Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
REFSNES: Nylig oppusset og påkostet 2-roms med terrasse og hage. Nytt kjøkken og bad. Fjordgløtt fra hagen. Fredelige, sjønære omgivelser.
Last ned budskjema
Dokumenter
Refsnesalleen 23 D formidles av Boa Eiendomsmegling Moss.Leilighetens plassering på bakkeplan er ensbetydende med fordelen av et større uterom enn de øvrige etasjene.Fra terrassen og hagen skimter du Oslofjorden i nordvest.Med både en liten hage og en skjermet terrasse får du mye boltreplass utendørs i sommerhalvåret.
Her opplever du ettermiddags- og kveldssolen på gode sommerdager.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Fra utpå våren grønnes hekken og skjermet mot innsyn til hagen.Leiligheten disponerer også bod i felles kjeller.Leiligheten ble pusset opp i 2016 og er interiørmessig gjennomført med nye eller behandlede overflater i alle rom.Romløsningen er noe bygget om til fordel for en åpen sosial sone bestående av stuen og kjøkkenet.Stuen kan du uten trengsel møblere med både sofahjørne og et spisebord.I stuen er det også pipeløp og antatt mulig å koble til et ildsted.Stuens veggflater er pusset og malt i en tidsaktuell gråtone som bidrar til en lys atmosfære.Kjøkkeninnredningen er en moderne løsning fra IKEA som rommer det meste av utstyr til daglig brukKjøkkenet er bruksvennlig utformet med vinkelformede benker og arbeidsflater omkring koke- og vaskesonene.Samtlige hvitevarer er helintegrert, slik at du kan flytte inn til et ferdig utstyrt kjøkken.Soverommets veggflater er malt i en lysere og velpassende blåfarge.Soverommet er også påkostet med en takhøy, romslig skyvedørsgarderobe.Badet er renovert og innredet i tråd med de aktuelle interiørtrendene.Badets areal er kompakt, men velutnyttet.Laminatgulvet er lagt terskelfritt helt fra inngangsdøren frem til stuen og kjøkkenet.Entréen rommer gjerne en skyvedørsgarderobe.Fra hovedinngangen er det kun få trinn ned til leiligheten på bakkenivå.Parkeringsmulighet finner du rett foran blokken.På Refsnes vil du bo i sjønære og attraktive omgivelser på Jeløy.Sommerstid er Refsnesstranda et perfekt sted for en dukkert i fjorden.
0
39
Se store bilder
Prisantydning: 2 100 000,-
Totalpris: 2 118 273,-
Primær rom: 53m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 1
Kort om
"REFSNES: Nylig oppusset og påkostet 2-roms med terrasse og hage. Nytt kjøkken og bad. Fjordgløtt fra hagen. Fredelige, sjønære omgivelser."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.1 Bnr.2002 Andelsnr.75 Orgnr.948212277 i Moss kommuneKort oppsummertDette er en moderne, vestvendt to-roms i Refsnesalleens øvre del som er pusset opp i sin helhet siden 2016 og betydelig påkostet med blant annet ny kjøkkeninnredning og renovert bad i tillegg til nye eller behandlede overflater. Her kan du flytte rett inn - hvitevarer på kjøkkenet følger med.

Leilighetens plassering på bakkeplan er ensbetydende med fordelen av et større uterom enn leilighetene lenger opp i etasjene. Med både en liten hage og en skjermet terrasse får du mye boltreplass utendørs i sommerhalvåret. Terrassen fungerer nærmest som en forlengelse av romløsningen og er blant annet et ypperlig alternativ til spisebordet innendørs. Her opplever du både ettermiddags- og kveldssol samt gløtt av Oslofjorden.

På Refsnes vil du bo i et veletablert nabolag med en helt egen atmosfære, nærhet til sjøen, badestrender og ikke minst vakre turområder, kun få minutter unna sentrumskjernen med buss eller bil.
  • Moderne, nylig oppusset 2-roms på Refsnes
  • Bad, kjøkken og overflater fra 2016
  • Nye vinduer og ny terrassedør i 2006
  • Vestvendt terrasse og hage
  • Ettermiddags- og kveldssol sommerstid
  • Kort vei til nærbutikk
  • 10 min. med buss til sentrum
  • Nærhet til badestrender og vakre turområder på Jeløy
Ditt nye hjemLeiligheten preges av å være pusset opp siden 2016 og er en interiørmessig gjennomført med nye eller behandlede overflater i alle rom. Romløsningen er samtidig noe bygget om til fordel for bedre arealutnyttelse og en åpen sosial sone bestående av stuen og kjøkkenet. Her er veggflatene pusset og malt i en tidsaktuell gråtone som bidrar til en lys atmosfære på dagtid, mens et nytt laminatgulv som er lagt terskelfritt helt fra inngangsdøren frem til stuen og tilfører den sosiale sonen en visuell helhet.

