Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
MØLLEBYEN: Gjennomgående 3-roms med privat terrasse og flott utsikt. Vannbåren gulvvarme. Garasje. Felles, solrik takterrasse. Heis. Urbant, gangavstand til hele sentrum.
Last ned budskjema
Dokumenter
Kongens gate 7 formidles av Boa Eiendomsmegling Moss.Leilighetens plassering på det nordvestre hjørnet er blant de bedre i bygget.Fra leilighetens private terrasse er det luftig utsyn over Møllebyens hustak.Terrassen har sol fra sen ettermiddag og kvelden ut på gode dager midtsommers.
Planskisse, Kongens Gate 7

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

En rekke store vinduer ivaretar utsynet mens du oppholder deg innendørs.Mat og drikke kan du enkelt sende rett ut til terrassen gjennom kjøkkenvinduene.Kjøkkenets skapinnredning er i stor grad som fra byggeåret og mulig å bygge på.En bred benk av heltre gir deg masse plass å tilberede på.Terrassen har adkomst både via ett av stuevinduene og terrassedør på hovedsoverommet.Umalte betonglementer setter et røft uttrykk på både stuen og flere av de øvrige rommene.Stuens sydvegg er i dag utnyttet med en heldekkende, dekorativ og praktisk bokhylle.Direkte innsyn er i praksis fraværende.Romløsningen er svært oversiktlig og domineres av stuen og kjøkkenet.01.FasadeHovedsoverommets terrassedør gir deg enklest adgang til terrassen.Hovedsoverommet er av generøs størrelse og utstyrt med en omfangsrik skyvedørsgarderobe.Her er det god plass til en dobbeltseng med nattbord på sidene.Ett av soverommene fungerer like godt til barneromsformål som til gjesterom/hjemmekontor.Fra begge soverom er det kun få skritt inn til badet.Badet har god standard med fliser på gulv og vegger.Med dusjkabinett unngår du å dusje rett på flisene.Leiligheten ligger i første etasje, men oppleves høyere av flere underetasjer.Felles, solrik bakgård med sittegrupper og lekeapparater.Som beboer i sameiet vil du få tilgang til en stor, felles takterrasse.Takterrassen byr på enda bedre utsikt over byen og har sol hele dagen gjennom.Takterrassen byr på enda bedre utsikt over byen og har sol hele dagen gjennom.Leilighetens plassering i den sjarmerende Møllebyen er svært sentral.Parkeringsplass og bod i felles garasjeanlegg medfølger leiligheten.Selgers eget bildeSelgers eget bildeGarasjeplass i felles lukket anleggSelgers eget bilde
0
23
Se store bilder
Prisantydning: 2 450 000,-
Totalpris: 2 450 000,-
Primær rom: 53m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 2
Kort om
"MØLLEBYEN: Gjennomgående 3-roms med privat terrasse og flott utsikt. Vannbåren gulvvarme. Garasje. Felles, solrik takterrasse. Heis. Urbant, gangavstand til hele sentrum."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.2 Bnr.1405 Snr.25 Orgnr.993056448 i Moss kommuneKort oppsummertDenne leiligheten er blant de største i sameiet og har en attraktiv plassering på byggets vestre ende som innebærer fint utsyn mot Mossesundet og Jeløy. Et stort pluss er det ikke minst også med egen terrasse på cirka 13 kvadratmeter som har kveldssol sommerstid.

Som beboer i sameiet vil du også få tilgang til en stor, felles takterrasse som byr på enda bedre utsikt over byen og har sol hele dagen gjennom.

