Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
Fjellom: VISNING AVLYST, SOLGT
Last ned budskjema
Dokumenter
Fjellom 10 A formidles av Boa Eiendomsmegling Moss.Veiledende planskisse - første etasje.Huset er pusset opp gjennom de siste årene, senest i 2017 med nymalte vegger og himlinger i de fleste rom.Romløsningen omfatter to plan og er praktisk utformet for en barnefamilie.
Hekkbeplantning og skjermvegger reduserer direkte innsyn utenfra.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

I stuen er det enkelt å møblere med store sittegrupper som en salong og et langstrakt spisebord.Vinduer på tre av fire sider gjør den sosiale sonen lys på dagtid.Kjøkkenet er utstyrt med en moderne skapinnredning der samtlige hvitevarer er helintegrert.Kjøkkenet er bruksvennlig utformet med brede arbeidsflater omkring koke- og vaskesonene.Stuen og kjøkkenet utgjør til sammen mye av arealet i første etasje.Arealet under trappen kan du gjerne benytte til ekstra lagringsplass.Skitne tur- og barneklær tar du enkelt inn til vask rett fra entréen.Badet i første etasje fyller også rollen som et vaskerom og er praktisk innredet til begge formål.Veiledende planskisse - andre etasje.Trappetrinnene er belagt med heldekkende teppe.Husets tre soverom er samlet på én flate i andre etasje.Begge husets bad ble pusset opp med nye fliser utenpå de gamle i 2013.Badet i andre etasje ble i 2013 også påkostet med nytt innbygget badekar samt dusjhjørne.To av soverommene er tilnærmet identiske med gode 11 kvadratmeter gulvflate.To av soverommene er tilnærmet identiske med gode 11 kvadratmeter gulvflate.Hovedsoverommet er på hele 14,5 kvadratmeter og har egen balkong som vender ut over terrassen.Balkongen er i likhet med terrassen orientert i vestlig retning.Utsyn fra balkongen over det umiddelbare nabolaget i vest.10 A utgjør tomannsboligens sydlige halvdel.Terrassen er på 28 kvadratmeter og ble anlagt i 2009.På denne siden titter ettermiddags- og kveldssolen ned sommerstid.Trær og vegetasjon står for naturlig skjerming ved tomtens sydside.Gårdsplassen ble påkostet med ny belegningsstein i 2014.10 A disponerer halvparten av dobbelgarasjen.På Fjellom vil du bo i sentrale deler av Rygge og ha praktisk nærhet til hverdagslige fasiliteter.Selgers egne bilder - flott opparbeidet hageareal rundt boligenSelgers egne bilder - Stor terrasse hvor ettermiddagssolen kan nytes sommerstid
0
32
Se store bilder
Prisantydning: 4 100 000,-
Totalpris: 4 100 000,-
Primær rom: 115m²
Boligtype: Tomannsbolig
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 3
Kort om
"Fjellom: VISNING AVLYST, SOLGT"
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.68 Bnr.174 Snr.2 i Rygge kommuneKort oppsummertFjellom 10 A er en nyere tomannsbolig med en moderne og praktisk romløsning over to plan som blant annet inkluderer tre soverom samt bad i begge etasjer. Denne delen utgjør husets sydlige halvside med tilknyttet hage, og disponerer i tillegg halvparten av en felles dobbelgarasje.

Huset er pusset opp gjennom de siste årene, senest i 2017 med nymalte vegger og himlinger i de fleste rom. Badene ble begge modernisert med nye fliser og dels nye baderomsinnredninger i 2013. I hagen ble det oppført terrasse på 28 kvadratmeter i 2009, mens gårdsplassen ble steinsatt i 2014. De fleste påkostningene er utført i regi av tidligere eier.

Rett i nærheten og innenfor kort gangavstand ligger både skoler, barnehager, dagligvareforretning og Rygge Storsenter, i tillegg er veien kort til sentrumskjernen og fine turområder omkring.
 • Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig fra 2008
 • Familievennlig romløsning over to plan
 • Gjennomgående moderne interiør og standard,
 • De fleste vegger og himlinger malt i 2017
 • To moderne bad, pusset opp i 2013
 • Gulvvarme i hele første etasje
 • Vestvendt markterrasse fra 2009 samt balkong
 • Gårdsplass med belegningsstein
 • Halvpart av dobbelgarasje medfølger
 • Veletablert og fredelig boligområde
 • Få hundre meter til barnehager og skole
 • Kort vei til handelsområde og kollektivtransport
 • Tur- og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet
Ditt nye hjemHusets første etasje består nærmest i sin helhet av en åpen sosial sone som strekker seg gjennom hele etasjen og har god plass til barnefamiliens felles opphold i hverdagen. Her er det enkelt å møblere med store sittegrupper som en salong og et langstrakt spisebord, og vinduer på tre av fire sider gjør rommet lyst på dagtid.

