Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
ØREJORDET: Stilsikker 3-roms, pusset opp i sin helhet i 2014. Oppgradert og ombygget i 2017. Vestvendt balkong. Parkering. Tilbaketrukket, nær skoler og sentrum.
Last ned budskjema
Dokumenter
Hans Nielsen Hauges vei 5 B formidles av Boa Eiendomsmegling Moss.Veiledende planskisse. Leiligheten disponerer også utvendig bod i rekke.Leiligheten ble pusset opp nærmest i sin helhet våren 2014.Etter den omfattende oppussingen har leiligheten nå et tidsaktuelt interiør med stilmessig helhet.
Moderne laminat med to-stavs preg er lagt terskelfritt helt fra stuen til kjøkkenet.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Kjøkkenet er stort nok til å romme et spisebord for fire foran vinduet.Kjøkkeninnredningen er i sin helhet fra 2014, hvitevarene inkludert.Foruten kjøleskapet er alle øvrige hvitevarer helintegrert i kjøkkeninnredningen.Hvitmalte panelplater er et nøytralt, lett overmalbart utgangspunkt om du vil tilsette egne fargevalg.I løpet av det seneste året er romløsningen noe bygget om til fordel for en ny garderobe.Garderoben har smart innredning i serien Stolmen fra IKEA.Etter ombyggingen er det naturlige barnerommet nå leilighetens største.Barnerommet gir familiens yngste masse boltreplass i egne omgivelser.Badets moderne grå fliser med preg av betong skaper en varm atmosfære.To brede servantskuffer rommer håndklær og personlige effekter.Leilighetens gjennomgående romløsning er et godt alternativ for en ett-barns familie.Leiligheten har adkomst via svalgang frem til egen ytterdør.Ettermiddags- og kveldssolen kan du få med deg på balkongen sommerstid.Balkongen er orientert i vestlig retning.Utvendig bod på balkongen rommer noe av utemøblementet.Nabolaget er utpreget familievennlig og preges av en tilbaketrukket atmosfære.Lekeplassen på sameiets fellesområde skal fornyes og oppgraderes.
0
37
Se store bilder
Prisantydning: 2 600 000,-
Totalpris: 2 600 000,-
Primær rom: 72m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 2
Kort om
"ØREJORDET: Stilsikker 3-roms, pusset opp i sin helhet i 2014. Oppgradert og ombygget i 2017. Vestvendt balkong. Parkering. Tilbaketrukket, nær skoler og sentrum."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.2 Bnr.1966 Snr.28 Orgnr.984314582 i Moss kommuneKort oppsummertLeiligheten ble pusset opp nærmest i sin helhet våren 2014 med blant annet nye overflater og innerdører i samtlige rom, ny kjøkkeninnredning med hvitevarer samt renovering av badet. Den er i tillegg påkostet ytterligere det siste året med blant annet oppgradering av det elektriske anlegget og etablering av garderobe.

Her kan du flytte rett inn og bo moderne, uten å bruke tid på oppussing.

Nabolaget er utpreget familievennlig og preges av en tilbaketrukket atmosfære, selv om veien er kort til både sentrumskjernen og alle hverdagslige fasiliteter - skoler på alle trinn inkludert.
 • Gjennomgående 3-roms lengst nord på Ørejordet
 • Pusset opp i sin helhet i 2014
 • Smart romløsning med to soverom og garderobe
 • Kjøkkeninnredning med hvitevarer fra 2014
 • Moderne bad, renovert i 2014
 • Oppgradert el-anlegg i 2014
 • Oppmerket parkeringsplass på fellesområde
 • Vestvendt balkong med ettermiddags-/kveldssol sommerstid
 • Adkomst via svalgang til egen ytterdør
 • Parkeringsplass på fellesområde
 • Gang-/sykkelavstand til skoler med alle trinn
 • Tilbaketrukket i sentrumsnære omgivelser
 • Nærhet til Mossemarka fra nabolaget
Ditt nye hjemEtter den omfattende oppussingen i 2014 har leiligheten nå et tidsaktuelt interiør med moderne standard og stilmessig helhet. Alle rom utenom badet har hvitmalte panelplater som gir veggflatene en klassisk struktur og utgjør et nøytralt, lett overmalbart utgangspunkt om du vil tilsette egne fargevalg. Gulvene har moderne laminat med to-stavs preg som er lagt terskelfritt helt fra stuen til kjøkkenet til fordel for en visuelt helhetlig effekt som binder disse rommene sammen.

