Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
FOLKESTAD, VÅLER: VISNING AVLYST, bud direkte til selger akseptert. Innholdsrik enebolig over 3 plan med utleiedel i underetasje. Dobbelgarasje med bod og loft. Høytliggende og solrikt. Kort skolevei.
Last ned budskjema
Dokumenter
Folkestadlia 2 formidles av Boa Eiendomsmegling Moss.Innholdsrik enebolig med en hoveddel som omfatter første og andre etasje, samt to separate leiligheter i underetasjen.Eiendommen ligger på Folkestads øvre del, der atmosfæren er luftig og solforholdene meget gode dagen gjennom.Stor veranda som strekker seg rundt husets syd- og vestside.
Stor dobbelgarasje med bod og lagringsloft ble oppført i 2011.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Veiledende planskisse - første etasje.Entreen har rikelig med gode oppbevaringsløsninger i garderobeskapene.I stuen er det god plass til flere sittegrupper, nyt kveldene med favorittprogrammet på lerret.Husets hoveddel inneholder en god romløsning som omfatter første og andre etasje.De store vinduene slipper inn rikelig med naturlig sollys og gir rommet en hyggelig atmosfære.Fra stuen får du tilgang til den store verandaen.Ved hjelp av hendige skyvedører kan kjøkkenet avgrenses fra stuen.Kjøkkenets innredning er en omfangsrik løsning med stilren helhet av profilerte fronter i heltre og samtlige hvitevarer innbygget.Hendig og praktisk kjøkkenøy med ekstra bred platetopp. Barløsningen er ypperlig for mindre måltider.På kjøkkenet er det også rikelig med plass til et langstrakt spisebord.Innenfor kjøkkenet finner du vaskerommet. Vaskerommet har egen utgang til terrassen som gjør det enkelt å ta tur- og barneklær rett inn til vask samt bære tøyet ut til tørk i friluft.Det naturlige hovedsoverommet er utstyrt med en stor skyvedørsgarderobe som utnytter både rommets bredde og høyde maksimalt.Toalettrommet er praktisk plassert på innsiden av inngangsdøren.Veiledende planskisse - andre etasje.En stor stue som utgjør det naturlige sentrum av andre etasje kan gjerne være barnas egen avdeling for lek og moro.Stuen oppleves distansert fra etasjen under og har god plass til en sofagruppe samt mediamøbler.De øvrige tre soverommene er samlet på én flate i andre etasje.Skrånende himlinger preger alle rommene i denne etasjen og fremmer en mer intim, loftspreget atmosfære.To av soverommene er arealmessig tilnærmet identiske.Innredning inkluderer både et frittstående, moderne badekar og et delvis åpent dusjhjørne med fast skjermvegg av klart glass, hånddusj og regndusj.Vannbåren varme i gulvet gir maks komfort mot føttene.Badet er tilrettelagt for samtidig bruk med dobbel servant.Veiledende planskisse - underetasje.Helt adskilt hage mellom hoveddel og utleieleilighetene.Pent opparbeidet hage med plen, shinglet gårdsplass med plass til flere biler.Stor sydvestvendt veranda på 78 kvm, utgang direkte fra både stue og kjøkken.Samle venner og familie til hyggelige sosiale sammenkomster på verandaen.Barnehager, skole (1-10 trinn) og Vålerhallen i nabolaget.Utstrakt bruk av utvendig downlights i gesimskassen gir huset en fin opplyst fasade.
0
29
Se store bilder
Prisantydning: 5 300 000,-
Totalpris: 5 300 000,-
Primær rom: 208m²
Boligtype: Enebolig
Eieform: Selveier
Rom: 3 / Soverom: 5
Kort om
"FOLKESTAD, VÅLER: VISNING AVLYST, bud direkte til selger akseptert. Innholdsrik enebolig over 3 plan med utleiedel i underetasje. Dobbelgarasje med bod og loft. Høytliggende og solrikt. Kort skolevei."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.2 Bnr.184 i Våler kommuneKort oppsummertEneboligen i Folkestadlia 2 ble oppført i 2006 og er innholdsrik med en hoveddel som omfatter første og andre etasje, samt to separate leiligheter i underetasjen. Kun én av leilighetene er imidlertid godkjent. Hoveddelen inneholder blant annet bad, wc-rom, fire soverom, stue i begge etasjer, et stort kjøkken og et separat vaskerom med egen utgang.

