Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
GODSET, REFSNES: Betydelig påkostet 4-roms med flott fjordutsikt og 73kvm. vestvendt, solrik terrasse. Under oppføring. Garasje og heis. Fredelige, sjønære omgivelser.
Last ned budskjema
Dokumenter
Resalg av leilighet A0304 i Godset 1 og 3 formidles av Boa Eiendomsmegling Moss.Attraktiv beliggenhet på RefsnesLeiligheten ligger i 3. etasje og disponerer også parkeringsplass og bod på 5 kvm. i felles kjeller.Romløsning er moderne utformet og domineres av en åpen sosial sone på nesten 48 kvadratmeter (illustrativt bilde).
Gjennom en rekke tilvalg er leiligheten betydelig oppgradert fra standard leveranse (illustrativt bilde).

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Leilighetens plassering i høyden av tredje etasje innebærer fin utsikt mot fjorden.Leiligheten er under oppføring og ligger i det nordre bygget (høyre side).Refsnes på Jeløy er på mange måter et helt unikt boligområde med kvaliteter få, om noen, kan vise til.De nye leilighetene i Godset 1 og 3 vil bli nabo til ærverdige Hotell Refsnes Gods.Sandstranden nederst på Refsnes er et lett tilgjengelig og idyllisk sted å ta morgenbadet sommerstid.Vakre solnedganger kan du få med deg fra vannkanten nederst på Refsnes.I det frodige naturvernlandskapet vest på Jeløy finner du fine turmuligheter.Til Kanalen og sentrum av Moss kjører du på kun få minutter.
0
31
Se store bilder
Prisantydning: 9 500 000,-
Totalpris: 9 500 000,-
Primær rom: 128m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 3
Kort om
"GODSET, REFSNES: Betydelig påkostet 4-roms med flott fjordutsikt og 73kvm. vestvendt, solrik terrasse. Under oppføring. Garasje og heis. Fredelige, sjønære omgivelser."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.1 Bnr.1150 Snr.304 Lnr.304 i Moss kommuneKort oppsummertDette er resalg av en stor 4-roms leilighet i boligprosjektet Godset 1 og 3 på Refsnes, Jeløy.

Leiligheten ligger i tredje etasje av den nordre blokken og inneholder en komfortabel romløsning med blant annet tre soverom, to bad og en sosial sone på nesten 48 kvadratmeter. Med en privat takterrasse på hele 73 kvadratmeter orientert i vestlig retning får du i tillegg maksimal utnyttelse av de gode solforholdene, og ikke minst vakker utsikt over Oslofjorden.

Gjennom en rekke tilvalg er leiligheten betydelig oppgradert fra standard leveranse. Blant det mest nevneverdige er parkett i lakkert afrikansk eik, dekorative tapeter og eksklusive italienske fliser på begge bad. Innredningene på både kjøkken og bad er også utvidet fra standard, det samme er en spesialtegnet skyvedørsgarderobe i leilighetens innvendige bod.

Adkomsten er komfortabel og enkel med heis rett fra garasjeanlegget frem til svalganger i alle etasjer. Leiligheten disponerer parkeringsplass og bod i garasjeanlegget.

Både varmt forbruksvann og vannbåren varme kommer fra felles varmesentral som holder fyringskostnadene på et lavt nivå. Inneklimaet blir i tillegg behagelig og miljøvennlig med energieffektiv, individuell balansert ventilasjon med 80% varmegjenvinning.

Godset 1 og 3 representerer noe nytt og spennende i nybolig-sammenheng, ikke bare for Jeløy men også for Moss. Arkitekturen er moderne og fremtidsrettet, med kubistiske formlinjer samt miljøvennlige og torvbelagte, grønne tak.