Leilighetens plassering i den sjarmerende Møllebyen er svært sentral, området er samtidig blant de roligere i byen og noe tilbaketrukket fra resten av sentrum. Hele sentrumskjernen er innenfor gangavstand, inkludert gågaten, kjøpesenter, bussterminal og togstasjon. Herfra er veien kort ut til kulturelle tilbud og byens spisesteder, de nærmeste finner du bokstavelig talt like om hjørnet i Møllebyen.
 • Urban 3-roms selveier med privat terrasse Flott utsikt mot Jeløy ute som inne
 • Arealeffektiv romløsning med lys atmosfære
 • Standard gjennomgående som fra byggeåret
 • Vannbåren gulvvarme og varmtvann inkl. i fellesutgifter
 • Stor, felles takterrasse med sol dagen lang
 • Tilbaketrukket, fredelig del av byen
 • Parkeringsplass og egen lagringsbod i felles garasjeanlegg
 • Ca. 150 meter til gågate med forretninger og kjøpesenter
 • Alle byens øvrige fasiliteter innenfor gangavstand
 • Kort vei til turområder omkring byen
 • Et nabolag med spennende fremtidsutsikter
Ditt nye hjemLeilighetens plassering på det nordvestre hjørnet er blant de bedre i bygget og innebærer både flott utsikt, gode lysforhold og god avstand ned til bakkenivået. Selv om du trykker på første etasje i heisen, opplever du likevel å bo høyere siden bygget har flere underetasjer.

Ute på leilighetens private terrasse er det plass til en sittegruppe eller to og luftig utsyn over Møllebyens hustak i retning Mossesundet og Jeløy. Her titter solen ned fra sen ettermiddag og kvelden ut på gode dager midtsommers og gjør terrassen til et ypperlig sted for middager under åpen himmel. Mat og drikke kan du enkelt sende rett ut gjennom vinduene fra kjøkkenet.

Romløsningen er svært oversiktlig og domineres av stuen og kjøkkenet som til sammen danner en sosial sone og opptar nær halve arealet. Her råder en lys atmosfære på dagtid, og direkte innsyn er i praksis fraværende. En sofagruppe og et spisebord for fire finner uten trengsel sin plass på den sosiale sonens langstrakte gulvflate som har tre-stavs eikeparkett fra byggeåret. Stuens sydvegg er i dag utnyttet med en stor bokhylle som fyller hele veggflaten og fungerer som et dekorativt element i tillegg til sin praktiske funksjon.

Kjøkkenets skapinnredning er i stor grad som fra byggeåret og rommer utstyr til daglig bruk, mens en bred benk av heltre gir deg masse plass å tilberede på. Har du behov for økt skapmengde, er det fortsatt noe ledig veggflate å ta i bruk over benken. Umalte betonglementer setter et røft uttrykk på både stuen og flere av de øvrige rommene, og kan med relativt enkle grep overmales om du heller foretrekker hvite himlinger.

Leilighetens bad og to soverom er samlet i praktisk nærhet omkring gangen og oppleves noe distansert fra den sosiale sonen. Ett av soverommene fungerer like godt til barneromsformål som til gjesterom eller et hjemmekontor, mens hovedsoverommet er av generøs størrelse og utstyrt med en omfangsrik skyvedørsgarderobe som utnytter hele rommets bredde og høyde. For øvrig har hovedsoverommet terrassedør som gir deg enklest adgang til terrassen.

Badet har god standard med fliser på gulv og vegger samt en innredning som utnytter rommets areal på en god måte. Innredningen inkluderer dusjkabinett slik at du unngår å dusje rett på flisene, mens en frontmatet vaskemaskin finner sin lett tilgjengelige plass midt i rommet.EierbrøkSeksjonsbrøk: 51/1734InnholdEntré/gang, bad, disponibelt rom, soverom og stue med kjøkken. Privat terrasse med adkomst fra soverom eller stue.Beliggenhet og nærområdetI Kongens gate 7 vil du bo i Møllebyen, byens kanskje mest sjarmerende del, omgitt av gamle teglverksbygg og litt av Moss' industrihistorie. Dette er også en fredelig og noe tilbaketrukket del av sentrum, lengst nord før Mossefossen og det tidligere Peterson-området som i de kommende årene blir motoren i utviklingen av sentrum.

Gågaten finner du kun gode 150 meter unna ytterdøren, dette er byens hovedåre med en rekke forretninger og spisesteder langs sidene. Her ligger også byens store kjøpesenter Amfi Moss med nesten 70 forretninger samlet under samme tak. Utenfor senteret finner du bussterminalen med alle linjer som gjør det enkelt å ta seg videre i de fleste himmelretninger. Skal du med toget, er også jernbanestasjonen innenfor gangavstand. Reisetid til Oslo med tog er ca. 40 minutter.

