Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
KROSSERN, JELØY: Enebolig på hjørnetomt med romslig hage og gode solforhold. Innredet garasje. Sentrumsnære omgivelser, sykkelavstand til sentrum.
Last ned budskjema
Dokumenter
I Odins gate 10 bor du på Jeløyas mest sentrumsnære del og samtidig i et lite bymessig nabolag.Interiørbilder01.FasadeEiendommen  ligger i veletablerte og solrike omgivelser på Jeløy.Terrassen er orientert i sydlig retning, mot solens gang dagen gjennom.Hjørnetomt innebærer tilstøtende naboer på kun to av fire sider.Huset ble oppført omkring 1920 samt tilbygget i 1956 og 1997.Terrassens overbyggede del er ypperlig å ha når været ikke er på sitt beste.Veiledende planskisse første etasje.Husets første etasje er langt på vei forbehold oppholdsrommene og kjøkkenet.Dørfrie og åpne forbindelser bidrar til en luftig romfølelse.Odins gate 10 formidles av Krogsveen Moss AS.Her er det mulighet for peishygge enten du sitter til bords eller i sofaen.Dørfrie, åpne forbindelser bidrar til at første etasje oppleves som en sosial sone.Kjøkkenet er i nyere tid oppgradert med en romslig skapinnredning i klassisk moderne stilpreg.Kjøkkenets åpne gjennomgang til hallen gjør det enkelt å bære inn handleposene.Hallens skap byr på supplerende oppbevaringsplass.Veiledende planskisse andre etasje.Ytterst ved entréen finner du et separat toalettrom som er praktisk å ha på samme plan som stuene.Soverommene er samlet på én flate i andre etasje.Soverommene er arealmessig relativt like.God takhøyde har positiv innvirkning på romfølelsen i soverommene.Badet har god standard med fliser på gulv og vegger, og inkluderer et barnevennlig badekar.På badet er det avsatt plass til både vaskemaskin og tørketrommel.Andre etasje inkluderer også et dedikert omkledningsrom.Kjelleren har egen entré og er i tillegg forbundet med første etasje via innvendig trapp.Veiledende planskisse underetasje.De fleste av kjellerens rom har takhøyde under 1,90 og dermed uten måleverdig areal.Kjelleren tilfredsstiller ikke krav til rom for varig opphold.Kjelleren er i dag innredet til eget bruk uavhengig av huset for øvrig.Kjellerens badet har tilstrekkelig takhøyde for måleverdig areal.Det foreligger har ikke godkjent bruksendring for kjellerrommene.Garasjen ble oppført i 1998.Garasjen er i dag innredet til eget bruk, blant annet med eget kjøkken og bad.Bad i garasje.Disponibelt loftsrom i garasjen.Disponibelt loftsrom i garasjen.Det er etablert gårdsplass på to sider av huset.
1
46
Se store bilder
Prisantydning: 4 100 000,-
Totalpris: 4 100 000,-
Primær rom: 106m²
Boligtype: Enebolig
Eieform: Selveier
Rom: 2 / Soverom: 2
Kort om
"KROSSERN, JELØY: Enebolig på hjørnetomt med romslig hage og gode solforhold. Innredet garasje. Sentrumsnære omgivelser, sykkelavstand til sentrum."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.1 Bnr.924 i Moss kommuneKort oppsummertI Odins gate 10 vil du bo på Jeløys mest sentrumsnære del, i veletablerte og familievennlige omgivelser der barnehager og skoler på alle trinn er innenfor gang- eller sykkelavstand. Til sentrumskjernen og Kanalen sykler du på få minutter, mens vakre turområder er lett tilgjengelig like ovenfor nabolaget.

Huset ble oppført omkring 1920, tilbygget i 1956 samt 1997 og har gjennomgående god standard. Romløsningen er i tråd med aktuelle byggetrender og gir hver etasje sitt eget bruksområde. Både kjeller og garasje er i dag innredet til separat bruk, men er ikke godkjent til dette formålet.
  • Enebolig på Jeløy med klassisk atmosfære
  • Stor, pent opparbeidet hage med gode solforhold
  • Kjeller innredet med disponible rom
  • Garasje fra 1998 med innredede rom
  • Praktisk nærhet til barnehager og skoler
  • Sykkelavstand til Kanalen, sentrum og togstasjon
  • Kort vei til Jeløys flotte turområder
Ditt nye hjemHusets romløsning omfatter totalt tre plan inkludert en innredet kjeller, hvorav første etasje langt på vei er forbeholdt stuen, spisestuen og kjøkkenet. Dørfrie og åpne forbindelser bidrar til en luftig romfølelse og gjør at spesielt stuene oppleves lyse på dagtid, mens dekorative tapeter og hvitmalt trepanel i himlingene fremmer en klassisk atmosfære. Legg også merke til at stuene har hver sin innsatspeis, slik at du kan få følge av peishygge enten du sitter til bords eller i sofaen.

Kjøkkenet er i nyere tid oppgradert med en romslig skapinnredning i klassisk moderne stilpreg som viderefører det interiørmessige uttrykket fra stuene. Innredningens mange skap og skuffer rommer utstyr til daglig bruk, mens langstrakte benker gir deg brede flater å tilberede på.

