Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
REFSNES: Nylig oppusset 2-roms endeleilighet med moderne kjøkken og bad. Peis. Vestvendt terrasse med ettermiddags-/kveldssol. Familievennlig, fredfylt nabolag.
Last ned budskjema
Dokumenter
Refsnesalleen 83 A formidles av Boa Eiendomsmegling Moss.Sommerstid får du med deg ettermiddags- og kveldssolen på leilighetens vestvendte terrasse.Plattingen har god plass til både en lounge og et spisebord.Terrassens to markiser står for effektiv solskjerming.
Plasseringen på enden gjør at terrassen oppleves mer privat sammenliknet med de midt i bygget.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Leiligheten er pusset opp og påkostet gjennom de seneste årene.Vindusflatene i vestveggen tilfører stuen gode mengder naturlig lys på dagtid.Lun stemning får du med fyr i stuens elegante innbyggingspeis.Frilagt teglstein tilfører stuen en lett rustikk atmosfære.Romløsningen er tidligere bygget noe om, slik at stuen og kjøkkenet nå utgjør en åpen sosial sone.Stuen rommer uten trengsel både en sofagruppe og et spisebord.Kjøkkeninnredningen er fra Kvik og ble montert omkring 2010.Kjøkkeninnredningen har en stilren fremtoning i sort høyglans.Samtlige av kjøkkenets hvitevarer er helintegrert - her tar du i bruk et ferdig utstyrt kjøkken.Stekeovnen er plassert i benkehøyde og bidrar til å gjøre kjøkkenet praktisk.Innredningen har gode oppbevaringsmuligheter for kjøkkenutstyr til daglig bruk.Leilighetens romløsning skiller seg litt fra andre to-roms i alleen; soverommet har vindu i gavlveggen.Soverommet har også plass til en kommode foran sengen.Badet er pusset opp i regi av dagens eier etter 2010.Dusjhjørnets skjermvegg i glass kan svinges inn utenom bruk for å maksimere den ledige gulvflaten.Oppbevaringsplass til klærne finner du i entréen rett utenfor soverommet.En smart og elegant garderobeløsning er skjult bak store skyvedører med heldekkende speilflater.Foran de store speilflatene får du oversikt på antrekket før du skal ut.Refsnes er et veletablert nabolag med en helt egen atmosfære, preget av nærhet til sjøen.Parkeringsplass finner du rett utenfor blokken.Veiledende planskisse.
0
2366
Se store bilder
Prisantydning: 2 100 000,-
Totalpris: 2 154 604,-
Primær rom: 51m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 1
Kort om
"REFSNES: Nylig oppusset 2-roms endeleilighet med moderne kjøkken og bad. Peis. Vestvendt terrasse med ettermiddags-/kveldssol. Familievennlig, fredfylt nabolag."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.1 Bnr.2024 Andelsnr.67 Orgnr.947321366 i Moss kommuneKort oppsummertDette er en 2-roms endeleilighet med en litt annerledes romløsning enn andre leiligheter i Refsnesalleen. Leiligheten er pusset opp og påkostet gjennom de seneste årene med blant annet renovering av badet og har gjennomgående tidsaktuell, god standard.

Et stort pluss er også leilighetens terrasseplatting som henvender seg i vestlig retning, mot solens gang på ettermiddag og kveld sommerstid. Legg merke til at leiligheten ligger nedenfor nærbutikken der gaten er langt fredeligere enn lenger opp.

