Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
DAMMYR: Velholdt, tilbygget og oppgradert enebolig med alt på én flate. Lettstelt hage med overbygget terrasse. Blindgate. Nær skole og barnehage.
Last ned budskjema
Dokumenter
Dammyråsen 17 formidles av Boa Eiendomsmegling Moss.Huset inneholder en smart planløsning der alle rom er samlet på én flate.Vindusflater på begge sider av den gjennomgående sosiale sonen gir et luftig preg på dagtid.Kjøkkenet ble i 2009 oppgradert med ny, stilren skapinnredning i sort høyglans.
Innredningen er velutstyrt med samtlige hvitevarer helintegrert.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Steinplatenes glatte overflate er robust og enkel å gjøre ren etter tilberedning.Kjøkkenets mange skap og skuffer har gode oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk.Stuen er med sin generøse størrelse lett å møblere etter egne ønsker.Stuene rommer opptil flere sittegrupper, her ved den delvis adskilte TV-stuen.Husets øvrige rom er distansert fra den sosiale sonen, de fleste samlet omkring gangene mot entréen.Badet (venstre bildedel) ble pusset opp i 2008. Et separat toalettrom oppleves praktisk i hverdagen.Vaskerommet ble pusset opp så nylig som i 2012.Husets totalt fire soverom er av noe ulike, men gjennomgående gode størrelser.Tre av soverommene er velfungerende som barnerom.Huset ble i 2002 tilbygget med blant annet to nye soverom.Huset ble i 2002 tilbygget med blant annet to nye soverom.Soverommene i den tilbyggede delen er samlet omkring entréen.Entréen ble også tilbygget i 2002.Veiledende planskisse.Inngangspartiet er på husets østside.Gårdsplassen har gode parkeringsmuligheter.Sportsbod med utvendig adkomst finner du på sydsiden.Tomten er planert og i stor grad opparbeidet med en lettstelt hage.Terrassen er orientert i vestlig retning og i sin helhet overbygget.Det ble lagt nytt tak over terrassen omkring 2016/2017.Overbygget gjør terrassen til et godt skjermet uterom.Terrassen har utgang fra kjøkken-siden av stuen.På denne siden titter solen ned fra midt på dagen og frem til sen kveld sommerstid.
1
2267
Se store bilder
Prisantydning: 3 100 000,-
Totalpris: 3 100 000,-
Primær rom: 127m²
Boligtype: Enebolig
Eieform: Selveier
Rom: 2 / Soverom: 4
Kort om
"DAMMYR: Velholdt, tilbygget og oppgradert enebolig med alt på én flate. Lettstelt hage med overbygget terrasse. Blindgate. Nær skole og barnehage."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.25 Bnr.100 i Våler kommuneKort oppsummertDenne eneboligen inneholder en smart planløsning der alle rom er samlet på én flate. Huset ble oppført i 1976, tilbygget i 2002 og påkostet med blant annet nytt kjøkken samt oppusset bad og vaskerom mellom 2008 og 2012.

På Dammyr vil du bo fredelig i landlige Våler, med umiddelbar nærhet til barnehage, skole og nærbutikk, en kort kjøretur unna Moss sentrum. Rett utenfor døren venter store friområder med utallige turmuligheter året gjennom.
 • Velholdt enebolig med alt på én flate
 • Tilbygget i 2002 med ny entré og to soverom
 • Stilfullt Kvik kjøkken fra 2009 med hvitevarer
 • Bad pusset opp i 2008, vaskerom i 2012
 • Vestvendt, overbygget terrasse
 • Nytt tak over terrassen omkring 2016/2017
 • Ny takshingel i 2008
 • Nabolag uten gjennomgangstrafikk
 • Barnevennlige og veletablerte omgivelser
 • Umiddelbar nærhet til barnehage og skole
 • Store turområder lett tilgjengelig
 • Fem minutters kjøring til Mosseporten og E6
Ditt nye hjemPlanløsningen med alt på én flate og ingen trapper mellom etasjer oppleves praktisk i hverdagen. Etter tilbygging og modernisering de seneste årene er romløsningen noe endret og velfungerende i en barnefamilies hverdag.

