Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
SKREDDERÅSEN: Rekkehus med familievennlig romløsning over 2 plan. 3 soverom, lyst og innbydende! Vestvendt terrasse med ettermiddags-/kveldssol. Garasje.
Last ned budskjema
Dokumenter
Salmakerstien 1 F formidles av Boa Eiendomsmegling Moss.Sommerstid titter ettermiddags- og kveldssolen ned til terrassen.Vindusflatene i vestveggen gir stuen et lyst preg på dagtid.Solforholdene er generelt gode i området og omgivelsene har et luftig preg.
Rekkehuset har en attraktiv plassering i borettslaget; uten bebyggelse på vestiden.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Bo godt i populære og flotte omgivelser!Veiledende planskisse - første etasje.Uten bebyggelse på vestsiden er stuen uten direkte innsyn fra naboer.Stuen og de fleste øvrige rom ble nymalt i løpet av 2017.Stuen ble også påkostet med nytt laminatgulv i 2017.Laminatgulvet er lagt terskelfritt og helhetlig helt ut til entréen.Kroken bak trappen egner seg godt til skap, en liten sittegruppe eller et hjemmekontor.Kjøkkenet er pusset opp i nyere tid med en moderne, stilren skapinnredning.Kjøkkenet har gode oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk.Fliser på gulvet er en robust og praktisk overflate i dette rommet.I første etasje inngår også et separat toalettrom som også fyller rollen som et vaskerom.Veiledende planskisse - andre etasje.Badet er av generøs størrelse og tilrettelagt for samtidig bruk med to servanter.Badet er i likhet med kjøkkenet pusset opp i nyere tid og har dermed god standard.Rekkehusets tre soverom er samlet i praktisk nærhet på én og samme flate i andre etasje.Himlingene følger yttertaket helt opp til stor høyde og gir soverommene et luftig preg.Soverommene er av ulike, men gjennomgående gode størrelser som henholdsvis et hovedsoverom og to barnerom.Skrånende himlinger gir alle soverommene en luftig romfølelse.I barnerommene får familiens yngste plass til lek og opphold i egne omgivelser.Gangen i andre etasje er i likhet med stuen pusset opp med ny laminat.Utvendig sportsbod på cirka fem kvadratmeter ved inngangspartiet.Stensatt inngangsparti med plass til møblement01.Fasade
3
66
Se store bilder
Prisantydning: 1 950 000,-
Totalpris: 2 403 651,-
Primær rom: 89m²
Boligtype: Rekkehus
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 3
Kort om
"SKREDDERÅSEN: Rekkehus med familievennlig romløsning over 2 plan. 3 soverom, lyst og innbydende! Vestvendt terrasse med ettermiddags-/kveldssol. Garasje."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.3 Bnr.1427 Andelsnr.176 Orgnr.948863057 i Moss kommuneKort oppsummertSalmakerstien 1 F ligger i et veletablert og intimt nabolag lengst nord på Skredderåsen, og har her en fordelaktig plassering med grøntarealer som nærmeste nabo på vestsiden. Omgivelsene er luftige og ikke minst solrike dagen gjennom.

Rekkehuset inneholder en familievennlig romløsning over to plan med blant annet tre soverom, et stort bad og et kombinert toalettrom/vaskerom. De fleste rom ble nymalt i 2017 og ett soverom er pusset opp så sent som i 2018.

På Skredderåsen vil du bo i fredelige og familievennlige omgivelser med kun få to hundre meters gange til barnehage og barneskole. Det er hyppige bussavganger mot sentrum og nærsenter lett tilgjengelig like nedenfor.
 • Familievennlig rekkehusleilighet over to plan
 • Attraktiv plassering uten bebyggelse på vestsiden
 • Vestvendt terrasse med ettermiddags-/kveldssol
 • Smart, familievennlig romløsning over to plan
 • Tre soverom, stort bad og kombinert toalettrom/vaskerom
 • Flere rom nymalt og påkostet med nytt gulv i 2017
 • Borettslaget har egen vaktmester
 • Umiddelbar nærhet til barnehage og barneskole
 • Under 10 minutter med buss eller bil til sentrum
 • Nærhet til E6 og Mosseporten kjøpesenter
 • Umiddelbar tilgang på fine turområder i Mossemarka
Ditt nye hjemRekkehuset ligger i solrike omgivelser lengst nord på Skredderåsen og grenser til et ubebygget friareal som utgjør en åpen og grønn lunge i det ellers mer intime nabolaget. Denne plasseringen er kanskje blant de bedre internt i hele borettslaget, siden det ikke er motstående bebyggelse i vest og dermed heller ikke direkte innsyn fra naboer denne veien. Det er generelt gode solforhold i området, på terrassen kan du blant annet få med deg ettermiddags- og kveldssolen sommerstid.

