øvrige rom påkostet med tidsaktuelle laminatgulv i én-stavs preg.Kjøkkenet ble i forbindelse med oppussingen påkostet med en helt ny og moderne skapinnredning.Kjøkkenet er bruksvennlig med brede benker og stekeovn i hendig arbeidshøyde.Samtlige hvitevarer medfølger, slik at du kan ta i bruk et ferdig utstyrt kjøkken fra du flytter inn.Laminatgulvene er lagt gjennomgående, terskelfritt og helhetlig.Hele tre soverom gjør leiligheten til et utmerket alternativ for en barnefamilie.Barnerommene er av tilnærmet identiske størrelser som gir familiens yngste plass til opphold i egne omgivelser.God avstand til nabobebyggelse innebærer lite direkte innsyn til leiligheten.Har du ikke behov for alle tre soverom, kan ett også fungere ypperlig som en dedikert TV-stue.Hovedsoverommet har adkomst rett fra stuen.Badet er moderne etter oppussing i regi av tidligere eiere.Et tidligere hjørnebadekar er nå tatt ut til fordel for et mer arealeffektivt dusjhjørne.En romslig entré kan oppleves praktisk for en småbarnsfamilie.Barnerommene og badet er samlet i praktisk nærhet omkring entréen.Leiligheten ligger på den østre enden av andre etasje.I Villaveien 11 vil du bo i øverste rekke blant flermannsboligene på Balaklava.Nabolaget er veletablert og preget av store hagearealer med en fredfylt atmosfære.På borettslagets fellesarealer finner barna stor boltreplass året gjennom.Kjøkkenet er praktisk utformet, og har godt med både skap- og arbeidsplass
0
2097
Se store bilder
Prisantydning: 2 700 000,-
Totalpris: 2 821 875,-
Primær rom: 70m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 3
Kort om
"BALAKLAVA: Nylig oppusset 4-roms med sydvendt balkong. Mulighet for innredning av loft. 2. etasje. Tilbaketrukkede og fredelige omgivelser på Jeløy."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.1 Bnr.2185 Snr.4 Orgnr.995839776 i Moss kommuneKort oppsummertI Villaveien 11 vil du bo i øverste rekke blant flermannsboligene på Balaklava, et veletablert nabolag preget av store hagearealer og en fredfylt atmosfære. Herfra er sentrumskjernen innenfor sykkelavstand, mens både barnehage, barneskole og nærbutikk er innenfor gangavstand.

Leiligheten er siden 2013 gjennomgående pusset opp med blant annet nymalte overflater, nye laminatgulv og en ny, moderne kjøkkeninnredning der samtlige hvitevarer følger med. Balkongen er orientert i sydlig retning, mot solens gang dagen gjennom, og byr på fint utsyn nedover nabolaget.
 • Nylig oppusset 4-roms på Balaklava
 • Samtlige rom pusset opp etter 2013
 • Moderne kjøkken med alle hvitevarer
 • Hele tre soverom
 • Potensial ved innredning av loft
 • Sydvendt balkong med gode solforhold
 • Fint utsyn over nabolaget
 • Fredelige og grønne omgivelser
 • Kort vei til barneskole og nærbutikk
 • Sykkelavstand til sentrum og Kanalen
 • Umiddelbar nærhet til Jeløys flotte turområder
 • Lave omkostninger ved kjøp - ingen dokumentavgift
Ditt nye hjemLeiligheten preges av å være helhetlig oppusset med helmalte veggflater og nye, lyse laminatgulv i én-stavs preg som er lagt gjennomgående og terskelfritt. Et stort pluss er i tillegg plasseringen i andre etasje som medfører luftige omgivelser utenfor vinduene, noe som også smitter over på leilighetens indre. Spesielt stuen oppleves lys av plasseringen på enden og vinduer i både øst- og sydveggen. Stuens nær kvadratiske gulvflate rommer uten trengsel både et sofahjørne og et spisebord for familien.

Kjøkkenet ble i forbindelse med oppussingen påkostet med en helt ny og moderne skapinnredning i tidsaktuell hvit høyglans som har brede arbeidsflater på benkene og mye oppbevaringsplass i en rekke skuffer samt takhøye overskap. Legg merke til at samtlige hvitevarer er helintegrert og dermed medfølgende, slik at du kan ta i bruk et ferdig utstyrt kjøkken fra du flytter inn.

Hele tre soverom gjør leiligheten til et utmerket alternativ for en barnefamilie, og har du ikke behov for alle tre kan ett av rommene også fungere ypperlig som en dedikert TV-stue. Mens hovedsoverommet har adkomst rett fra stuen, er de naturlige barnerommene samlet i praktisk nærhet vegg i vegg ved entréen. Sistnevnte er av tilnærmet identiske størrelser som gir familiens yngste plass til lek og opphold i egne omgivelser.