En gjennomgående sosial sone bestående av to stuer og et åpent kjøkken fyller rollen som et stort felles samlingsrom og er med sin generøse størrelse lett å møblere etter egne ønsker - her er det plass til flere sittegrupper. Stuen og en delvis adskilt TV-stue strekker seg til sammen gjennom hele etasjen og har vinduer på begge kortsider som slipper inn mye naturlig lys på dagtid.

Kjøkkenet ble i 2008 oppgradert med ny skapinnredning som har en stilmessig svært helhetlig fremtoning med fronter i sort høyglans og samtlige hvitevarer helintegrert. Innredningen er velutstyrt, har gode oppbevaringsmuligheter og en bruksvennlig utforming med motstående koke- og vaskesoner. Steinplatenes glatte overflate er robust og enkel å gjøre ren etter tilberedning.

Husets øvrige rom er distansert fra den sosiale sonen, hvorav de fleste er samlet omkring gangene mot entréen. Her finner du blant annet badet som ble pusset opp i 2008 og fortsatt har et tidsaktuelt preg med moderne fliser på gulv og vegger. Baderomsmøblene er som kjøkkenet i sort høyglans og har oppbevaringsplass i både servantskuffer og speilskap.

Legg merke til at romløsningen inkluderer både et separat toalettrom vegg i vegg med badet, og et vaskerom som har adkomst fra mellomgangen. Sistnevnte ble pusset opp så nylig som i 2012 og smart innredet til sitt formål med blant annet en bred arbeidsbenk du kan brette tøyet på.

Huset ble i 2002 tilbygget med ny entré og ytterligere to soverom omkring entréen. Husets totalt fire soverom er av noe ulike, men gode størrelser hvorav tre er velfungerende barnerom der familiens yngste får plass til lek og opphold i egne omgivelser.InnholdEntré, mellomgang, vaskerom, gang, toalettrom, bad, 4 soverom, TV-stue, stue med kjøkken, bod og utgang til overbygget terrasse på 36 kvm. Utvendig sportsbod.Beliggenhet og nærområdetPå Dammyr vil du bo landlig og fredelig rett i et veletablert og utpreget familievennlig nabolag ved kommunegrensen mellom Våler og Moss.

Nærmeste barnehage og Våk skole med
1. til
7. trinn er ikke mer enn cirka 700 meter unna på snarvei gjennom nabolaget, og langs adkomstveien ligger nærbutikken SPAR som det er lett å svinge innom på vei hjem i hverdagen.

Til Mosseporten kjøpesenter kjører du på cirka fem minutter, her venter et godt utvalg forretninger under ett og samme tak. Samme sted finner du også også av- og påkjøring til E6, videre til Oslo kjører du på 45 minutter utenom rushtid.

De landlige omgivelsene i Våler gir deg nærmest umiddelbar tilgang til store friområder med mangfoldige turmuligheter. Legg gjerne ut på tur på nærliggende Vansjø der du kan padle kano eller kajak i et landskap fullt av fjorder, øyer, holmer og sund.

Veien er heller ikke langt ut til lysløypen og kunstsnøanlegg i Mossemarka, cirka tre kilometer unna. For mer fartsfylte opplevelser er nærliggende Middagsåsen slalåmbakke et godt alternativ, omtrent fem minutters kjøring videre nordover på RV120.TomtAreal: 509 kvm, Eierform: Eiet tomtParkeringParkering skjer på egen tomt.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport. Boligen er fundamentert på komprimerte, faste og stabile masser. Støpt plate på mark. Boligen er oppført som en trekonstruksjon, reisverk av tre som utvendig er kledd med stående og liggende kledning. Takkonstruksjonen er med prefabrikerte W-takstoler med saltak av utførelse. Det er benyttet rupanel som undertak som videre er tekket med takshingel. Takrenner og nedløp er av plastbelagt stål. Vinduene er fra 2002 og 1976 med rammer og karmer av tre og isolerglass. Det er montert nyere glass i vindu på soverom. Det er montert fastkarmvinduer i stue.Overflater og innredningGulv: Fliser på vaskerom og bad, belegg på toalettrom, for øvrig laminat. Innervegger: Fliser på bad, for øvrig MDF-plater og tapeter. Himlinger: MDF-panel og malte plater.