Plan- og romløsningen er familievennlig utformet og inkluderer to etasjer som har hvert sitt bruksområde. Første etasje er langt på vei forbeholdt stuen og et separat kjøkken som til sammen gir familien god plass å boltres på i hverdagen. Stuen ble pusset opp i 2017 med nytt, tidsaktuelt laminatgulv som er lagt terskelfritt og helhetlig helt ut til inngangsdøren, og ble i likhet med de fleste øvrige rom også malt i løpet av fjoråret.

Kjøkkenet er pusset opp i nyere tid med en moderne, stilren skapinnredning som har gode oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk. Både platetopp og stekeovn er innbygget og dermed medfølgende. I dette rommet er det lagt fliser på gulvet som utgjør en robust overflate, og det er plass til et frokostbord for to eller tre som supplement til stuens større sittegrupper.

I første etasje inngår også et separat toalettrom som i seg selv er hendig å ha på samme plan som stuen og kjøkkenet. Toalettrommet fyller også rollen som et vaskerom og har adkomst rett fra entréen som blant annet gjør det enkelt å ta barnas yttertøy rett inn til vask.

Rekkehusets tre soverom er samlet i praktisk nærhet på én og samme flate i andre etasje, der du også finner badet. Soverommene er av ulike, men gjennomgående gode størrelser som henholdsvis et hovedsoverom og to barnerom der familiens yngste får plass til lek og opphold i egne omgivelser. Ett av rommene ble pusset opp så nylig som i 2018, og legg spesielt merke til himlingene som følger yttertakets fall helt opp til stor høyde og gir soverommene et luftig preg.

Badet er av generøs størrelse og tilrettelagt for samtidig bruk med en omfangsrik baderomsinnredning og to servanter. Innredningen inkluderer for øvrig et moderne dusjkabinett samt klosett. Badet er i likhet med kjøkkenet pusset opp i nyere tid og har dermed god standard.Innhold1. etasje: Entré, toalettrom, kjøkken og stue med utgang til terrasse. Utvendig sportsbod på ca. 5 kvm.
2. etasje: Gang, bod, bad og tre soverom.Beliggenhet og nærområdetI Salmakerstien 1 F vil du bo tilbaketrukket veletablerte og familievennlige omgivelser på Skredderåsens høyde. Dette er et nabolag med bilfrie gater, barnevennlig miljø og ikke minst en intim atmosfære. Til både Skredderåsen barnehage og Åvangen barneskole er det kun cirka 200 meter å gå, mens den nye Nøkkeland skole med trinn opp til 10. klasse er innenfor sykkelavstand.

På Kambosenteret like nedenfor kan du enkelt handle dagligvarene ved Prix på vei hjem i hverdagen, på senteret finner du også både apotek, Nille, kafé og pizzarestaurant samt legekontor. Større shoppingsmuligheter venter på Mosseporten kun en kort kjøretur unna, mens de mer urbane sentrumsgatene av Moss er cirka 10 minutter unna med bil. Bussen til byen kan du ta helt frem til togstasjonen fra holdeplassen Skredderåsen 100 meter unna gårdsplassen.

Skal du med toget, er stasjonen på Kambo et reelt og pendlervennlig alternativ til stasjonen i sentrum med gode parkeringsmuligheter og en reisetid inn til Oslo S som i dag er på kun 43 minutter. Den pågående utbyggingen av jernbanen vil redusere reisetiden i fremtiden. Ved Mosseporten stopper for øvrig TIMEkspressen mellom Oslo og Sarpsborg, og med bil kjører du til sentrum av Oslo på cirka 45 minutter utenom rushtid.

