Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
SON: Gjennomgående, familievennlig 4-roms endeleilighet med balkong. Garasje og heis. Ingen forkjøpsrett. Nær skoler, sentrum og sjøen.
Last ned budskjema
Dokumenter
Husjordløkka 67 formidles av Boa Eiendomsmegling Moss.Leiligheten har en attraktiv plassering på den sydlige enden av andre etasje.I sommerhalvåret fungerer leilighetens skjermede balkong nærmest som et ekstra rom.Balkongen er orientert i vestlig retning, mot ettermiddagssolen sommerstid.I den varmere årstiden er balkongen et ypperlig alternativ til spisebordet innendørs.Veiledende planskisse.Flere høyreiste vinduer gir stuen en luftig atmosfære på dagtid.Stuens vinkelformede gulvflate rommer opptil tre individuelle sittegrupper.Stuen og kjøkkenet utgjør til sammen en sosial sone med god plass til familiens felles opphold.Kjøkkeninnredningen er omfangsrik med en rekke skuffer og skap som rommer det meste til daglig bruk.Kjøkkenet oppleves bruksvennlig med brede arbeidsflater på begge sider av koke- og vaskesonene.Stekeovnen er plassert i hendig benkehøyde.Sommerstid tar du enkelt med deg måltidene ut til balkongen.Utenom den sosiale sonen er leilighetens øvrige rom samlet omkring gangen og entréen.Sandfargede fliser fremmer en varm og velpassende atmosfære på badet.Det er avsatt en lett tilgjengelig plass til vaskesøyle på badet.Hovedsoverommet er tilknyttet leilighetens innvendige bod.De naturlige barnerommene gir barna plass til lek og opphold i egne omgivelser.De naturlige barnerommene gir barna plass til lek og opphold i egne omgivelser.Barnerommene er plassert lengst unna den sosiale sonen.Eikeparketten er lagt terskelfritt helt frem til entréen fra stuen og kjøkkenet.Inngangspartiet fungerer gjerne som en liten terrasse, her titter den tidlige morgensolen inn sommerstid.Via en kort svalgang tar du deg frem til leilighetens egen ytterdør.Adkomsten er enkel med heis som frakter deg helt fra garasjeanlegget opp til riktig etasje.Det medfølger parkeringsplass i felles garasjeanlegg i kjelleren.
0
1905
Se store bilder
Prisantydning: 1 150 000,-
Totalpris: 3 013 000,-
Primær rom: 97m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 3
Kort om
"SON: Gjennomgående, familievennlig 4-roms endeleilighet med balkong. Garasje og heis. Ingen forkjøpsrett. Nær skoler, sentrum og sjøen."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.135 Bnr.583 Andelsnr.8 Orgnr.991762523 i Vestby kommuneKort oppsummertDette er en gjennomgående og familievennlig 4-roms endeleilighet på Husjordløkka i Son. Leiligheten ble oppført i 2008 og har i stor grad standard fra byggeåret som fortsatt er tidsaktuell.

Adkomsten er enkel med heis som frakter deg helt fra garasjeanlegget opp til riktig etasje, og via en kort svalgang tar du deg frem til leilighetens egen ytterdør. Inngangspartiet fungerer gjerne som en liten terrasse og kan være et fint sted å oppleve den tidlige morgensolen sommerstid.

Husjordløkka har umiddelbar nærhet til barne- og ungdomsskoler, mens det er kun få minutters gange ned til den sjarmerende sentrumskjernen av Son og alle forretningene omkring.
 • Arealeffektiv 4-roms endeleilighet i Son
 • Familievennlig romløsning med tre soverom
 • God intern plassering på byggets sydside
 • Vestvendt, overbygget balkong
 • Enkel adkomst med heis i bygget
 • Parkeringsplass i felles garasjeanlegg
 • Kort og enkel vei til barne- og ungdomsskole
 • Holdeplass for buss til Moss, Vestby og Sonveien st. 200 meter unna
 • Gangavstand til nærbutikk og sjarmerende Son sentrum
 • Vakre turområder rett i nærheten
 • Sykkelavstand til badestrender
Ditt nye hjemLeiligheten inneholder en gjennomgående og praktisk romløsning som blant annet inkluderer en stor sosial sone med god plass til familiens felles opphold. Stuen er vinkelformet og rommer opptil tre individuelle sittegrupper, og har på dagtid en luftig atmosfære fremmet av flere høyreiste vindusflater. På gulvet ligger 3-stavs eikeparkett som er lagt terskelfritt helt frem til entréen og binder sammen stuen, kjøkkenet og gangen i en visuell helhet.