Skal du møte venner eller spise ute, er spisesteder som nye Skarre Øl & Mat, Moments Spiseri og Onkel Blå alle gode alternativer. Vesentlig nærmere er Mikrobryggeriet i Møllebyens rustikke lokaler, her ligger også veletablerte Café Riis og SF Kino.

En kort rusletur gjennom sentrum tar deg ned til byens bryggepromenade Kanalen der Peppes Pizza og Fiskebasaren har store uteplasser langs kaikanten i sesong. Dette er stedet for å oppleve by-sommeren i Moss på sitt beste, og på Jeløy-siden rett over broen ligger i tillegg Sjøbadet - byens flotte badestrand med yrende liv på gode sommerdager.

Selv om leiligheten ligger midt i byen, er det likevel kort vei ut til flotte friarealer både på Jeløy og i Mossemarka. Legg gjerne hverdagslige gå- eller treningsturer langs vannkanten ut mot Framnes, gjennom Reierskogen og rundt til Alby, eller i markas store nettverk av løyper. Her finner du også preparerte skiløyper når forholdene tillater vinterstid, deriblant i det nye kunstsnøanlegget like bak kjøpesenteret Mosseporten.TomtAreal: 1 353 kvm, Eierform: Eiet tomtParkeringDet medfølger garasjeplass i felles garasjeanlegg (andel 1/44 i gnr.2, bnr.1405, snr.1). Øvrig parkering etter områdets bestemmelser.ByggemåteHentet fra verdi- og lånetakst. Leilighet med beliggenhet i
1. etasje. Bygget antas fundamentert og opparbeidet på komprimerte stabile masser/fjell. Bygning oppført hovedsakelig i betongkonstruksjoner med vegger og enkeltelementer i trekonstruksjoner. Etasjeskillere i betongprodukter. Yttervegger med utvendige fasader av trepanel og tegl. Blokken har flatt tak, antas dekket med papp eller tilsvarende. Vinduer med rammer og karmer i tre. Alle vinduer med 2-lags isolerglass. Ytterdører inn i fellesområde i utførelse av Aluminium, dør inn i leiligheten i malt, tett utførelse.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad, for øvrig parkett. Innervegger: Fliser på bad, for øvrig malt tapet. Himlinger: Betongelementer i entré, ett soverom, kjøkken og stue, for øvrig malt mur og malte plater. Downlights i entré og på bad.

Kjøkken: Skapinnredning med glatte hvite fronter, dobbelt vitrineskap og heltre benkeplate. Glassplate på vegg over benk. Nedfelt stålservant med avrenningsbrett og ett-greps blandebatteri. Tilkoblingsmulighet for oppvaskmaskin. Avtrekksventilator.

Bad: Servantskap med glatte hvite fronter og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil og overbelysning. Dusjkabinett. Gulvmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.OppvarmingDet er vannbåren varme i gulv i stue og kjøkken. I baderom er det elektrisk varme i gulv.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp.

Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål iht. vedtektene i sameiet. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringIht. brev fra Moss kommune datert 17.11.2017 omfattes eiendommen av reguleringsplan Bjerget/Kongens gate med formål kjørevei vedtatt 11.02.1986 med plan nr.181. Reguleringsplan Mølleområdet med formål forretning/kontor, garasje, bevaring av bygninger, kjørevei og annet kombinert formål vedtatt 24.06.1986 med plan nr.187. Kommunedelplan Sentrumsplan Moss med formål veg, nåværende og sentrumsformål, nåværende vedtatt 15.06.2015 med plan nr.363. Eiendommen omfattes også av kommuneplan KP0104 med formål sentrumsformål, nåværende vedtatt 20.06.2011.Kommunale avgifterKr.
3.966,- for 2018. Ovennevnte beløp gjelder kun eiendomsskatt. Øvrige kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene. Det er 6 terminer pr. år.Felleskostnader inkludererFelleskostnad: 3 069 pr. mnd. i følge brev fra forretningsfører datert 11.04.2018.