Fra Skredderåsen får du et perfekt utgangspunkt for å benytte deg av den flotte Mossemarka som er lett tilgjengelig på veier allerede fra nabolaget. I marka finner du et omfangsrikt nettverk av turløyper, lysløype inkludert, samt preparerte skispor så snart forholdene tillater. Legg gjerne turen helt opp til skihytta, eller ta noen runder i det nye kunstsnøanlegget bak Mosseporten som i tillegg er ypperlig for rulleski ellers i året.TomtAreal: 103 246 kvm, Eierform: FellestomtParkeringDet medfølger garasjeplass til leiligheten. Øvrig parkering etter områdets bestemmelser.ByggemåteHentet fra verdi- og lånetakst. Støpt gulv på grunn, antas på komprimerte masser. Etasjeskiller antas utført bjelkelag av tre. Yttervegger antas oppført i isolert bindingsverk, med utvendig liggende og stående trepaneler. Innvendig er vegger påmontert plater. Takkonstruksjon oppført i type saltak, utvendig tekking av nye takplater. Vinduer med karmer og rammer av treverk, type Nordan. Vindusglasset av type 2-lags isolerglass. Det er et nyere vindu i ett soverom.Overflater og innredningGulv: Fliser i toalettrom, på bad og kjøkken, for øvrig laminat - i
1. etasje fra 2017. Innervegger: Fliser på bad, for øvrig malt panel og malt tapet - de fleste malt i 2017. Himlinger: Smartpanel på bad, for øvrig malt panel - de fleste malt i 2017.

Kjøkken: Skapinnredning med glatte hvite fronter og heltre benkeplater. Nedfelt dobbel stålservant med ett-greps blandebatteri. Fliser på vegger over benker. Innbygget platetopp og stekeovn. Veggmontert ventilator i stål. Tilkoblingsmulighet for oppvaskmaskin.

Bad: Servantskap med glatte mørke fronter og to overmonterte servanter med ett-greps blandebatteri. To veggmonterte speil. Veggmonterte lysarmaturer. Dusjkabinett. Gulvmontert klosett.

Toalettrom: Servantskap med glatt hvit front og heldekkende servant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil. Gulvmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.OppvarmingLeiligheten varmes opp med elektrisitet.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private interne veier på borettslagets tomt. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal pr. etasje:
1. etasje: 47 kvm.
2. etasje: 47 kvm.Adgang til utleieIht. vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringIht. brev fra Moss Kommune datert 08.02.2018 omfattes eiendommen av reguleringsplan under arbeid Grindvold skole. Reguleringsplan Grindvold del av Grindvold felt G med formål offentlig bebyggelse vedtatt 30.09.1975 med plan nr. 109. Reguleringsplan Skredderåsen området mellom Skredderåsen og E-6 (industri, friluft) med formål offentlig friområde vedtatt 08.07.1981 med plan nr. 141. Reguleringsplan Trolldalen øst del av gnr. 27/3 og gnr. 36/4 11 boligområde med formål konsentrert småhusbebyggelse og anlegg for lek vedtatt 22.08.1973 med plan nr. 90. Reguleringsplan Skredderåsen del av Skredderåsen til kirketomt med formål allmennyttig formål-kirke vedtatt 16.06.1987 med plan nr. 201. Reguleringsplan Skredderåsen felt F med formål offentlig friområde, boliger, gangvei, annen veigrunn, garasjeanlegg, offentlig bebyggelse, parkeringsplass og kjørevei vedtatt 16.09.1977 med plan nr. 126. Eiendommen omfattes også av kommuneplan KP0104 med formål bebyggelse og anlegg, nåværende, friområde, nåværende og næringsbebyggelse, nåværende vedtatt 20.06.2011.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i de månedlige felleskostnadene.Felleskostnader inkluderer5 829 pr. mnd. i følge brev fra forretningsfører datert 09.02.2018.

Felleskostnadene dekker renter og avdrag fellesgjeld, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, strøm på fellesarealer, kabel-tv, vakthold, forretningsførsel, revisjon mm. Regnskap for 2016 følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 453 651,- i følge brev fra forretningsfører datert 09.02.2018. Lån hvor det betales rente og avdrag. Annuitetslån. Rente Pt.: 2,04 % (hvorav 1,15 % margin). Renter og avdrag pr.mnd. med dagens rente : kr
1.182,-, hvorav renter utgjør kr 539,- og avdrag utgjør kr 643,-. Lånets løpetid: 2048. Lånenr. 67143204253. Bankforbindelse: Nordea.