Kjøkkeninnredningen er som fra byggeåret og omfangsrik med en rekke skuffer og skap som til sammen rommer det meste av utstyr til daglig bruk. Kjøkkenet oppleves også bruksvennlig med stekeovn plassert i benkehøyde samt brede arbeidsflater på begge sider av koke- og vaskesonene.

I sommerhalvåret fungerer leilighetens balkong nærmest som et ekstra rom til den sosiale sonen og er lett tilgjengelig rett fra stuen. Balkongen er godt skjermet og et ypperlig alternativ til spisebordet innendørs i den varmere årstiden, hit tar du enkelt med deg måltidene fra kjøkkenet. Legg merke til at det allerede er montert terrassevarmer som gjør det lunere å sitte ute på sene sommerkvelder.

Leilighetens tre soverom er samlet omkring gangen og entréen, hvorav de naturlige barnerommene ligger lengst unna den sosiale sonen. Begge sistnevnte gir barna plass til lek og opphold i egne omgivelser, mens hovedsoverommet er enkelt å møblere til sitt formål og er tilknyttet leilighetens innvendige bod som gjerne fyller rollen helt eller delvis som en dedikert garderobe.

Badet er plassert sentralt i den gjennomgående romløsningen og er dermed like lett tilgjengelig fra soverommene som fra den sosiale sonen. Her er gulv og vegger belagt med sandfargede fliser som fremmer en varm og velpassende atmosfære, mens hvite baderomsmøbler med tidsaktuell fremtoning rommer håndklær og personlige effekter. For øvrig er det også avsatt en lett tilgjengelig plass til vaskesøyle på badet.InnholdEntré, gang, bad, tre soverom, bod, stue med kjøkken og utgang til balkong på 12 kvm.Beliggenhet og nærområdetHusjordløkka 67 er en del av Solhøytunet Borettslag og ligger i et attraktivt boligområde like ovenfor sentrumskjernen av Son. Herfra er skoleveien svært kort og enkel via trafikksikker undergang ned til den nyere Son skole, samt videre opp til Grevlingen ungdomsskole med idrettsanlegg og den populære Grevlingen slalombakke.

I nærområdet eksisterer et bredt aktivitetstilbud for både liten og stor, inkludert slalombakke og golfbane, tennisbaner og hall for innendørs spill i vinterhalvåret, ridesenter samt et aktivt fotball- og håndballmiljø for yngre. Soon Seilforening har i tillegg et veletablert, maritimt miljø.

Dagligvarene kan du gjerne handle på KIWI Sletta som er enkel å svinge innom på vei hjem i hverdagen, i tillegg er det rusleavstand ned til sentrum som er kjent for å være en sommeridyll med sørlandspreg. I sentrum møter du et godt utvalg restauranter og butikker, og ikke minst et rikt maritimt miljø og flere gallerier og utstillinger av ulike størrelser. Du finner også et tilbud innenfor helse som lege, tannlege og apotek i sentrumskjernen.

Verdt et besøk er også Son Spa, som i seg selv er et flott sted for en hyggelig sammenkomst utendørs i sommerhalvåret og en kort sykkeltur unna. Like ved ligger én av de populære badestrendene omkring Son; "Sonsstranda", som er et ypperlig sted for en frisk morgendukkert og solbading på svaberget. En av fjordens større småbåthavner finner du innerst i Sonskilen.

Son har en sentral beliggenhet på Østlandet med den flotte skjærgården rett utenfor og samtidig praktisk pendleavstand til Oslo. Av- og påkjøring til E6 ved Tegnebyholtet er ikke mer enn en kilometer unna, og kjøretiden videre til Oslo er 35 minutter utenom rushtid.

Fra bussholdeplassen i Sonsveiein, kun 200 meter unna, tar 545-bussen deg videre til Sonsveien stasjon på et fåtall minutter. Her stopper også 540-bussen som har timesavganger mellom Moss bussterminal og Vestby stasjon store deler av dagen. Med toget er reisetiden videre til Oslo S i dag 43 minutter, etter pågående utbyggingen av Follobanen vil imidlertid reisetiden forkortes betraktelig.TomtAreal: 6 822 kvm, Eierform: FellestomtParkeringBiloppstillingsplass i felles garasjekjeller. Øvrig parkering etter områdets bestemmelser.ByggemåteHentet fra verdi- og lånetakst. Leilighetsbebyggelse oppført i 3 etasjer over garasjekjeller. Fasader med trekledning. Flat takkonstruksjon med banebelegg/papp. Vinduer og terrassedør med ramme og karm i tre med 2-lags isolerglass.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad, for øvrig 3-stavs eikeparkett. Innervegger: Fliser på bad, for øvrig malt strie. Himlinger: Glatte malte flater. Downlights i entré/gang og bad.

