Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
TROLLDALEN: Rekkehus med attraktiv plassering lengst syd i borettslaget. Innholdsrik romløsning over 3 plan. Balkonger og terrasse med ettermiddag-/kveldssol. Garasje.
Last ned budskjema
Dokumenter
Trollstubben 2 E formidles av Boa Eiendomsmegling Moss.Rekkehuset har en innholdsrik romløsing over tre etasjer og uterom tilknyttet hver etasje.Markterrassen har god plass til sittegrupper og er ypperlig for grillmiddager sommerstid.Både balkongene og markterrassen er orientert i vestlig retning.
Rekkehuset har en attraktiv plassering lengst syd i borettslaget og er uten gjenboere på vestsiden.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Balkongen tilknyttet første etasje har fint utsyn over de umiddelbare omgivelsene.Denne balkongen er utstyrt med markise som også solskjermer stuen.Balkongen i første etasje er lett tilgjengelig rett fra stuen.InteriørbilderVindusflater i vestveggen slipper ettermiddagssolen inn på gode dager.Stuen har god plass til både et spisebord og en sofagruppe.Legg merke til pipeløpet og muligheten til å montere et ildsted.Kjøkkenet er utstyrt med en stilren skapinnredning som har gode oppbevaringsmuligheter.Samtlige av kjøkkenets hvitevarer er innbygget og medfølgende.Vinduene på denne siden vender mot morgen- og formiddagssolen.Første etasje er i stor grad viet til stuen og kjøkkenet i tillegg til gangen og entréen.Entréen er romslig og utstyrt med skyvedørsgarderobe.InteriørbilderYtterligere en stue finner du i underetasjen som oppleves mer tilbaketrukket.Kjellerstuen kan blant annet fungere perfekt som barnas egen avdeling.En romslig bod, vaskerommet og ett av badene er samlet langs gangen i underetasjen.Vaskerommet er praktisk innredet til sitt formål.Badet har enklere standard enn dagens og kan for mange være naturlig å pusse opp.InteriørbilderSoverommene er samlet på én flate i andre etasje.Hovedsoverommet er utstyrt med en romslig garderobeløsning og tilknyttet et kott med garderobepotensial.Her får familiens yngste rikelig plass til lek og opphold i egne omgivelser.Soverommene er gjennomgående av gode størrelser til sine formål.Flislagt bad i 2 etasje med varme i gulv.01.FasadeEtt av barnerommene har utgang til etasjens balkong.På den øvre balkongen er utsikten som best og kveldssolen senest.En stor, utvendig bod finner du ved inngangspartiet.Her er det ingen gjennomgangstrafikk og kun rolige omgivelser utenfor.
0
15
Se store bilder
Prisantydning: 2 800 000,-
Totalpris: 3 029 900,-
Primær rom: 132m²
Boligtype: Rekkehus
Eieform: Borettslag
Rom: 2 / Soverom: 3
Kort om
"TROLLDALEN: Rekkehus med attraktiv plassering lengst syd i borettslaget. Innholdsrik romløsning over 3 plan. Balkonger og terrasse med ettermiddag-/kveldssol. Garasje."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.3 Bnr.1654 Andelsnr.173 Orgnr.948207737 i Moss kommuneKort oppsummertTrollstubben 2 E har en attraktiv plassering lengst syd i borettslaget og er uten gjenboere på vestsiden slik at innsyn i praksis er fraværende. Her er det heller ingen gjennomgangstrafikk og kun rolige omgivelser utenfor. Borettslagets smågater er uten gjennomgangstrafikk og til parkeringshuset er det kun et fåtall meter å gå.

Romløsningen er innholdsrik og omfatter tre etasjer med totalt to stuer, to bad og tre soverom. Har du behov for ytterligere et soverom, er det mulighet til å skille ut dette fra kjellerstuen. Utearealene i form av to balkonger og en stor markterrasse samt hage byr til sammen på mye boltreplass i friluft. Alle er orientert i vestlig retning og har ettermiddags-/kveldssol sommerstid.