Stuen utgjør alene en stor del av arealet i leilighetens gjennomgående romløsning og rommer uten trengsel møbelgrupper som et fler-seters sofahjørne samt et spisebord for fire. Her råder en luftig atmosfære på dagtid siden mye naturlig lys slipper inn både gjennom store vindusflater i vestveggen og via kjøkkenet og entréen.

Kjøkkeninnredningen er i sin helhet fra 2014, hvitevarene inkludert, og har et klassisk moderne stilpreg som passer godt med leilighetens overflater. Foruten kjøleskapet er alle øvrige hvitevarer helintegrert i skapinnredningen, som ellers rommer det meste av utstyr til daglig bruk.

For øvrig er kjøkkenet stort nok til at du også kan plassere et frokostbord for fire foran vinduet som vender ut mot svalgangen. På denne siden titter den tidlige morgen- eller formiddagssolen inn avhengig av årstid, mens balkongen utenfor stuen på motsatt side er stedet for å oppleve ettermiddags- og kveldssolen sommerstid.

I løpet av det seneste året er romløsningen noe bygget om ved at den opprinnelige døren mellom hovedsoverommet og badet er fjernet, og en ny garderobe vegg i vegg med soverommet er etablert. Garderoben har smart innredning i serien Stolmen fra IKEA som lar deg oppbevare klær og accessoirer oversiktlig, og ikke minst lett tilgjengelig fra soverommet.

Etter ombyggingen er det naturlige barnerommet nå leilighetens største og gir familiens yngste masse boltreplass i egne omgivelser.

På badet er både gulv og vegger belagt med moderne grå fliser med preg av betong som skaper en varm atmosfære. Baderomsmøblene har minimalistiske linjer og inkluderer to brede skuffer til oppbevaring av håndklær og personlige effekter. En frontmatet vaskemaskin finner sin lite fremtredende plass i hjørnet like innenfor døren.EierbrøkSeksjonsbrøk: 72/4032InnholdEntré, gang, bad, to soverom, garderobe, kjøkken og stue med utgang til balkong på 11 kvm. Utvendig bod på balkongen.

Leiligheten disponerer også utvendig bod i rekke.Beliggenhet og nærområdetHans Nielsen Hauges vei 5 B ligger lengst nord på Ørejordet, et familievennlig og tilbaketrukket boligområde som er svært sentralt i forhold til sentrumskjernen av Moss. Her vil du bo med nærhet til alle hverdagslige fasiliteter.

Nabolaget er utpreget barnevennlig med lite trafikk og et stort aktivitetsområde som inkluderer fotballbaner, BMX-bane, skøytebane og ishall. Det eksisterer en rekke barnehager området og skoler helt opp til videregående er innenfor gang- eller sykkelavstand.

Sykle eller gå kan du også gjøre til sentrumskjernen med gågate, kjøpesenter og et godt utvalg forretninger og spisesteder. Dagligvarene kan du handle med deg på vei hjem fra KIWI Melløs som også holder søndagsåpent. Veien er heller ikke lang til Høiden og City Syd med Rygge Storesneter og flere store varehus. Metrobussen passerer i Klostergata og tar deg effektivt videre både i retning sentrum og City Syd.

Legg gjerne hverdagslige gå- og treningsturer gjennom idylliske Nesparken som byr på gode turstier, flere strender, plenarealer med utegrill samt akebakker, skatepark og kanoutleie for padletur i Vansjø.  

Flere fine turområder finner du i Mossemarka som ligger like øst for sentrum, og med joggeskoene på kan du løpe hele veien fra Ørejordet ut til marka på turløypen via Krapfoss. I markas nettverk av turløyper prepareres det skispor så snart forholdene tillater vinterstid, og i det nye kunstsnøanlegget bak Mosseporten kan du i tillegg gå runder med rulleski i årets øvrige tider.