I tillegg til å være forbundet med stuen, har kjøkkenet også åpen gjennomgang til hallen som gjør det enkelt å bære inn handleposene. På motsatt side av hallen, ytterst ved entréen, finner du et separat toalettrom som i seg selv er hendig å ha på samme plan som de sosiale rommene.

Soverommene og badet er samlet på én flate i andre etasje, der du også finner et dedikert omkledningsrom. Soverommene er arealmessig relativt like og preges av god takhøyde som gjør romfølelsen luftig. Skrånende himlinger bidrar samtidig til at loftsfølelsen er fremtredende.

Badet har god standard med fliser på gulv og vegger, samt innredning som inkluderer klosett, hjørnebadekar og baderomsmøbler i klassisk stilpreg med gode oppbevaringsmuligheter. Det er i tillegg avsatt plass til både vaskemaskin og tørketrommel.

Kjelleren er i dag innredet til eget bruk uavhengig av huset for øvrig, blant annet med eget kjøkken og bad. Kjelleren har også egen entré, og er i tillegg forbundet med første etasje via innvendig trapp.

Kjelleren tilfredsstiller ikke krav til rom for varig opphold og har ikke godkjent bruksendring. Rommene er dermed å betrakte som disponible rom, selv om de av dagens eiere benyttes til oppholdsformål.

Selger har i vedlagte brev fra kommunen datert 23/5-18 blitt varslet om ulovligheter i forbindelse med ovennevnte. Kjøper overtar risikoen for ulovlighetene. InnholdKjeller: Entré, trapperom, bad, kjøkken og disponibelt rom.
1. etasje: Vindfang, hall, toalettrom, kjøkken og 2 stuer.
2. etasje: Trapperom, gang, omkledningsrom, bad og 2 soverom.Beliggenhet og nærområdetI Odins gate 10 bor du på Jeløyas mest sentrumsnære del og samtidig i et lite bymessig, veletablert nabolag bestående av kvartalsbasert småhusbebyggelse.

På løkka rett over gaten er det boltreplass for de små på en liten grusbane, volleyballbane og lekestativer, i tillegg er veien enkel opp til Ramberg skole med SFO som er knappe kilometeren unna. Skoleveien kan utelukkende legges langs boligområdets interne smågater.

Dagligvarer kan du handle på nærbutikken Joker i Nesveien, eller på REMA1000 og KIWI som begge ligger ved Kanalen og er enkle å svinge innom på vei hjem. Vil du unne deg noe godt til middag, er et besøk ved delikatesseforretningen Ertnes Kjøtt eller Jeløy Fisk og Vilt å anbefale.

Foretrekker du å spise ute, kan du legge turen til spisestedene ved Kanalen som har store uteområder langs kaikanten i der det yrer av liv i sesong. Lenger inn i sentrum venter flere gode spisesteder og et bredt shoppingtilbud langs gågaten og i byens store kjøpesenter med tilknyttet bussterminal.

Skal du med toget, holder du til høyre rett etter Kanalen. Fra stasjonen kan du velge mellom hyppige avganger til Oslo og en reisetid som i dag er fra 41 minutter. Etter den pågående utbyggingen av jernbanen vil reisetiden forkortes til kun 30 minutter.   Med utgangspunkt i Odins gate 10 er veien kort både ned til sjøen og opp til de vakre friluftsområdene lenger nord på Jeløy. Treningsturer kan du legge langs vannet sydover til Framnes og videre rundt til Alby hvor du møter det unike naturvernlandskapet øya er kjent for. Her venter også et kulturelt tilbud i form av kunst-utstillere på Røed Gård samt Galleri F15 på Alby Gård og kaféen med den velkjente Albykringlen. Tar du turen opp i høyden til Rambergåsen, opplever du Jeløys beste utsikt.TomtAreal: 703 kvm, Eierform: Eiet tomtParkeringGarasje samt parkering på tomt.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Bolig oppført med støpt/murt grunnmur med antatt sålefundamentering på stabil grunn. Yttervegger over grunnmur oppført i trekonstruksjoner. Tak tekket med takstein.Overflater og innredningGulv: Fliser, laminat og belegg. Innervegger: Fliser, panelplater, malt trepanel og tapeter. Himlinger: Malt panel.

Kjøkken: Skapinnredning med profilerte hvite fronter og laminerte grå benkeplater. Nedfelt dobbel stålservant med ett-greps blandebatteri. Ventilator. Innbygget mikrobølgeovn. Tilkoblingsmulighet for oppvaskmaskin. Nisje for kjøleskap.

Kjøkken underetasje: Skapinnredning med glatte hvite fronter og laminerte hvite benkeplater. Nedfelt stålservant med ett-greps blandebatteri. Tilkoblingsmulighet for oppvaskmaskin.

Bad
2. etasje: Skapinnredning med profilerte hvite fronter og laminert hvit benkeplate med nedfelt servant og ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil og overbelysning. Hjørnebadekar med veggmontert armatur og hånddusj. Gulvmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.