Mellom leilighetsbyggene opparbeides felles grøntarealer med parkmessig og innbydende standard, som både forsterker og understreker prosjektets grønne profil. Det vil i tillegg anlegges et større fellesareal rett nord for sameiet, der det blant annet blir lekeplass.Ditt nye hjemLeilighetens romløsning er moderne utformet og domineres av en åpen sosial sone på nesten 48 kvadratmeter. Her er stuen og kjøkkenet samlet i en åpen løsning som på dagtid vil preges av svært gode lysforhold og ikke minst en luftig atmosfære fremmet av en rekke høyreiste vinduer som også ivaretar utsiktsforholdene.

Både i den sosiale sonen og de øvrige rom uten fliser er gulvene oppgradert til lakkert afrikansk eik uten fas. Den tilvalgte kombinasjonen av påkostninger vil gi leiligheten et unikt og egenartet uttrykk som skiller seg betydelig fra standard leveranse.

Kjøkkenet leveres av kvalitetsprodusenten Sigdal og er av typen Gloss med hvite fronter, 20mm. Silestone benkeplate og innbyggede hvitevarer hvitevarer fra anerkjente Siemens. Kjøkkeninnredningen får en helhetlig fremtoning og henvender seg åpent ut i rommet slik at du bevarer dialogen med gjestene rundt bordet selv om du står foran grytene.

På gode sommerdager kan du ved hjelp av skyvedører åpne den sosiale sonen ut mot terrassen - et solrikt uterom på omfangsrike 74 kvadratmeter der leilighetens plassering virkelig kommer til sin rett. Terrassen får et påkostet preg og gjennomføres med eksklusive materialvalg som rillet terrassegulv i grå kompositt, samt stolpefrie glassrekkverk med rustfri håndløper. Her får du maksimal utnyttelse av de gode solforholdene og tilgang på sol helt frem til de sene timer midtsommers.

Utenom den sosiale sonen er leilighetens øvrige rom samlet omkring entréen og gangen, og oppleves dermed distansert fra oppholdssonen. To av soverommene er på gode åtte kvadratmeter, mens hovedsoverommet er spesielt romslig med hele 14 kvadratmeter til rådighet.

Leilighetens øvrige rom er distansert fra stuen og samlet omkring entréen og gangen, deriblant tre soverom med størrelser fra gode åtte til 14 kvadratmeter. Det er også verdt å fremheve hovedsoverommets plassering og store vindusflater mot terrassen; her våkner du til flott utsikt mot fjorden.

To separate bad representerer en praktisk komfort i hverdagen. Hovedbadet blir på over syv kvadratmeter og er i likhet med kjøkkenet betydelig oppgradert gjennom tilvalg. Blant annet er baderomsmøblene i serien Gloss fra Sigdal utvidet med større servant- og speilskap, mens gulv og vegger er påkostet med eksklusive italienske fliser både på hoved- og gjestebadet. Sistnevnte blir på 4,5 kvadratmeter og fullt utstyrt med klosett og dusjhjørne.                  Det er for øvrig gode lagringsmuligheter både i leilighetens innvendige bod på gode seks kvadratmeter og i en ekstern sportsbod på fem kvadratmeter i felles kjeller. Den innvendige er også tiltenkt rollen som en walk-in garderobe og utstyres med en tilvalgt Rival skyvedørsgarderobe med smart innredning.EierbrøkSeksjonsbrøk blir fastsatt så snart seksjoneringsbegjæringen er ferdig tinglyst.InnholdEntré/gang, bod/teknisk rom, to bad, tre soverom, stue med kjøkken og utgang til terrasse på ca. 74 kvm.

Leiligheten disponerer også sportsbod på 5 kvm. i tilknytning til parkeringsplasser i felles kjeller.Beliggenhet og nærområdetRefsnes på Jeløy er på mange måter et helt unikt boligområde med kvaliteter få, om noen, kan vise til. Kanskje har du allerede kjennskap til Refsnes gjennom et besøk ved ærverdige Hotell Refsnes Gods, kjent for sitt gode kjøkken og velassorterte vinkjeller, som er utgangspunktet for de nye leilighetene Godset 1 og
3.

Nærheten til sjøen og et vakkert, frodig landskap danner rammene for Refsnes' atmosfære, som spesielt sommerstid fremstår som noe helt eget. Dette er et herlig sted å tilbringe både hverdager og ferier.

