Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
REFSNES: Gjennomgående 3-roms, flere rom nylig oppusset. Vestvendt balkong med fjordutsikt. Fredelige, sjønære omgivelser.
Last ned budskjema
Dokumenter
Refsnesalleen 77 A formidles av Boa Eiendomsmegling Moss.Leiligheten ligger i første etasje, men høyt nok til at du får fin utsikt fra balkongen.Sommerstid opplever du også ettermiddags- og kveldssolen på balkongen.Parkeringsplass finner du rett foran blokken.
Overbygg og skillevegger gjør balkongen til et godt skjermet uterom.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Vindusflatene i vestveggen tilfører stuen gode mengder naturlig lys på dagtid.Stuen er pusset opp i nyere tid og har dermed et tidsaktuelt preg.Legg merke til parkettgulvet som er lagt terskelfritt ut til entréen.Her kan du uten trengsel møblere med både en sofagruppe og et spisebord.Stuen har pipeløp med antatt mulighet for å koble til et ildsted.Kjøkkenet har innredning av noe eldre årgang som er velholdt og bærer preg av å være pent brukt.Et frokostbord for to eller fire finner sin naturlige plass på kjøkkenet.En hel rekke skap har til sammen meget gode oppbevaringsmuligheter.Entréen er i likhet med stuen nylig pusset opp med blant annet nytt parkettgulv.Soverommene er også nylig pusset opp og malt i en velpassende, lys blåfarge.Leilighetens innvendige bod har utmerket potensial som en garderobe.Soverommene vender begge inn mot byggets fredelige bakside.Badet er i nyere tid oppgradert med moderne baderomsmøbler, mens overflatene er malt.Med dusjkabinett unngår du å dusje rett på dagens overflater.Badet og soverommene er samlet i praktisk nærhet omkring entréen.På Refsnes vil du bo i sjønære og attraktive omgivelser på Jeløy.I nabolaget finner du både barnehage, skole og nærbutikk, i tillegg er veien kort ned til stranden.
0
36
Se store bilder
Prisantydning: 2 600 000,-
Totalpris: 2 665 859,-
Primær rom: 65m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 2
Kort om
"REFSNES: Gjennomgående 3-roms, flere rom nylig oppusset. Vestvendt balkong med fjordutsikt. Fredelige, sjønære omgivelser."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.1 Bnr.2020 Andelsnr.34 Orgnr.948207826 i Moss kommuneKort oppsummertDette er en gjennomgående 3-roms midt i Refsnesalleen, som i løpet av de seneste årene er påkostet med oppussing av flere rom. Det er imidlertid fortsatt et spennende potensial på blant annet badet og kjøkkenet om du vil oppgradere ytterligere.

Leiligheten har vestvendt balkong med ettermiddags- og kveldssol sommerstid samt fin utsikt mot Oslofjorden. Direkte innsyn er i praksis fraværende.

På Refsnes vil du bo i et veletablert nabolag med en helt egen atmosfære, nær sjøen, badestrender og ikke minst vakre turområder - kun få minutter unna sentrumskjernen med buss eller bil.
  • Gjennomgående 3-roms i Refsnesalleen
  • Vestvendt balkong med fjordutsikt
  • Flere rom nylig pusset opp
  • Bad med moderne møbler
  • Kort vei til nærbutikk
  • 10 min. med buss til sentrum
  • Nær badestrender og vakre turområder
Ditt nye hjemLeiligheten har en lett tilgjengelig plassering i første etasje som innebærer at det kun er et fåtall trinn å gå opp fra hovedinngangen. Plasseringen er likevel høy nok til at du på balkongen opplever fin utsikt mot Oslofjorden i nordvest. På balkongen får du i tillegg glede av ettermiddags- og kveldssol sommerstid, og fullt utbytte av de fredelige omgivelsene på Refsnes.

Stuen er pusset opp i nyere tid og har dermed et tidsaktuelt preg med glatte malte veggflater og terskelfri parkett ut til entréen. Her kan du uten trengsel møblere med både en sofagruppe og et spisebord, stuen har også pipeløp med antatt mulighet for å koble til et ildsted.

