Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
ØVERST PÅ MOSSESKOGEN: Enebolig med innredet sokkeletasje, flott utsikt og spennende potensial. Integrert garasje. Tilbaketrukket, nær skoler, sentrum og marka.
Last ned budskjema
Dokumenter
Kleiva 8 formidles av Boa Eiendomsmegling Moss.Huset har en luftig plassering i høyden øverst på Mosseskogen.Husets omfangsrike terrasse er på 47 kvm., sydvendt og byr på vidstrakt utsikt.På terrassen kan du skimte Oslofjorden i det fjerne.
De åpne og luftige omgivelsene setter sitt preg også på husets indre.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

En rekke vinduer gjør stuen lys på dagtid og ivaretar den fine utsikten, her i vestlig retning.Hovedetasjen inkluderer i dagens romløsning hele tre stuer som er samlet i en delvis åpen løsning.To av stuene kan med relativt enkle grep skilles av til soverom ved behov.To av stuene kan med relativt enkle grep skilles av til soverom ved behov.Hovedetasjens kjøkken, soverom og bad er samlet omkring gangen.Kjøkkeninnredningen er i stor grad fra byggeåret, men bærer preg av å være svært pent brukt tatt i betraktning alderen.Kjøkkenet er i seg selv stort nok til å romme et mindre frokostbord.Stuegulvet er av nyere årgang og lagt terskelfritt inn til gangen.Soverom i hovedetasjen.Bad i hovedetasjen, renovering/oppgradering må påregnes.Dagens baderomsinnredning inkluderer dusjnisje og omfangsrik skapmengde.Badet i sokkeletasjen har også stort potensial ved modernisering/oppgradering.I tillegg til hver sin entré har etasjene også innvendig forbindelse.Én av tre ganger i sokkeletasjen.Sokkeletasjens soverom byr på flott utsikt i vestlig retning.Det understrekes at sokkeletasjen ikke er godkjent som egen enhet eller for utleie.Med eget kjøkken og bad er sokkeletasjen langt på vei utstyrt for eget bruk.Sokkeletasjens kjøkkeninnredning antas å være noe yngre enn i etasjen over.Vindfang med egen ytterdør gjør det mulig å ta seg inn til sokkeletasjen via tomtens nedre del.I sokkeletasjen er det også integrert en enkelgarasje.I Kleiva 8 vil du bo tilbaketrukket i høyden få meter unna grensen til marka i Mosseskogen.Nabolaget er utpreget familievennlig med kort avstand til både skole, barnehage og nærbutikker.Veildende planskisse - første etasje.Veildende planskisse - underetasje.
0
56
Se store bilder
Prisantydning: 3 700 000,-
Totalpris: 3 700 000,-
Primær rom: 165m²
Boligtype: Enebolig
Eieform: Selveier
Rom: 2 / Soverom: 2
Kort om
"ØVERST PÅ MOSSESKOGEN: Enebolig med innredet sokkeletasje, flott utsikt og spennende potensial. Integrert garasje. Tilbaketrukket, nær skoler, sentrum og marka."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.3 Bnr.1081 i Moss kommuneKort oppsummertKleiva 8 har en luftig plassering i høyden øverst på Mosseskogen og kan vise til flott utsikt i sydlig og vestlig retning, inkludert gløtt av Oslofjorden. Solforholdene er også meget gode hele dagen gjennom.

Husets planløsning omfatter en hovedetasje og en sokkeletasje som langt på vei er utstyrt for separat bruk, med både soverom, bad, kjøkken og stue i begge etasjer. Standarden på interiør og overflater er i stor grad av eldre årgang, men bærer preg av å være pent brukt. En helhetlig modernisering bør likevel påregnes, og huset antas å ha et spennende potensial. Det er med relativt enkle grep mulig å endre hovedetasjens romløsning til å inkludere totalt tre soverom.

Nabolaget er tilbaketrukket ved grensen mot marka og utpreget familievennlig, med kort avstand til både skole, barnehage og nærbutikker. Sentrum er innenfor gangavstand, alternativt kan du fra Osloveien like nedenfor ta Metro-bussen som har hyppige avganger inn til sentrumskjernen.
 • Enebolig med luftig plassering øverst på Mosseskogen
 • Solrikt og flott utsikt, fjordgløtt inkludert
 • Sokkeletasje innredet med bl.a eget kjøkken og bad
 • Spennende potensial i forbindelse med modernisering
 • Garasje integrert i sokkeletasje
 • Tilbaketrukket i blindgate
 • Kort vei til skoler og barnehager
 • Umiddelbar tilgang på marka i Mosseskogen
 • Få minutter til sentrum med bil
 • Enkel adkomst med bil - kort vei ut på E6
Ditt nye hjemHovedetasjen inkluderer i dagens romløsning hele tre stuer som er samlet i en delvis åpen løsning, hvorav to med relativt enkle grep kan skilles av til soverom ved behov. Her råder en luftig atmosfære på dagtid siden naturlig lys slipper inn fra tre av fire sider, blant annet gjennom høye glassflater i syd- og vestveggen som i tillegg ivaretar flott utsikt over landskapet i samme himmelretninger.