I Trolldalen vil du bo i fredelige, familievennlige omgivelser og et bilfritt miljø, rett i nærheten av både skoler og  barnehager. Du vil også dra nytte av enkel tilgang til sentrumskjernen og de store marka-områdene omkring.
 • Innholdsrikt rekkehus over tre plan i Trolldalen
 • Attraktiv plassering uten gjenboere
 • To balkonger orientert mot vest
 • Praktisk innvendig bod, samt utebod på 8 kvm
 • Vestvendt markterrasse og hage
 • To stuer, tre soverom og to bad
 • Separat vaskerom i underetasje
 • Parkeringsplass i nylig rehabilitert felles garasjeanlegg
 • Etablert og veldrevet borettslag
 • Hjelpsom og kompetent vaktmester
 • Kort vei til barnehage og skoler på alle trinn
 • Syv minutter med buss eller bil til sentrum
 • Nærhet til E6 og Mosseporten kjøpesenter
 • Umiddelbar tilgang på fine turområder i Mossemarka
Ditt nye hjemRekkehusets innholdsrike romløsning omfatter totalt tre etasjer som til sammen har masse boltreplass for en familie. Midtre plan er i stor grad viet til stuen og kjøkkenet, hvorav stuen fyller rollen som et sosialt samlingsrom og har plass til både et spisebord og en sofagruppe. Fra stuen får du tilgang til den nedre av balkongene som har utsyn over hagen og sol på ettermiddag og kveld sommerstid.

Kjøkkenet er utstyrt med en stilren skapinnredning som har gode oppbevaringsmuligheter og samtlige hvitevarer innbygget, hvorav stekeovnen er hendig plassert i benkehøyde. Foran vinduene som på denne siden vender mot morgen- og formiddagssolen er det plass til et lite spisebord, alternativt en barløsning som i dag.

Ytterligere en stue finner du i underetasjen som oppleves mer tilbaketrukket og blant annet fungerer perfekt som barnas egen avdeling. Fra denne stuen kan du ta deg videre ut  til rekkehusets romslige markterrasse som har god plass til sittegrupper for familien og er ypperlig for grillmiddager sommerstid. Her får du også fullt utbytte av den attraktive plasseringen som er uten motstående bebyggelse.

Underetasjen inkluderer også en romslig praktisk bod, ett av rekkehusets to bad samt et separat vaskerom som er utstyrt til sitt formål. Begge sistnevnte har enklere standard enn dagens og kan for mange være naturlige å pusse opp, men er funksjonelle i daglig bruk.

Soverommene er samlet på én flate i andre etasje, i praktisk nærhet til eget bad, og er av gode størrelser som henholdsvis et hovedsoverom og to barnerom. Her får familiens yngste rikelig plass til lek og opphold i egne omgivelser, mens hovedsoverommet er utstyrt med en plassbygget og romslig garderobeløsning og i tillegg tilknyttet et kott med garderobepotensial. Ett av barnerommene har for øvrig utgang til etasjens balkong der utsikten er som best og kveldssolen senest.InnholdUnderetasje: Gang, bod, vaskerom, bad og stue med utgang til terrasse.
1. etasje: Entré, gang, kjøkken og stue med utgang til balkong. Utvendig bod ved inngangsparti.
2. etasje: Gang, bad og tre soverom - ett med utgang til balkong.Beliggenhet og nærområdetTrolldalen er et veletablert nabolag preget av fredelige, bilfrie smågater som fremmer et spesielt barnevennlig miljø.

Åvangen barneskole og Åpen barnehage er begge lett tilgjengelig og få hundre meter unna, mens nye Nøkkeland skole med trinn opp til 10. klasse er innenfor sykkelavstand. Veien til begge skoler kan legges gjennom boligområdenes interne og lite trafikkerte gater.

Dagligvarene kan du handle ved nærbutikkene KIWI og REMA1000 som begge er lett tilgjengelig ved Tigerplassen og enkle å svinge innom på vei hjem. Med bil tar det heller ikke mange minuttene over til Mosseporten som har ytterligere shoppingmuligheter, mens de mer urbane sentrumsgatene av Moss er cirka 5 minutter unna med bil. Du kan også enkelt ta Metrobussen til byen som passerer forbi Trolldalen og tar deg inn til sentrumsområdet på bare 7 minutter.

Skal du med toget, er stasjonen på Kambo et reelt og pendlervennlig alternativ til stasjonen i sentrum, med gode parkeringsmuligheter og reisetid inn til Oslo S som i dag er på kun 43 minutter. Den pågående utbyggingen av jernbanen vil redusere reisetiden betraktelig i fremtiden. Ved Mosseporten stopper for øvrig TIMEkspressen mellom Oslo og Sarpsborg, og med bil kjører du til sentrum av Oslo på cirka 45 minutter utenom rushtid.