Eiendommen ligger på Folkestads øvre del, der atmosfæren er luftig og solforholdene meget gode dagen gjennom. Stor dobbelgarasje med bod og lagringsloft ble oppført i 2011.

Folkestads eget nærsenter med forretninger og tjenestetilbud er knappe kilometeren unna og lett å svinge innom på vei hjem i hverdagen. I tillegg er det kun kort gangavstand til både barnehage, skole (1-10 trinn) med idrettshall samt lysløype. Milligram bar og Café ligger ved nærsenteret og er blitt et populært sted blant beflkningen. En kjøretur på gode kvarteret tar deg inn til sentrum av Moss, underveis passerer du av- og påkjøring til E6 samt Mosseporten kjøpesenter med et bredere shoppingtilbud.
 • Innholdsrik enebolig med totalt tre plan
 • To leiligheter i underetasjen, hvorav én er godkjent, totale leieinntekter pt. 14.200,- /mnd.
 • Syd- og vestvendt terrasse
 • Luftige og solrike omgivelser
 • Dobbelgarasje fra 2011 med bod og loft
 • Nærsenter med dagligvare og helsetilbud i nabolaget
 • Barnehager, skole (1-10 trinn) og Vålerhallen i nabolaget
 • Gode idretts- og aktivitetsmuligheter
 • Enkel tilgang til lysløype og marka
 • Omfangsrike turområder omkring
 • Mosseporten, E6 og Moss sentrum innenfor ca. 15 min.
Ditt nye hjemHusets hoveddel inneholder en god romløsning som omfatter første og andre etasje. En stor del av nedre plan består av stuen og et separat kjøkken som til sammen gir familien god plass til felles opphold i hverdagen. Kjøkkenet er stort nok til å romme et spisebord for seks personer og supplerer stuen i rollen som et sosialt samlingsrom. Legg for øvrig merke til at det ved hjelp av skyvedører er mulig å stenge kjøkkenet helt av mot stuen.

Fra stuen får du tilgang til den store verandaen som strekker seg rundt husets syd- og vestside, og har meget gode solforhold sommerstid. Her får du mulighet til å følge solens gang dagen gjennom, allerede fra tidlig morgen frem til sen kveld. Frister det å ta med måltidene ut i friluft, er det få skritt ut fra kjøkkenet om du ikke sender mat og drikke rett ut gjennom kjøkkenvinduene.

Kjøkkenets innredning er en omfangsrik løsning med stilren helhet av profilerte fronter i heltre og samtlige hvitevarer innbygget. Innredningen er bruksvennlig utformet med mye arbeidsplass, to stekeovner som er hendig plassert i benkehøyde og platetopp av bred type integrert i en frittstående kjøkkenøy. Sistnevnte har i tillegg en barløsning som er ypperlig for mindre måltider.

Innenfor kjøkkenet finner du vaskerommet som er utstyrt med bruksrettet innredning som grovservant og en stålbenk du kan brette tøyet på. Vaskerommet har egen utgang til terrassen som gjør det enkelt å ta tur- og barneklær rett inn til vask samt bære tøyet ut til tørk i friluft.

Et separat toalettrom har adkomst fra hallen og oppleves tilbaketrukket fra de sosiale rommene, mens soverommet i første etasje er skilt ut fra stuen og har adkomst rett fra denne. Dette soverommet utgjør det naturlige hovedsoverommet og er utstyrt med en stor skyvedørsgarderobe som utnytter både rommets bredde og høyde maksimalt, og har heldekkende speilflater som utvider romfølelsen. Entreen har rikelig med gode oppbevaringsløsninger i garderobeskapene.

