Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
MEIERIBYEN: Høytliggende enebolig med flott utsikt og meget gode solforhold. Noe moderniseringsbehov. Familievennlige omgivelser, nær skole og forretninger.
Last ned budskjema
Dokumenter
Enerveien 11 formidles av Boa Eiendomsmegling Moss.Husets plassering i høyden innebærer meget gode solforhold dagen gjennom.Utsikten er vidstrakt, her fra balkongen tilknyttet stuen på øvre plan.Balkongen er orientert i sydlig retning - mot solens gang dagen gjennom.
Fra stuen på øvre plan ser du rett ut over landskapet i syd.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Direkte innsyn er i praksis fraværende.Stuen utgjør alene nær halve arealet på øvre plan og fylles av naturlig lys gjennom vinduer på to sider.Stuen kan uten trengsel møbleres med opptil tre individuelle sittegrupper.I stuen og flere andre rom er overflatene pusset opp og modernisert med tiden.Romløsningen er noe endret fra den opprinnelige, blant annet med utvidelse av kjøkkenet.Kjøkkenet er i dag stort nok til å romme et spisebord for fire.Kjøkkeninnredningen har gode oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk.Gulvet er her belagt med fliser som i seg selv er en praktisk overflate med tanke på rommets formål.Dagens soverom på øvre plan kan med relativt enkle grep tilbakeføres til to separate.I likhet med kjøkkenet er også badet på øvre plan noe utvidet fra det opprinnelige.Badet er funksjonelt, men har eldre standard og dermed naturlig gjenstand for modernisering på sikt.Underetasjen inkluderer en stor kjellerstue som gjerne kan være tenåringenes egen avdeling.I kjellerstuen er det mulighet for peishygge på kjølige dager.Gangen i underetasjen er pusset opp i senere tid.Gangen i underetasjen er pusset opp i senere tid.Soverommene i underetasjen er ypperlige for familiens noe eldre barn.Soverommene i underetasjen er ypperlige for familiens noe eldre barn.Underetasjens bad antas å være i stor grad som fra byggeåret.Et separat vaskerom inngår i underetasjen.Øverst på tomten er det anlagt en solrik utsiktsplatting.Øverst på tomten er det anlagt en solrik utsiktsplatting.Huset har en høytliggende plassering i nabolagets øvre del.I Enerveien 11 vil du bo i familievennlige omgivelser midt i Meieribyen.Veiledende planskisse - underetasje.Veiledende planskisse - første etasje.
0
19
Se store bilder
Prisantydning: 2 650 000,-
Totalpris: 2 650 000,-
Primær rom: 171m²
Boligtype: Enebolig
Eieform: Selveier
Rom: 2 / Soverom: 3
Kort om
"MEIERIBYEN: Høytliggende enebolig med flott utsikt og meget gode solforhold. Noe moderniseringsbehov. Familievennlige omgivelser, nær skole og forretninger."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.56 Bnr.208 i Skiptvet kommuneKort oppsummertEnerveien 11 ligger i det veletablerte boligområdet midt i Meieribyen og har en attraktiv plassering internt i nabolaget med flott utsikt i sydlig retning og gode solforhold hele dagen gjennom.

Husets romløsning over to plan er noe endret etter byggeåret og kan med relativt enkle grep optimaliseres ytterligere for en barnefamilies bruk. I flere rom er overflatene pusset opp med årene, mens andre har eldre standard og naturlig gjenstand for modernisering - deriblant husets to bad.
  • Høytliggende enebolig med flott utsikt
  • Meget gode solforhold dagen gjennom
  • Familievennlig romløsning over to plan
  • Mulighet for flere soverom ved behov
  • Noe moderniseringsbehov i enkelte rom
  • Solrik hage og utsiktsplatting
  • Veletablerte omgivelser sentralt i Meieribyen
  • Gang-/sykkelavstand til skoler, barnehage og dagligvare
Ditt nye hjemFor mange vil husets luftige plassering i nabolagets øvre del være noe av det absolutt mest attraktive. Plasseringen innebærer flott utsikt og ikke minst meget gode solforhold hele dagen gjennom. Fra stuen som utgjør nær halve arealet av husets øvre plan ser du rett ut over landskapet i syd, et stort pluss er det også at direkte innsyn i praksis er fraværende.

Husets romløsning over to plan er noe endret etter byggeåret og velfungerende for en barnefamilie. Den romslige stuen fyller rollen som et felles samlingsrom for familien i hverdagen og kan uten trengsel møbleres med opptil tre individuelle sittegrupper. Via stuen får du også tilgang på balkongen som henvender seg mot solens gang fra tidlig morgen til sen ettermiddag sommerstid og er et ypperlig sted for blant annet måltider i friluft.

