Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
GLASSVERKET, JELØY: Prosjektert 2-roms med arealeffektiv romløsning, god standard og sydvendt terrasse. Parkering inkludert. Nær by, sjø og strand.
Last ned budskjema
Dokumenter
Romløsningen blir svært arealeffektivt utformet og domineres av en sosial sone på cirka 24 kvadratmeter.Fra Glassverket tar det kun et fåtall minutter å rusle ned til den fine bystranden Sjøbadet.Båthavnen Fiske ligger like ved.Glassverket har en svært sentralt plassering på den mest sentrumsnære delen av Jeløy.
I det idylliske parkområdet Kanalen kan følge med på det maritime livet sommerstid.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

På Glassverket får du nærhet til både by, sjø og strand.Dette er resalg av en moderne 2-roms leilighet i prosjektet Glassverket på Jeløy.
0
77
Se store bilder
Prisantydning: 2 550 000,-
Totalpris: 2 550 000,-
Primær rom: 40m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 1
Kort om
"GLASSVERKET, JELØY: Prosjektert 2-roms med arealeffektiv romløsning, god standard og sydvendt terrasse. Parkering inkludert. Nær by, sjø og strand."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.1 Bnr.1248 Snr.7 Lnr.7 i Moss kommuneKort oppsummertDette er resalg av en moderne 2-roms leilighet på Glassverket på Jeløy, et av byens mest populære boligprosjekter gjennom de seneste årene.

Leiligheten får en lett tilgjengelig plassering på bakkenivå og en arealeffektiv, moderne utformet romløsning på 45 kvadratmeter BRA i tillegg til en sydlig orientert markterrasse på cirka 11 kvadratmeter. Leiligheten leveres med god standard, deriblant kvalitetskjøkken fra HTH.

Glassverket er et godt planlagt område hvor det legges vekt på å skape et hyggelig bomiljø og uteområder. Fellesarealene på tomten blir pent opparbeidet og vil preges av en fin infrastruktur mellom bebyggelsen med små stier, lekeplasser og små grønne lunger. Få utbyggere legger så mye vekt på fellesarealene som utbyggeren Selvaag. Det er absolutt å anbefale å ta en liten tur rundt på tomten for å få et inntrykk av hele området.

I de nærmeste omgivelsene finner du både flott badestrand, dagligvareforretninger og fine parkområder, mens bykjernen og togstasjon er kun en kort rusletur unna.
  • Prosjektert 2-roms selveier på Glassverket
  • På bakkeplan - enkel adkomst
  • Gjennomgående god standard
  • Moderne kjøkken med innredning fra HTH
  • Flislagt bad med tidsaktuelt uttrykk
  • Sydvendt terrasse på ca. 11 kvm.
  • Vannbåren varme til radiatorer
  • Parkering i garasjeanlegg med tilhørende sportsbod
  • Gangavstand til sentrum, togstasjon og bussterminal
  • Svært god beliggenhet på Jeløy med by, sjø og strand i umiddelbar nærhet
Ditt nye hjemLeiligheten er lett tilgjengelig plassert i første etasje og har i tillegg fordelen av et ekstra stort uteareal på egen markterrasse som vender i sydlig retning. Terrassen er godt skjermet av overbygg og levegger, og blir på gode sommerdager nærmest et ekstra rom - perfekt for måltider og ledige stunder utendørs.

Romløsningen blir svært arealeffektivt utformet og domineres av en sosial sone på cirka 24 kvadratmeter bestående av stuen og kjøkkenet. Dette blir et rom for hverdagslig opphold som også er stort nok til at du kan samle venner eller familie rundt bordet.

Kjøkkenet får en noe inntrukket plassering i den sosiale sonen og tidsaktuell, hvit innredning av typen Mono fra kvalitetsprodusenten HTH med moderne stilpreg. Innredningen tilrettelegges for montering av hvitevarer, samt egen kurs for en induksjonstopp. Se en mer detaljert beskrivelse av leveransen lenger ned i annonsen.

