Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
SMEDHUSÅSEN: VISNING AVLYST, direkte bud til selger. Enderekkehus over 2 plan fra 2005. Garasje. 2 bad. Blindgate, barnehage i nabolaget, kort skolevei.
Last ned budskjema
Dokumenter
Hulveien 28 formidles av Stine Roaldsøy/ Boa Eiendomsmegling Moss.Huset ligger i landlige og familievennlige omgivelser på Smedhusåsen i Rygge.Veiledende planskisse - første etasje.Stuen og kjøkken utgjør til sammen mye av arealet i første etasje.I stuen finner du rom for en sittegruppe og et langstrakt spisebord.For de ekstra kalde dagene er peisen i stuen god å ha.Kjøkkenet er en delvis inntrukken avdeling i stuen.Innredningen er kompakt og oversiktlig i daglig bruk.Fra kjøkkenet finner du utgangen til plattingen på husets fremside.Her kan du nyte måltidene usjenert.I første etasje inngår også badet som er distansert fra de sosiale rommene med adkomst via entréen.Husets tre soverom er samlet i underetasjen.Veiledende planskisse - underetasje.I underetasjen er det en luftig bod med godt av lagringsplass.Soverommene er av god størrelse.To av soverommene inneholder skyvedørsgarderobe.I de øvrige to soverommene får familiens yngste god plass til opphold i egne omgivelser.Det tredje soverommet som har adkomst ut til plattingen på baksiden av huset.01.FasadeBadet i underetasjen har dusjkabinett.I tillegg til badet finner du et separat vaskerom i underetasjen.Platting og hage med gode solforhold på første halvdel av dagen.01.FasadeBalkong med adkomst fra stuen.Her er det plass til både sittegruppe og grill.Nabolaget har egen barnehage.Velkommen på visning!
0
18
Se store bilder
Prisantydning: 3 100 000,-
Totalpris: 3 100 906,-
Primær rom: 109m²
Boligtype: Rekkehus
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 3
Kort om
"SMEDHUSÅSEN: VISNING AVLYST, direkte bud til selger. Enderekkehus over 2 plan fra 2005. Garasje. 2 bad. Blindgate, barnehage i nabolaget, kort skolevei."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.88 Bnr.175 Snr.7 Orgnr.988421758 i Rygge kommuneKort oppsummertHulveien 28 er et innholdsrikt enderekkehus fra 2005 som har god standard og inneholder en smart romløsning over to plan. Det er solrike uteplasser på begge sider av boligen. Garasje med en romslig steinbelagt gårdsplass foran garasjen.

Huset ligger i landlige og barnevennlige omgivelser på Smedhusåsen i Rygge, et nabolag som også har egen barnehage i tillegg til kort vei til barneskole. En kort sykkeltur gjennom det solrike jordbrukslandskapet omkring tar deg ut til sjøen og en rekke badesteder, mens de mer urbane områdene av Rygge og Moss er omlag 5 minutter unna med bil.

  • Enderekkehus på Smedhusåsen
  • Familievennlig, god romløsning over to plan
  • Bad i begge etasjer
  • Garasje, belegningsstein på gårdsplassen
  • Solrike uteområder
  • Tilbaketrukket plassering i blindgate
  • Barnehage i nabolaget og kort gangavstand til Vang barneskole
  • Sykkelavstand til strender på Larkollen og i Fuglevik
  • Umiddelbar nærhet til vakre turområder og Evje Golfpark
  • Ca. 5 minutter med bil til sentrumsområdet rundt Moss
Ditt nye hjemRekkehuset er oppført over to plan og inneholder en smart utformet romløsning der hver etasje langt på vei har sitt eget formål. Stuen og en delvis åpen kjøkkenløsning utgjør til sammen mye av arealet i første etasje og fungerer begge som sosiale samlingsrom for familien i hverdagen.

I stuen finner du rom for en sittegruppe og et langstrakt spisebord. Lyse overflater gir et delikat uttrykk. Utgangen til balkongen finner du i stuen, her er det morgensol og balkongen rommer både sittegruppe og grill uten at det føles trangt.  For de ekstra kalde dagene er peisen i stuen god å ha.

Kjøkkenet er en delvis inntrukken avdeling i stuen og innredet med en stilmessig ensartet skapinnredning. Innredningen er kompakt og oversiktlig i daglig bruk, og har oppbevaringsmuligheter for det grunnleggende av utstyr, mens brede benker byr på rikelig med tilberedningsflate. Fra kjøkkenet finner du utgangen til plattingen på husets fremside slik at du enkelt kan nyte måltidene utendørs.