Siden kjøkkenet er trukket helt inn til stuens bakre del, kan du uten trengsel møblere med både sofahjørne og et spisebord i tillegg til ulike oppbevaringsmøbler. I stuen er det også pipeløp og antatt mulig å koble til et ildsted.

Kjøkkeninnredningen er en moderne løsning fra IKEA som rommer det meste av utstyr til daglig bruk er bruksvennlig utformet med vinkelformede benker og arbeidsflater omkring koke- og vaskesonene. Legg merke til at samtlige hvitevarer er helintegrert, slik at du kan flytte inn til et ferdig utstyrt kjøkken.

På soverommet er veggflatene malt i en lysere og velpassende blåfarge som oppleves mild og gjør atmosfæren avdempet. Soverommet er også påkostet med en takhøy, romslig skyvedørsgarderobe som utnytter hele rommets bredde og har heldekkende speilflater på frontene som både utvider romfølelsen og gir deg god oversikt på antrekket.

Badet er renovert og innredet i tråd med de aktuelle interiørtrendene, blant annet med fliser og vegghyller med et røft preg av betong. Interiøret inkluderer også et innbygget badekar som er påkostet med både hånddusj og takdusj samt en svingbar skjermvegg i klart glass. Personlige effekter kan du oppbevare lett tilgjengelig i speilskapet og servantskapets hendige skuffer. Legg ellers merke til at det er satt av plass til en lett tilgjengelig vaskesøyle på badet.InnholdEntré, bad, soverom, stue med kjøkken og utgang til terrasse.

Leiligheten disponerer også bod i felles kjeller.Beliggenhet og nærområdetPå Refsnes vil du bo i sjønære og attraktive omgivelser på Jeløy. Få, om noen boligområder langs Oslofjorden kan vise til en tilsvarende beliggenhet, tatt i betraktning både utsikt, de gode solforholdene og ikke minst nærheten til sjøen.

Refsnes er i seg selv av de historisk mer attraktive boligområdene Moss kan by på, først og fremst på grunn av sin beliggenhet langs fjæra helt vest på Jeløy. Rett i nærheten venter flotte turmuligheter i vakkert landskap, blant annet på de mange stiene langs vannet og lenger opp i terrenget. En ypperlig runde for hverdagslige treningsturer er kyststien fra Alby og Reierbukta rundt til Framnes.

Dagligvarene kan du gjerne handle ved nærbutikken KIWI like nedenfor, mens sentrumsområdet er lett tilgjengelig med hyppige bussavganger. På kun få minutter tar du deg ned til Kanalen der du finner spisestedene Fiskebasaren og Peppes Pizza som begge har store sosiale uteområder langs kaikanten i sesong. På Jeløy-siden får du nybakte brød, god kaffe og diverse lunchretter hos renommerte Mors Café. Et vesentlig nærmere alternativ er Hos Naboen, nabolagsrestauranten med matservering og hyggelige quiz-kvelder som ligger kun et fåtall skritt unna.

Jeløy har også et veletablert og anerkjent kulturmiljø, der Galleri Varden og Røed Gård er blant de mest kjente, i tillegg til Galleri F15 på Alby Gård. Legg gjerne søndagsturen innom Kafé F15s uteservering sommerstid og prøv den velsmakende Albykringlen.

Fra holdeplassen i Refsnesalléen tar M1-bussen deg på knappe 10 minutter ned til togstasjonen, der kan du velge mellom hyppige avganger videre til Oslo og en reisetid som i dag er fra 41 minutter.TomtAreal: 23 216 kvm, Eierform: FellestomtParkeringBiloppstillingsplass på borettslagets tomt.ByggemåteHentet fra verdi- og lånetakst. Bygningsdeler i gulv, etasjeskiller og vegger mellom seksjoner i mur/betong. Vegg ut mot terrasse antas oppført i isolert bindingsverk, med utvendig plater/panel og innvendig plater. Blokken har flatt takkonstruksjon med noe ensidig fall. utvendig antas dekket med papp eller tilsvarende. Vinduer med rammer og karmer i tre, vinduer fra 2006. Terrassedør fra 2006.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad, for øvrig laminat - alle fra 2016. Innervegger: Fliser på bad og flisfelt på kjøkken, for øvrig glatte malte flater - alle fra 2016. Himlinger: Glatte malte flater, downlights på bad - alt fra 2016.

Kjøkken: IKEA skapinnredning fra 2016 med glatte hvite fronter, stålgrep og laminerte lyse benkeplater. Hvite metrofliser på vegger over benker. Innbygget platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Veggmontert ventilator i stål.