Kjøkkenet er noe utvidet fra det opprinnelige og i dag stort nok til å romme et spisebord til hverdagslige måltider. Gulvet er her belagt med fliser som i seg selv er en praktisk overflate med tanke på rommets formål. Selve kjøkkeninnredningen har gode oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk og en stilmessig klassisk fremtoning med profilerte fronter i heltre.

På øvre plan inngår også et i dag meget stort soverom som med relativt enkle grep kan deles i to lik den opprinnelige romløsningen, henholdsvis som et hovedsoverom og et barnerom. Her er det satt inn en takhøy skyvedørsgarderobe som oppbevarer klærne oversiktlig og lett tilgjengelig bak høye speildører.

Etasjens bad er plassert i umiddelbar nærhet til soverommet og i likhet med kjøkkenet også noe utvidet fra det opprinnelige. Overflatene og innredningene som blant annet inkluderer et innbygget badekar er i stor grad av eldre dato, men funksjonelle i daglig bruk. En helhetlig modernisering bør likevel påregnes i overskuelig fremtid.

Ytterligere et bad og to soverom finner du på nedre plan, hvorav førstnevnte i likhet med badet over bør påregnes modernisert.

Soverommene i underetasjen er ypperlige for familiens noe eldre barn, spesielt siden underetasjen også inkluderer en stor kjellerstue som gjerne kan være tenåringenes egen avdeling. I kjellerstuen er det god plass til en sofa og mulighet for peishygge på kjølige dager.

Underetasjen inkluderer for øvrig et separat vaskerom samt to boder med gode lagringsmuligheter for stort og smått.InnholdUnderetasje: Entré, gang, vaskerom, to boder, to soverom og kjellerstue.
1. etasje: Gang, soverom, bad, kjøkken og stue med utgang til balkong.Beliggenhet og nærområdetEnerveien 11 er en del av et veletablert og familievennlig boligområde ved sentrum av Meieribyen. Herfra er de fleste av områdets fasiliteter lett tilgjengelig og de fleste innenfor praktisk gang- eller sykkelavstand.

Dagligvareforretningene REMA1000 og KIWI samt apotek og Europris er lett tilgjengelig langs Storveien og dermed enkle å svinge innom på vei hjem i hverdagen. Det er omlag 500 meter å gå til forretningene om du legger veien gjennom nabolagets interne smågater, og underveis passerer du Finlandsskogen barnehage som er den nærmeste.

Til Vestgård barneskole med
1. til
4. trinn og den tilknyttede Skiptvethallen samt kunstgressbane er det omlag halvannen kilometer. Idrettsanlegget er tilholdssted for Skiptvet IL som organiserer både fotball, håndball, ski og sykkel.

I de omfangsrike friluftsområdene omkring venter det mangfoldige turmuligheter på stier og småveier eller i skogsterrenget der du selv kan velge tempo og lengde. Lysløype finner du ved idrettsanlegget og barneskolen like ovenfor kommunehuset.TomtAreal: 715 kvm, Eierform: Eiet tomtParkeringGateparkering.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport. Frittliggende enebolig med underetasje og
1. etasje. Boligen er fundamentert med betong. Betong mot grunn. Grunnmursvegger er av lettklinkerblokker. Drenering med grunnmursplast. Yttervegger er lette bindingsverksvegger i tre, som er kledd utvendig med luftet, liggende trekledning. Trekledning, malt. Malt utvendig i 2017. Bærende takkonstruksjon i tre, type saltak, tekket med lekter, sløyfer og betongtakstein, undertak er sutaksplater. Tilgang til loft via luke i tak i gang. Takrenner, nedløp og beslag er av overflatebehandlet stål. Pipe er beslått med blikk over tak. Vinduer har rammer og karmer av tre. Vindusglass har 3-lags isoler-/energiglass i fra byggeåret, 1998, to vinduer i stue fra 2017. Det er ny ytterdør fra 2018 samt ny terrassedør i 2017.Overflater og innredningGulv: Hovedsakelig parkett, fliser, laminat, teppe og belegg. Innervegger: Hovedsakelig malt tapet, malt panel, fliser og plater . Himlinger: Hovedsakelig plater og malt panel.

Kjøkken: Skapinnredning med profilerte fronter i heltre, blyglass og laminerte benkeplater med trelister. Nedfelt stålservant med ett-greps blandebatteri. Hvite veggfliser over benker. Hetteventilator over kokesone. Tilkoblingsmulighet for oppvaskmaskin. Nisje for kjøleskap.