Badet er pusset opp i regi av tidligere eiere med fliser på gulv og vegger samt moderne baderomsmøbler. Interiøret inkluderte tidligere et hjørnebadekar som nå er tatt ut til fordel for et mer arealeffektivt dusjhjørne, men muligheten for å sette inn badekar er fortsatt til stede.

Det er for øvrig verdt å fremheve at leiligheten disponerer et eget areal på loftet som representerer et spennende areal. I tilsvarende leiligheter er loftet innredet og gjort tilgjengelig via trapp fra stuen. En eventuell innredning av loftet vil utvide leilighetens bruksareal betydelig.EierbrøkSeksjonsbrøk: 70/280InnholdEntre, bad, tre soverom, kjøkken og stue med utgang til balkong.

Leiligheten disponerer også bod i kjeller og del av loft.Beliggenhet og nærområdetLeiligheten ligger i det tilbaketrukkede boligområdet Balaklava på Jeløy, et nabolag preget av store hager og velvoksne trær som til sammen fremmer et grønt og nærmest frodig preg sommerstid. Her kan du bo i fredfylte omgivelser nær Jeløys marka-områder, og samtidig ha kun en kort kjøretur ned bykjernen av Moss.

Nærmeste dagligvareforretning finner du i Nesveien like nedenfor, der Joker Jeløy er den lokale nærbutikken for hverdagslige innkjøp. Sentrumskjernen er ytterligere få minutter unna og lett tilgjengelig enten du velger sykkel eller bil. Etter kun få minutter befinner du deg ved Kanalen, byens bryggepromenade der Fiskebasaren og Peppes Pizza har store uteområder langs kaikanten i sesong. Her ligger blant annet også dagligvareforretningene KIWI og REMA1000. I gangavstand finnes Trollskogen naturbarnehage, og Ramberg barneskole.

Skal du med toget, holder du til høyre rett etter Kanalen. Fra stasjonen kan du velge mellom hyppige avganger til Oslo og en reisetid som i dag er fra 41 minutter. Etter den pågående utbyggingen av jernbanen vil reisetiden til hovedstaden forkortes til kun en halvtime.

På Jeløy finner du vakre turområder som er lett tilgjengelig med gårdsplassen som utgangspunkt. Legg gjerne søndagsturen opp til Rambergåsen ovenfor Balaklava som byr på øyens beste utsikt, eller ta en joggetur langs vannet sydover forbi Framnes og rundt til Alby hvor du møter Jeløys unike naturvernlandskap. En tur ut til Alby Gård og Kafé F15 er også å anbefale, her er den velkjente Albykringlen å få kjøpt.TomtAreal: 1 048 kvm, Eierform: Festet fellestomt Bortfester er Moss kommune. Tinglyst festekontrakt 21.03.1961 med dagboknummer 1032. Festeavgift: kr 516,- pr år. Festeavgiften ble sist regulert i 2016. Neste regulering: 2021. Kontrakten utløper i 2021. Økes da iht. tomtefesteloven.

Det gjøres oppmerksom på at det er vedtatt endringer i gjeldende tomtefestelov av 20.12.1966, nr. 106 (ikrafttredelse 01.01.2002). Endringene trådte i kraft den 01.11.2004 og kan i gjeldende festeforhold blant annet ha betydning for regulering av festeavgiften og innløsning av tomten.ParkeringParkering på sameiets tomt. Øvrig parkering i gate.ByggemåteHentet fra verdi- og lånetakst. Kjeller senket i terreng med tilbakeførte masser. Kjeller i mur/betong, resterende bolig antas oppført hovedsakelig i tre og Siporeks konstruksjoner. Etasjeskiller i Siporekselementer, mot loft antas det at det er trekonstruksjoner. Yttervegger i Siporeks eller tilsvarende med utvendig trepanel. Takkonstruksjon i tre med utvendig takstein av betong. Vinduer med rammer og karmer i tre.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad, for øvrig laminat. Innervegger: Fliser på bad, for øvrig malte tapeter og malte glatte flater. Himlinger: Malte glatte flater i alle rom. Downlights på bad.

Kjøkken: Skapinnredning med glatte fronter i hvit høyglans, forkrommede grep og laminerte grå benkeplater. Nedfelt stålservant med ett-greps blandebatteri. Innbygget platetopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Veggmontert ventilator i hvitlakkert stål.

