Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
ÅVANGEN: 4-roms enderekkehus med spennende potensial. Vestvendt terrasse og balkong med sjøgløtt. Gode solforhold i luftige omgivelser. Garasjeplass. Barnevennlig nabolag.
Last ned budskjema
Dokumenter
Spolen 1 formidles av Boa Eiendomsmegling Moss.Rekkehuset ligger i luftige og solrike omgivelser på Åvangen.Både balkongen og terrassen byr på gløtt av sjøen i Mossesundet i nordvest.Balkongen ble oppgradert med nytt gulv og rekkverk i 2017.
Terrassen er et romsligere og mer skjermet alternativ til balkongen.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Ettermiddags- og kveldssolen får du med deg fra både balkongen og terrassen sommerstid.Veiledende planskisse - første etasje.En rekke vinduer i vestveggen gjør stuen luftig på dagtid.Stuen utgjør alene nær halve arealet av øvre plan.Stuen har god plass til møbelgrupper som en sofa og et spisebord.Rekkehuset har i sin helhet et spennende potensial ved oppussing og modernisering.Kjøkkenet er stort nok til å romme et spisebord for fire.Kjøkkenets innredning er i stor grad lik som fra byggeåret.Her er det fullt mulig å sette inn en mer omfangsrik skapinnredning med dertil større skapplass.I første etasje inngår også ett av rekkehusets tre soverom.Veiledende planskisse - underetasje.Soverommene i underetasjen er begge av gode størrelser.Terrassen får du tilgang til via dette soverommet.Underetasjens soverom fyller rollen som henholdsvis et hovedsoverom og et barnerom.Soverommene i underetasjen er samlet i praktisk nærhet vegg i vegg.Se gjerne på muligheten for å integrere toalettrommet i et stort bad om du først skal renovere.I våtrommene er overflatene av eldre årgang og dermed naturlig gjenstand for modernisering.Baderomsinnredningen er av noe nyere årgang.I tillegg til et separat vaskerom inngår også to romslige boder i underetasjen.Utearealene på østsiden er nylig opparbeidet i forbindelse med anleggsvirksomhet i regi av borettslaget.Uteplassen foran inngangspartiet er et utmerket for helgefrokost i friluft sommerstid.Spolen 1 har en attraktiv plassering på husrekkens nordre ende og er i praksis uten direkte innsyn fra gjenboere.
0
28
Se store bilder
Prisantydning: 2 300 000,-
Totalpris: 2 580 286,-
Primær rom: 97m²
Boligtype: Rekkehus
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 3
Kort om
"ÅVANGEN: 4-roms enderekkehus med spennende potensial. Vestvendt terrasse og balkong med sjøgløtt. Gode solforhold i luftige omgivelser. Garasjeplass. Barnevennlig nabolag."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.3 Bnr.1897 Andelsnr.109 Orgnr.948383624 i Moss kommuneKort oppsummertSpolen 1 har en attraktiv plassering på husrekkens nordre ende og er i praksis uten direkte innsyn fra gjenboere på noen av sidene. Det høyereliggende terrenget på Åvangen innebærer gode lys- og solforhold dagen gjennom, i tillegg er det gløtt av sjøen i Mossesundet fra både balkongen og terrassen som begge vender i vestlig retning. Balkongen ble for øvrig oppgradert med nytt gulv og rekkverk i 2017.

Overflatene i flere rom preges av bruksslitasje, og innredningene på kjøkken og våtrom er av eldre årgang. En helhetlig oppussing og modernisering bør dermed på regnes, imidlertid antas potensialet til å være stort.