Kjøkkenet har innredning av noe eldre årgang som er velholdt og bærer preg av å være pent brukt. Her er fronter av heltre benkeplate av laminat som gir innredningen en helhetlig fremtoning. En hel rekke skap har til sammen meget gode oppbevaringsmuligheter, mens benkene har praktiske flater for tilberedning omkring koke- og vaskesonene. Vil du fornye kjøkkenet, kan dagens innredning være et godt utgangspunkt for lakkering. For øvrig er kjøkkenet stort nok til også å romme et frokostbord.

Leilighetens to soverom vender begge inn mot byggets fredelige bakside som er uten direkte soleksponering på ettermiddag og kveld. Disse er i likhet med stuen nylig pusset opp og malt i en velpassende, lys blåfarge. Hovedsoverommet er tilknyttet leilighetens innvendige bod som også har utmerket potensial som en garderobe. Rommene er for øvrig av gode størrelser til sine formål, hvorav det naturlige barnerommet gir familiens yngste plass til lek og opphold i egne omgivelser.

På badet er overflatene malt, mens baderomsmøblene er av nyere dato og har oppbevaringsplass for både håndklær og personlige effekter. Innredningen inkluderer også et dusjkabinett slik at du unngår å dusje rett på overflatene. Badets overflater representerer et spennende potensial om du på sikt velger å pusse opp og modernisere.InnholdEntré, bad, to soverom, bod, kjøkken og stue med utgang til balkong.Beliggenhet og nærområdetPå Refsnes vil du bo i sjønære og attraktive omgivelser på Jeløy. Få, om noen boligområder langs Oslofjorden kan vise til en tilsvarende beliggenhet, tatt i betraktning både utsikt, de gode solforholdene og ikke minst nærheten til sjøen.

Refsnes er i seg selv av de historisk mer attraktive boligområdene Moss kan by på, først og fremst på grunn av sin beliggenhet langs fjæra helt vest på Jeløy. Rett i nærheten venter flotte turmuligheter i vakkert landskap, blant annet på de mange stiene langs vannet og lenger opp i terrenget. En ypperlig runde for hverdagslige treningsturer er kyststien fra Alby og Reierbukta rundt til Framnes.

Dagligvarene kan du gjerne handle ved nærbutikken KIWI like nedenfor, mens sentrumsområdet er lett tilgjengelig med hyppige bussavganger. På kun få minutter tar du deg ned til Kanalen der du finner spisestedene Fiskebasaren og Peppes Pizza som begge har store sosiale uteområder langs kaikanten i sesong. Et vesentlig nærmere alternativ er Hos Naboen, nabolagsrestauranten med matservering og hyggelige quiz-kvelder som ligger kun et fåtall skritt unna.

Jeløy har også et veletablert og anerkjent kulturmiljø, der Galleri Varden og Røed Gård er blant de mest kjente, i tillegg til Galleri F15 på Alby Gård. Legg gjerne søndagsturen innom Kafé F15s uteservering sommerstid og prøv den velsmakende Albykringlen.

Fra holdeplassen i Refsnesalléen tar M1-bussen deg på knappe 10 minutter ned til togstasjonen, der kan du velge mellom hyppige avganger videre til Oslo og en reisetid som i dag er fra 41 minutter.TomtAreal: 3 727 kvm, Eierform: FellestomtParkeringBiloppstillingsplasser på borettslagets tomt.ByggemåteHentet fra verdi- og lånetakst. Bygningsdeler i gulv, etasjeskiller og vegger mellom seksjoner i mur/betong. Vegg ut mot terrasse antas oppført i isolert bindingsverk, med utvendig trepanel og innvendig plater. Blokken har flatt tak, antas dekket med papp eller tilsvarende. Vinduer med rammer og karmer i tre fra 1999. Alle vinduer med 2-lags isolerglass. Terrassedør i tett edeltre med kikkehull. Fra stue til veranda er det dør, satt inn i 1999.Overflater og innredningGulv: Belegg på bad, for øvrig parkett. Innervegger: Malte baderomsplater på bad, for øvrig panelplater og malt tapet. Flisfelt på kjøkken. Himlinger: Malt betong.

