Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
SJØHAGEN: Gjennomgående 3-roms med vestvendt balkong, utsyn og sjøgløtt. Trappefri adkomst. Ettermiddags-/kveldssol sommerstid. Fredelige og familievennlige omgivelser.
Last ned budskjema
Dokumenter
Dragkistelia 8 C formidles av Boa Eiendomsmegling Moss.Leiligheten ligger i den øvre husrekken i Dragkistelia og byr på fint utsyn over omgivelsene.Utsikten fra balkongen og kjøkkenet inkluderer gløtt av sjøen i Mossesundet.Sommerstid titter solen ned mot balkongen fra omkring klokken 12 og helt frem til solnedgang i nordvest.Overbygg med drypp-plater gjør balkongen til et godt skjermet uterom.Veiledende planskisse. Leiligheten disponerer også ekstern sportsbod i felles rekke.Gjennom stuens vindusflater slipper gode mengder naturlig lys inn på dagtid.Plasseringen i høyden innebærer at direkte innsyn nærmest er fraværende.Leilighetens sosiale sone utgjør en stor del av arealet.Et spisebord finner sin naturlige plass i kroken foran kjøkkenet.Spisekroken har en spesielt luftig atmosfære og byr på fint utsyn over omgivelsene.Kjøkkeninnredningen er en mer påkostet variant over standard leveranse fra byggeåret.Innredningen er bruksvennlig med arbeidsflater på begge sider av koke- og vaskesonene.Utenom den sosiale sonen er leilighetens øvrige rom samlet omkring gangen.Hovedsoverommet er praktisk plassert nærmest entréen og dermed distansert fra den sosiale sonen.Hovedsoverommet er allerede utstyrt med mye oppbevaringsplass i takhøye garderobeskap.Et noe mindre soverom finner du mellom den sosiale sonen og hovedsoverommet.Badet ble i likhet med kjøkkenet betydelig påkostet da leiligheten ble oppført.Baderomsinnredning med to servanter legger til rette for samtidig bruk av badet.Siden vaskesøylen i dag er plassert i boden oppleves badet ekstra romslig.Siden leiligheten ligger i første etasje er adkomsten svært enkel, helt uten trapper.Her kan du stoppe bilen rett utenfor når du skal laste ut handleposer og bagasje.Det skrånende terrenget omkring gjør at leiligheten oppleves som høyere enn første etasje.På Sjøhagen vil du bo rett ved vannet i fredelige og landlige omgivelser mellom Moss og Son.
0
1041
Se store bilder
Prisantydning: 1 190 000,-
Totalpris: 2 373 821,-
Primær rom: 63m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 2
Kort om
"SJØHAGEN: Gjennomgående 3-roms med vestvendt balkong, utsyn og sjøgløtt. Trappefri adkomst. Ettermiddags-/kveldssol sommerstid. Fredelige og familievennlige omgivelser."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.3 Bnr.2751 Andelsnr.34 Orgnr.988621897 i Moss kommuneKort oppsummertDenne leiligheten ligger i den øvre husrekken i Dragkistelia og byr på fint utsyn over omgivelsene, inkludert gløtt av sjøen i Mossesundet. Siden leiligheten ligger i første etasje er adkomsten svært enkel, helt uten trapper. Et praktisk pluss er i tillegg muligheten for å stoppe bilen rett utenfor når du skal laste ut handleposer og bagasje.

Både kjøkken og bad ble påkostet med oppgradert innredning da leiligheten ble oppført. Standarden er for øvrig god og inkluderer parkett i alle rom utenom badet. En romslig, vestvendt balkong gir deg tilgang på ettermiddags- og kveldssolen sommerstid.