På Godset 1 og 3 vil du nyte godt av umiddelbar nærhet til Oslofjorden og behagelig kort rusleavstand ned til sjøen, der muligheten er til stede for et oppkvikkende morgenbad på Refsnesstranden. I tillegg venter utmerkede turmuligheter i Jeløys varierte natur og kulturlandskap, kun få minutters gange fra Refsnes. På et rikt nettverk av stier og små turveier, Kyststien inkludert, får du både variasjon og stor valgfrihet.

Anerkjente og etablerte kulturtilbud som Røed Gård og Galleri F15 på Alby er verdt å besøke, ta gjerne med barnebarna til Naturhuset og Kafé F15 og nyt den velsmakende Albykringlen på kaféens idylliske uteservering sommerstid. Noe mer tilbaketrukket i høyden er Galleri Varden, som inviterer til både faste og temporære utstillinger av norske såvel som utenlandske kunstnere.

I hverdagen er nærbutikken KIWI Refsnes like om hjørnet et enkelt sted å handle dagligvarene, og fra holdeplassen i Refsnesalléen tar bussen deg effektivt til sentrum på bare 7 minutter der bredere handlemuligheter og gode spisesteder venter. Ved Kanalen ligger også spesialforretningene Ertnes Kjøtt samt Jeløy Fisk og Vilt som begge er kjent for sine gode råvarer.

Skal du med toget, frakter samme buss deg direkte til togstasjonen på bare 10 minutter, mens NSB har hyppige avganger til Oslo S og en reisetid fra 41 minutter.Arkitektens beskrivelse av Godset 1 og 3Boligprosjektet er lagt på en, i dag, stor og åpen parkeringsplass. Prosjektet er delt i to hovedformer som ligger i øst/vest retning der det oppstår et åpent og visuelt gjennomgående uterom som ivaretar områdets transparens. De åpne siktlinjer fra øst ivaretas og bygningsvolumet blir dekomponert til to sammensatte former. Disse er igjen  bestående av additive delformer som er snudd i to retninger til en helhet. Skalaen blir relatert til de enkelte boligdimensjoner som sammen skaper en menneskelig skala.

De to hovedformene vil få en smal og nærmest småhus-skala bredde mot øst. Boligprosjektet som består av en sammenstilling av disse enkeltboligene i en avtrappet bevegelse mot vest, skaper en relasjon - en «megler», og formidler av de eksisterende eneboliger/rekkehus i syd og de større dominerende boligblokkene i øst.

At parkeringsplasser, både for hotellet og boligene plasseres i underetasjer gjør at vi ikke får noe overflateparkering innenfor feltet. Dette gir alle utvendige arealer en større brukervennlighet.

Det er tenkt brukt trepanel, sammen med puss og sten/stableskifer i fasadene og «grønne» tak av for eksempel Sedum-tak. Grønne tak er både miljøvennlige, fordelaktige med hensyn til overflatevann, og gir en estetisk vakker takflate for beboerne og beboerne i øst som bor høyere i terrenget og ser ned på denne.

Boligprosjektet er utformet med et åpent visuelt gjennomgående uterom til felles bruk. Disse vil bli parkmessig opparbeidet. Alle terrasser og balkonger er vendt mot syd eller vest. Alle adkomster er fra nord og universelt utformet som resten av prosjektet. Det vil være gjennomgående heis fra parkeringskjeller til leilighetsplanene.Godset 1 og 3 - En mer komplett boligformDe nye leilighetene i Godset 1 og 3 vil bli nabo til ærverdige Hotell Refsnes Gods, en nærhet du som beboer vil dra nytte av med tilgang til hotellets bekvemmelige fasiliteter.