De øvrige tre soverommene er samlet på én flate i andre etasje, der du også finner badet. Soverommene på øvre plan er velfungerende barnerom, hvorav to er arealmessig tilnærmet identiske. Skrånende himlinger preger alle rommene i denne etasjen og fremmer en mer intim, loftspreget atmosfære.

Badet er tilrettelagt for samtidig bruk med dobbel servant samt innredning som inkluderer både et frittstående, moderne badekar og et delvis åpent dusjhjørne med fast skjermvegg av klart glass, hånddusj og regndusj.

En stor stue som utgjør det naturlige sentrum av andre etasje kan gjerne være barnas egen avdeling for lek og moro. Stuen oppleves distansert fra etasjen under og har god plass til en sofagruppe samt mediamøbler.

Underetasjen er i dag innredet med to separate leiligheter som har hver sin entré, men kun den største av disse er godkjent. Hagen og biloppstillingsplassene for leilighetene er på fremsiden av boligen og dermed også adskilt fra både hage og gårdsplass for hovedenheten. Se tilstandsrapport og konferér oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.Innhold1. etasje: Hall, toalettrom, vaskerom, soverom, kjøkken og stue med utgang til terrasse på 87 kvm. Utvendig bod.
2. etasje: Bad, 3 soverom, stue og bod. Underetasje, del 1: Entré/stue/kjøkken, soverom, bod og bad/vaskerom. Underetasje, del 2: Entre/stue/kjøkken, soverom og bad/vaskerom.Beliggenhet og nærområdetI Folkestadlia 2 vil du bo i Vålers landlige og fredelige omgivelser, tett på både barnehager, skoler, nærbutikk og store friområder. Folkestad er ett av Vålers to største tettsteder og et ettertraktet boligområde, spesielt blant småbarnsfamilier. Attraktiviteten kommer kanskje først og fremst av den landlige beliggenheten som likevel bare er en kort kjøretur unna sentrum av Moss.

Nærheten til hverdagslige fasiliteter er en stor praktisk fordel i hverdagen, deriblant nærbutikken JOKER som ligger på nærsenteret i nabolaget. Samme sted finner du også blant annet kiosk, apotek og frisør samt et tilbud innenfor helse som lege og fysio- og velværeterapi som til sammen dekker mange hverdagslige behov. Ved senteret er det i tillegg holdeplass for buss mellom Moss og Askim.

For familiens yngste er det få meters gange på fortau ned til Kirkebygden barnehage samt barne- og ungdomsskolen med Vålerhallen, svømmebasseng og fotballbane. Helt øverst på feltet finner du i tillegg barnehagen DoreMi Våler. Det eksisterer for øvrig et godt aktivitetstilbud i regi av Vansjø/Svinndal Idrettslag som organiserer både fotball, håndball, alpingruppe og friidrett.

De store friluftsområdene rundt Folkestad byr på flotte turmuligheter både sommer og vinter, blant annet i form av lysløype på 2,1 kilometer som starter kun gode 200 meter unna. Her kan du med andre ord spenne på deg skiene og legge ut på tur i marka rett fra din egen gårdsplass. For mer fartsfylte opplevelser kan du kjøre de omlag to kilometerne bort til Middagsåsen skisenter.

Andre spennende aktiviteter inkluderer Vålers egen gocart-bane som er gode 10 minutters kjøring unna, samt hesteridning som tilbys på flere gårder i omegn. Legg gjerne også ut med kajakk eller kano på Hobølelva og Vansjø, der både bever og fiskeørn til stadighet kan sees. Nærliggende Vansjø har på sin side strender og svaberg, samt bær- og soppterreng.