Rekkehuset ligger i veletablerte og barnevennlige omgivelser på Åvangen der de nærmeste smågatene har et tilnærmet bilfritt miljø. Herfra er det kort gangavstand til skoler på alle trinn, rett i nærheten finner du også barnehage og nærsenter med dagligvareforretning.
 • 4-roms enderekkehus på familievennlige Åvangen
 • Spennende potensial tilknyttet modernisering
 • God romløsning over to plan
 • Tre soverom, separat toalettrom og vaskerom
 • Vestvendt terrasse og balkong med sjøgløtt
 • Garasjeplass i felles anlegg medfølger
 • Veletablert borettslag med tilbaketrukket preg
 • Nylig oppgradert lekeplass med sittegrupper og lekeapparater
 • Bilfritt og barnevennlig miljø internt i nabolaget
 • Kort gangavstand til både skoler og nærsenter
 • Enkel tilgang til flotte marka-områder
Ditt nye hjemPlanløsningen omfatter to etasjer og en romløsning som er velfungerende for en to-barns familie, samtidig som det antas å være potensial for ytterligere arealoptimalisering. På øvre plan utgjør stuen nær halve arealet og har god plass til møbelgrupper som en sofa og et spisebord. En rekke vinduer i vestveggen gjør stuen luftig på dagtid, uten at direkte innsyn fra naboer er et tema.

Kjøkkenets innredning er i stor grad lik som fra byggeåret og funksjonell i daglig bruk, men samtidig datert sammenliknet med dagens standard og trender. Her er det fullt mulig å sette inn en mer omfangsrik skapinnredning med dertil større skapplass, i tillegg er kjøkkenet stort nok til å romme et spisebord for fire. Gjennom vinduet på denne siden titter den tidlige morgen- og formiddagssolen inn avhengig av årstid. Frister det å ta med helgefrokosten ut i friluft, er uteplassen foran inngangspartiet et godt skjermet alternativ og nylig opparbeidet i forbindelse med anleggsvirksomhet i regi av borettslaget.

I første etasje inngår også ett av rekkehusets tre soverom, dette er et velfungerende barnerom som har adkomst fra gangens indre del og dermed er noe distansert fra det som foregår i stuen. De øvrige to soverommene er samlet vegg i vegg i underetasjen, er av tilnærmet like størrelser og fungerer godt som henholdsvis et hovedsoverom og et stort barnerom. Førstnevnte har utgang til terrassen som er et romsligere og noe mer skjermet alternativ til balkongen over, men likevel har gløtt av Mossesundet i nord.

På badet og et separat toalettrom er overflatene av eldre årgang og dermed naturlig gjenstand for modernisering. Skal du i gang med en større oppussing, kan det samtidig være verdt å se på mulighetene for å endre romløsningen noe til fordel for bedre arealutnyttelse, eksempelvis ved å integrere dagens toalettrom i ett stort bad.

Vaskemaskinen finner sin plass i det separate vaskerommet som også inngår i underetasjen sammen med to store boder som byr på gode lagringsmuligheter for blant annet sesongklær og sportsutstyr.Innhold1. etasje: Entré, soverom, kjøkken og stue med utgang til balkong. Frittstående sportsbod. U. etasje: Gang, to soverom, toalettrom, bad, vaskerom og to boder.Beliggenhet og nærområdetI Spolen 1 vil du bo i et tilbaketrukket og utpreget familievennlig nabolag på Åvangen. Herfra er både Åvangen barneskole og Åpen barnehage lett tilgjengelig få hundre meter unna, nye Nøkkeland skole med trinn opp til 10. klasse er omlag kilometeren unna gjennom boligområdets interne smågater.

På Kambosenteret like nedenfor finner du både nærbutikken Prix, Nille, apotek, kafé og pizzarestaurant. Dagligvarene kan du også handle på KIWI ved Sjøhagen om du kommer med bil nordfra. Større shoppingmuligheter er det på Mosseporten ved av- og påkjøringen til E6, der et stort antall forretninger er samlet under samme tak.

De mer urbane sentrumsgatene av Moss er gode 5 minutter unna med bil, alternativt kan du ta Metro-bussen som passerer i Veverbakken og går direkte mot togstasjonen i byen. Skal du med toget, er stasjonen på Kambo et reelt alternativ og en pendlervennlig stasjon med kun 43 minutters reisetid inn til Oslo S. Den pågående utbyggingen av jernbanen vil i fremtiden redusere reisetiden betraktelig. Ved Mosseporten stopper for øvrig også TIMEkspressen mellom Oslo og Sarpsborg.