Refsnes er et veletablert nabolag med en helt egen atmosfære, preget av nærhet til sjøen og ikke minst vakre turområder. Få meter unna finner du nærmeste sandstrand, mens de mer urbane sentrumsstrøkene er kun 7 minutter unna med buss eller bil.
  • Vestvendt 2-roms i Refsnesalleens nedre del
  • Pusset opp gjennom de seneste årene
  • Moderne Kvik kjøkkeninnredning med hvitevarer
  • Renovert, moderne innredet bad
  • Terrasse med ettermiddags-/kveldssol sommerstid
  • Attraktiv plassering i alléens nedre del
  • Knappe 400 meter til populær sandstrand
  • Få meter til nærbutikk, ca. 10min. med buss til sentrum
  • Nærhet til vakre turområder på Jeløy
Ditt nye hjemLeilighetens plassering på bakkeplan er ensbetydende med et større uterom enn leilighetene lenger opp i bygget, i form av en romslig platting av terrassebord som har god plass til både en lounge og et spisebord. Her får du med deg solen fra tidlig ettermiddag frem til de sene kveldstimer midtsommers, og blir solen for intens oppnår du effektiv skjerming med terrassens to markiser. Plasseringen på enden gjør at terrassen oppleves mer privat sammenliknet med de midt i bygget, og beplantningen omkring tilfører uterommet et grønt preg i den varmere årstiden.

Romløsningen er i nyere tid bygget om til fordel for en mer moderne variant og bedre arealutnyttelse. Stuen og kjøkkenet utgjør nå en åpen sosial sone og er pusset opp siden 2010 med blant annet maling av veggflatene, inkludert innslag av dekorativ tavlemaling. Mørk parkett, frilagt teglstein og sortmalt belistning i overgangen til kjøkkenet tilfører stuen en lett rustikk atmosfære. Lun stemning får du med fyr i stuens elegante innbyggingspeis som i seg selv utgjør et dekorativt element i rommet.

Kjøkkeninnredningen er en moderne løsning fra Kvik som ble montert omkring 2010 og har en stilren fremtoning i sort høyglans. Samtlige hvitevarer er helintegrert, hvorav stekeovnen er plassert i benkehøyde og bidrar til å gjøre kjøkkenet praktisk i daglig bruk. Innredningen har også gode oppbevaringsmuligheter til kjøkkenutstyret, blant annet i to brede kolonialskuffer.

Leilighetens soverom kan du møblere med en dobbeltseng med nattbord på begge sider samt en supplerende kommode eller et høyskap. Oppbevaringsplass til klærne finner du i entréen rett utenfor soverommet der en smart og elegant garderobeløsning er skjult bak store skyvedører med heldekkende speilflater. Her er klærne lett tilgjengelig også fra badet, og foran de store speilflatene får du oversikt på antrekket før du skal ut.

Badet er pusset opp i regi av dagens eier etter 2010 og innredet dekorativt med blomstret mønster på veggflatene. Dusjhjørnet er påkostet med både hånddusj og takdusj, og har skjermvegg i glass som kan svinges inn utenom bruk for å maksimere den ledige gulvflaten. Håndklær og personlige effekter kan du oppbevare i servantskapet og et ekstra veggskap over klosettet.InnholdEntré, bad, soverom, stue med kjøkken og utgang til terrasse.

Leiligheten disponerer også bod i felles kjeller. For øvrig er det også fellesvaskeri i kjelleren.Beliggenhet og nærområdetPå Refsnes vil du bo i sjønære og attraktive omgivelser på Jeløy. Få, om noen boligområder langs Oslofjorden kan vise til en tilsvarende beliggenhet, tatt i betraktning både utsikt, de gode solforholdene og ikke minst nærheten til sjøen.

Refsnes er i seg selv av de historisk mer attraktive boligområdene Moss kan by på, først og fremst på grunn av sin beliggenhet langs fjæra helt vest på Jeløy. Rett i nærheten venter flotte turmuligheter i vakkert landskap, blant annet på de mange stiene langs vannet og lenger opp i  terrenget. En ypperlig runde for hverdagslige treningsturer er kyststien fra Alby og Reierbukta rundt til Framnes.

Fra leiligheten er både Refsnes Barnehage og Refsnes skole med trinn fra
1. til
7. lett tilgjengelig i samme gate, kort vei er det også opp til Hoppern ungdomsskole. Dagligvarene kan du gjerne handle ved nærbutikken KIWI like ovenfor, mens sentrumsområdet er lett tilgjengelig med hyppige bussavganger.