Leilighetens soverom vender mot terrassen og har adkomst rett fra stuen via to plassbesparende skyvedører som leder inn til hver sin side av en eventuell dobbeltseng. Doble garderobeskap er det plass til på begge sider av sengen, og ytterligere oppbevaringsplass får du i boden på cirka tre kvadratmeter ved entréen som også har utmerket garderobe-potensial.

Som en helt ny leilighet får badet moderne standard og innredning som inkluderer tidsaktuelle hvite baderomsmøbler, dusjhjørne med vegger av glass samt veggmontert klosett. Badet legges for øvrig også til rette for en vaskesøyle.EierbrøkSeksjonsbrøk fastsettes når seksjoneringsbegjæringen er ferdig tinglyst.InnholdEntré, bod, bad, soverom, stue med kjøkken og utgang til terrasse på ca. 11,5 kvm.

Leiligheten får også sportsbod på ca. 5 kvm. i felles kjelleranlegg.Beliggenhet og nærområdetGlassverket har en svært sentral plassering på den mest sentrumsnære delen av Jeløy, men oppleves likevel litt tilbaketrukket og distansert fra sentrumskjernen. Dette boligområdet har en helt egen og fredfylt atmosfære, som blant annet preges av nærheten til sjøen.

I de nærmeste omgivelsene møter du intime smågater og gammel trehusbebyggelse som var nært tilknyttet den tidligere glassfabrikken. En kort rusletur gjennom disse gatene tar deg ned mot Kanalen, et idyllisk parkområde med turstier og sittebenker der du kan følge med på det maritime livet sommerstid. Rett på andre siden av Kanalen har Peppes Pizza og Fiskebasaren store uteområder langs kaikanten som summer av liv sommerstid.

Byens store sandstrand Sjøbadet er også en del av nabolaget og et perfekt sted for en morgendukkert såvel som solbading på gode sommerdager. Stranden er lett tilgjengelig bare 300 meter unna Glassverket, og følger du veien videre utover mot Jeløys sydspiss venter enda flere og mer intime, små sandstrender og badeplasser. Det frodige og unike naturvernlandskapet omkring Alby er også et herlig friluftsområde verdt gjentatte utflukter og egner seg like godt til hverdagslige treningsturer.

De mer urbane sentrumsgatene starter like over Kanalen og inneholder en rekke forretninger og spisesteder. Langs gågaten finner du blant annet et godt utvalg klesforretninger, samt byens store kjøpesenter med omkring 70 forretninger og bussterminal.

Fra Glassverket går du til togstasjonen på kun få strakser, og reisetiden til Oslo er i dag fra 41 minutter. Etter den pågående utbyggingen av jernbanen vil reisetiden forkortes til kun 30 minutter, i tillegg planlegges et helt nytt og moderne stasjonsområde som blant annet vil gjøre pendlerhverdagen enklere.TomtEierform: Eiet tomt

Boligprosjektet Glassverket består i dag av eiendommen med matrikkelnummer gnr. 1, bnr. 1248 i Moss kommune. Byggetrinnet vil bli fradelt og få eget matrikkelnummer. Eiendommen vil bli seksjonert og leilighetene vil således få egne seksjonsnummer.ParkeringDet er planlagt et felles garasjeanlegg (U1) for hus A4 og hus H1 og H2 (fremtidige salgs- og byggetrinn - se vedlagte utomhusplan). Garasjeanlegget, inneholdende garasjeplasser og sportsboder, vil opparbeides under bebyggelsen med innkjøring fra Glassverket/sørgavl hus H2. Det vil være provisorisk adkomst til garasjeanlegget via Glassverket 43/hus G2 frem til ny adkomst er etablert.

Det gjøres oppmerksom på at hus A2/A3 vil få tinglyst adkomstrett på kjørebane gjennom garasjeanlegget under hus A4 og hus H1/H2.

Det medfølger en garasjeplass og en sportsbod til hver boenhet. Garasjeplassene og sportsbodene er tiltenkt tinglyst som tilleggsdel til den enkelte seksjon. Det gjøres oppmerksom på at enkelte leiligheter i hus A4 vil bli tildelt permanent garasjeplass under hus A2/A3, samt under hus H1/H2.