Det finnes flere såkalte «Pluss - prosjekter» i Norge. Det som gjør dette prosjektet spesielt, er at tilbudet eksisterer uavhengig av leilighetene, og det kan dermed tilbys en service uten at du forplikter deg til månedlige betalinger uavhengig av bruk. Du kan benytte tilbudet, mot en hyggelig pris uten at du påføres faste kostnader.
- Et lite eksempel; Det er hyggelig å få familie, barn og barnebarn, hjem til høytider og familiesammenkomster. Mange velger en leilighet med et ekstra gjesterom, og mange eksklusive leilighetsprosjekter har ett eller to gjesterom. Problemet er bare at de fleste vil ha besøk samtidig, - og helst flere enn det er plass til. Hotell Refsnes Gods er i hovedsak et konferansehotell som stenger i jul og påske, og som har lavsesong i de fleste høytider, helger og om sommeren. Som beboer i Godset 1 og 3 kan du la dine gjester bo på hotellet, i tøffel-avstand rett over gaten, til en fast hyggelig pris når det er plass på hotellet. Du kan da greie deg med en litt mindre leilighet, og samtidig opprettholde samme gjestfrihet som i en stor enebolig, og ikke minst slipper du å re opp senger og legge til rette selv.

Refsnes Gods har også en svært anerkjent restaurant og vinkjeller. Det er opp til deg om du vil dekke på til dine gjester i egen stue med mat levert fra hotellets restaurant, eller om du vil reservere et bord i á la carte restauranten på Refsnes Gods.

Ved hotellets brygge er det 18 båtplasser for utleie. De som kjøper leilighet i Godset 1 og 3 vil ha prioritet ved leie av båtplass her. Det betyr erfaringsmessig at alle som ønsker båtplass vil kunne få det innen rimelig tid.

En slik samarbeidsform er i seg selv ikke ny, men har i denne sammenheng en vesentlig fordelaktig forskjell ved at tilbudet eksisterer uavhengig av leilighetene. Du vil med andre ord ikke forplikte deg til månedlige kostnader om du ikke benytter fasilitetene, men derimot ha rett til å benytte disse - og dét til en svært hyggelig pris etter bruk. Ut over dette, påløper ellers ingen faste kostnader tilknyttet bruken.TomtEiendommen skal seksjoneres, og hver kjøper eier en ideell del av tomten, med tilhørende vei. Tomten blir ca 3400 kvm. Tomten er under oppmåling. Endelig areal og endelige grenser fastsettes av kommunen ved endelig kartforretning. Ingen av partene har rett til å gjøre misligholdsbeføyelser gjeldende eller kreve høyere kjøpesum dersom endelig areal og endelige grenser fraviker det som er angitt. Tomten blir ferdig opparbeidet iht. utomhusplan.ParkeringDet bygges garasje under byggene. Det følger en parkeringsplass til hver leilighet. Selger forbeholder seg retten til å organisere parkering og boder på den måten som anses mest hensiktsmessig, for eksempel som en del av sameiets fellesareal med dertil tilhørende bruksretter, seksjonert som tilleggsareal til en enkelte seksjon eller som særskilt anleggseiendom.

Det medfølger sportsboder til alle leiligheter. Sykkelparkering ivaretas utvendig. Garasje og sportsbod kan kun overdras sammen med seksjonen.Overflater og innredningGulv: Fliser og lakkert afrikansk parkett. Innervegger: Fliser, tapeter og glatte malte flater. Himlinger: Glatte malte flater.

Kjøkken: Sigdal Gloss skapinnredning med glatte hvite fronter og polert Silestone 20mm. benkeplate. Innbyggede Siemens hvitevarer. Se tilvalgsliste for utfyllende opplysninger.

Bad: Sigdal Gloss skapinnredning. Dusjhjørne med hånddusj og faste skjermvegger. Veggmontert klosett. Se tilvalgsliste for utfyllende opplysninger.Elektrisk og belysningDet leveres komplett elektrisk anlegg med el-punkter i rikelig omfang ihht. gjeldene forskrifter, NEK 400:2010. Anlegget bygges skjult der mulig ut i fra lyd-/konstruksjonsmessige forhold.