Fra Trolldalen får du et perfekt utgangspunkt for å benytte deg av den flotte Mossemarka som er lett tilgjengelig på sti som passerer i skogholtet i øst. I marka finner du et omfangsrikt nettverk av løyper, lysløype inkludert, samt preparerte skispor så snart forholdene tillater. Legg gjerne turen helt opp til skihytta, eller ta noen runder i det nye kunstsnøanlegget bak Mosseporten som i tillegg er ypperlig for rulleski ellers i året.TomtAreal: 60 483 kvm, Eierform: FellestomtParkeringDet medfølger biloppstillingsplass i nylig rehabiliteret felles garasjeanlegg. Øvrig parkering etter områdets bestemmelser.ByggemåteHentet fra verdi- og lånetakst. 3-etasjes rekkehusbebyggelse oppført i 1974 med sokkel-,
1.- og
2.-etasje. Bygning oppført med støpte kjellervegger mot terreng på antatt sålefundamentering på stabil grunn. Yttervegger over grunnmur oppført i isolert bindingsverk, fasader med liggende trekledning. Saltak oppført i trekonstruksjon tekket med asfaltbasert takpapp. Vinduer med ramme og karm i tre med 2-lags isolerglass. Terrassedør i tilsvarende konstruksjon med 3-lags isolerglass.Overflater og innredningGulv: Fliser, laminat og teppe. Innervegger: Fliser, tapeter, malt panel og malte tapeter. Himlinger: Malt panel og malte plater.

Kjøkken: Skapinnredning med glatte lyse fronter og laminerte grå benkeplater. Nedfelt dobbel stålservant med avrenningsbrett og ett-greps blandebatteri. Innbygget platetopp, ventilaotr, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Stålplater på vegg over koke- og vaskesone.

Bad: Servantskap med glatte hvite fronter og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil. Dusjhjørne med hånddusj og forheng. Gulvmontert klosett.OppvarmingLeiligheten er elektrisk oppvarmet, supplert med vedovn i kjellerstuen.Bad i
2. etasje med gulvvarme.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private interne veier på borettslagets tomt. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje: U. etasjen: 44 kvm.
1. etasjen: 49 kvm.
2. etasjen: 45 kvm.Adgang til utleieIht. vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringIht. brev fra Moss kommune datert 19.04.2018 omfattes eiendommen av reguleringsplan Grindvold skole med plan nr.378. Reguleringsplan Skredderåsen Felt F med formål offentlig friområde vedatt 16.09.1977 med plan nr.126. Reguleringsplan Grindvold - del av Grindvold Felt G med formål offentlig bebyggelse, gang-/sykkelvei og gate med fortau vedtatt 30.09.1975 med plan nr. 109. Reguleringsplan Trolldalen øst - del av gnr.27/3 og gnr.36/4 11boligområde med formål konsentrert småhusbebyggelse, offentlig friområde, høyspenningsanlegg og kjørevei vedtatt 22.08.1973 med plan nr.90. Reguleringsplan Trolldalen mellom Elgvn., Oslovn., Peer Gynts Veg og Grindvoldveien med formål parkbelte i industriområde, bussholdeplass, industri og kjørevei vedtatt 06.09.1982 med plan nr.149. Eiendommen omfattes også av kommuneplanens arealdel KP0104 med formål bebyggelse og anlegg, nåværende, friområde, nåværende og næringsbebyggelse, nåværende vedtatt 20.06.2011.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i de månedlige felleskostnadene.Felleskostnader inkluderer4 228 pr. mnd. i følge brev fra forretningsfører datert 19.04.2018.

Felleskostnadene dekker blant annet: renter og avdrag fellesgjeld, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, strøm på fellesarealer, kabel-tv, internett, vakthold, forretningsførsel, revisjon, styrehonorar mm. Regnskap for 2016 følger vedlagt salgsoppgaven.

Felleskostnadene øker ved den avdragsfrie periodens utløp.

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter mm.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 229 900,- i følge brev fra forretningsfører datert 19.04.2018. Lån hvor det betales rente og avdrag. Annuitetslån. Rente Pt.: 2,15 %. Renter og avdrag pr.mnd. med dagens rente : kr 140,-, hvorav renter utgjør kr 97,- og avdrag utgjør kr 43,-. Lånets løpetid: 2042. Lånenr. 6118.82.39341. Bankforbindelse: Nordea.

Lån med bundet rente og avdragsfrihet. Annuitetslån. Rente Pt: 3,6 %.
1. avdrag forfaller: 30/3-2020. Lånets totale løpetid: 2047. Renter pr. mnd. m/dagens rente : kr 704,-. Deler av lånet betales det ca 170,- kr i avdrag på pr andel. Lånenr.67140519268. Bankforbindelse: Nordea.

Borettslaget har ikke IN-ordning.

Andelen er sikret i Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS, dette sikrer borettslaget mot økonomisk tap ved manglende innbetaling av felleskostnader.

Merk: borettslaget tok opp lån i mars 2017 som blir fullt utbetalt i 2019. Gjelden vil øke med ca 28,5 % innen 2019. Lånet utbetales litt og litt frem til da.