I første etasje inngår også badet som er distansert fra de sosiale rommene med adkomst via entréen. Her er det gulvbelegg og våtromstapet, innredningen inkluderer blant annet badekar, toalett og servant med plass til dine personlige effekter.

Husets tre soverom er samlet i underetasjen og består av to arealmessig identiske barnerom av gode størrelser til sitt formål, samt det tredje soverommet som har adkomst ut til plattingen på baksiden av huset. I de øvrige to soverommene får familiens yngste god plass til opphold i egne omgivelser, på to av soverommeene finner du en hendig skyvedørsgarderobe.

Separat vaskerom finner du i en praktisk nærhet av soverommene, her er det vaskesøyle og skyllekum. Badet i underetasjen har dusjkabinett, toalett, servant med oppbevaringsplass. Bad i begge etasjer gjør dette rekkehuset attraktivt for en barnefamilie og har en velutnyttet planløsning. I underetasjen er det en luftig bod med godt av lagringsplass.EierbrøkSeksjonsbrøk: 120/1080InnholdUnderetasje: Trapperom, gang, 3 soverom, vaskerom, bad og bod. Første etasje: Entré, bad, stue og kjøkken.Beliggenhet og nærområdetSmedhusåsen er et nyere, familievennlig boligfelt i landlige og fredelige omgivelser, midt i det solrike Ryggelandet. I nabolaget finner du private Smedhusåsen Barnehage, og til Vang barneskole er det kun få minutters gange på interne og trafikksikre smågater. Den nye Ekholt ungdomsskole på Bredsand åpnet høsten 2016 og er innenfor en kort sykkeltur. Dagligvarene kan du enkelt handle ved nærbutikken SPAR Dilling som ligger langs Larkollveien og er praktisk å svinge innom på vei hjem i hverdagen.

Et større shoppingtilbud venter ved City Syd på kommunegrensen som er omlag 5 minutter unna med bil. Her ligger flere større dagligvareforretninger som KIWI og MENY, kjøpesenteret Rygge Storsenter samt en rekke kjedetilknyttede varehus med brede sortiment.

Til sentrum av Moss er reisetiden med buss kun på kvarteret, og på Bredsand stopper TIMEkspressen som tar deg til Oslo på timen. Velger du toget, er du i hovedstaden på 43 minutter fra Moss stasjon. Det er for øvrig kort vei til E6 ved den sydlige avkjøringen til Moss, hvor kjøretiden videre til Oslo er cirka 45 minutter utenom rushtid.

På Smedhusåsen vil du bo midt i de store og vakre landbruksområdene Rygge er kjent for. Her venter en rekke gode turmuligheter året gjennom; gå gjerne en tur i det vakre og historierike jordbrukslandskapet som også er kjent for sin kulturelle tyngde.

Vakre Fuglevik er en kort sykkeltur vestover og har både sandstrand, båthavn og marina, mens Evje Golfpark ligger en drøy kilometer sydover og byr på vakkert banelandskap helt ned til vannkanten. Til sommerperlen Larkollen finner man også i sykkelavstand, her er blant annet nye Støtvig Hotel et spennende tilbud også for fastboende, med restaurant ute og inne, egen diner og bowlingsal.TomtAreal: 3 808 kvm, Eierform: FellestomtParkeringGarasje. Garasjen er tilbygget på gavlvegg.ByggemåteHentet fra verdi- og lånetakst. Vertikaldelt rekkehusbebyggelse. Murt grunnmur med antatt sålefundamentering på stabil grunn. Grunnmur utvendig fuktsikret med knotteplast (Platon). Drenssystem fra byggeår 2005. Yttervegger over grunnmur oppført i isolert bindngsverk med utvendig kledning av behandlet trekledning med etablert luftespalte. Saltak oppført med prefabrikerte w-takstoler, tak tekket med takstein. Pipe med helbeslag over tak, montert stigetrinn, renner og nedløp i stål. Vinduer og terrassedør med ramme og karm i tre med 2-lags isolerglass.Overflater og innredningGulv: 3-stavs eikeparkett og gulvbelegg. Innervegger: Malt strie. Himlinger: Malt panel.

Kjøkken: Skapinnredning med malte fronter med sporfrest profil, laminat benkeplate, benkebeslag med 2 kummer og avrenningsplate. Ventilator over kokesone. Røropplegg for oppvaskmaskin.

