Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
SENTRUM: Nyoppusset 3(4)-roms med rustikk og lys atmosfære. Spennende potensial på loft! Andre etasje - lite innsyn. Tilbaketrukket, midt i byen.
Last ned budskjema
Wulfsbergs gate 9 formidles av Boa Eiendomsmegling Moss.Luftige 2,7 meter under himlingen gjør romfølelsen voluminøs.Stuens to høyreiste krysspostvinduer gjør atmosfæren lys på dagtid.Med spisebordet på kjøkkenet, kan du gjerne forbeholde stuen en romslig sofagruppe.
Kjøkkenet har egen forbindelse med entréen som gjør det enkelt å bære inn handleposene.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Med et spisebord foran vinduet får du følge av fint utsyn rett mot den lille parken rett utenfor.Leiligheten preges av å være gjennomgående pusset opp frem til helt nylig.Kjøkkeninnredningen er av eldre årgang, men nymalt i en tidsaktuell gråtone og funksjonell i daglig bruk.Gjennom kjøkkenvinduene får du utsyn rett mot den lille parken utenfor.Et disponibelt rom mellom barnerommet og stuen har flere bruksområder.Et hjemmekontor, en liten lekestue eller en garderobe?Leilighetens to soverom er distansert fra de sosiale rommene, her ved det naturlige barnerommet.I barnerommet får familiens yngste plass til lek og opphold i egne omgivelser.Soverommene er samlet i praktisk nærhet vegg i vegg og har direkte forbindelse seg i mellom.I tillegg til dobbeltseng har hovedsoverommet også plass til en kommode eller et garderobeskap.Hvitmalte vegger er et gunstig utgangspunkt om du vil gjennomføre egne fargevalg.Hovedsoverommets vindu vender inn mot den skjermede bakgården.Badet er forbundet med entréen og dermed lett tilgjengelig fra alle rom.Badets overflater er som i leiligheten for øvrig nyoppusset.Dagens innredning inkluderer dusjkabinett, klosett og tradisjonelle baderomsmøbler samt opplegg for vaskemaskin.Entréens gode størrelse er praktisk for en barnefamilie.Entréens gode størrelse er praktisk for en barnefamilie.Gang som deles med 1. etasjeVeiledende planskisse.Leiligheten utgjør teglsteinsbyggets andre etasje.Plasseringen ved Bjerget er tilbaketrukket, men likevel svært sentral - midt i sentrum.
0
23
Se store bilder
Prisantydning: 2 200 000,-
Totalpris: 2 200 000,-
Primær rom: 71m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 2
Kort om
"SENTRUM: Nyoppusset 3(4)-roms med rustikk og lys atmosfære. Spennende potensial på loft! Andre etasje - lite innsyn. Tilbaketrukket, midt i byen."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.2 Bnr.2384 Snr.2 i Moss kommuneKort oppsummertDenne leiligheten ligger i en rustikk teglsteinsbygning ved Bjerget og har historie helt tilbake til slutten av 1800-tallet. Leiligheten er gjennom høsten 2017 og frem til helt nylig påkostet med oppussing av overflater i alle rom. Takhøyden er opp mot 2,7 meter og setter sitt positive preg på romfølelsen. To soverom og et disponibelt rom i tillegg gjør leiligheten aktuell for en liten barnefamilie.

Over leiligheten er det et ubrukt lofts som representerer et svært spennende potensial. Det er verdt å se på muligheten for å åpne eksempelvis stuehimlingen mot loftet til fordel for en utpreget høy himling og samtidig få en stilig leilighet med ekte urban loftsatmosfære.