Bad underetasje: Servantskap med glatte hvite fronter og laminert grå benkeplate med nedfelt porselensservant og ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil og overbelysning. Sideskap med speilfronter. Dusjkabinett. Gulvmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.

Toalettrom: Søyleservant med ett-greps blandebatteri. Vegghengt speil. Gulvmontert klosett.OppvarmingElektrisk og vedfyring.Vei, vann og avløpOffentlig.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje: Underetasje: 11 kvm.
1. etasje: 58 kvm.
2. etasje: 37 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Underetasje: Entré, kjellerstue, kjøkken, bad, trapperom.
1. etasje: Vindfang, hall m/trapp, kjøkken, 2 stuer, wc.
2. etasje: Trapperom, gang, omkledning, bad, 2 soverom.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen. Hybelleilighet er ikke søkt og godkjent i Moss kommune. Hybelleiligheten tilfredstiller ikke krav til varig opphold. Innredet del i garasje er ikke søkt og godkjent i Moss kommune.ReguleringIht. brev fra Moss Kommune datert 12.03.18 omfattes eiendommen av kommuneplan KP_0104 med formål Bebyggelse og anlegg, nåværende vedtatt 20.06.11.Kommunale avgifterKr. 27.666,- pr. 2018. Vann og avløp etter forbruk. Eiendomsskatt er inkludert i det ovennevnte beløp. Det er 6 terminer pr år.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 888 009 per 31.12.16 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 841 629 per 31.12.16EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter GTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.DiverseBoligen har ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbok1923/906397-1/87  Bestemmelse om gjerde.

Det gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 06.05.18 og tilstandsrapport datert 14.05.18 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet bad/våtrom, f.eks. sprekk i fliser, feil eller lekkasje ved sluk, membran/tettesjikt eller andre steder? Svar: Ja. Bad er minst 20 år gammelt, sprukket fliser, mangel på membran ved sluk. Bad holder ikke dagens våtromsstandard.
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Svar: Ja. Malt taket med våtromsmaling.
1.2. Er arbeidet utført av faglært? Svar: Ja. Egeninnsats.
1.4. Er arbeidet utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller av ufaglærte? Svar: Ja. Egeninnsats  april 2018.
2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende? Svar: Ja. Ikke fyringsforbud men pålegg om utbedring med stålrør i pipe.
3. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i kjelleren/underetasje/krypkjeller/garasje? Svar: Nei. Er utført fuktmålinger i kjeller for noen år tilbake ved ekstremt nedbør, var da innenfor normale verdier.
4. Kjenner du til om det er/har vært setningsskader/skjevheter på boligen/eiendommen, f.eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Svar: Ja. Grunnet husets alder.
5. Kjenner du til om det er/har vært skadedyr i boligen, f.eks rotter, mus, maur, insekter eller lignende? Svar: Ja. Mus i garasjen ved 2 anledninger. Satt ut feller og ikke vært tilbakevendende. Maur under heller ute, er behandlet og ikke sett noe siden.
6. Kjenner du til om det er/har værtsopp, også svertesopp, råteskader eller fukt i boligen? Svar: Ja. Var råte i vindskier og disse er skiftet, også topp beslag.
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Svar: Ja. Vindskier og beslag. Terrassebord.
7.3. Er arbeidet utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller av ufaglærte? Svar: Ja. Egeninnsats, mai 2018.
8. Kjenner du til om det er/har vært feil ved el-anlegget, f.eks. gjentagende sikringsbrudd, svimerker, varmgang eller lignende? Svar: Ja. Jordingsfeil fra Hafslund sitt nett inn til huset. Hafslund jobber med saken.
8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen utført av en godkjent elektroinstallatør? Svar: Nei. Ikke i våres eie. Er gammelt anlegg.
8.3. Kjenner du til om arbeider utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller ufaglærte? Svar: Nei. Vet ikke. 13. Selges eiendommen med utleiemulighet, leilighet, e.l.? Svar: Ja. Kan være mulighet for utleie, med enkelte utbedringer for å tilfredsstille dagens krav. 14. Foreligger det løpende leiekontrakt på hele eller deler av boligen/eiendommen? Svar: Ja. Hybelleilighet over garasjen p.d.d. Leietager er i flytteprosess.

Iht. tilstandsrapport: Verditakst: Kr.
3.900.000,-
Lånetakst: Kr.
3.250.000,-OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
4 100 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
102 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 100 000,-))
--------------------------------------------------------
114 822,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 214 822,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Joachim Kolderup.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Tilstandsrapport, datert: 14.05.18
- Egenerklæring, datert: 06.05.18
- Grunnboksutskrift, datert: 12.03.18
- Reguleringsbestemmelser, datert: 12.03.18
- Arealbekreftelse med målebrev, datert: 12.03.18
- Kommunal tilknytning(vann og avløp), datert: 12.03.18
- Eiendomsopplysninger, datert: 12.03.18
- Grunnkart
- Kommunale avgifter, datert: 18.03.18
- Ligningsverdi, datert: 12.03.18
- Energiattest
Se prospekt
Moss, 1511 Odins gate 10
1511, Odins gate 10
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Odins gate 10
1/38
Lukk
1