Det blir levert belysningsutstyr på følgene steder: Spotlights på bad styrt med dimmer + lys i baderomsinnredning over speil. Levering og montering av lys og stikkontakt under overskap på kjøkken. I bod og garasje blir det montert lyskuppel. Utelamper som monteres ved inngangsdør og på terrasse/ balkong. Spotlights og/eller lyslister (LED-strips) leveres i stue og kjøkken ihht. kontraktstegning. Alternativt kan spotlights/lyslister leveres som tilvalg.OppvarmingOppvarming av leilighetene skjer via vannbåren gulvvarme som leveres fra jordvarme/varmepumpeanlegg. Godset 1 benytter seg av balansert ventilasjon. Balansert ventilasjon bygger på prinsippet om at samme mengde luft som trekkes ut fra boligen slippes inn i boligen som frisk luft via ventiler i oppholdsrommene. Luften som slippes inn blir filtrert, og i den kalde årstiden sørger en varmeveksler for at varmen i luften som trekkes ut forvarmer luften som slippes inn. Dette bidrar til lavere oppvarmingskostnader og et mer behagelig og renere inneklima.Vei, vann og avløpBygget vil bli tilknyttet offentlig vei-, vann- og avløpsnett, med private stikkledninger ut til offentlig nett. Utbygger dekker kostnadene ved tilknytning.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringReguleringsplan for Refsnes og bebyggelsesplan g jelder. Dette kan utleveres ved henvendelse til megler. Området er under utbygging. Hotellet skal utvide, se vedlagte kart.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i fellesutgifter med unntak av eiendomsskatt.

Eiendomsskatt faktureres direkte hver seksjon.FellesutgifterFelleskostnad: 4 410 pr. mnd.

Størrelsen på fellesutgiftene er ikke fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke eierseksjonssameiets ordinære driftsutgifter og avhenger av ytelsene sameiet rekvirerer.

Selger anslår - ut fra erfaringstall i tilsvarende utbygginger - at felleskostnadene for de enkelte seksjonseiere vil ligge på ca. kr. 34,- pr. kvm BRA pr. måned. Fellesutgiftene inkluderer blant annet: Forbruk fjernvarme, kommunaleavgifter eks. eiendomsskatt, vaktmestertjenester, forsikring av bygg, forretningsfører og revisor. Beløpet inkluderer ikke abonnement til TV, bredbånd eller telefoni.

Det forutsettes at kjøper betaler en oppstartskapital på kr.
5.000,- til sameiet. Oppstartskapital blir overført til forretningsfører når sameiet er etablert og oppgjørsmegler har fått utbetalingsanvisning av sameiets styre. Beløpet er å anse som innskuddskapital til sameiet som ikke tilbakebetales.

Kjøper er likevel innforstått med at de ovenfor stipulerte felleskostnadsnivåer kun er anslag og det er de kostnader som faktisk påløper til enhver tid som kommer til fordeling, uavhengig av om disse er lavere eller høyere enn dette anslaget.Ligningsverdi/EiendomsskattLigningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle andre boliger man måtte eie). Ligningsverdien for primærboliger vil normalt utgjøre inntil ca. 25% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal.  For sekundærboliger vil ligningsverdien utgjøre 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal.

Se http://www.skatteetaten.no for nærmere informasjon.

Det er eiendomsskatt i Moss kommune. Eiendomsskatt baseres på markedsverdien minus bunnfradrag multiplisert med den promillesats som til enhver tid gjelder for den enkelte kommune. Spørsmål om eiendomsskatt rettes til kommunen.ForsikringFrem til overtagelsen vil eiendommen være forsikret av utbygger. Etter overtagelsen vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Forretningsfører vil etablere forsikring på vegne av eierseksjonssameiet. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av evt. særskilte påkostninger.VedtekterUtkast til vedtekter for sameiet er utarbeidet. Det forutsettes at kjøper aksepterer vedtektene som grunnlag for avtalen. Utkastet til vedtekter er tilgjengelig hos megler.