Plasseringen ved Bjerget er tilbaketrukket, men likevel svært sentral - midt i sentrum. Til gågaten, byens store kjøpesenter med bussterminal og til togstasjonen går du på bare få minutter. Veien er også kort til alle byens spise- og utesteder, samt til Jeløys kulturelle tilbud og vakre naturområder. Naturperlen Vansjø og idylliske Nesparken med flotte strender er like ved.
  • Nyoppusset 3-roms med rustikk atmosfære
  • God takhøyde og lyse rom
  • I andre etasje - lite innsyn
  • Spennende potensial ved åpning mot loft
  • Tilbaketrukket og samtidig svært sentralt i byen
  • Gode 100 meter til gågate med forretninger og kjøpesenter
  • Alle byens øvrige fasiliteter innenfor gangavstand
  • Kun 150 meter til Nesparken og idylliske Vansjø
  • Kort vei til turområder omkring byen
Ditt nye hjemLeiligheten preges av å være gjennomgående pusset opp frem til helt nylig og er malt med hvite, nøytrale vegger i samtlige rom. Luftige 2,7 meter under himlingen gjør romfølelsen voluminøs, spesielt i stuen der atmosfæren i tillegg er behagelig lys på dagtid. To høyreiste krysspostvinduer slipper inn gode mengder naturlig lys fra to vinkler og byr samtidig på utsyn over de nærmeste omgivelsene.

Stuen er stor nok for to sittegrupper, i tillegg finner et spisebord sin naturlige plass foran vinduet på kjøkkenet som byr på fint utsyn rett mot den lille parken rett utenfor.

Selve kjøkkeninnredningen er av eldre årgang, men nymalt i en tidsaktuell gråtone og funksjonell i daglig bruk. Her finner du oppbevaringsmuligheter for det grunnleggende av kjøkkenutstyr. Velger du på sikt å oppgradere med en helt ny skapinnredning, er det fullt mulig å utnytte kjøkkenets areal ytterligere. Legg for øvrig også merke til at kjøkkenet har egen forbindelse med entréen som gjør det enkelt å bære inn handleposene.

Leilighetens to soverom er distansert fra de sosiale rommene, samlet i praktisk nærhet vegg i vegg og har direkte forbindelse seg i mellom. Rommene er av gode størrelser som henholdsvis et hovedsoverom og et barne- eller gjesterom der familiens yngste får plass til lek og opphold i egne omgivelser. Et stort pluss er det ellers at hovedsoverommets vindu vender inn mot den skjermede bakgården.

Et disponibelt rom mellom barnerommet og stuen har flere bruksområder, eksempelvis som hjemmekontor, en liten lekestue eller en garderobe.

Badet er forbundet med entréen og dermed lett tilgjengelig fra alle rom, men samtidig distansert fra de sosiale. Badets er innredet med dusjkabinett, klosett og tradisjonelle baderomsmøbler, og som leilighetens øvrige rom nyoppusset. Standarden er imidlertid likevel noe enkel sammenliknet med dagens og representerer et spennende potensial om du på sikt velger å oppgradere ytterligere.EierbrøkSeksjonsbrøk: 72/137InnholdEntré, kott, bad, tre soverom, kjøkken og stue.Beliggenhet og nærområdetI Wulfsbergs gate 9 vil du bo sentralt og urbant i sentrums øvre del, men samtidig ikke mer enn gode 100 meter unna gågaten - byens hovedåre med en rekke forretninger og spisesteder langs sidene. I byen venter et godt shoppingtilbud i blant annet kjøpesenteret Amfi Moss med nesten 70 forretninger. 

Skal du møte venner eller spise ute, er spisesteder som nye Skarre Øl & Mat, Moments Spiseri og Onkel Blå alle gode alternativer. I Møllebyens rustikke lokaler ligger også veletablerte Café Riis, Mikrobryggeriet og SF Kino.

En kort rusletur gjennom sentrum tar deg ned til byens bryggepromenade Kanalen der Peppes Pizza og Fiskebasaren har store uteplasser langs kaikanten i sesong. Dette er stedet for å oppleve by-sommeren i Moss på sitt beste, og på Jeløysiden rett over broen ligger i tillegg Sjøbadet byens flotte badestrand med yrende liv på gode sommerdager Selv om leiligheten ligger midt i byen, er dette likevel et stille og rolig område der politihuset og en av byens eldre parker er blant de nærmeste naboene. Sommerstid er parken en fredelig, grønn lunge der det er deilig å sitte i gresset og se ut over byen. 