En kjøretur på cirka 12 minutter tar deg frem til Mosseporten der et større antall forretninger er samlet under samme tak og er lett tilgjengelig ved av- og påkjøringen til E6. De fleste sentrumsfasiliteter finner du i sentrumskjernen av Moss. Skal du med toget, er Sonsveien stasjon kun 15 minutter unna med bil og pendlervennlig med gratis parkering og hyppige avganger til Oslo S. Reisetiden er i dag fra 43 minutter og vil etter den pågående utbyggingen av jernbanen forkortes betydelig.TomtAreal: 1 084 kvm, Eierform: Eiet tomtParkeringDobbelgarasje og parkering på egen tomt. Egen separat parkering for leieboere.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport. Boligen har støpt betonggulv med ringmur av Leca. Det ble registrert fuktsikring rundt boligen og at taknedløpene går i drensrør og ut på mark. Boligen er oppført som en trekonstruksjon og pussede murflater, utvendig er boligen kledd med liggende kledning. Takkonstruksjonen er med saltak av utførelse med oppløft. Det er benyttet prefabrikerte takstoler. Det er benyttet forenklet undertak som videre er tekket med takstein. Takrenner og nedløp er av plastbelagt stål. Vinduene er fra byggeår med rammer og karmer av tre, isolerglass og utvendig sprosser.Overflater og innredningGulv: Fliser, parkett og laminat. Innervegger: Fliser, tapeter og malte flater. Himlinger: Panel og malte plater.

Kjøkken
1. etasje: Skapinnredning med profilerte fronter i heltre, vitrineskap, stålgrep og benkeplater i stein. Mosaikkfliser på vegger over benker. Nedfelt dobbel stålservant med ett-greps blandebatteri. Innbygget platetopp, 2 stekeovner, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Overmontert ventilator i stål og glass.

Toalettrom
1. etasje: Benkeinnredning med overmontert porselensservant og ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil. Høyskap med glatte fronter i sort og oransje. Veggmontert klosett.

Bad
2. etasje: Servantskap i heltre med frostet glass i fronter, stålgrep og helstøpt dobbel porselensservant med ett-greps blandebatterier. Veggmontert speil med overbelysning. Badekar med hånddusj. Dusjhjørne med hånddusj, regndusj og fast skjermvegg i klart glass. Veggmontert klosett.

Underetasje del 1: Kjøkken: Kjøkkeninnredningen består av over-/underskap, laminert benkeplate, servant med to kummer, oppvaskmaskin, kjøleskap og komfyr med ventilator over. Bad: Badet består av helstøpt servant med over-/underskap, opplegg for vaskemaskin, gulvklosset og dusjhjørne.

Underetasje del 2: Kjøkken: Kjøkkenet består av over-/underskap, laminert benkeplate, kjøleskap, servant med kum og komfyr med ventilator over. Bad: Badet består av helstøpt servant med over-/underskap, gulvklosset, opplegg for vaskemaskin og dusjkabinett.OppvarmingIfølge eier varmes boligen opp av vannboren gulvvarme i alle etasjer. Det er montert element pipe av Leca i boligen, men det er ikke tilkoblet noe ildsted.Vei, vann og avløpOffentlig vei og avløp. Privat vann fra Våler Vannverk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal bolig per etasje:
1. etasje: 88 kvm.
2. etasje: 54 kvm. U. etasje: 78 kvm.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har to utleieleiligheter i underetasjen hvorav en er godkjent.ReguleringIht. brev fra Våler kommune datert 09.05.2018 omfattes eiendommen av reguleringsplan Folkestad 2 med formål boliger og kjørevei vedtatt 01.10.1988 med plan nr.12. Eiendommen omfattes også av Kommuneplan Våler
2011 - 2023 med formål boligbebyggelse, nåværende vedtatt 30.06.2011 med plan nr.013701.Kommunale avgifterKr. 20.622,- for 2018. Ovennevnte beløp gjelder eiendomsskatt og avløp.

Vann via Våler vannverk: Vann fast del: pr. år:
1.250,- Vann variabel del: Kr. 21,25 pr. m3. Vann og avløp etter forbruk. Våler vannverk fakturerer 2 ganger pr. år.