Det gjøres oppmerksom på at ny lov om eierseksjoner er vedtatt, men har pt. ikke trådt i kraft. Dersom ny eierseksjonslov trer i kraft før ferdigstillelse vil vedtekter måtte tilpasses i tråd med denne.EnergiattestDet blir utarbeidet energiattest på hver enkelt leilighet. Foreløpig er ikke lovpålagt energiattest utarbeidet.DiverseProsjektet selges i henhold til bestemmelsene i Bustadoppføringslova av 13.06.1997, nr. 43, forutsatt at kjøper er forbruker i henhold til definisjon i bustadoppføringslova §
2. Dersom kjøper ikke kommer inn under denne definisjonen kan man ikke forvente kontrakt i henhold til bustadoppføringslova. Kontakt eventuelt megler vedrørende dette

Utbygger stiller selvskyldnergaranti for eventuelle mislighold. Utbygger plikter også iht. loven å være forsikret.

Utbygger vil stille garantier i henhold til bustadoppføringslova §12 før innbetaling av forskudd.

Man kan kun erverve to seksjoner iht. lov om eierseksjoner § 22, 3 ledd. 5

Ferdigattest må foreligge før endelig overtagelse kan finne sted. Dette er entreprenør sitt ansvar.

Standardkontrakt vil bli benyttet, denne følger vedlagt.

Prosjektet er byggemeldt iht. teknisk forskrift (TEK) av 2010.

Salgsprospekt og prosjektbeskrivelsen er utarbeidet for å orientere om prosjektets generelle bestanddeler, funksjoner og planlagte organisering, og er således ikke en komplett beskrivelse av leveransen. Det vises for øvrig til kundetegninger og kjøpekontrakt med vedlegg. Alle illustrasjoner, 3D animasjoner, skisser, "møblerte" plantegninger m.m. er kun ment å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan ikke anses som endelig leveranse og vil inneholde avvik. Inntegnet utstyr/inventar/hvitevarer medfølger ikke, og det kan derfor fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen. Generelle beskrivelser av prosjektet i salgs- og markedsføringsmateriell vil ikke passe for alle leiligheter. Kjøper oppfordres derfor særskilt til å vurdere solforhold, utsikt, beliggenhet i forhold til terreng og omkringliggende eksisterende og fremtidig bygningsmasse mv. før et eventuelt bud inngis.

Det kan være avvik mellom de planskisser, planløsninger og tegninger som er presentert i prospektet, og den endelige leveransen. Dersom det er avvik mellom tegninger i prospekt/Internettside og leveransebeskrivelsen i den endelige kontrakt med kjøper, vil leveransebeskrivelsen ha forrang og omfanget av leveransen er begrenset til denne.

Illustrasjonene som viser den enkelte leilighetstypes plassering i bygget (merket med gult) er omtrentlig, og kun ment for å indikere leilighetenes plassering i bygget. Sjakter og VVS føringer er ikke endelig inntegnet og nedkassinger/foringer i himling vil stedvis kunne forekomme.

Vindusplasseringen i den enkelte bolig kan avvike noe fra de generelle planer, somfølge av bl.a. den arkitektoniske utformingen av bygget.

Det g jøres oppmerksom på at utomhusplanen i salgsprospektet ikke er ferdig detaljprosjektertog at endringer vil forekomme. Forstøtningsmurer, fallsikringer, lekeplasser, belysning, fordelerskap, trafoer, kummer og lignende vil bli plassertslik det finnes hensiktsmessig i forhold til terrenget. Leveranse av plen og vegetasjon vil kunne avvike i forhold til utomhusplan.

Det gjøres oppmerksom på at salget er et videresalg av eksisterende kjøpekontrakt.

Tilvalg er ikke lenger mulig. Selger har foretatt tilvalg til leiligheten som er inkludert i prisantydning. For oversikt over tilvalg, kontakt megler.Servitutter/rettigheter fra grunnbokFor mer informasjon om erklæringer, ta kontakt med meglerforetakets representant. For ytterligere informasjon ang. servitutter på hovedbruket, ta kontakt med meglerforetakets representant.ForholdProsjektet har rammetillatelse av 20.05.2015.