På Sjøhagen vil du bo rett ved vannet i fredelige og landlige omgivelser mellom Moss og Son, kun gode 40 minutter unna Oslo S.
  • 3-roms med enkel, trappefri adkomst
  • Fint utsyn over omgivelsene, inkludert sjøgløtt
  • Kjøkken og bad påkostet over standard leveranse
  • Vestvendt balkong med ettermiddags-/kveldssol sommerstid
  • Egen p-plass, mange gjesteplasser
  • Fredelige og landlige omgivelser ved sjøen
  • Flere fine badesteder i nærområdet
  • Gangavstand til barnehage og to nærbutikker
  • Sykkelavstand til sjarmerende Son sentrum
  • I dag 43 min. med tog til Oslo fra Kambo stasjon
Ditt nye hjemSelv om leiligheten ligger i første etasje og har trappefri adkomst rett fra fortauet, oppleves den likevel som høyere i bygget på grunn av det skrånende terrenget omkring. Gjennom stuens og kjøkkenets vinduer er det fint utsyn over hustakene i nabolaget, og direkte innsyn er det lite av. Utendørs på balkongen kan du sommerstid få med deg solen allerede fra omkring klokken 12 og helt frem til solnedgang i nordvest.

En sosial sone bestående av stuen og kjøkkenet utgjør til sammen en stor del av leilighetens areal og rommer uten trengsel både en mange-seters sofagruppe, et spisebord og ulike medie- eller oppbevaringsmøbler. Spisekroken foran kjøkkenet har en spesielt luftig atmosfære og byr på fint utsyn over omgivelsene, blant annet mot Jeløy samt gløtt av Mossesundet.

Kjøkkeninnredningen er en mer påkostet variant over standard leveranse fra byggeåret som har profilerte, klassiske fronter og gode oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk. Innredningen er også bruksvennlig utformet med arbeidsflater på begge sider av koke- og vaskesonene.

Utenom den sosiale sonen er leilighetens øvrige rom samlet omkring gangen, hvorav hovedsoverommet er praktisk plassert nærmest entréen og dermed er distansert fra den sosiale sonen. Rommet er allerede utstyrt med mye oppbevaringsplass i takhøye garderobeskap og er stort nok til at du i tillegg kan sette inn en supplerende kommode langs dobbeltsengens side.

Et noe mindre soverom finner du mellom den sosiale sonen og hovedsoverommet, dette fungerer like godt som et barnerom som et gjesterom.

Fra begge soverom er det kun et behagelig fåtall skritt over til badet som ligger på motsatt side av gangen og i likhet med kjøkkenet ble betydelig påkostet da leiligheten ble oppført. Her ble det gjort tilvalg i form av oppgraderte veggfliser og baderomsinnredning med to servanter som legger til rette for samtidig bruk av badet. Siden vaskesøylen i dag er plassert i boden oppleves badet estetisk finere og ikke minst ekstra romslig.InnholdEntré/gang, bod/teknisk rom, bad, to soverom, stue med kjøkken og utgang til balkong.

Leiligheten disponerer også ekstern sportsbod i felles rekke.Beliggenhet og nærområdetPå Sjøhagen vil du bo i landlige og fredelige omgivelser med nærhet til vannkanten, fine badesteder og turområder. I nærområdet finner du både småbåthavner og den koselige sandstranden Kulpestranda som begge er innenfor en liten rusletur. Dagligvarene kan du gjerne handle på REMA1000 eller KIWI Kambo som begge er områdets nærbutikker og lett tilgjengelig innenfor få tråkk med sykkelen.

Verdt å fremheve er i tillegg nærheten til Kambo stasjon som er omlag ett kvarters gange unna og populær blant pendlere. Herfra tar lokaltoget deg videre inn til Oslo S på 43 minutter eller videre sydover til Moss sentrum på seks minutter. Etter den pågående utbyggingen av jernbanen vil reisetiden forkortes betydelig. Fra Brevikveien kan du også ta buss 540 som har timesavganger mellom Moss bussterminal og Vestby stasjon store deler av dagen.

For familiens yngste er skoleveien relativt kort og enkel på gang- og sykkelvei helt frem til Nøkkeland skole som har alle trinn på grunnskolenivå samt SFO. På skolens uteområde finnes fasiliteter som kunstgressbane, ballbinge og sandvolleybane som gir et fint aktivitetstilbud også utenom skoletid.

Gode shoppingmuligheter finner du på Mosseporten Senter ved den sydlige avkjøringen fra E6 til Sjøhagen, samt i sentrum av Moss knappe 10 minutters kjøring unna. Tar du sykkelen fatt, er du i løpet av få minutter midt i sjarmerende Son sentrum som er kjent for å være en sommeridyll med sørlandspreg. Her eksisterer et godt utvalg restauranter og butikker, og ikke minst et rikt maritimt miljø og flere gallerier og utstillinger av ulike størrelser. Du finner også et tilbud innenfor helse som lege, tannlege og apotek i sentrumskjernen.