På Åvangen får du et godt utgangspunkt for å benytte de flotte marka-områdene omkring Moss. Mosseskogen i vest inkluderer populære utfartsmål som vakre Molbekktjern og den tidligere jernbanetraséen som i dag er en fin tursti langs vannet.

Mossemarka har på sin side et større nettverk av stier og veier, inkludert kunstsnøanlegg, lysløype og preparerte skispor som strekker seg opp til skihytta når forholdene tillater vinterstid. Innfallsporten til marka ved Mosseporten er tilknyttet gangveiene fra nabolaget slik at du i praksis kan legge skiene på skulderen og rusle direkte fra ytterdøren til skisporene. Det samme nettverket av turløyper er også ypperlige for joggeturer ellers i året.TomtAreal: 43 476 kvm, Eierform: FellestomtParkeringDet medfølger en innvendig p-plass i felles garasjeanlegg. I henhold til selger er det tillatt å parkere ved eget inngangsparti.ByggemåteHentet fra verdi- og lånetakst. Antas oppført på stabile komprimerte masser, støpte/murte fundamenter. Underetasje med noe mur/betong, resterende bolig antas oppført hovedsakelig i trekonstruksjoner. Støpt gulv på grunn i underetasjen, antas utført etter oppføringstidspunktet normale utførelse. Etasjeskiller utført i treverk. Yttervegger i trekonstruksjon, antas isolert etter byggetidspunktets standard. Utvendig trepanel. Tak antas av prefabrikerte takstoler, med utvendig tekking av takstein.Overflater og innredningGulv: Parkett, laminat, belegg, teppe og mur. Innervegger: Plater, malte plater, baderomsplater, baderomstapet og malt panel. Himlinger: Takess.

Kjøkken: Skapinnredning med glatte hvite fronter, brune benkeplater og stålbeslag med to kummer og ett-greps blandebatteri. Tilkoblingsmulighet for oppvaskmaskin. Mekanisk avtrekksventilasjon.

Bad: Servantskap med glatte hvite fronter og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Vegghengt speil og veggmontert overbelysning. Sideskap med glatte hvite fronter og åpne hyller. Dusjkabinett.

Toalettrom: Veggmontert overbelysning og porselensservant med ett-greps blandebatteri. Vegghengt speil. Gulvmontert klosett.OppvarmingDet er montert vedovn i stue/gang. Forøvrig varmes leiligheten opp med elektrisitet, med elektriske ovner i flere rom.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private interne veier på borettslagets tomt. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje: U.etasje: 52 kvm.
1.etasje: 55 kvm.Adgang til utleieIht. vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringIht. brev fra Moss Kommune datert 07.03.2018 omfattes eiendommen av reguleringsplan Åvangen. Endret adkomst til terrassehusene med formål bolig, gangvei og kjørevei vedtatt 30.04.1985 med plan nr 172. Reguleringsplan Åvangen. Området mellom Åvangen og E6 med formål gang-/sykkelvei, konsentrert småhusbebyggelse, frittliggende småhusbebyggelse, offentlig friområde, kjørevei, offentlig bebyggelse og blokkbebyggelse vedtatt 28.09.1979 med plan nr 131. Reguleringsplan E6 gjennom Moss med formål allmennyttig formål vedtatt 26.03.1998 med plan nr 256. Eiendommen omfattes også av kommuneplan KP 0104 med formål bebyggelse og anlegg, Nåværende vedtatt 20.06.2011.Kommunale avgifterKommnale avgifter er inkludert i de månedlige felleskostnadene.Felleskostnader inkluderer4 944 pr. mnd. i følge brev fra forretningsfører datert 08.03.2018.

Felleskostnadene dekker renter og avdrag fellesgjeld, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, strøm på fellesarealer, kabel-tv, vakthold, forretningsførsel, revisjon mm. Regnskap for 2016 følger vedlagt.