Kollektivtilbud i nærområdet
I Klostergata stopper både de lokale Metro-linjene og ekspressbuss mellom Oslo og Sarpsborg. Flybussen til Gardermoen kan du ta fra Nesparken like nedenfor.

Moss stasjon er også innenfor gangavstand, raskeste vei er via Skarmyras fredelige smågater. Fra stasjonen er reisetiden inn til Oslo S i dag fra 41 minutter. Etter den planlagte utbyggingen av jernbanen vil reisetiden forkortes til kun 30 minutter.TomtAreal: 13 368 kvm, Eierform: FellestomtParkeringSeksjonen disponerer oppmerket biloppstillingsplass på sameiets tomt. Gjesteparkering skjer på anviste plasser. Øvrig parkering etter områdets bestemmelser.ByggemåteHentet fra verdi- og lånetakst. Beskrevet seksjon beliggende i
2. og øverste etasje. Adkomst via utvendig overbygget trapp og svalgang. Bygning oppført i trekonstruksjoner over ringmur og støpt gulv på grunn. Saltakkonstruksjon med kaldtloft. Yttervegger over grunnmur oppført i trekonstruksjon, antatt isolert etter byggetidspunktets normale praksis. Utvendig kledning av malt trepanel. Tak utført som saltakkonstruksjon med kaldtloft. Tak tekket med takstein. Adkomst til loft ved nedfellbar loftstrapp. Loft etterisolert med innblåst mineralull. Vinduer med ramme og karm i tre med trelags isolerglass med ukjent produksjonsår.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad, for øvrig laminat fra 2014. Innervegger: Fliser på bad, for øvrig malte plater fra 2014. Himlinger: Malte plater fra 2014.

Kjøkken: Skapinnredning fra 2014 med rettprofilerte hvite fronter, stålgrep og laminerte brune benkeplater. Plater på vegger over benker. Nedfelt dobbel stålservant med avrenningsbrett og ett-greps blandebatteri. Innbygget platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Ventilator med stålfronter. Varmtvannsbereder på 120 liter i benkeskap.

Bad: Servantskap med glatte hvite fronter, grepslister og heldekkende servant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil med integrert belysning. Dusjhjørne med hånddusj og svingbare glassdører. Gulvmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin. Overskap med glatt hvit front. Badet ble pusset opp i 2014.OppvarmingBoligen er elektrisk oppvarmet. Gulvvarme på bad. Montert panelovner.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål iht. vedtektene i sameiet. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringIht. brev fra Moss kommune datert 24.01.2018 omfattes eiendommen av reguleringsplan Klommesten - Vestre Øre - Østre Øre med formål konsentrert småhusbebyggelse og frittliggende småhusbebyggelse vedtatt 13.04.1957 med plan nr.20. Reguleringsplan Øreområdet mellom Solielunden - H. N. Hauges veg og Solvegen med formål boliger, felles parkeringsplass, gangvei, felles avkjørsel og kjørevei vedtatt 24.05.1988 med plan nr.208. Eiendommen omfattes også av kommuneplanens arealdel KP0104 med formål bebyggelse og anlegg, nåværende vedtatt 20.06.2011.Kommunale avgifterKr. 10.506,- for 2018. Eiendomsskatt er inkludert i det ovennevnte beløp. Det er 6 terminer pr. år.Felleskostnader inkludererFelleskostnad: 1 815 pr. mnd. i følge brev fra forretningsfører datert 31.01.2018.

Felleskostnader dekker blant annet: forsikring av bygg, utvendig vedlikehold, kabel-TV, forretningsførsel, revisjon, felles strøm mm. Regnskap for 2016 følger vedlagt salgsoppgaven.

Felleskostnadene øker i takt med bygningsforsikring mm.FellesformueKr. 10 585,- i følge brev fra forretningsfører datert 31.01.2018.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 534 303 per 31.12.16 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 709 770 per 31.12.16ForsikringForsikret i Gjensidige forsikring, med polisenummer: 82313683. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling i sameiet er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter GTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.