På kun få minutter tar du deg ned til Kanalen der du finner spisestedene Fiskebasaren og Peppes Pizza som begge har store uteområder langs kaikanten i sesong. På Jeløy-siden får du nybakte brød, god kaffe og diverse lunchretter hos renommerte Mors Café. Et vesentlig nærmere alternativ er Hos Naboen, nabolagsrestauranten med matservering og hyggelige quiz-kvelder som ligger kun et fåtall skritt unna.

Jeløy har også et veletablert og anerkjent kulturmiljø, der Galleri Varden og Røed Gård er blant de mest kjente, i tillegg til  Galleri F15 på Alby Gård. Legg gjerne søndagsturen innom Kafé F15s uteservering sommerstid og prøv den velsmakende Albykringlen.

Fra holdeplassen i gaten rett utenfor tar M1-bussen deg ned til togstasjonen på kun 9 minutter, der kan du velge mellom hyppige avganger videre til Oslo og en reisetid fra 41 minutter.TomtAreal: 8 059 kvm, Eierform: FellestomtParkeringParkeringsplasser på borettslagets tomt.ByggemåteHentet fra verdi- og lånetakst. Bygning oppført med bærende konstruksjoner i betong. Fasader teglforblendet. Utfyllende yttervegg i fasade mellom bærende betongkonstruksjoner mot terrasse utført i isolert bindingsverk med utvendig behandlet trekledning og fasadeplater. Vinduer og terrassedør med ramme og karm i tre med 2-lags isolerglass. Nytt kjøkkenvindu i 2017. I 2017 ble fasaden mot terrasse åpnet og montert bred skyvedør.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad, for øvrig parkett. Innervegger: Fliser på bad og flisfelt på kjøkken, for øvrig glatte malte flater. Himlinger: Malt panel på bad, for øvrig glatte malte flater.

Kjøkken: Kvik skapinnredning med glatte fronter i sort høyglans, stålgrep og lakkerte benkeplater i heltre. Innfelt spotbelysning under overskap. Underlimt dobbel stålservant med avrenningsbrett og ett-greps blandebatteri. Mosaikkfliser på vegger over benker. Innbygget platetopp, stekeovn, kaffemaskin, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Veggmontert ventilator i stål og glass.

Bad: Servantskap med glatte hvite fronter, stålgrep og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil med integrert sidebelysning. Overskap med glatt hvit front. Dusjhjørne med hånddusj, takdusj og svingbar skjermvegg i klart glass. Veggmontert klosett.OppvarmingLeiligheten er elektrisk oppvarmet supplert med peisovn. Montert panelovn med transperent glassfront, gulvvarme på bad.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.Adgang til utleieIht. vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringIht. brev fra Moss kommune datert 01.02.2018 omfattes eiendommen av reguleringsplan Refsnes -  del av Refsnes - gbr 11/1 og 11/31 med formål blokkbebyggelse, parkeringsplass, kjørevei, gangvei og friluftsområde (på land) vedtatt 24.02.1965 med plan nr.42. Eiendommen omfattes også av kommuneplanens arealdel KP0104 med formål bebyggelse og anlegg, nåværende og friområde, nåværende vedtatt 20.06.2011.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i de månedlige felleskostnadene.Felleskostnader inkluderer2 354 pr. mnd. i følge brev fra forretningsfører datert 07.02.2018.

Felleskostnadene dekker renter og avdrag fellesgjeld, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, strøm på fellesarealer, kabel-tv, forretningsførsel, revisjon mm. Regnskap for 2016 følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 54 604,- i følge brev fra forretningsfører datert 07.02.2018. Lån hvor det betales rente og avdrag. Annuitetslån. Rente Pt.: 2,15 %. Renter og avdrag pr.mnd. med dagens rente : 425,-, hvorav renter utgjør kr 160,- og avdrag utgjør kr 265,-. Lånets løpetid: 2033. Lånenr. 6118.81.65868. Bankforbindelse: Nordea

Borettslaget har ikke IN-ordning.