Utbygger tar forbehold om annen organisering av garasjeanlegget samt sportsboder dersom det skulle vise seg nødvendig, eller hensiktsmessig. Det tas videre forbehold om at det kan opprettes næringsseksjon(er) i garasjeanlegget for å sikre p-plasser/sportsboder for fremtidige bygge- og salgstrinn tilhørende Moss Glassverk.

Parkeringsanlegget vil inneholde HC-plasser i henhold til kommunens krav. Seksjonseier som har fått tildelt HC-plass til sin leilighet har plikt til å medvirke til bruksbytte av parkeringsplass med beboer med dokumentert behov for HC-plass. Styret har myndighet til å vedta slikt bruksbytte med bindende virkning for eier av HC-plass. Når behovet for bruksbytte opphører tilbakeføres bruksrettene til opprinnelig tilstand.ByggemåteHovedbæresystem utføres i betong, plassbygd og/eller som prefabrikkerte elementer. Alle etasjeskiller leveres i betong. Det vil bli synlige V-fuger i tak på områder som ikke er nedforet. Materialvalg i fasadene vil være en kombinasjon av teglstein, ubehandlet betong, behandlet betong og panel. Generelt får takkonstruksjonene isolasjon og membrantekking på oversiden. Nødvendig fall til sluk.

Balkonggulv utføres i ubehandlet betong med tilstrekkelig fall og renneløsninger, alternativt med tremmegulv på betong. Terrasser på terreng leveres med dekke i ubehandlet betong, alternativt med tremmegulv på betong, samt beplantning. Det leveres utvendig stikk og lampe med innvendig bryter. Det må påregnes nivåforskjell mellom utvendig balkong/terrassegulv og innvendig stuegulv.Overflater og innredningKjøkken:
Kjøkkeninnredning leveres med leveringsomfang i henhold til kontraktstegning. Det leveres kjøkken fra HTH type KP Mono, hvitmalt. Håndtak i stål. Demping på skapdører og skuffer. Innredningen leveres med hel benkeplate og komfyrskap med mulighet for senere integrering av komfyr. Det leveres egen kurs for komfyr samt induksjonstopp. Kjøkken er klargjort for installasjon av oppvaskmaskin. Innredningshøyde for kjøkkeninnredning utgjør ca. 2,28 m. Nedforing fra himling til overskap. Kjøkkeninnredning utstyres med belysning under overskap. Det leveres også stikkontakt over kjøkkenbenk. Oppvaskkum med beslag av rustfritt stål. Ettgreps blande batteri med svingbart hode. Avtrekk over komfyr med lys, type volumhette (hvit). Hvitevarer inngår ikke i leveransen.

Det tas forbehold om valg av annen kjøkkenleverandør/kjøkkentype.

Bad:
Baderomsinnredning leveres med leveringsomfang i henhold til kontraktstegning. Det leveres hvit baderomsinnredning med nedfelt servant i underskap. Servant og ettgreps blandebatteri. Vegghengt speil, lys og stikkontakt. Tilrettelagt for vaskesøyle.

Det leveres dusjvegger i glass. Vegghengt toalett. Ettgreps dusjbatteri. Downlights i himling. Downlights styres via dimmer, speilbelysning via bryter. Vannbåren gulvvarme.

Gulv: Grå fliser, 10x10 cm./5x5 cm. i dusjsone. Vegger: Hvite fliser, 20x40 cm. Tak: Hvit himling, ikke taklist.

Bad leveres som baderoms cabin dvs. prefabrikkert og det vil derfor ikke være mulig med tilvalg/endringer.

Gulv:
Parkett, Type: Haro Eik Lys Hvit Family, 3-stavs eik børstet mattlakkert. Vegger:
Sparklet og hvitmalt, fargekode S-0502-Y. Tak:
Sparklet og hvitmalt, ikke taklist. Synlig V-fuge.