Bad: Servantskap med glatte fronter i hvit høyglans, stålgrep og heldekkende servant med ett-greps blandebatteri. Hylleskap med speilfront og overbelysning. Innbygget badekar med veggmontert armatur, hånddusj og takdusj samt svingbar skjermvegg i klart glass. Veggmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskesøyle. Badet ble renovert i 2016.OppvarmingLeiligheten varmes opp med elektrisitet. Varme i gulv på bad.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private interne veier på borettslagets tomt. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.Adgang til utleieIht. vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringIht. brev fra Moss ommune datert 09.01.2018 omfattes eiendommen av reguleringsplan Refsnes - Refsnesbakken 1 MV med formål gangvei vedtatt 22.05.2001 med plan nr.284. Reguleringsplan Refsnes
- del av Refsnes - gnr 11/1 og 11/31 med formål felles avkjørsel, parkeringsplass, anlegg for lek, annen veigrunn, blokkbegyggelse, friluftsområde (på land) og gangvei, vedtatt 24.02.1965 med plan nr.42. Eiendommen omfattes også av kommuneplan KP0104 med formål friområde, nåværende, bebyggelse og anlegg, nåværende vedtatt 20.06.2011.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i de månedlige felleskostnadene.Felleskostnader inkluderer2 046 pr. mnd. i følge brev fra forretningsfører datert 06.02.2018.

Felleskostnadene dekker renter og avdrag fellesgjeld, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, strøm på fellesarealer, kabel-tv, internett fra Get, renhold, snømåking, gartnertjenester, forretningsførsel, revisjon mm. Regnskap for 2016 følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 18 273,- i følge brev fra forretningsfører datert 06.02.2018. Lån hvor det betales rente og avdrag. Annuitetslån. Rente Pt.: 2,15 %. Renter og avdrag pr.mnd. med dagens rente : 392,-, hvorav renter utgjør kr 100,- og avdrag utgjør kr 292,-. Lånets løpetid: 2023. Lånenr. 6118.81.56702. Bankforbindelse: Nordea

Borettslaget har ikke IN-ordning.

Andelen er sikret i Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS, dette sikrer borettslaget mot økonomisk tap ved manglende innbetaling av felleskostnader.FellesformueKr. 15 640,- i følge brev fra forretningsfører datert 06.02.2018.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 414 075 per 31.12.16 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 325 039 per 31.12.16ForsikringForsikret i Gjensidige ForsikringASA, med polisenummer: 82367621. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter GTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.DiverseBoligen har midlertidig brukstillatelse utstedt 12.07.1965. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Det er en forutsetning for denne handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finne sted. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.

Kjøper(e) av leiligheten må være andelseier av Vansjø BBL eller tegne andel i laget for å kunne bli eier(e) av andelen i BL. Medlemsstatus må være avklart før overtagelse.

Det er vedtektsbestemt 20 dagers forkjøpsrett.

Dyrehold krever styrets samtykke.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 31.01.2018 og takst datert 06.02.2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Svar: Det ble bygget nytt bad i 2016. Rommet ble utvidet, pigget opp og det ble lagt nye sluk og flislagt gulv med varmekabler. Alle vegger ble flislagt. Nytt røropplegg. Alt nytt av det elektriske, inkludert spotter i tak og føler for vifte. Flislagt badekar og opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.
1.2. Er arbeidet utført av faglært? Svar: Ja - Jan Kristiansen og sønn AS stod for alt. Dette ble utført sommeren 2016.
1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene? Svar: Ja - Kvitteringer, bilder og registrert.
2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende? Svar: Nei - Branntilsyn i 2017 og alt var OK (de feide pipa).
8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen utført av en godkjent elektroinstallatør? Svar: Ja - Allsidig elektro AS. 15. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år? Svar: Ja - Visningsbrosjyre av leiligheten fra juni 2016. 16. Kjenner du til om det er foretatt radonmåling på eiendommen? Svar: Tiltak er gjort, og nå er radonmålinger godkjent. Tiltak var bl.a. å installere vifter. 19. Er det andre forhold ved eiendommen som er relevant for kjøper? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap)
Svar: Leiligheten har også egen parkeringsplass.

Iht. takst: Verditakst: Kr.
2.100.000,-. Lånetakst: Kr.
1.800.000,-.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
2 100 000,- (Prisantydning)
18 273,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 118 273,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
5 132,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 123 405,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Ved benyttelse av forkjøpsrett tilkommer gebyr til forretningsfører på kr.
6.556,-.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Egil André Horgmo.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Takst, datert: 06.02.2018
- Egenerklæring, datert: 31.01.2018
- Opplysninger fra forretningsfører, datert: 06.02.2018
- Vedtekter og Husordensregler
- Årsmøte for år 2017
- Reguleringsbestemmelser, datert: 09.01.2018
- Matrikkelrapport, datert: 09.01.2018
- Kommunal tilknytning (vann og avløp), datert: 27.09.2010
- Grunnkart
- Midlertidig brukstillatelse, datert: 12.07.1965
- Ligningsverdi, datert: 26.01.2018
- Energiattest
Se prospekt
Moss, 1518 Refsnesalleen 23 D
1518, Refsnesalleen 23 D
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Refsnesalleen 23 D
1/25
Lukk
0