Det er i tillegg spesielt verdt å fremheve den omfangsrike terrassen på hele 47 kvadratmeter som er tilgjengelig via hovedstuen og tilrettelagt for aktivt uteliv i sommerhalvåret med et tilnærmet heldekkende overbygg som skjermer godt. Terrassen er orientert i sydlig retning og byr på vidstrakt utsyn, inkludert gløtt av Oslofjorden.

Fint utsyn er det også fra kjøkkenet, som i seg selv er stort nok til å romme et mindre frokostbord om du viderefører den eksisterende romløsningen. Selve kjøkkeninnredningen er i stor grad som fra byggeåret, men bærer preg av å være svært pent brukt tatt i betraktning alderen.

Hovedetasjen inkluderer også ett av husets soverom og bad, disse er distansert fra stuene og plassert i praktisk nærhet vegg i vegg med adkomst fra gangen. Badet har i likhet med kjøkkenet standard av eldre dato og må påregnes renovert. Rommets størrelse er imidlertid et godt utgangspunkt når du skal sette inn nye og moderne baderomsinnredninger. Dagens innredning inkluderer omfangsrik skapmengde og en stor dusjnisje.

Husets sokkeletasje er i dag langt på vei utstyrt slik at den kan benyttes uavhengig av hovedetasjen, men er imidlertid ikke godkjent for utleie eller som egen enhet.

Sokkeletasjens romløsningen inkluderer et soverom av god størrelse som har flott utsikt mot vest, et mer kompakt bad som i likhet med etasjen over har moderniseringsbehov, samt stue og et romslig kjøkken med innredning som antas å være noe nyere enn på kjøkkenet over.

Vindfang med egen ytterdør gjør det mulig å ta seg inn til sokkeletasjen via tomtens nedre del, i tillegg er det innvendig forbindelse via trapp til gangen i hovedetasjen.InnholdU. etasje: Vindfang, trapperom, 3 ganger, bad, soverom, kjøkken og stue.
1. etasje: Vindfang, gang, trapperom, bad, soverom, kjøkken og 3 stuer. Utgang til terrasse på 47 kvm.Beliggenhet og nærområdetKleiva 8 er tilbaketrukket ved markagrensen øverst på Mosseskogen, et familievennlig boligområde med ettertraktet nærhet til både skoler, sentrumskjernen og fine turområder i marka.

Verket skole med alle 10 trinn samt Verket barnehage er begge lett tilgjengelig innenfor få hundre meters gange fra gårdsplassen. Skolen er blant de nyeste i distriktet og ansees gjerne også som en av de bedre. I tillegg er også CIS (Children's International School) bare drøye kilometeren unna.

Dagligvarene kan du handle ved nærbutikkene KIWI og REMA1000 som begge er lett tilgjengelig ved Tigerplassen og enkle å svinge innom på vei hjem. Med bil tar det heller ikke mange minuttene over til Mosseporten som er lett tilgjengelig like ved av- og påkjøringen til E6 og byr på ytterligere shoppingmuligheter. De mer urbane sentrumsgatene av Moss er cirka fem minutter unna med bil, om du ikke heller tar bussen fra Osloveien som går direkte mot togstasjonen i byen.

Skal du i retning Oslo, er stasjonen på Kambo et reelt alternativ til stasjonen i sentrum og spesielt pendlervennlig med gode parkeringsmuligheter og reisetid inn til Oslo S på kun 43 minutter. Den pågående utbyggingen av jernbanen vil i fremtiden redusere reisetiden vesentlig. Ved Mosseporten stopper for øvrig TIMEkspressen mellom Oslo og Sarpsborg, og med bil kjører du til sentrum av Oslo på cirka 45 minutter utenom rushtid.

Fra nabolaget kan du gå direkte inn i Mosseskogens vakre turområder med et rikt utvalg av stier og veier. Marka egner seg svært godt for hverdagslige treningsturer, og vakre Molbekktjern  med gamle fornminner og sjeldne plantearter ligger ikke mange minuttene unna. Ta gjerne også turen ut til Mossemarka der du finner et større nettverk av stier og veier, inkludert lysløype og preparerte skispor samt kunstsnøanlegg. Markas nettverk av turløyper er også ypperlige for blant annet treningsturer ellers i året.TomtAreal: 1 181 kvm, Eierform: Eiet tomtParkeringGarasje integrert i sokkeletasjen.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport. Grunnmur fundamentert på fjell, event. deler av grunnmur på komprimert stein på fjell. Grunnmuren i støpt/murt konstruksjon, flere rom med innvendig påforede yttervegger mot grunn. Grunnmur utvendig fuktsikret med asfaltemulsjon, normalt for byggeår. Yttervegger over grunnmur oppført i bindingsverk antatt isolert ihht normal byggeskikk ved byggeår. Fasader med liggende trekledning. Saltak med kaldtloft. Tak tekket med takstein i tegl. Pipe helbeslått over tak, montert stigetrinn, snøfanger over inngang, renner og nedløp i stål. Vinduer med ramme og karm i tre med hhv. 2-lags isolerglass fra -81/82, enkelte vinduer med enkle glass. Terrassedør med ramme og karm i tre med 2-lags isolerglass.Overflater og innredningGulv: Parkett, laminat, belegg og teppe. Innervegger: Panelplater, malt panel og tapeter. Himlinger: Malt strie og Takess.