Kjøleskap, taklampe over spisebord i stuen, garderobeskap på barnerommet og nye panelovner medfølger ikke leiligheten. Om ønskelig kan de gamle panelovnene medfølge.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 05.02.1990. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. lov om eierseksjoner § 22.

Dyrehold krever ikke styrets samtykke. Se for øvrig sameiets ordensregler.Servitutter/rettigheter fra grunnbokTinglyst erklæring 30.01.1971 dagboknr. 513-1 vedr.  Skjønn. Tinglyst erklæring 01.10.1980 dagboknr. 7433-2 vedr. Bestemmelse om kloakkledn. Tinglyst erklæring 04.11.1988 dagboknr. 10548-1 vedr. Erklæring/avtale. Tinglyst erklæring 24.02.1989 dagboknr. 1633-1 vedr. Erklæring/avtale. Tinglyst erklæring 21.08.1989 dagboknr. 5586-2 vedr. Erklæring/avtale. Tinglyst erklæring 20.06.1989 dagboknr. 5519-2 vedr. Seksjonering.

Det gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 08.02.2018 og takst datert 31.01.2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Svar: Ja - Leiligheten er renovert i 2014, badet ble ogsp pusset opp det samme året.
1.2. Er arbeidet utført av faglært? Svar: Ja - Jeg er usikker, men det kan jeg sjekke på papirene jeg fikk etter at jeg kjøpte leiligheten.
1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene? Svar: Ja - Jeg kan finne papirene jeg fikk når jeg kjøpte leiligheten. Der står alt med detaljer.
1.4. Er arbeidet utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller av ufaglærte? Svar: Ja - Jeg vet ikke.
3.1. Kjenner du til om det er utført arbeid med drenering/fuktsikring siste 10 år? Svar: Nei - Jeg vet ikke.
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Svar: Nei - Jeg vet ikke.
8.1. Kjenner du til om det er utført kontroll på el-anlegg fra offentlig myndighet, Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller evt. andre tilsvarende kontrollinstanser? Svar: Nei - Jeg vet ikke.
8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen utført av en godkjent elektroinstallatør? Svar: Ja - Vet ikke.
8.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget? Svar: Ja - Jeg vet ikke.
9.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Svar: Nei - Jeg vet ikke. 15. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år? Svar: Nei - Jeg vet ikke. 16. Kjenner du til om det er foretatt radonmåling på eiendommen? Svar: Nei - Jeg vet ikke. 17. Kjenner du til om sameiet/laget/selskapet er involvert i tvister av noe slag? Svar: Nei - Jeg vet ikke. 18. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold ved eiendommen (for eksempel vedlikeholdsbehov) som kan medføre økt husleie / økte fellesutgifter? Svar: Jeg er usikker, men tror de skal sette opp prisen med kr 25 eller kr 50.

Iht. takst: Verditakst: Kr.
2.600.000,-. Lånetakst: Kr.
2.200.000,-.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
2 600 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
5 245,- (Eierskiftegebyr til forretningsfører)
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
65 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
78 567,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 678 567,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Egil André Horgmo og Bård Harridsleff.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Takst, datert: 31.01.2018
- Egenerklæring, datert: 08.02.2018
- Grunnboksutskrift, datert: 24.01.2018
- Opplysninger fra forretningsfører, datert: 31.01.2018
- Vedtekter og Husordensregler
- Årsmøte for år 2017
- Reguleringsbestemmelser, datert: 24.01.2018
- Matrikkelrapport, datert: 24.01.2018
- Kommunal tilknytning (vann og avløp), datert: 13.05.2009
- Grunnkart
- Kommunale avgifter, datert: 30.01.2018
- Ferdigattest, datert: 05.02.1990
- Ligningsverdi, datert: 24.01.2018
- Energiattest
Se prospekt
Moss, 1523 Hans Nielsen Hauges vei 5 B
1523, Hans Nielsen Hauges vei 5 B
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Hans Nielsen Hauges vei 5 B
1/22
Lukk
0