Borettslaget har nylig vedtatt å ta opp et nytt lån til rørfornying og i snitt vil dette utgjøre ca kr 13.500,- i gjeld pr leilighet. Kostnaden til dette lånet skal dekkes ved kutt i andre kostnader og vil derfor ikke påvirke felleskostnadene.FellesformueKr. 43 060,- i følge brev fra forretningsfører datert 19.04.2018.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 713 638 per 31.12.16 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 283 642 per 31.12.16.ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring ASA, med polisenummer: 82373922. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.

Vaskemaskin, tørketrommel og frittstående fryseskap medfølger ikke.DiverseBoligen har midlertidig brukstillatelse utstedt 17.12.1974. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Det er en forutsetning for denne handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finne sted. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.

Kjøper(e) av leiligheten må være andelseier av Vansjø BBL eller tegne andel i laget for å kunne bli eier(e) av andelen i BL. Medlemsstatus må være avklart før overtagelse.

Det er vedtektsbestemt 20 dagers forkjøpsrett.

Dyrehold er kun tillatt innenfor de begrensninger borettslagets husordensregler tilsier. Samtykke til husdyr omfatter kun et dyr. Husordensregler følger som vedlegg til salgsoppgaven.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 03.05.2018 og takst datert 10.05.2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Svar: Ja - Lagt nytt gulv, fliser med varmekabel, tak og ny innredning (- toalett) på bad i 3 etg. i 2011. Satt inn høyskap med speildør på bad
3. etg i 2016. Malt tak og vegger på bad 1 etg. i 2016, skiftet servantarmatur 2018.
1.2. Er arbeidet utført av faglært? Svar: Ja - Bad
3. etg Håndverker Hansen a.s. Høyskap i bad,
3. etg. satt inn selv. Bad 1 etg selvgjort malejobb, grunnet med våtromsgrunning/lim og malt med våtromsmaling. Servantarmatur skiftet av Moss vvs.
1.4. Er arbeidet utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller av ufaglærte? Svar: Ja - Høyskap satt inn selv. Malerjobb på bad
1. etg. er gjort selv.
2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende? Svar: Ja - Påpekt manglende feieluke etter tilsyn 2015. I mitt tilsvar til mangellapp sa jeg at jeg mener feieluke er under rist i bunnen på peis i
1. etg. Saken ble dermed lukket.
3. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i kjelleren/underetasje/krypkjeller/garasje? Svar: Ja - Felles garasje er nylig rehabilitert.
7. Kjenner du til om det er/har vært utettheter på tak/fasade/terrasse/garasje? Svar: Ja - Tak på alle rekkehus i borettslaget er under rehabilitering.
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Svar: Ja - Borettslaget rehabiliterer alle rekkehustak. Arbeidet startet 2017.
7.2. Er arbeidet utført av faglært? Svar: Ja - Tror de heter Byggmester Henriksen.
8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen utført av en godkjent elektroinstallatør? Svar: Ja - Storm Elektro har skiftet termostat på varmekabler til bad i
3. etg i 2017.
9. Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, herunder rørbrudd tilbakeslag, tett sluk eller lignende? Svar: Ja - Alle grunnrør er rehabilitert 2018.
9.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Svar: Ja - Siden det har vært en rehabilitering, antar jeg det har vært en form for kontroll i forkant.
9.2. Er arbeidet utført av faglært? Svar: Ja - Grunnrør renset og rehabilitert av Olimb a.s. 18. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold ved eiendommen (for eksempel vedlikeholdsbehov) som kan medføre økt husleie / økte fellesutgifter? Svar: Ja - De forannevnte rehabiliteringstiltak har medført en liten husleieøkning.

Iht. takst: Verditakst: Kr.
2.800.000,-. Lånetakst: Kr.
2.370.000,-.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
2 800 000,- (Prisantydning)
229 900,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 029 900,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
5 132,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 035 032,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Ved benyttelse av forkjøpsrett tilkommer gebyr Kr.
7.062,-. Faktureres direkte fra Vansjø bbl.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Bård Harridsleff.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Takst, datert: 10.05.2018
- Egenerklæring, datert: 03.05.2018
- Opplysninger fra forretningsfører, datert: 19.04.2018
- Vedtekter og Husordensregler
- Protokoll fra generalforsamlingen for 2017
- Reguleringsbestemmelser, datert: 18.04.2018
- Arealbekreftelse/matrikkelrapport, datert: 18.04.2018
- Kommunal tilknytning (vann og avløp), datert: 29.06.2010
- Grunnkart
- Midlertidig brukstillatelse, datert: 17.12.1974
- Ligningsverdi, datert: 17.04.2018
- Energiattest
Se prospekt
Moss, 1535 Trollstubben 2 E
1535, Trollstubben 2 E
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Trollstubben 2 E
1/34
Lukk
0