Lån hvor det betales fastrente og avdrag. Annuitetslån. Rente Pt.: 6,25 % (hvorav 1,15 % margin). Renter og avdrag pr.mnd. med dagens rente : kr
1.457,-, hvorav renter utgjør kr 813,- og avdrag utgjør kr 644,-. Renten er delvis rentesikret fram til juni-2022. Lånets løpetid: 2032. Lånenr. 67140503665. Bankforbindelse: Nordea.

Borettslaget har ikke IN-ordning.

Andelen er sikret i Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS, dette sikrer borettslaget mot økonomisk tap ved manglende innbetaling av felleskostnader.FellesformueKr. 908,- i følge brev fra forretningsfører datert 09.02.2018.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 558 221 per 31.12.16 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 786 307 per 31.12.16ForsikringForsikret i Gjensidige ForsikringASA, med polisenummer: 82374116. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter FTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.DiverseBoligen har midlertidig brukstillatelse utstedt 05.02.1979. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Det er en forutsetning for denne handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finne sted. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.

Kjøper(e) av leiligheten må være andelseier av Vansjø BBL eller tegne andel i laget for å kunne bli eier(e) av andelen i BL. Medlemsstatus må være avklart før overtagelse.

Forkjøpsretten er forhåndsavklart.

Dyrehold er kun tillatt innenfor de begrensninger borettslagets husordensregler tilsier. Samtykke til husdyr omfatter kun et dyr. Husordensregler følger som vedlegg til salgsoppgaven.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 09.02.2018 og takst datert 19.02.2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet bad/våtrom, f.eks. sprekk i fliser, feil eller lekkasje ved sluk, membran/tettesjikt eller andre steder? Svar: Ja - Det er noen sprekker i gulvflisene på badet i
2.etg. Dette er sprekker som var der når jeg kjøpt boligen i 2015.
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Svar: Ja - Forrige eier har satt inn nytt dusjkabinett, byttet taket, satt inn Downlights i taket og lys over speilet. Også pusset opp hele vaskerommet i
1.etg.
1.2. Er arbeidet utført av faglært? Svar: Ja - Det står i egenerklæringen til forrige eier at jobben er utført av fagfolk ved Din elektrikk, Lysteknikk og Varm og Sanitærservice.
1.4. Er arbeidet utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller av ufaglærte? Svar: Nei - Det er ukjent for meg.
2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende? Svar: Ja - Sprekker i hele pipe løpet, hatt tilsyn fra brannvern avdelingen i Moss og styre i borettslaget. Pipen er revet ned etter tillatelse fra styre i borettslaget.
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Svar: Ja - Nytt tak og maling av boligen utvendig.
7.2. Er arbeidet utført av faglært? Svar: Ja - Nytt tak i 2017 gjort Consem Entreprenør AS.
8. Kjenner du til om det er/har vært feil ved el-anlegget, f.eks. gjentagende sikringsbrudd, svimerker, varmgang eller lignende? Svar: Ja - Gjentagende Sikringsbrudd, men dette er ordnet opp i. Arbeidet er utført av Moss elektro AS.
8.3. Kjenner du til om arbeider utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller ufaglærte? Svar: Ja - jeg har pusset opp det meste av boligen ved hjelp av venner og familie. Sparklet og malt alle falter i stue og gangene. Lagt nytt gulv i stue, gangen ned og gangen i 2,etg. Malt to av soverommene og pusset opp og lagt nytt gulv i det siste av soverommene.

Iht. takst: Verditakst: Kr.
2.050.000,-. Lånetakst: Kr.
1.800.000,-.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
1 950 000,- (Prisantydning)
453 651,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 403 651,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
6 556,- (Forhåndsavklaring av forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
11 688,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 415 339,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Egil André Horgmo.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Takst, datert: 19.02.2018
- Egenerklæring, datert: 09.02.2018
- Opplysninger fra forretningsfører, datert: 09.02.2018
- Vedtekter og Husordensregler
- Årsmøte for år 2017
- Reguleringsbestemmelser, datert: 08.02.2018
- Matrikkelrapport, datert: 08.02.2018
- Kommunal tilknytning (vann og avløp), datert: 06.05.2010
- Grunnkart
- Midlertidig brukstillatelse, datert: 05.02.1979
- Ligningsverdi, datert: 08.02.2018
- Energiattest
Se prospekt
Moss, 1537 Salmakerstien 1 F
1537, Salmakerstien 1 F
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Salmakerstien 1 F
1/28
Lukk
3