Bad: Underetasje:  Gulvklosett, dusjkabinett, servantskap med helstøpt servantplate. Gulvbelegg og vårtromstapet. Første etasje:  Gulvklosett, servantskap og badekar med frontpanel og veggmontert blandebatteri. Gulvbelegg og vårtromstapet. Vaskerom:  Veggmontert utslagskum, røropplegg for vaskemaskin.  VV-bereder 200 liter produsert i 2005.OppvarmingBoligen er elektrisk oppvarmet, supplert med peisovn i stue. Boligen har montert balansert ventilasjon.Vei, vann og avløpOffentlig vann og avløp. Privat vei. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje: U. etasjen: 58 kvm.
1. etasjen: 88 kvm.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål iht. vedtektene i sameiet. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringIht. brev fra Rygge kommune datert 30.04.2018 omfattes eiendommen av reguleringsplan M129 med formål bolig vedtatt 25.09.2001. Eiendommen ligger i et regulert område.Kommunale avgifterKr.
7.627,- for 2018. Eiendomsskatt er inkludert i det ovennevnte beløp. Vann og avløp etter forbruk. Det er 4 terminer pr. år.

Renovasjon kommer i tillegg og faktureres direkte fra Movar. Sats for standard helårsrenovasjon for 2018 er kr.
3.181,-.Felleskostnader inkludererFelleskostnad: 700 pr. mnd. i følge brev fra forretningsfører datert 30.04.2018.

Felleskostnader dekker: forsikring av bygg, vedlikehold og forretningsførsel.

Felleskostnadene øker i takt med bygningsforsikring mm.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 906,- i følge brev fra forretningsfører datert 30.04.2018.FellesformueKr. 19 176,- i følge brev fra forretningsfører datert 30.04.2018.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 733 428 per 31.12.16 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 346 970 per 31.12.16.ForsikringForsikret i Nemi Forsikring AS, med polisenummer: 26068.2.. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter, innkalling/referat fra generalforsamling i sameiet er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 06.07.2005. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. lov om eierseksjoner § 22.

Det er en forutsetning for denne handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finne sted. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.

Fremleie skal i henhold til vedtektene godkjennes av styret.

Dyrehold krever ikke styrets samtykke.Servitutter/rettigheter fra grunnbokTinglyst erklæring 22.06.2005 dagboknr. 5819-1 vedr.  Seksjonering.

Det gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 02.04.2018 og takst datert 07.05.2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
7. Kjenner du til om det er/har vært utettheter på tak/fasade/terrasse/garasje? Svar: Ja - Etter taksjekk, ble det funnet Sprekk i 3 taksten samt hull i undertak, utbedret av byggmester Bengt Olsen.
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Svar: Ja - Byttet 3taksten og undertak.
7.2. Er arbeidet utført av faglært? Svar: Ja - Byttet 3stk. Takstein og en bit undertak. Utført av byggmester Bengt Olsen.bSommer 2017.
7.3. Er arbeidet utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller av ufaglærte? Svar: Ja - Vennetjeneste av Byggmester Bengt Olsen, sommer 2017.
8.1. Kjenner du til om det er utført kontroll på el-anlegg fra offentlig myndighet, Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller evt. andre tilsvarende kontrollinstanser? Svar: Ja - Tilsynsbesøk, periodisk kontroll, 23.11.2017. Ingen feil eller mangler. Utført av elsikkerhet Norge AS.
8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen utført av en godkjent elektroinstallatør? Svar: Utelamper satt opp av Bravida. ( forrige eier.)
8.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget? Svar: Ja.

Iht. takst: Verditakst: Kr.
3.100.000,-. Lånetakst: Kr.
2.600.000,-.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
3 100 000,- (Prisantydning)
906,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 100 906,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
5 125,- (Eierskiftegebyr til forretningsfører)
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
82 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
95 947,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 196 853,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Joachim Kolderup og Eiendomsmeglerfullmektig: Stine Roaldsøy.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Takst, datert: 07.05.2018
- Egenerklæring, datert: 02.04.2018
- Grunnboksutskrift, datert: 30.04.2018
- Opplysninger fra forretningsfører, datert: 30.04.2018
- Vedtekter
- Årsmøte for år 2018
- Reguleringsbestemmelser, datert: 30.04.2018
- Arealbekreftelse med målebrev, datert: 31.08.2004
- Kommunal tilknytning (vann og avløp), datert: 07.05.2018
- Eiendomsopplysninger, datert: 30.04.2018
- Grunnkart
- Kommunale avgifter, datert: 30.04.2018
- Ferdigattest, datert: 06.07.2005
- Ligningsverdi, datert: 30.04.2018
- Energiattest
Se prospekt
Moss, 1570 Hulveien 28
1570, Hulveien 28
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Hulveien 28
1/27
Lukk
0