Kjøkkenet er åpent forbundet med stuen og utstyrt med en moderne skapinnredning der samtlige hvitevarer er helintegrert og medfølgende. Innredningen har gode oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk og er bruksvennlig utformet med brede arbeidsflater omkring koke- og vaskesonene. Tidsaktuelle, hvite metrofliser utgjør dekorative elementer på veggflatene over benkene.

Husets tre soverom er samlet på én flate i andre etasje, hvorav to er tilnærmet identiske med gode 11 kvadratmeter gulvflate og utgjør velfungerende barnerom. Hovedsoverommet er på hele 14,5 kvadratmeter og har egen balkong som vender ut over terrassen.

I andre etasje finner du i tillegg husets hovedbad som med sine nesten 10 kvadratmeter oppleves behagelig stort. Både dette og badet i første etasje ble pusset opp av fagarbeidere i 2013 med nye fliser utenpå de gamle og har moderne, stilrent interiør. Badet i andre etasje er velutstyrt med både et innbygget badekar og dusjhjørne fra samme år, samt et romslig servantskap med god oppbevaringsplass for håndklær og personlige effekter.

Badet i første etasje fyller i tillegg rollen som et vaskerom og har foruten dusjhjørne også en praktisk vaskeromsinnredning bestående av benk, skap og skyllekum. Hit tar du enkelt skitne tur- og barneklær rett inn fra entréen.EierbrøkSeksjonsbrøk: 1/2Innhold1. etasje: Entré, bad, stue med kjøkken og utgang til terrasse på ca. 28 kvm. Utvendig sportsbod ved inngangsparti.
2. etasje: Trappegang, bod, bad og 3 soverom - ett med utgang til balkong.Beliggenhet og nærområdetPå Fjellom vil du bo i sentrale deler av Rygge og ha praktisk nærhet til hverdagslige fasiliteter som barnehager, skoler og gode shoppingmuligheter, samt et godt kollektivtilbud og fine turområder.

Få hundre meter unna ligger Øreåsen barne- og ungdomsskole, Øreåsen barnehage samt Solliskogen barnehage som alle er lett tilgjengelig via nabolagets interne smågater. Tilknyttet skolen er også kunstgressbane samt Øreåshallen som er HK Rygges hjemmearena.

Dagligvarene kan du gjerne handle på MENY som er lett tilgjengelig langs Øreåsveien og enkel å svinge innom på vei hjem - og i tillegg innenfor reell gangavstand. I samme bygg finner du også treningssenteret Spenst som blant har mulighet for squash-spill, mens større shoppingmuligheter venter i et bredt utvalg forretninger på Rygge Storsenter. Omkring City Syd eksisterer det for øvrig en rekke kjedetilknyttede varehus innenfor elektronikk, hus og hjem, sport og fritid.

De mer urbane sentrumsgatene av Moss er en kort busstur unna, og fra holdeplassen i Øreåsveien er det hyppige avganger inn til sentrum. Langs Ryggeveien stopper TIMEkspressen til Oslo og på Høiden stopper Flybussen til Gardermoen.

Fra Fjellom får du et praktisk utgangspunkt for å ta deg ut på E6, med av- og påkjøring en knapp kilometer unna. Oslo er innenfor cirka 45 minutter utenom rushtid, mens Moss Lufthavn Rygge er knappe 10 minutter sydover.

Fine turområder finner du både langs Vansjøs milelange bredd og i det vakre landskapet i hjertet av Rygge. Gangveien fra Øreåsen direkte til Hanan gir enkel tilgang til Vansjø, og veien er heller ikke lang bort til Mossemarka med lysløype og preparerte skispor vinterstid.TomtAreal: 988 kvm, Eierform: Eiet tomtParkeringGarasje med plass til èn bil (halvpart av dobbelgarasje). Øvrig parkering på egen tomt.ByggemåteHentet fra verdi- og lånetakst. Horisontaltdelt tomannsbolig fordelt over
1. og
2. etasje. Ringmurselementer og støpt plate, antas på stabile komprimerte masser. Bygningen er hovedsakelig bestående av trekonstruksjoner. Etasjeskiller utført i treverk. Yttervegger i trekonstruksjon, antas isolert etter byggetidspunktes standard. Utvendig liggende trepanel. Takstoler i tre, med utvendig tekking av taksten. Vinduer datert fra byggeår, med rammer og karmer i tre. Alle vinduer med 2-lags isolerglass.Overflater og innredningGulv: Fliser, laminat og tepper. Innervegger: Fliser og malte tapeter. Himlinger: Malte plater.