Fra Sjøhagen er det kort vei ut til Mossemarkas nettverk av turløyper og stier som egner seg ypperlig for hverdagslige treningsturer og lengre utfluktene med familien i helgene. Legg gjerne også ut på tur til Mosseskogens vakre perle Molbekktjern og videre ned til den tidligere jernbanetraséen som i dag en fin turvei langs vannet.TomtAreal: 18 763 kvm, Eierform: FellestomtParkeringBiloppstillingsplasser på borettslagets tomt.ByggemåteHentet fra verdi- og lånetakst. Leilighet ligger i
1. etasje med enkel trappefri adkomst rett inn fra terreng. Bygning antatt oppført med sålefundamentering på stabil grunn. Yttervegger over grunnmur oppført i isolert trekonstruksjon, med utvendig kledning av malt trepanel. Støpte bærevegger. Vegger mot grunn oppført i støpte konstruksjoner. Saltak oppført i trekonstruksjon tekket med betongtakstein. Vinduer og balkongdør med ramme og karm i tre med 2-lags isolerglass.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad, for øvrig parkett. Innervegger: Fliser på bad og flisfelt på kjøkken, for øvrig malte flater. Himlinger: Malte plater og malte betongelementer.

Kjøkken: Skapinnredning med profilerte hvite fronter, vitrineskap og laminerte sorte benkeplater. Nedfelt dobbel stålservant med ett-greps blandebatteri. Hvite fliser på vegger over benker. Ventilator over kokesone. Tilkoblingsmulighet for oppvaskmaskin.

Bad: Servantinnredning med glatte hvite fronter, forkrommede grepslister og polert benkeplate i stein med to underlimte servanter og ett-greps blandebatterier. To veggmonterte speil med integrert sidebelysning. Dusjkabinett. Gulvmontert klosett.OppvarmingBoligen er elektrisk oppvarmet. Montert panelovner, gulvvarme på bad. Leiligheten har etablert balansert ventilasjon.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.Adgang til utleieIht. vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringIht. brev fra Moss kommune datert 30.01.2018 omfattes eiendommen av reguleringsplan Kambo, Kulpe, Kulpeåsen, Dragkisteåsen med formål boliger, felles avkjørsel, annen veigrunn, gate med fortau, anlegg for lek og friluftsområde for leg (på land) vedtatt 27.03.2000 med plan nr.272. Eiendommen omfattes også av kommuneplanens arealdel KP0104 med formål bebyggelse og anlegg, nåværende og friområde, nåværende vedtatt 20.06.2011.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i de månedlige felleskostnadene.Felleskostnader inkluderer8 376 pr. mnd. i følge brev fra forretningsfører datert 31.01.2018.

Felleskostnadene dekker renter og avdrag fellesgjeld, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, strøm på fellesarealer, TV/bredbånd, forretningsførsel, revisjon mm. Regnskap for 2016 følger som vedlegg til salgsoppgaven. 

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer,kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 1 183 821,- i følge brev fra forretningsfører datert 31.01.2018.

Spesifikasjon av lån:

Lånenummer: 11490529-10, Den Norske Stats Husbank Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 19.01.2018:
1.58% pa. Antall terminer til innfrielse: 76
Saldo per 19.01.2018: 27 386 823
Andel av saldo: 308 660
Første termin/første avdrag: 31.12.2014 ( siste termin 31.12.2036 )
IN Lån

Lånenummer: 11490529-20, Den Norske Stats Husbank Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 19.01.2018:
1.58% pa. Antall terminer til innfrielse: 76
Saldo per 19.01.2018: 26 973 964
Andel av saldo: 305 872
Første termin/første avdrag: 31.12.2014 ( siste termin 31.12.2036 )
IN Lån

Lånenummer: 11490529-30, Den Norske Stats Husbank Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 19.01.2018:
1.58% pa. Antall terminer til innfrielse: 78
Saldo per 19.01.2018: 20 967 732
Andel av saldo: 237 764
Første termin: 31.12.2014Første avdrag: 30.03.2015 ( siste termin 30.06.2037 )
IN Lån