Kjøkken
1. etasje: Skapinnredning med glatte gulmalte fronter. Laminerte mørke benkeplater. Nedfelt dobbel stålservant med ett-greps blandebatteri. Fliser på vegger over benker. Ventilator i overskap.

Kjøkken U. etg.: Skapinnredning med glatte fronter. Mørke respatex benkeplater. Stålbeslag med to kummer og ett-greps blandebatteri. Fliser på vegger omkring benker. Veggmontert ventilator. Opplegg for oppvaskmaskin.

Bad
1. etasje: Servantskap med glatte hvite fronter og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Veggskap med åpne hyller, speil og overbelysning. Sideskap med glatte hvite fronter. Dusjnisje med hånddusj og skyvedører. Gulvmontert klosett.

Bad U. etasje: Servantskap med profilerte hvite fronter og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Speilskap med overbelysning. Dusjhjørne med hånddusj og fast skjermvegg. Gulvmontert klosett.OppvarmingBoligen er elektrisk oppvarmet, supplert med peisovn og parafinovn. Montert varmepumpe luft-luft.

I 2020 blir det ikke lenger tillatt å fyre med fossilt brensel.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett. Det foreligger ikke separatsystem for vann og avløp. Moss kommune informerer at eiendommen vil få krav om å separere overvann- og kloakkledninger. Tidspunkt ikke angitt.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje: U. etasje: 100 kvm.
1. etasje: 83 kvm.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen. Underetasjen har egen innredet boenhet (utleiedel). Det presiseres at denne ikke er søkt og godkjent av Moss kommune pr. dags dato.ReguleringIht. brev fra Moss kommune datert 15.03.2018 omfattes eiendommen av reguleringsplan Mosseskogen vedtatt 05.05.1939 med plan nr.6. Eiendommen omfattes også av kommuneplan KP0104 med formål bebyggelse og anlegg, nåværende vedtatt 20.06.2011.Kommunale avgifterKr.
6.990,- for 2018. Eiendomsskatt er inkludert i det ovennevnte beløp. Vann og avløp etter forbruk. Det er 6 terminer pr. år.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 996 008 per 31.12.16 02:00 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 3 187 224 per 31.12.16 02:00EnergiattestSelger har ikke utarbeidet lovpålagt energiattest.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.DiverseBoligen har ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. I brev fra Moss kommune datet 19.03.2018 opplyses det at bolighus er godkjent for oppføring i 1959.

Mottatte bygningstegninger datert i 1959 stemmer ikke overens med dagens plantegning/fasade. På tegninger datert i 1974 (tilbyggstegninger) stemmer planløsning på hoveddelen (1. etasje), men kjelleretasjen har ingen påskrift av romtyper. Således må man anta at boligen er inntegnet med ren kjeller. Boligens kjeller/underetasje er innredet og avviker fra tegninger mottatt fra Moss kommune.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbokTinglyst erklæring 29.08.1958 dagboknr. 2508-1 vedr. Bestemmelse om bebyggelse. Tinglyst erklæring 09.02.1968 dagboknr. 712-1 vedr. Bestemmelse om bebyggelse.

Det gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 11.04.2018 og tilstandsrapport datert 10.04.2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Da eneboligen selges på vegne at et dødsbo er ikke egenerklæringen utfylt. Selger har ingen eller meget begrenset kjennskap til eiendommens tilstand.

Iht. tilstandsrapport: Verditakst: Kr.
3.700.000,-. Lånetakst: Kr.
3.100.000,-.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
3 700 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
93 750,- (Dokumentavgift)
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
--------------------------------------------------------
106 072,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 806 072,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Knut Dahl.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst/tilstandsrapport.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Tilstandsrapport, datert: 10.04.2018
- Egenerklæring, datert: 11.04.2018
- Grunnboksutskrift, datert: 15.03.2018
- Reguleringsbestemmelser, datert: 15.03.2018
- Arealbekreftelse/matrikkelrapport, datert: 15.03.2018
- Kommunal tilknytning (vann og avløp), datert: 19.03.2018
- Grunnkart
- Kommunale avgifter, datert: 21.03.2018
- Ligningsverdi, datert: 15.03.2018
- Tinglyst erklæring 29.08.1958 dagboknr. 2508-1 vedr. Bestemmelse om bebyggelse.
- Tinglyst erklæring 09.02.1968 dagboknr. 712-1 vedr. Bestemmelse om bebyggelse.
Se prospekt
Moss, 1534 Kleiva 8
1534, Kleiva 8
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Kleiva 8
1/29
Lukk
0