Bad
1. etasje: Servantskap med rettprofilerte fronter og heldekkende servant med ett-greps blandebatteri. Innfelt veggspeil og veggmontert overbelysning. Innbygget badekar med hånddusj. Veggmontert klosett.

Bad
2. etasje: Servantskap med rettprofilerte fronter og heldekkende benkeplate med nedfelt servant og ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil, overbelysning og sideskap med rettprofilerte fronter. Dusjhjørne. Gulvmontert klosett.OppvarmingVarme i gulv på bad og i hele underetasjen med unntak av kjølerom. Luft/luft varmepumpe i stue. Peis med innsats i stue. Mulighet for ildsted i
1. etasje.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje: U. etasje: 83 kvm.
1. etasje: 92 kvm.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringIht. brev fra Skiptvet kommune omfattes eiendommen av kommuneplanens arealdel
2010-2020 vedtatt 20.04.2010 og Planbestemmelser sentrumsplan
2015-2026. Boligen ligger i et område regulert til boligbebyggelse.Kommunale avgifterKr.
9.872,- for 2018. Vann og avløp etter forbruk.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 590 030 per 31.12.16 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 888 096 per 31.12.16EnergiattestSelger har ikke utarbeidet lovpålagt energiattest.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.DiverseBoligen har midlertidig brukstillatelse utstedt 26.06.1981. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

I henhold til tilstandsrapport er ikke tilbygg ikke byggemeldt Skiptvet kommune.Servitutter/rettigheter fra grunnbokTinglyst erklæring 10.05.1979 dagboknr. 303992-2 vedr. Rettigheter iflg. skjøte.

Det gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 02.04.2018 og tilstandsrapport datert 10.04.2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet bad/våtrom, f.eks. sprekk i fliser, feil eller lekkasje ved sluk, membran/tettesjikt eller andre steder? Svar: Ja - Vært vannlekkasje på kjøkken som rant ned i kjeller. Tak byttet på forsikring. Tilstand på vegg mellom bad og vaskerom i kjeller er usikker.
4. Kjenner du til om det er/har vært setningsskader/skjevheter på boligen/eiendommen, f.eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Svar: Ja - Riss i grunnmur, men ingen endring siste 35 år.
6. Kjenner du til om det er/har værtsopp, også svertesopp, råteskader eller fukt i boligen? Svar: Ja - Råte i terskel til vaskerom. Oppstod i forbindelse med vannlekkasje på kjøkken som rant ned i kjeller.
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Svar: Ja - Nye vinduer i stue, ny terrassedør, ny ytterdør.
7.2. Er arbeidet utført av faglært? Svar: Ja - Arbeid med ytterdør Vegard Hansen april 2018.
8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen utført av en godkjent elektroinstallatør? Svar: Ja - El anlegg fra byggeår.
8.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget? Svar: Nei - El anlegg fra byggeår.
9.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Svar: Ja - Skiftet blandebatteri på kjøkken i forbindelse med lekkasje.
9.2. Er arbeidet utført av faglært? Svar: Ja - Del av forsikringsutbedring., ca 2014/2015. 11. Kjenner du til om det er foretatt endringer i boligen som avviker fra de opprinnelige plantegningene, f.eks. innredet kjeller, loft, bod, tilbygg/påbygg e.l.? Svar: Ja - Utvidet kjøkken og bad i over etasje + ekstra vindu. 11.1. Er dette godkjent hos bygningsmyndighetene? Svar: Vet ikke. 17. Er det andre forhold ved eiendommen som er relevant for kjøper? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap)
Svar: Søkt om støttemur og garasje ? var godkjent og påbegynt mulig dette må søkes på nytt.

Iht. tilstandsrapport: Verditakst: Kr.
2.600.000,-. Lånetakst: Kr.
2.200.000,-.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
2 650 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
66 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 650 000,-))
--------------------------------------------------------
78 572,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 728 572,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Egil André Horgmo.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst/tilstandsrapport.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Tilstandsrapport, datert: 10.04.2018
- Egenerklæring, datert: 02.04.2018
- Grunnboksutskrift, datert: 08.03.2018
- Reguleringsbestemmelser
- Arealbekreftelse med målebrev, datert: 15.03.2018
- Kommunal tilknytning (vann og avløp)
- Eiendomsopplysninger
- Grunnkart
- Kommunale avgifter
- Midlertidig brukstillatelse, datert: 26.06.1981
- Ligningsverdi, datert: 08.03.2018
Se prospekt
Moss, 1816 Enerveien 11
1816, Enerveien 11
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Enerveien 11
1/30
Lukk
0