Kjøkken: Skapinnredning og profilerte fronter i heltre, benkeplate i laminat. Lyse fliser på vegger over benker. Nedfelt dobbel stålservant med ett-greps blandebatteri. Innbygget ventilator.

Bad: Servantskap med glatte hvite fronter, stålgrep og heldekkende servant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil og overbelysning. Sideskap med glatt hvit front og stålgrep. Dusjkabinett. Gulvmontert klosett. På baderommet er dusj, toalett og servant med skap og speil av nyere dato.OppvarmingElektrisk oppvarming. Det er elektriske ovner på begge soverom og kjøkken, stråleovn på baderom.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.Adgang til utleieIht. vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringIht. brev fra Moss kommune datert 05.02.2018 omfattes eiendommen av reguleringsplan Refsnes - del av Refsnes - gbr. 11/1 OG 11/31 med formål blokkbebyggelse, gangvei, parkeringsplass, kjørevei og friluftsområde (på land) vedtatt 24.02.1965 med plan nr.42. Reguleringsplan Refsnesalleen 75 med formål blokkbebyggelse vedtatt 18.06.1998 med plan nr.262. Eiendommen omfattes også av kommuneplanens arealdel KP0104 med formål bebyggelse og anlegg, nåværende vedtatt 20.06.2011.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i de månedlige felleskostnadene.Felleskostnader inkluderer2 456 pr. mnd. i følge brev fra forretningsfører datert 07.02.2018.

Felleskostnadene dekker renter og avdrag fellesgjeld, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, strøm på fellesarealer, kabel-tv, forretningsførsel, revisjon mm. Regnskap for 2016 følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 65 859,- i følge brev fra forretningsfører datert 07.02.2018. Lån hvor det betales rente og avdrag. Annuitetslån. Rente Pt.: 2,1 %. Renter og avdrag pr.mnd. med dagens rente : 523,-, hvorav renter utgjør kr 176,- og avdrag utgjør kr 347,-. Lånets løpetid: 2032. Lånenr. NIBOR 67140501761. Bankforbindelse: Nordea

Borettslaget har ikke IN-ordning.

Andelen er sikret i Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS, dette sikrer borettslaget mot økonomisk tap ved manglende innbetaling av felleskostnader.FellesformueKr. 19 995,- i følge brev fra forretningsfører datert 07.02.2018.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 488 832 per 31.12.16 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 564 261 per 31.12.16ForsikringForsikret i Gjensidige ForsikringASA, med polisenummer: 82367589. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter FTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.DiverseBoligen har midlertidig brukstillatelse utstedt 21.06.1965. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Det er en forutsetning for denne handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finne sted. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.

Kjøper(e) av leiligheten må være andelseier av Vansjø BBL eller tegne andel i laget for å kunne bli eier(e) av andelen i BL. Medlemsstatus må være avklart før overtagelse.

Avklaring av forkjøpsretten er forhåndsavklart.

Dyrehold krever styrets samtykke.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 05.02.2018 og takst datert 07.02.2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Da leiligheten selges på vegne av et dødsbo har selger begrenset eller ingen kjennskap til leilighetens tilstand. Egenerklæring er således ikke utfylt.

Iht. takst: Verditakst: Kr.
2.600.000,-. Lånetakst: Kr.
2.200.000,-.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
2 600 000,- (Prisantydning)
65 859,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 665 859,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
6 556,- (Forhåndsavklaring av forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
11 688,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 677 547,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har ikke tegnet eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Egil André Horgmo.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Takst, datert: 07.02.2018
- Egenerklæring, datert: 05.02.2018
- Opplysninger fra forretningsfører, datert: 07.02.2018
- Vedtekter og Husordensregler
- Årsmøte for år 2017
- Reguleringsbestemmelser, datert: 05.02.2018
- Matrikkelrapport, datert: 05.02.2018
- Kommunal tilknytning (vann og avløp), datert: 05.02.2018
- Grunnkart
- Midlertidig brukstillatelse, datert: 21.06.1965
- Ligningsverdi, datert: 05.02.2018
- Energiattest
Se prospekt
Moss, 1518 Refsnesalleen 77 A
1518, Refsnesalleen 77 A
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Refsnesalleen 77 A
1/22
Lukk
0