Legg gjerne hverdagslige gå- og treningsturer til idylliske Nesparken som ligger 150 meter fra inngangsdøren og som også byr på gode turstier, flere strender, plenarealer med utegrill, akebakker, skatepark, aktivitetshus og kanoutleie for padletur i Vansjø.  

Det er også kort vei ut til flotte friarealer på Jeløy; langs vannkanten ut mot Framnes kan du gå eller sykle i flotte omgivelser, gjennom Reierskogen og helt frem til Alby med Galleri F15.  Ønsker du å benytte deg av Mossemarkas store nettverk av løyper, kan du legge turen via Nesparken. I marka finner du preparerte skiløyper når forholdene tillater vinterstid, blant annet i det nye kunstsnø-anlegget like bak kjøpesenteret Mosseporten. 

Lokale bussruter stopper ved Bazaren like om hjørnet, mens ekspressbusser til blant annet Oslo og Gardermoen stopper ved Nesparken 150 meter unna gårdsplassen. Skal du med toget, er også jernbanestasjonen innenfor en gangavstand på ca 10 minutter. Reisetiden til Oslo S er i dag fra 41 minutter og vil i fremtiden forkortes til kun halvtimen. Fra leiligheten er det for øvrig gangavstand til barnehager og skoler på alle trinn.TomtAreal: 207 kvm, Eierform: FellestomtParkering1 biloppstillingsplass og bod i bakgården medfølger leiligheten. Øvrig parkering etter områdets bestemmelser.ByggemåteHentet fra verdi- og lånetakst. Grunnmur oppført i spekket natursteinsmur, normalt for byggeår. Råkjeller med innvendig adkomst. Romhøyde i kjeller 1,8 m. Yttervegger oppført i murt teglstein. Sålbenker under vinduer utført i murt tegl. Etasjeskillere oppført i trekonstruksjon med stubbloftsleire. Valmet tak oppført i trekonstruksjon tekket med takplater i metall. Renner og nedløp i stål.Overflater og innredningGulv: Belegg og laminat. Innervegger: Panel, malte tapeter og malte glatte flater. Himlinger: Malte takess og malte glatte flater.

Kjøkken: Skapinnredning med glatte gråmalte fronter og gråmalte benkeplater. Stålbeslag med to kummer og ett-greps blandebatteri. Veggmontert ventilator.

Bad: Servantskap med glatte hvite fronter og heldekkende servant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil og overbelysning. Dusjkabinett. Gulvmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.OppvarmingLeiligheten er elektrisk oppvarmet. Montert panelovn. Leiligheten har pipeløp. I henhold til selger er det ferdig uttak, slik at det enkelt kan kobles til vedovn i stua for ytterligere oppvarming.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringIht. brev fra Moss kommune datert 05.12.2017 omfattes eiendommen av reguleringsplan under bakken Sentrum - samordnet regplan jernbane/veg/havn med formål anlegg i grunnen vedtatt 02.09.1999 med plan nr.271. Kommunedelplan Sentrumsplan Moss med formål sentrumsformål, nåværende og vei, nåværende vedtatt 15.06.2015 med plan nr.363. Eiendommen omfattes også av kommuneplanens arealdel KP0104 med formål sentrumsformål, nåværende vedtatt 20.06.2011.Kommunale avgifterKr. 16.328,- for 2017. Eiendomsskatt er inkludert i det ovennevnte beløp. Vann og avløp etter forbruk. Det er 6 terminer pr. år.

Kommunale avgifter er fordelt etter seksjonsbrøk 72/137. De totale kommunal avgifter for hele bygget utgjør i henhold til Moss kommune kr. 31.068,-.