Det tas forbehold om annen leverandør/type parkett.

Garderobe:
Garderobeskap leveres med leveringsomfang i henhold til kontraktstegning. Det leveres garderobeskap fra HTH, type Glatt Hvit Dekor eller tilsvarende. Håndtak i stål. Innredningshøyden på garderoben er ca. 2,1 m.

Det tas forbehold om annen garderobe leverandør/type garderobeskap.OppvarmingDet leveres vannbåren varme i leilighetene i form av radiatorer. Fordelingsskap i hver leilighet. Rørføringer frem til radiatorer legges skjult i konstruksjonen der dette er mulig ut i fra lyd-/ konstruksjonsmessige forhold. Oppstikk fra gulv eller ut fra vegg til radiator. Baderom leveres med vannbåren gulvvarme. Det leveres ikke individuelle målere på fjernvarme (oppvarming og varmt tappevann) og kostnaden blir fordelt ut fra en sameiebrøk. Det tas forbehold om at det leveres individuelle målere dersom dette blir et offentlig/byggeteknisk krav til prosjektet.Vei, vann og avløpBygget vil bli tilknyttet offentlig vei-, vann- og avløpsnett, med private stikkledninger ut til offentlig nett. Utbygger dekker kostnadene til tilknytning.Adgang til utleieBoligene har bare èn boenhet og ingen separat utleiedel. Med unntak av de begrensninger som følger av sameiets vedtekter og av eierseksjonsloven, har seksjonseiere full rettslig råderett over sine seksjoner. Seksjonseiere kan fritt pantsette, selge og leie ut sine seksjoner. Ethvert salg eller bortleie av seksjoner skal medeles skriftlig til sameiets forretningsfører med opplysninger om hvem som er ny eier/leietaker.ReguleringReguleringsplan for Glassverket og bebyggelsesplan gjelder. Dette fås ved henvendelse til megler.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i fellesutgifter med unntak av eiendomsskatt.

Eiendomsskatt faktureres direkte hver seksjon.

Det er 6 terminer pr. år.Felleskostnader inkludererFelleskostnad: 1 775 pr. mnd.

Størrelsen på felleskostnadene er ikke fastsatt, men stipulerte felleskostnader skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter og avhenger av ytelsene sameiet rekvirerer. Basert på utkast til budsjett som er utarbeidet av utbygger i samarbeid med forretningsfører, er felleskostnader til sameiet stipulert til ca. kr. 30,- pr. kvm. BRA pr. mnd.  Fjernvarme (oppvarming/varmt tappevann) stipulert til ca. kr. 9,- pr. kvm BRA. Stipulert kostnad for fjernvarme er basert på en energikostnad på kr 1,- pr. kWt.

Fastsettelse av første års driftsbudsjett og felleskostnader vedtas på sameiets konstituerende sameiermøte. Felleskostnadene fordeles i henhold til eierbrøken.

Følgende kostnader kommer i tillegg til månedlige felles-kostnader nevnt ovenfor: Kostnader forbundet med TV/bredbånd/IP telefoni stipulert til kr. 300,- per måned. Felleskostnader for garasjeplass og sportsbod, stipulert til kr. 200,- pr. mnd.

Det forutsettes at kjøper betaler en oppstartskapital på kr.
5.000,- til sameiet. Oppstartskapitalen blir overført til forretningsfører når sameiet er etablert og oppgjørsmegler har fått utbetalingsanvisning av sameiets styre. Beløpet er å anse som innskuddskapital til sameiet som ikke tilbakebetales.

Det er eiendomsskatt i Moss kommune og eiendomsskatt faktureres direkte hver seksjon.EierseksjonssameieSameiets formål er å ivareta alle saker av felles interesse for sameierne, herunder sørge for drift og vedlikehold av felles infrastruktur, som for eksempel veier, lys, brøyting, renovasjon, garasjeanlegg, kommunale avgifter, forretningsførsel, forsikring, strøm til fellesrom med mer. Kostnader til drift og vedlikehold av sameiet vil fordeles på bakgrunn av eierbrøk.