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter mm.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 280 286,- i følge brev fra forretningsfører datert 08.03.2018. Lån hvor det betales både renter og avdrag. Annuitetslån. Rente Pt.: 2,04 % (hvorav 1,15 % margin). Renter og avdrag pr.mnd. med dagens rente : kr. 697,-, hvorav renter utgjør kr 177,- og avdrag utgjør kr 520,-. Lånets løpetid: 2027. Lånenr. NIBOR 67143160689. Bankforbindelse: Nordea.

Lån hvor det betales både renter og avdrag. Annuitetslån. Rente Pt.: 2,04 % (hvorav 1,15 % margin). Renter og avdrag pr.mnd. med dagens rente : kr. 904,-, hvorav renter utgjør kr 450,- og avdrag utgjør kr 454,-. Lånets løpetid: 2047. Lånenr. NIBOR 67140520016. Bankforbindelse: Nordea.

Borettslaget har ikke IN-ordning.

Andelen er sikret i Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS, dette sikrer borettslaget mot økonomisk tap ved manglende innbetaling av felleskostnader.FellesformueKr. 56 497,- i følge brev fra forretningsfører datert 08.03.2018.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 556 271 per 31.12.16 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 780 066 per 31.12.16ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring ASA, med polisenummer: 82374566. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har ikke utarbeidet lovpålagt energiattest.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 15.11.1984. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Det er en forutsetning for denne handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finne sted. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.

Kjøper(e) av leiligheten må være andelseier av Vansjø BBL eller tegne andel i laget for å kunne bli eier(e) av andelen i BL. Medlemsstatus må være avklart før overtagelse.

Ingen forkjøpsrett da denne er forhåndsavklart.

Dyrehold krever styrets samtykke.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 09.04.2018 og takst datert 11.04.2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
3.1. Kjenner du til om det er utført arbeid med drenering/fuktsikring siste 10 år? Svar: Ja - Det ble drenert rundt huset for ca. 4 år siden.
3.2. Er arbeidet utført av faglært? Svar: Ja - Det var i regi av Åvangen Borettslag.
4. Kjenner du til om det er/har vært setningsskader/skjevheter på boligen/eiendommen, f.eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Svar: Ja - Har vært en sprekk i mur, som nå er fikset på og drenert rundt huset.
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Svar: Ja - Det ble laget ny veranda her i 2017.
7.2. Er arbeidet utført av faglært? Svar: Ja - Vaktmester i Borettslaget som gjorde det høsten 2017.
8.1. Kjenner du til om det er utført kontroll på el-anlegg fra offentlig myndighet, Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller evt. andre tilsvarende kontrollinstanser? Svar: Ja - De var her for noen år siden, men jeg kan ikke huske akkurat når og hvem det var. Jeg har dessverre ikke tatt vare på papiret/arket jeg fikk av de. 16. Kjenner du til om det er foretatt radonmåling på eiendommen? Svar: Ja - Husker ikke resultatet, men ingen tiltak å gjøre her.

Iht. takst: Verditakst: Kr.
2.300.000,-. Lånetakst: Kr.
1.900.000,-.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
2 300 000,- (Prisantydning)
280 286,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 580 286,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
7 062,- (Forhåndsavklaring av forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
12 194,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 592 480,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har ikke tegnet eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Egil André Horgmo.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Takst, datert: 11.04.2018
- Egenerklæring, datert: 09.04.2018
- Opplysninger fra forretningsfører, datert: 08.03.2018
- Vedtekter og Husordensregler
- Årsmøte for år 2017
- Reguleringsbestemmelser, datert: 07.03.2018
- Arealbekreftelse/matrikkelrapport, datert: 07.03.2018
- Kommunal tilknytning (vann og avløp), datert: 16.04.2010
- Grunnkart
- Ferdigattest, datert: 15.11.1984
- Ligningsverdi, datert: 07.03.2018
Se prospekt
Moss, 1536 Spolen 1
1536, Spolen 1
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Spolen 1
1/27
Lukk
0