Det er en felles vannmåler (ett målepunkt) for sameiet, men hver seksjon har hver sin interne vannmåler.Felleskostnader inkludererDet er ingen faste avsetninger for felleskostnader pr. mnd. i sameiet. Det må allikevel tegnes en felles forsikringspolise for bygningsmassen som må deles på hver seksjon.LigningsverdiLigningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle andre boliger man måtte eie). Ligningsverdien for primærboliger vil normalt utgjøre inntil ca. 25% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal.  For sekundærboliger vil ligningsverdien utgjøre 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Se http://www.skatteetaten.no for nærmere informasjon.ForsikringForsikret i IF Skadeforsikring..EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter GTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.DiverseBoligen har ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. lov om eierseksjoner § 22.

Bygningene er registrert med gul trekant i SEFRAK-registeret. Bygningene i SEFRAK-registeret er i utgangspunktet ikke tillagt spesielle restriksjoner. Registreringen fungerer mer som et varsko om at kommunen bør ta en vurdering av verneverdien før det eventuelt blir gitt løyve til å endre, flytte eller rive bygningen. Konferer med megler for ytterligere informasjon.Servitutter/rettigheter fra grunnbokTinglyst erklæring 15.10.2012 dagboknr. 857421 vedr. Bestemmelse om veg. Tinglyst erklæring 20.02.2013 dagboknr. 148062 vedr. Bestemmelse om veg. Tinglyst erklæring 29.08.2017 dagboknr. 930918 vedr. Seksjonering.

Det gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 11.01.2017 og takst datert 19.12.2017 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet bad/våtrom, f.eks sprekk i fliser, lekkasje, råte eller soppskader? Svar: Ja - se ferdigattest fra Recover AS. skaden utbedret i sin helhet.
1.3. Kommentarer. Svar: Kjøpte huset i 2013, ikke vært gjort noe på bad/våtrom i denne perioden.
3. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i kjelleren/underetasje/krypkjeller/garasje? Svar: Ja - Recover AS i forbindelse med utbedring av sopp/råteskader.
3.1. Kjenner du til om det er utført arbeid med drenering/fuktsikring siste 10 år? Svar: Ja - kun av faglærte.
3.2. Firmanavn. Svar: Recover AS.
3.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når. Svar: Se friskmeldingsattest.
6. Kjenner du til om det er/har vært utettheter på tak/fasade/terrasse/garasje? Svar: Ja - Maxbygg m.fl.
6.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Svar: Ja - kun av faglærte.
6.2. Firmanavn. Svar: Maxbygg m.fl.
6.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når. Svar: Takrenne, beslag, pipe, mur.
8. Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, tilbakeslag av avløpsvann i sluk eller lignende? Svar: Ja - Utbedring rør i kjeller.
8.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Svar: Ja - kun av faglærte.
8.2. Firmanavn. Svar: Sentrum Rør.
8.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når. Svar: Utbedring rør i kjeller. 15. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år? Svar: Se attest fra Recover AS i forbindelse med utbedring skader. 19. Er det andre forhold ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap)
Svar: 1 parkeringsplass og bod i bakgård tilhører
2. etasje. lagringsplass i kjeller. felles gang med
1. etasje.

Iht. takst: Verditakst: Kr.
2.200.000,-. Lånetakst: Kr.
1.900.000,-.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
2 200 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
55 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 200 000,-))
--------------------------------------------------------
62 722,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 262 722,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Joachim Kolderup.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Takst, datert: 19.12.2017
- Egenerklæring, datert: 11.01.2017
- Grunnboksutskrift, datert: 05.12.2017
- Reguleringsbestemmelser, datert: 05.12.2017
- Matrikkelrapport, datert: 05.12.2017
- Kommunal tilknytning(vann og avløp), datert: 14.11.2005
- Grunnkart
- Kommunale avgifter, datert: 10.12.2017
- Energiattest
Se prospekt
Moss, 1530 Wulfsbergs gate 9, 2. etasje
1530, Wulfsbergs gate 9, 2. etasje
Last ned dokumenter
Her finner du en oversikt over alle viktige dokumenter som man må ha i en budgivning
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Wulfsbergs gate 9, 2. etasje
1/26
Lukk
0