Sameiet ledes av et styre valgt av seksjonseierne. Selger vil på vegne av alle kjøpere/sameiet engasjere forretningsfører til å forestå driften av Sameiet for første driftsår. Forretningsfører har utarbeidet forslag til vedtekter og driftsbudsjett for eierseksjonssameiet. Se eget punkt «Vedtekter».Ligningsverdi/EiendomsskattLigningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle andre boliger man måtte eie). Ligningsverdien for primærboliger vil normalt utgjøre inntil ca. 25% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal.  For sekundærboliger vil ligningsverdien utgjøre 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Se http://www.skatteetaten.no for nærmere informasjon.

Det er eiendomsskatt i Moss kommune. Eiendomsskatt baseres på markedsverdien minus bunnfradrag multiplisert med den promillesats som til enhver tid gjelder for den enkelte kommune. Spørsmål om eiendomsskatt rettes til kommunen.ForsikringFrem til overtagelsen vil eiendommen være forsikret av utbygger. Etter overtagelsen vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Forretningsfører vil etablere forsikring på vegne av eierseksjonssameiet. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av evt. særskilte påkostninger.VedtekterUtkast til vedtekter for sameiet er utarbeidet. Det forutsettes at kjøper aksepterer vedtektene som grunnlag for avtalen. Utkastet til vedtekter er tilgjengelig hos megler.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter BDiverseBustadoppføringslova av 13.06.1997, nr. 43, forutsatt at kjøper er forbruker i henhold til definisjon i bustadoppføringslova §
2. Dersom kjøper ikke kommer inn under denne definisjonen kan man ikke forvente kontrakt i henhold til bustadoppføringslova. Kontakt eventuelt megler vedrørende dette.

Selger stiller sikkerhet for oppfyllelse av kontakten i samsvar med buofl. § 12. Sikkerheten tilsvarer 3% av vederlaget frem til Overtagelsestidspunktet. Fra overtagelsestidspunktet skal sikkerheten økes til 5% og gjelde i fem år etter overtagelse. Selger stiller sikkerhet for forskuddsbetaling på 10% av vederlaget, jfr. Buofl. § 47.

Leveransen utføres iht. teknisk forskrift TEK 10.

Man kan kun erverve to seksjoner iht. lov om eierseksjoner § 22, 3 ledd

Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge før overtagelse kan finne sted.

Det gjøres oppmerksom på at salget er et videresalg av eksisterende kjøpekontrakt.Servitutter/rettigheter fra grunnbok24.10.1876 BESTEMMELSE OM GJERDE 31.08.1883 BESTEMMELSE OM GJERDE                       Med flere bestemmelser 22.10.1912 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE                       Bestemmelse om benyttelse                       Med flere bestemmelser 14.09.1915 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.                       Med flere bestemmelser 06.10.1936 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. 24.11.1936 ELEKTRISKE KRAFTLINJER                       Rettighetshaver:                       ØSTFOLD ENERGIVERK 25.02.1950 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE                       Med flere bestemmelser 15.07.1971 BESTEMMELSE OM VEG                       Med flere bestemmelser                       GJELDER DENNE                       MATRIKKELENHETEN MED FLERE 28.03.2008 ERKLÆRING/AVTALE                       Rett til fellesareal                       Gjelder også senere fradelte                       parseller av denne eiendom                       Retten er tidsubegrenset og vederlagsfri

Det gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyste servitutter som erklæringer/avtaler. Dog har selger opplyst at han ikke har kjennskap til slike erklæringer/avtaler som har innvirkning på denne eiendommen.

Det gjøres oppmerksom på at det vil bli tinglyst ytterligere servitutter/erklæringer på eiendommen, herunder gjensidige rettigheter og forpliktelser i forhold til naboeiendommer til bruk, drift og vedlikehold av f.eks veier, avkjøringer, kjørearealer i garasjekjeller, gangveier, felles boder, lekeplasser, parkeringsplasser, grøntarealer etc.