Felleskostnader dekker blant annet: forsikring av bygg, utvendig vedlikehold, kommunale avgifter med unntak av eiendomsskatt, á konto fjernvarme (varmtvann og fyring)  og strøm, forretningsførsel, revisjon, renhold av fellesareal mm. Regnskap for 2016 følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Felleskostnadene øker i takt med bygningsforsikring, kommunale avgifter mm.

Det ble på årsmøte, avholdt 5 april d.a., bestemt at felleskostnadene skal øke med 10%. Økningen trer i kraft 1 juni 2018.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 0,- i følge brev fra forretningsfører datert 11.04.2018.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 505 811 per 31.12.16 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 618 595 per 31.12.16ForsikringForsikret i If skadeforsikring, med polisenummer: SP0006312096. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling i sameiet er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.

Kjøleskap medfølger ikke leiligheten.DiverseBoligen har midlertidig brukstillatelse utstedt 17.06.2008. Boligen har ferdigattest utstedt 19.10.2010. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. lov om eierseksjoner § 22.

Etter søknad kan det tillates dyrehold i den grad at det ikke sjenerer de øvrige beboerne. Se forøvrig sameiets husordensregler vedlagt salgsoppgaven.

Utleie av boligen skal sendes skriftlig og godkjennes av styret.

Det ble på årsmøte, avholdt 5 april d.a., bestemt at felleskostnadene skal øke med 10%. Økningen trer i kraft 1 juni 2018.Servitutter/rettigheter fra grunnbokTinglyst erklæring 29.01.2003 dagboknr. 802 vedr. Best om garasje/parkering. Tinglyst erklæring 13.03.2006 dagboknr. 161802 vedr. Bestemmelse om bebyggelse. Tinglyst erklæring 30.03.2006 dagboknr. 182069 vedr. Bestemmelse om parkering. Tinglyst erklæring 16.09.2008 dagboknr. 748733 vedr. Best. om adkomstrett. Tinglyst erklæring 29.09.2008 dagboknr. 786412 vedr. Erklæring/avtale. Tinglyst erklæring 29.09.2008 dagboknr. 787111 vedr. Seksjonering.

Det gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 28.04.2018 og takst datert 12.04.2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Svar: Nei - Vi malte himling i August 2016.
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Svar: Ja - Sameie arbeid.
7.2. Er arbeidet utført av faglært? Svar: Ja - Det var eksternt selskap. Det var ca i sommer 2017.
8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen utført av en godkjent elektroinstallatør? Svar: Ja - Skiftet termostat i sommer 2016.
8.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget? Svar: Ja - Samaiet har informasjon. 13. Selges eiendommen med utleiemulighet, leilighet, e.l.? Svar: Ja - Det er selveier lelighet. 13.1. Er enheten godkjent for varig opphold? Svar: Vet ikke. 16. Kjenner du til om det er foretatt radonmåling på eiendommen? Svar: Nei - Vet ikke. 18. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold ved eiendommen (for eksempel vedlikeholdsbehov) som kan medføre økt husleie / økte fellesutgifter? Svar: Ja - Husleie øker 10 % fra 1 Juni 2018.

Iht. takst: Verditakst: Kr.
2.450.000,-. Lånetakst: Kr.
2.100.000,-.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
2 450 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
61 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 450 000,-))
5 650,- (Eierskiftegebyr til forretningsfører)
--------------------------------------------------------
75 222,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 525 222,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Egil André Horgmo.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Takst, datert: 12.04.2018
- Egenerklæring, datert: 28.04.2018
- Grunnboksutskrift, datert: 09.04.2018
- Opplysninger fra forretningsfører, datert: 11.04.2018
- Vedtekter og Husordensregler
- Årsmøte for år 2017
- Reguleringsbestemmelser, datert: 17.11.2017
- Arealbekreftelse/matrikkelrapport, datert: 17.11.2017
- Kommunal tilknytning (vann og avløp), datert: 14.05.2014
- Grunnkart
- Kommunale avgifter, datert: 16.04.2018
- Ferdigattest, datert: 19.10.2010
- Ligningsverdi, datert: 09.04.2018
- Energiattest
Se prospekt
Moss, 1530 Kongens gate 7
1530, Kongens gate 7
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Kongens gate 7
1/33
Lukk
0