Kjøkken: Skapinnredning med glatte hvite fronter, stålgrep og laminerte grå benkeplater. Nedfelt dobbel stålservant med avrenningsbrett og ett-greps blandebatteri. Innbygget platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Ventilator over kokesone.

Bad: Servantskap med glatte hvite fronter, stålgrep og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil og overbelysning. Sideskap med glatt hvit front og stålgrep. Dusjhjørne med hånddusj og faste skjermvegger med skyvedør. Veggmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.OppvarmingBoligen er elektrisk oppvarmet. Montert panelovner, gulvvarme i entre, gang og bad.Vei, vann og avløpOffentlig vann og avløp. Privat vei. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.Adgang til utleieIht. vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringIht. brev fra Vestby kommune datert 29.01.2018 omfattes eiendommen av reguleringsplan Husjordet/Sletta nord med formål konsentrert småhusbebyggelse vedtatt 14.06.2004 med plan nr.0138. Eiendommen omfattes også av kommuneplanens arealdel Kplan2014 med formål boligbebyggelse, nåværende vedtatt 20.04.2015.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i de månedlige felleskostnadene.Felleskostnader inkluderer14 210 pr. mnd. i følge brev fra forretningsfører datert 25.01.2018.

Felleskostnadene dekker renter og avdrag fellesgjeld, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, strøm på fellesarealer, drift og vedlikehold, forretningsførsel, revisjon, garasje mm. Regnskap for 2016 følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 1 863 000,- i følge brev fra forretningsfører datert 25.01.2018. Lån hvor det betales fastrente og avdrag. Annuitetslån. Rente pr. 31.12.2016: 3,08% (fastrente frem til 01.04.2019). Lånets løpetid: 31 år, lån opptatt i 2008. Lånenr. HUS601-11503391 2
Bankforbindelse: Husbanken

Lån hvor det betales fastrente og avdrag. Annuitetslån. Rente pr. 31.12.2016: 3,08% (fastrente frem til 01.04.2019). Lånets løpetid: 30 år, lån opptatt i 2008. Lånenr. HUS602-11503391
Bankforbindelse: Husbanken

Borettslaget har ikke IN-ordning.

Andelen er sikret i Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS, dette sikrer borettslaget mot økonomisk tap ved manglende innbetaling av felleskostnader.FellesformueKr. 53 117,- i følge brev fra forretningsfører datert 25.01.2018.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 1 172 429 per 31.12.16 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 3 751 774 per 31.12.16ForsikringForsikret i If Skadeforsikring, med polisenummer: 558462. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har ikke utarbeidet lovpålagt energiattest.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.DiverseBoligen har midlertidig brukstillatelse utstedt 04.10.2007. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Det er en forutsetning for denne handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finne sted. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.

Det er ingen forkjøpsrett.

Dyrehold krever ikke styrets samtykke. Det henvises til borettslagets husordensregler.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 07.02.2018 og takst datert 06.02.2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen utført av en godkjent elektroinstallatør? Svar: Ja - Borettslag har ansvar for dette. 16. Kjenner du til om det er foretatt radonmåling på eiendommen? Svar: Ja - Vestby kommune har kartlagt radonforekomster i kommunen.

Iht. takst: Verditakst: Kr.
1.150.000,-. Lånetakst: Kr. 980.000,-.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
1 150 000,- (Prisantydning)
1 863 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 013 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
5 132,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 018 132,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har ikke tegnet eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Steffen Kirkeby Jensen og Eiendomsmeglerfullmektig Stine Roaldsøy.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Takst, datert: 06.02.2018
- Egenerklæring, datert: 07.02.2018
- Opplysninger fra forretningsfører, datert: 25.01.2018
- Vedtekter og Husordensregler
- Årsmøte for år 2017
- Reguleringsbestemmelser
- Matrikkelbrev, datert: 29.01.2018
- Kommunal tilknytning (vann og avløp), datert: 29.01.2018
- Eiendomsopplysninger, datert: 29.01.2018
- Grunnkart
- Midlertidig brukstillatelse, datert: 04.10.2007
- Ferdigattest, datert: 26.08.2011
- Ligningsverdi, datert: 25.01.2018
Se prospekt
Moss, 1555 Husjordløkka 67
1555, Husjordløkka 67
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Husjordløkka 67
1/25
Lukk
0