Kjøper kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/erstatning for tinglysninger av øvrige nødvendige erklæringer/avtaler o.l. eller forhold pålagt av myndighetene knyttet til gjennomføringen av prosjektet i dette eller fremtidige byggetrinn innenfor reguleringsplanen.

Seksjonen selges fri for pengeheftelser med unntak av boligsameiets legalpant i hver seksjon som sikkerhet for oppfyllelse av den enkeltes sameiers fellesforpliktelser jf. lov om eierseksjoner.Forhold ved boligenOvertakelse av boligen skjer ved overtagelsesforretning. Det skal føres protokoll fra forretningen som kjøper og selger signerer. Partene beholder hvert sitt eksemplar av protokollen. Selger kan kreve overtakelse inntil fire måneder før den avtalte fristen til å ha boligen klar til overtakelse. Selgeren skal skriftlig varsle om dette minimum to måneder før det nye overtakelsestidspunktet. Det eksakte overtakelsestidspunktet skal gis med minst 14 kalenderdagers skriftlig varsel. Det beregnes dagmulkt fra sistnevnte overtakelsestidspunkt.

Etter at styret i sameiet er etablert, og før overtagelse av de enkelte boligene, innkaller selger sameiets styre til overtakelse av deler av fellesarealene, eksempelvis heiser, trappeoppganger og lignende. Kjøper aksepterer at styret er representant for seg ved overtakelse av slike fellesarealer. Det gjøres oppmerksom på at overtagelse av fellesarealene kan skje etappevis da ferdigstillelse av slike arealer vil bero på prosjektets fremdrift og oppdeling i byggetrinn.

Det tas forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, eksempelvis som følge av offentlige pålegg, uten å forringe den generelle standard.

Det tas forbehold om endringer /nye offentlige gebyrer.

Dersom det er avvik mellom prosjektbeskrivelse og tegninger / prospekt, er det prosjekt beskrivelse som er gjeldende.

Transport av kjøpekontrakt krever samtykke fra utbygger, dette medfører ett transportgebyr på kr. 30.000,- inkl mva.Viktig informasjonSalgsprospekt og prosjektbeskrivelse er utarbeidet for å orientere om prosjektets generelle bestanddeler, funksjoner og planlagte organisering, og er således ikke en komplett beskrivelse av leveransen. Det vises for øvrig til kontraktstegninger og kjøpekontrakt med vedlegg.

Alle illustrasjoner, 3D animasjoner, skisser, «møblerte» plantegninger m.m. er kun ment å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan ikke anses som endelig leveranse. Inntegnet utstyr/inventar/hvitevarer medfølger ikke, og det kan derfor fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen. Generelle beskrivelser av prosjektet i salgs- og markedsførings-materiell vil ikke passe for alle boligene. Kjøper oppfordres derfor særskilt til å vurdere solforhold, utsikt, beliggenhet i forhold terreng og omkringliggende eksisterende og fremtidig bygningsmasse mv. før et eventuelt bud inngis.

Det gjøres oppmerksom på at husfargene i prospekt og salgsmateriell vil kunne avvike fra faktisk leveranse. Det kan være avvik mellom salgsmaterialet og den endelige leveransen. Ved eventuell motstrid i salgsmateriale, vil kontraktstegning ha forrang. Sjakter, VVS føringer og annet teknisk anlegg er ikke endelig inntegnet og nedkassinger/ foringer i himling vil stedvis kunne forekomme.

Det gjøres oppmerksom på at utomhusplanen i salgsprospektet ikke er ferdig detaljprosjektert og at endringer vil forekomme, blant annet som følge av kommunal behandling. Renovasjon, forstøtningsmurer, fallsikringer, lekeplasser, belysning, fordelerskap, trafoer, kummer og lignende vil bli plassert slik det finnes hensiktsmessig i forhold til terrenget. Leveranse av grasbakke og vegetasjon vil kunne avvike i forhold til utomhusplan.

Det gjøres oppmerksom på at fastkarmvinduer kan leveres med forankring i TEK 10.