Renovasjon kommer i tillegg, MOVAR, standard sats for 2018 er kr.
3.691,- pr. år. Det er 2 terminer.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 1 203 795 per 31.12.16 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 3 852 142 per 31.12.16.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 13.01.2009. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Boligen inneholder 2 sekundærleiligheter, hvorav den ene ikke er søkt og godkjent i Våler kommune. Leiekontrakter kan oversendes på forespørsel.Servitutter/rettigheter fra grunnbokDet er ingen servitutter registerert på eiendommen i henhold til grunnboksutskrift pr. 20.04.2018.

Det gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 11.05.2018 og tilstandsrapport datert 03.05.2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet bad/våtrom, f.eks. sprekk i fliser eller lekkasje ved sluk, membran/tettesjikt eller andre steder? Svar: Nei
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Svar: Ja - Innredning av baderom i hybelleilighet, inkludert membran på gulv, montering av baderomspaneler, flislegging på gulv og diverse rørlegger arbeid som montering av servant, armatur, dusjkabinett og toalett.
1.2. Er arbeidet utført av faglært? Svar: Ja - Rørleggerarbeider utført av Rørlegger Douw Egil Opseth
1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene? Svar: Nei
1.4. Er arbeidet utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller av ufaglærte? Svar: Ja - Montert baderomspaneler, smurt membran på gulv og flislagt selv.
7. Kjenner du til om det er/har vært utettheter på tak/fasade/terrasse/garasje? Svar: Ja - Utettheter ved store mengder nedbør ved dør i annen etasje på garasje.
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Svar: Ja - Terrasse er utvidet og garasje er bygget
7.2. Er arbeidet utført av faglært? Svar: Nei
7.3. Er arbeidet utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller av ufaglærte? Svar: Ja - Både garasje og terrasse-utvidelse er utført utelukkende ved egeninnsats.
8.1. Kjenner du til om det er utført kontroll på el-anlegg fra offentlig myndighet, Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller evt. andre tilsvarende kontrollinstanser? Svar: Ja - 24.09.2010 Nettpartner Arena. Feil/mangler utbedret av Elektroidé AS 13.03.2011 med påfølgende ny samsvarserklæring.
8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen utført av en godkjent elektroinstallatør? Svar: Ja - Elektro ide i forbindelse med ferdigstillelse av leilighet i kjeller.
8.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget? Svar: Ja - Datert 01.03.2011
11. Kjenner du til om det er foretatt endringer i boligen som avviker fra de opprinnelige plantegningene, f.eks. innredet kjeller, loft, bod, tilbygg/påbygg e.l.? Svar: Ja - Det er satt opp en innvendig lettvegg for å skille ut et soverom. Liten leilighet i kjelleretasje er innredet. 13. Selges eiendommen med utleiemulighet, leilighet, e.l.? Svar: Ja - To utleieleiligheter i kjelleren. 13.1. Er enheten godkjent for varig opphold? Svar: Ja - En enhet er det. Den andre er ikke det. 14. Foreligger det løpende leiekontrakt på hele eller deler av boligen/eiendommen? Svar: Ja - Begge utleieleilighetene i kjelleren er utleid. 15. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år? Svar: Ja - Takst med tilstandsrapport utført i forbindelse med at huset legges ut for salg.

Iht. tilstandsrapport: Verditakst: Kr.
5.300.000,-. Lånetakst: Kr.
4.505.000,-.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
5 300 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
135 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
147 322,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 447 322,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Steffen Kirkeby Jensen.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst/tilstandsrapport.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Tilstandsrapport, datert: 03.05.2018
- Egenerklæring, datert: 11.05.2018
- Grunnboksutskrift, datert: 20.04.2018
- Reguleringsbestemmelser, datert: 09.05.2018
- Arealbekreftelse/matrikkelrapport, datert: 20.04.2018
- Kommunal tilknytning (vann og avløp), datert: 20.04.2018
- Grunnkart
- Kommunale avgifter, datert: 20.04.2018
- Ferdigattest, datert: 13.01.2009
- Ligningsverdi, datert: 20.04.2018
- Energiattest, datert: 11.05.2018
Se prospekt
Moss, 1592 Folkestadlia 2
1592, Folkestadlia 2
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Folkestadlia 2
1/34
Lukk
0