Bad: Servantskap med glatte hvite fronter, knotter og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil med overbelysning i baldakin. Dusjhjørne med hånddusj og svingbare glassdører. Gulvmontert klosett.OppvarmingLeiligheten varmes opp med elektrisitet.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål iht. vedtektene i sameiet. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringIht. brev fra Moss kommune datert 15.11.2017 omfattes eiendommen av reguleringsplan Bakken-Orkerød med formål boliger og kjørevei vedtatt 14.10.1953 med plan nr.15. Eiendommen omfattes også av kommuneplan KP0104 med formål bebyggelse og anlegg, nåværende vedtatt 20.06.2011.Kommunale avgifterKommunale avgifter sendes samlet til sameiet Haga Bygg og er inkludert i de månedlige fellesutgiftene.Felleskostnader inkludererFelleskostnad: 2 500 pr. mnd. i henhold til brev fra sameiet datert 24.11.2017. I tillegg fakturerer Moss kommune festeavgiften direkte til seksjonseier. Dagens festeavgift kr 516,- pr år fordelt på 4 seksjoner.

Felleskostnader dekker blant annet: forsikring av bygg, kommunale avgifter (inkludert eiendomsskatt), renter og avdrag fellesgjeld og strøm på fellesareal.

Felleskostnadene øker i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 121 875,- i henhold til brev fra sameiet datert 24.11.2017.FellesformueKr. 17 356,- i henhold til brev fra sameiet datert 24.11.2017.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 466 247 per 31.12.16 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 491 989 per 31.12.16ForsikringForsikret i If. Betales gjennom felleskostnader.EnergiattestSelger har ikke utarbeidet lovpålagt energiattest.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.DiverseBoligen har midlertidig brukstillatelse utstedt 16.05.1962. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. lov om eierseksjoner § 22.Servitutter/rettigheter fra grunnbokTinglyst erklæring 21.03.1961 dagboknr. 1032-5 vedr. Festekontrakt - vilkår. Tinglyst erklæring 19.06.2000 dagboknr. 5269-2 vedr. Erklæring/avtale. Tinglyst erklæring 21.03.1961 dagboknr. 1032-3 vedr. Best. om vann/kloakkledn. Tinglyst erklæring 19.06.2000 dagboknr. 5269-1 vedr.  Seksjonering.

Det gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 24.11.2017 og takst datert 24.11.2017 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
6.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Svar: Ja - kun av faglærte.
6.2. Firmanavn. Svar: Ukjent.
6.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når. Svar: Tak, og terrasser, men vet ikke helt når.
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeider/kontroll ved el-anlegg og/eller andre installasjoner, f.eks. oljetank, sentralfyr eller ventilasjon? Svar: Ja - kun av faglærte.
7.2. Firmanavn. Svar: Ukjent.
7.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når. Svar: Det er skiftet til automatsikringer, men jeg vet ikke når. 14. Er det innredet/bruksendret/seksjonert/bygget ut, etter opprinnelig byggeår (eks. kjeller, loft, bod eller andre deler av boligen)? Svar: Ja - Vi har byttet ut en av bodene som står nede mot å få halve hele loftet oppe. Nabo i 2 etg. har allerede innredet sin halvdel av loftet. 14.1. Er dette godkjent hos bygningsmyndighetene? Svar: Vet ikke - Loft og kjeller har vært der siden byggeår - ikke bygget på. 18. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold ved eiendommen (for eksempel vedlikeholdsbehov) som kan medføre økt husleie / økte fellesutgifter? Svar: Nei - Oppgangen skal pusses opp i nærmeste fremtid - men dette er av disponible midler.

Iht. takst: Verditakst: Kr.
2.600.000,-. Lånetakst: Kr.
2.200.000,-.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
2 700 000,- (Prisantydning)
121 875,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 821 875,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
67 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 700 000,-))
--------------------------------------------------------
75 222,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 897 097,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Egil André Horgmo.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Takst, datert: 24.11.2017
- Egenerklæring, datert: 24.11.2017
- Grunnboksutskrift, datert: 15.11.2017
- Opplysninger fra sameiet, datert: 24.11.2017
- Opplysninger fra bortfester, datert 16.11.2017
- Reguleringsbestemmelser, datert: 15.11.2017
- Matrikkelrapport, datert: 15.11.2017
- Kommunal tilknytning(vann og avløp), datert: 28.01.2013
- Grunnkart
- Kommunale avgifter, datert: 22.11.2017
- Midlertidig brukstillatelse, datert: 16.05.1962
- Ligningsverdi, datert: 15.11.2017
Se prospekt
Moss, 1513 Villaveien 11
1513, Villaveien 11
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Villaveien 11
1/25
Lukk
0