I nyoppførte bygninger må det forventes noen grad svinn og krymping av materiale, for eksempel svinnriss i mur, maling ved skjøter, hjørner og sammenføyninger som følge av krymping av trevirke og betong. Slike forhold er ikke å anse som mangler ved levert ytelse.

Selger tar forbehold om å overdra rettigheter og plikter etter denne kjøpekontrakt til et annet selskap (for eksempel et utbyggerselskap). Kjøper aksepterer en slik eventuell overdragelse.

Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert bud, herunder bestemme om de vil akseptere salg til selskaper, samt om de vil akseptere salg av flere leiligheter til samme kjøper.

Moss Glassverk skal utvikles med flere fremtidige salgs- og byggetrinn. Gjennomføring av et stort byggeprosjekt i flere trinn vil, blant annet på grunn av løpende byggevirksomhet, kunne medføre enkelte ulemper for beboerne inntil ferdigstillelse av samtlige byggetrinn.

Det gjøres oppmerksom på at naboeiendommen "Bunnpristomten" gnr.1, bnr.1248 (Helgerødgata 10 B) er regulert til boligformål, og det må forventes at eiendommen blir bebygd i fremtiden.

Det gjøres oppmerksom på at boligene leveres i bygge rengjort stand ved overtagelse.Særlige forbeholdByggestart er besluttet av selger.

Det gjøres oppmerksom på at boligene ikke er detaljprosjektert, og det kan bli mindre justeringer av boligene i forbindelse med detaljprosjekteringen.

Stiplede objekter på salgstegninger inngår ikke i leveransen.

Kjøkken på tegningene er veiledende og angir utstrekning av kjøkkenet. Kjøkken leveres i henhold til tegning fra kjøkkenleverandør og salgstegning vil således kunne være mangelfull.

Nedsenkede himlinger vil forekomme i forbindelse med detalj prosjektering, primært over bad, kjøkken og entré. Det kan i tillegg forekomme innkassinger som følge av detaljprosjekteringen.

Det vil forekomme synlige sprinklerhoder.

Elektriske punkter leveres/plasseres i henhold til egen elektrotegning.

Størrelse og plassering av radiatorer vil kunne avvike fra salgstegninger og illustrasjoner.

Vindusplassering i den enkelte bolig kan avvike noe fra de generelle planer som følge av bl.a. den arkitektoniske utformingen av bygget.

Selger forbeholder seg retten til å foreta endringer i materialvalg og/eller i konstruksjoner uten forhåndsvarsel. Eventuelle endringer skal ikke redusere byggets tilsiktede kvalitet.OppgjørVed kontraktsinngåelse skal 10% av kjøpesummen være innbetalt til meglers klientkonto som forskudd. Resten av kjøpesummen og omkostninger, herunder tilvalg, forfaller til betaling 2 dager før overtagelse.

Ansvarlig oppgjørsmegler forbeholder seg retten til å utbetale oppgjør til selger ved overlevering av boligen, dvs. når midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest foreligger. Det gjøres oppmerksom på at megler kan utbetale oppgjør til Selger dersom tilstrekkelig garantistillelse i henhold til bustadoppføringslova § 47 er stilt. Dette gjelder også oppgjør før seksjonering er tinglyst.Omkostninger
2 550 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
8 820,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 353 000,-))
30 000,- (Transportgebyr til utbygger)
--------------------------------------------------------
47 142,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 597 142,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerHvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Joachim Kolderup.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noCopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Situasjonsplan og kart hvor bygget er plassert
- Vedtekter for sameiet
- Kjøpekontrakt selger
- Tegninger
- Byggebeskrivelse
Se prospekt
Moss, 1515 Glassverket, A4, snr. 7, resalg
1515, Glassverket, A4, snr. 7, resalg
Last ned dokumenter
Her finner du en oversikt over alle viktige dokumenter som man må ha i en budgivning
Last ned alle dokumenter som ZIP Salgsoppgave.pdf Budskjema.pdf Vedlegg.pdf
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Glassverket, A4, snr. 7, resalg
1/7
Lukk
0