Forventet byggetid er ca 18 måneder etter at igangsettelsestillatelse er gitt. Planlagt overtagelse er
3. kvartal 2018. Dette er antatt og kjøper har ikke nødvendigvis krav på dagmulkt om denne fristen oversittes.

Endelig overtagelsesdato av boligen vil bli gitt med 8 ukers forutgående skriftlig varsel fra Selger eller dennes representant. Denne dato anses som avtalt overtagelsesdato mellom partene (Avtalt Overtagelsesdato).

Selger kan kreve overtagelse inntil fire måneder før den avtalte fristen til å ha boligeneklar for overtagelse. Selger skal skriftlig varsle om dette minimum to måneder før det nye overtakelsestidspunktet.

Det tas forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, eksempelvis som følge av offentlige pålegg, uten å forringe den generelle standard.

Det tas forbehold om endringer /nye offentlige gebyrer.

Det g jøres oppmerksom på at utbygger når som helst kan endre priser på usolgte enheter.

Dersom det er avvik mellom prosjektbeskrivelse og tegninger/prospekt, er det prosjekt beskrivelse som er g jeldende.

Eventuell transport av kjøpekontrakt krever samtykke fra utbygger, dette medfører ett transportgebyr på kr. 10.000,-
inkl mva.SameieDet g jøres oppmerksom på at sameiet får legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader, samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Sameiets formål er å ivareta alle saker av felles interesse for sameierne, herunder sørge for drift og vedlikehold av felles infrastruktur, som for eksempel veier, lys, brøyting, renovasjon, kommunale avgifter, forretningsførsel, strøm til fellesrom osv. Som del av fellesutgifter inngår også kostnader til drift og vedlikehold av arealer og anlegg som er felles for hele boligprosjektet Godset
1. Kostnader i forbindelse med sameiet vil fordeles på bakgrunn av eierbrøk. Se punktet "Felleskostnader". Sameiet ledes av et styre valgt av seksjonseierne. Selger vil på vegne av alle kjøpere/sameiet engasjere forretningsfører til å forestådriften av Sameiet for første driftsår. Forretningsfører har utarbeidet forslag til vedtekter og driftsbudsjett for eierseksjonssameiet.

Det er planlagt ca 29 seksjoner og egen næringsseksjon for deler av parkeringsarealet, selger står fritt til å redusere/ øke antall leiligheter.

Utkast til vedtekter for sameiet følger vedlagt.

Conseo AS er valgt til forretningsfører med en bindingstid på 5 år, deretter er det 6 måneders oppsigelse.OppgjørDet betales 10 % av kjøpesummen ved underskrift av kontrakt, og når selger har stilt garantier etter bustadoppføringsloven. Renter på netto innbetalt beløp tilfaller kjøper så lenge de er under kjøper sin disposisjon. Stiller entreprenør garanti etter bustadoppføringsloven § 47 vil ikke pengene være under kjøper sin disposisjon, renteberegning til kjøper slutter etter denne tid. Beløpet er en del av den totale kjøpesummen. Megler vil imidlertid besørge pantsettelseserklæringen fra selger utformet slik at kjøpers kredittytelse til enhver tid er sikret. Resterende kjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
9 500 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
18 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 740 000,-))
10 000,- (Transportgebyr til utbygger)
5 000,- (Oppstartskapital til sameie)
--------------------------------------------------------
34 722,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
9 534 722,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerHvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Knut Dahl.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noCopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Situasjonsplan og kart hvor bygget er plassert
- Vedtekter for sameiet
- Kjøpekontrakt selger
- Tegninger
- Byggebeskrivelse
Se prospekt
Moss, 1518 GODSET 1 og 3, leilighet A0304
1518, GODSET 1 og 3, leilighet A0304
Last ned dokumenter
Her finner du en oversikt over alle viktige dokumenter som man må ha i en budgivning
Godset 1 og 3, leilighet A0304 - faktaopplysninger.pdf
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
GODSET 1 og 3, leilighet A0304
1/13
Lukk
0