Kjøkken: Skapinnredning med rettprofilerte hvite fronter, vitrineskap, stålgrep og laminerte benkeplater i stav-preg. Hvite metrofliser på vegger over benker. Nedfelt dobbel stålservant med ett-greps blandebatteri. Innbygget platetopp, stekeovn, ventilator, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser.

Bad
1. etasje: Servantskap med glatte hvite fronter, stålgrep og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Vegghengt speil i ramme. Dusjhjørne med hånddusj og faste skjermvegger med skyvedør. Gulvmontert klosett. Benkeskap med glatte hvite fronter, stålgrep og heldekkende laminert benkeplate i stav-preg med nedfelt stålservant og ett-greps blandebatteri. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.

Bad
2. etasje: Skapinnredning med glatte hvite fronter, stålgrep og heldekkende benkeplate med overmontert porselensservant og ett-greps blandebatteri. Vegghengt speil i ramme. Innbygget badekar med hånddusj. Dusjhjørne med hånddusj og svingbare skjermvegger i klart glass. Veggmontert klosett.OppvarmingBoligen varmes opp av elektrisitet. Varmekabler opplyst montert i boligrom
1. etasje og baderom. Pipe montert i stue, ingen ildsted er tilkoplet.Vei, vann og avløpOffentlig vann og avløp. Privat vei. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje:
1.etasje: 59 kvm.
2.etasje: 60 kvm.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringIht. brev fra Rygge kommune datert 11.04.2018 omfattes eiendommen av reguleringsplan M22 med formål bolig vedtatt 08.04.1974. Eiendommen ligger i et regulert område.Kommunale avgifterKr. 12.686,- for 2018. Eiendomsskatt er inkludert i det ovennevnte beløp. Vann og avløp etter forbruk. Det er 6 terminer pr. år.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 796 334 per 31.12.16 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 548 270 per 31.12.16ForsikringForsikret i DnB.EnergiattestSelger har ikke utarbeidet lovpålagt energiattest.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 03.06.2008. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. lov om eierseksjoner § 22.

Eiendomsmegler har tilbudt tilstandsrapport, men selger har valgt verdi- og lånetakst. Dette innebærer at det er mindre dokumentasjon på den tekniske tilstanden på boligen.Servitutter/rettigheter fra grunnbokTinglyst erklæring 05.05.2008 dagboknr. 356934 vedr. seksjonering.

Det gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 09.04.2018 og takst datert 11.04.2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Svar: Ja - Pusset opp av tidligere eier i 2013.
1.2. Er arbeidet utført av faglært? Svar: Ja - Sperrebotn Mur og Flis AS. Det er lagt flis på flis på begge bad. I 2013. Dusj og badekar på baderom i
2.etasje nytt i 2013.
1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene? Svar: Nei - Denne fikk vi ikke av tidligere eier, kan muligens fremskaffes.
8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen utført av en godkjent elektroinstallatør? Svar: Ja - Moss Elektro.
8.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget? Svar: Ja. 10. Kjenner du til reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, offentlig vedtak eller uoffisielle rettigheter/forpliktelser/varsler/tvister som kan medføre endring i bruk av eiendommen eller av eiendommens omgivelser, og/eller forslag til dette? Svar: Ja - Det blir installert fiber nett i området før jul.

Iht. takst: Verditakst: Kr.
4.100.000,-. Lånetakst: Kr.
3.600.000,-.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
4 100 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
106 250,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
118 572,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 218 572,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Egil André Horgmo.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Takst, datert: 11.04.2018
- Egenerklæring, datert: 09.04.2018
- Grunnboksutskrift, datert: 06.04.2018
- Reguleringsbestemmelser, datert: 11.04.2018
- Arealbekreftelse med målebrev, datert: 11.12.2007
- Kommunal tilknytning (vann og avløp)
- Eiendomsopplysninger, datert: 06.04.2018
- Grunnkart
- Kommunale avgifter, datert: 09.04.2018
- Ferdigattest, datert: 03.06.2008
- Ligningsverdi, datert: 06.04.2018
Se prospekt
Moss, 1529 Fjellom 10 A
1529, Fjellom 10 A
Last ned dokumenter
Her finner du en oversikt over alle viktige dokumenter som man må ha i en budgivning
Last ned alle dokumenter som ZIP Budskjema.pdf Fjellom 10 A - faktaopplysninger.pdf Offentlig opplysninger.pdf Takst og egenerklæring.pdf
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Fjellom 10 A
1/32
Lukk
0