Andelen er sikret i Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS, dette sikrer borettslaget mot økonomisk tap ved manglende innbetaling av felleskostnader.FellesformueKr. 27 966,- i følge brev fra forretningsfører datert 07.02.2018.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 371 992 per 31.12.16 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 190 374 per 31.12.16ForsikringForsikret i Gjensidige ForsikringASA, med polisenummer: 82367537. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har ikke utarbeidet lovpålagt energiattest.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 20.12.1966. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Det er en forutsetning for denne handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finne sted. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.

Kjøper(e) av leiligheten må være andelseier av Vansjø BBL eller tegne andel i laget for å kunne bli eier(e) av andelen i BL. Medlemsstatus må være avklart før overtagelse.

Det er vedtektsbestemt 20 dagers forkjøpsrett.

Dyrehold krever styrets samtykke.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 08.02.2018 og takst datert 08.02.2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet bad/våtrom, f.eks. sprekk i fliser, feil eller lekkasje ved sluk, membran/tettesjikt eller andre steder? Svar: Nei - Badet ble nyoppusset i 2012/13 og det har ikke vært problemer eller feil/mangler i ettertid vedrørende utført arbeid. Utført arbeid kan dokumenteres. Kjøkkenet er fra 2011 og har fremstått som problemfritt siden oppføring.
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Svar: Ja - Bad ble revet til stenderverket og totalrenovert i årsskiftet 2012/13 av profesjonelle. Nye våtromsplater, membran, kobberrør, etc.
1.2. Er arbeidet utført av faglært? Svar: Ja - Berntsen Scanway AS innehadde totalansvaret for renoveringen av badet i årsskiftet 2012/13. Blandebatterier, servant, klosett etc. er kjøpt fra Moss Bad & Vvs Senter AS.
1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene? Svar: Ja - Inngått kontrakt mellom selger og Berntsen Scanway AS. Dokumentasjon på utført arbeid fra Bravida vedrørende el. anlegg. Bilder fra prosessen.
8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen utført av en godkjent elektroinstallatør? Svar: Ja - Bravida Moss AS. Rapport på gjennomgang og utført arbeid foreligger.
8.3. Kjenner du til om arbeider utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller ufaglærte? Svar: Ja - Helsparkling av innvendig gipsvegger ble gjort i 2012, samt maling av sparklede flater. Dette arbeidet er utført av ufaglærte innenfor feltet.
8.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget? Svar: Ja - Samsvarserklæring fra Bravida Moss AS.
9.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Svar: Ja - Oppussing av bad i årsskiftet 2012/13.
9.2. Er arbeidet utført av faglært? Svar: Ja - Oppussing av bad ble gjennomført av Berntsen Scanway AS i årsskiftet 2012/13. Kontrakt og informasjon om utført arbeid foreligger.

Iht. takst: Verditakst: Kr.
2.100.000,-. Lånetakst: Kr.
1.750.000,-.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
2 100 000,- (Prisantydning)
54 604,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 154 604,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
5 132,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 159 736,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Ved benyttelse av forkjøpsrett tilkommer gebyr kr.
6.556,-.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Knut Dahl.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Takst, datert: 08.02.2018
- Egenerklæring, datert: 08.02.2018
- Opplysninger fra forretningsfører, datert: 07.02.2018
- Vedtekter og Husordensregler
- Årsmøte for år 2017
- Reguleringsbestemmelser, datert: 01.02.2018
- Matrikkelrapport, datert: 01.02.218
- Kommunal tilknytning (vann og avløp), datert: 28.10.2010
- Grunnkart
- Ferdigattest, datert: 20.12.1966
- Ligningsverdi, datert: 01.02.2018
Se prospekt
Moss, 1518 Refsnesalleen 83 A
1518, Refsnesalleen 83 A
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Refsnesalleen 83 A
1/26
Lukk
0