Kjøkken: Skapinnredning med glatte fronter i sort høyglans, stålgrep og lyse steinplater. Nedfelt komposittservant med ett-greps blandebatteri. Innbygget platetopp, stekeovn, kaffemaskin, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Overmontert ventilator i stål.

Bad: Servantskap med glatte fronter i sort høyglans, stålgrep og heldekkende servant med ett-greps blandebatteri. Speilskap med overbelysning. Dusjhjørne med hånddusj og skjermvegg i glassbyggerstein.

Toalettrom: Servantskap med glatt hvit front og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Vegghengt speil. Gulvmontert klosett.OppvarmingBoligen varmes opp av panelovner, luft til luft varmepumpe i stue, varme i gulv i entre, -vaskerom og på bad. Det er montert vedovn i stue.Vei, vann og avløpOffentlig vei og avløp. Privat vann fra Våler Vannverk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringIht. brev fra Våler Kommune datert 07.12.2017 omfattes eiendommen Kommuneplan Våler
2011-2023 med formål boligbebyggelse, nåværende vedtatt 30.06.2011.Kommunale avgifterKr. 18.299,- for 2018. Eiendomsskatt, avløp og feiing er inkludert i det ovennevnte beløp.

Vann fra Våler vannverk og renovasjon fra Movar kommer i tillegg. Fast del Våler Vannverk kr.
1.125,-. Vannavgift Våler Vannverk kr. 21,25 pr. m3. Vann og avløp etter forbruk. Renovasjonsavgift Movar kr.
3.691,-.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 660 094 per 31.12.16 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 112 300 per 31.12.16EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.DiverseBoligen har ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Pliktig medlemskap i velforeningen.Servitutter/rettigheter fra grunnbokTinglyst erklæring 14.02.1979 dagboknr. 1246-2 vedr.  Erklæring/avtale.

Det gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 02.05.2018 og tilstandsrapport datert 26.04.2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Svar: Ja - Nytt terrassegulv og overbygg over terrassen.
7.3. Er arbeidet utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller av ufaglærte? Svar: Eier la nytt terrassegulv og la pleksiglass som overbygg over terrassen, 2012/2016.
8. Kjenner du til om det er/har vært feil ved el-anlegget, f.eks. gjentagende sikringsbrudd, svimerker, varmgang eller lignende? Svar: Ved El sjekk ble det oppdaget jordingsfeil , som ble utbedret av "Din elektriker".
8.1. Kjenner du til om det er utført kontroll på el-anlegg fra offentlig myndighet, Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller evt. andre tilsvarende kontrollinstanser? Svar: Ja - kontroll av el anlegg 2017. " El -sikring".
8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen utført av en godkjent elektroinstallatør? Svar: Ja - "Din elektriker". 11. Kjenner du til om det er foretatt endringer i boligen som avviker fra de opprinnelige plantegningene, f.eks. innredet kjeller, loft, bod, tilbygg/påbygg e.l.? Svar: Ja - Påbygg av 2 soverom og gang. 11.1. Er dette godkjent hos bygningsmyndighetene? Svar: Ja - Fått godkjennelse fra kommunen.

Iht. tilstandsrapport: Verditakst: Kr.
3.100.000,-. Lånetakst: Kr.
2.635.000,-.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
3 100 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
83 750,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
96 072,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 196 072,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Steffen Kirkeby Jensen.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst/tilstandsrapport.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Tilstandsrapport, datert: 26.04.2018
- Egenerklæring, datert: 02.05.2018
- Grunnboksutskrift, datert: 13.04.2018
- Reguleringsbestemmelser, datert: 07.12.2017
- Arealbekreftelse/matrikkelrapport, datert: 13.04.2018
- Kommunal tilknytning (vann og avløp), datert: 13.04.2018
- Grunnkart
- Kommunale avgifter, datert: 13.04.2018
- Ligningsverdi, datert: 13.04.2018
- Energiattest
Se prospekt
Moss, 1591 Dammyråsen 17
1591, Dammyråsen 17
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Dammyråsen 17
1/28
Lukk
1