Lånenummer: 11490529-40, Den Norske Stats Husbank Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 19.01.2018:
1.58% pa. Antall terminer til innfrielse: 78
Saldo per 19.01.2018: 18 799 885
Andel av saldo: 213 181
Første termin: 31.12.2014Første avdrag: 30.06.2015 ( siste termin 30.06.2037 )
IN Lån

Lånenummer: 11490529-50, Den Norske Stats Husbank Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 19.01.2018:
1.58% pa. Antall terminer til innfrielse: 80
Saldo per 19.01.2018: 10 295 950
Andel av saldo: 118 344
Første termin: 31.12.2014Første avdrag: 30.09.2015 ( siste termin 31.12.2037 )
IN Lån

Borettslaget har IN-ordning. Mulighet for innbetaling medio mars og medio september. Forretningsfører må kontaktes 20 dager i forkant.

Borettslaget er sikret i BBL Finans AS, Boligbyggelagenes Finansieringsforetak. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av skadeforsikringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader.FellesformueKr. 18 701,- i følge brev fra forretningsfører datert 31.01.2018.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 575 083 per 31.12.16 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 840 266 per 31.12.16ForsikringForsikret i If Skadeforsikring NUF, med polisenummer: SP587499. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter DTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.

Komfyr, kjøleskap, vaskemaskin, tørketrommel, hjemmekino og løse lamper følger ikke med leilighetenDiverseBoligen har midlertidig brukstillatelse utstedt 21.09.2006. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Det er en forutsetning for denne handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finne sted. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.

Kjøper(e) av leiligheten må være andelseier av Usbl eller tegne andel i laget for å kunne bli eier(e) av andelen i BL. Medlemsstatus må være avklart før overtagelse.

Det er vedtektsbestemt 20 dager intern forkjøpsrett.

Beboer kan holde husdyr under forutsetning av at dyret registreres hos borettslaget ved styret, og at beboer inngår en avtale om ansvarlig dyrehold med borettslaget. Se husordensregler for ytterligere informasjon.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 05.02.2018 og takst datert 06.02.2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen utført av en godkjent elektroinstallatør? Svar: Nei - Det er ikke utført elektriske arbeid mens jeg har bodd i leiligheten.
8.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget? Svar: Ja - Regner med det( er vel utført i regi av borettslaget). 11. Kjenner du til om det er foretatt endringer i boligen som avviker fra de opprinnelige plantegningene, f.eks. innredet kjeller, loft, bod, tilbygg/påbygg e.l.? Svar: Ja - Vaskerom i boden (lagt rør i den innvendige boden - og ha muligheten til å ha vaskemaskin der). 11.1. Er dette godkjent hos bygningsmyndighetene? Svar: Vet ikke - Første eiere som har omgjort innvendige boden til vaskerom. 18. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold ved eiendommen (for eksempel vedlikeholdsbehov) som kan medføre økt husleie / økte fellesutgifter? Svar: Ja - Usikker på om det er vedtatt, men det har vært snakk om å bygge carport. Var ikke snakk om betydelig økning. 19. Er det andre forhold ved eiendommen som er relevant for kjøper? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap)
Svar: Nei.

Iht. takst: Verditakst: Kr.
1.200.000,-. Lånetakst: Kr.
1.000.000,-.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
1 190 000,- (Prisantydning)
1 183 821,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 373 821,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
5 132,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 378 953,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Ved benyttelse av forkjøpsrett tilkommer gebyr til forretningsfører kr.
6.850,-.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Joachim Kolderup og Eiendomsmeglerfullmektig Stine Roaldsøy.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Takst, datert: 06.02.2018
- Egenerklæring, datert: 05.02.2018
- Opplysninger fra forretningsfører, datert: 31.01.2018
- Vedtekter og Husordensregler
- Årsmøte for år 2017
- Reguleringsbestemmelser, datert: 30.01.2018
- Matrikkelrapport, datert: 30.01.2018
- Kommunal tilknytning (vann og avløp), datert: 16.10.2009
- Grunnkart
- Midlertidig brukstillatelse, datert: 21.09.2006
- Ligningsverdi, datert: 30.01.2018
- Energiattest
Se prospekt
Moss, 1539 Dragkistelia 8 C
1539, Dragkistelia 8 C
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Dragkistelia 8 C
1/24
Lukk
0