Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
SPYDEBERG: Moderne enebolig fra 2010 med alt på én flate. Innredet garasje fra 2016. Meget solrikt i nabolagets vestre rekke. Barnevennlig og fredelig.
Last ned budskjema
Dokumenter
Kvartsveien 7 formidles av Stine Roaldsøy/ Boa Eiendomsmegling Moss.Det nyetablerte nabolaget på Vollene har et barnevennlig miljø uten gjennomgangstrafikk.På gårdsplassen er det gjort grunnarbeid med tanke på belegningsstein.Huset ble ferdigstilt i 2010 og har en praktisk romløsning på én flate.Både ute og inne opplever du flott utsyn over det åpne åkerlandskapet i vest.Solforholdene er meget gode hele dagen gjennom.Eiendommen har en attraktiv plassering på nabolagets vestre og ytre side.Takhøyden er ekstra god og bidrar til en voluminøs romfølelse.Veiledende planskisse.Et utstrakt antall downlights sørger for jevn og dekorativ belysning etter mørkets frembrudd.En rekke vinduer på tre av fire sider slipper mye naturlig lys inn på dagtid.Legg merke til at høyttalere også er bygget inn i stuehimlingen.Kjøkkenet er bruksvennlig utformet med motstående vaske- og kokesoner.Kokesonene er integrert i en frittstående øy med brede arbeidsflater omkring.Benkeplater på begge sider er av kompositt.Soverommene, badet og toalettrommet er distansert fra den sosiale sonen.Badet er et elegant rom å starte dagene til.Baderomsinnredningen inkluderer hendige servantskuffer og et sideskap til oppbevaring.Et ekstra toalettrom er spesielt praktisk for en barnefamilie.Heldekkende teppe oppleves mykt og behagelig å sette føttene på.To av soverommene er arealmessig velfungerende som barnerom.To av soverommene er arealmessig velfungerende som barnerom.Soverommene ligger i det som nærmest oppleves som en separat fløy av huset.Vaskerommet er praktisk plassert ved vindfanget, like innenfor ytterdøren.Garasjen ble oppført i 2016.Garasjen er isolert og har oppstillingsplass til to biler.Innredet, disponibelt rom på garasjens loft.
1
7928
Se store bilder
Prisantydning: 4 500 000,-
Totalpris: 4 500 000,-
Primær rom: 120m²
Boligtype: Enebolig
Eieform: Selveier
Rom: 1 / Soverom: 3
Kort om
"SPYDEBERG: Moderne enebolig fra 2010 med alt på én flate. Innredet garasje fra 2016. Meget solrikt i nabolagets vestre rekke. Barnevennlig og fredelig."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.33 Bnr.78 i Spydeberg kommuneKort oppsummertI Kvartsveien 7 vil du bo i en moderne og praktisk enebolig med alle rom på én flate. Huset ble ferdigstilt i 2010 og har gjennomgående tidsaktuell standard som inkluderer påkostet innredning på både kjøkken og bad.

Eiendommen har en attraktiv plassering på den vestre siden av nabolaget og flott utsyn over åpent åkerlandskap. De åpne omgivelsene innebærer meget gode solforhold hele dagen gjennom.

Nabolaget på Vollene har et barnevennlig miljø uten gjennomgangstrafikk, og grusbane er lett tilgjengelig kun tre hus ned samme gate. Barnehage finner du i en utvidet del av nabolaget, mens skoler på alle trinn og et godt utvalg forretninger ligger i sentrum av Spydeberg omlag kilometeren unna. Fine turområder i skog og mark er tilgjengelig tilnærmet umiddelbart.
 • Moderne enebolig fra 2010
 • Smart og praktisk ett-plans romløsning
 • Moderne, påkostet kjøkken
 • Elegant bad, separat toalettrom og vaskerom
 • Sentralstøvsuger
 • Lettstelt hage med sydvendt terrasse
 • Meget gode solforhold dagen gjennom
 • Fint utsyn over åkerlandskap
 • Isolert garasje fra 2016 med varmekabler og innredet loft
 • Gårdsplass klargjort for belegningsstein
 • Barnehage i nabolaget
 • Gang-/sykkelavstand til skoler og idrettsanlegg
 • Umiddelbar tilgang på omfangsrike turområder
Ditt nye hjemHusets romløsning med alt på én flate er arealeffektivt utformet og spesielt praktisk for en barnefamilie.

Romløsningen gjenspeiler de gjeldende byggetrendene ved å inkludere en delvis åpen sosial sone bestående av stuen og kjøkkenet som til sammen utgjør en stor del av arealet. Stuen er enkel å møblere etter eget ønske og rommer uten trengsel to store sittegrupper som en salong og et spisebord. Stuen har også en innbygget peisovn som er stemningsfremmende og varmer godt når du tenner opp på kjølige dager.

Takhøyden er ekstra god og bidrar til en voluminøs romfølelse, mens en rekke vinduer på tre av fire sider slipper mye naturlig lys inn og gjør hele den sosiale sonen luftig på dagtid. Vindusrekken i vestveggen byr i tillegg på flott utsyn rett mot det åpne åkerlandskapet som er nærmeste nabo på denne siden. Et utstrakt antall downlights sørger for jevn og dekorativ belysning etter mørkets frembrudd, både over stuen og over kjøkkenet. Legg merke til at høyttalere også er bygget inn i stuehimlingen.

Kjøkkenet er åpent integrert i den sosiale sonen, men samtidig distansert fra stuen og utstyrt med en stilren, moderne og påkostet skapinnredning med benker i sort kompositt. Liker du å tilbringe tid foran kjøkkenbenkene, er sannsynligheten stor for at du vil sette pris på innredningens bruksvennlige utforming med motstående vaske- og kokesoner, hvorav sistnevnte er integrert i en frittstående øy med brede arbeidsflater omkring.

Øyen med barløsning og sitteplass for fire er et ypperlig sted for morgenkaffen eller små måltider i hverdagen, og inntar i tillegg rollen som et naturlig samlingspunkt når du har gjester over på besøk.

Via stuen kan du på få skritt ta med deg måltidene ut til terrassen i hagen som på godværsdager sommerstid er et ypperlig alternativ til spisebordet innendørs. Solforholdene er meget gode, fra tidlig morgen til sen kveld.

Husets soverom, bad og toalettrom er samlet i praktisk nærhet omkring en felles mellomgang i det som nærmest oppleves som en separat fløy. Badet er et elegant rom å starte dagene til, her er gulv og vegger belagt med partier av dekorativ mosaikk samt polerte sorte fliser. Baderomsinnredningen inkluderer hendige servantskuffer og et sideskap til oppbevaring, dusjhjørne med både hånddusj og regndusj, samt klosett. Romløsningen med et ekstra toalettrom er for øvrig spesielt praktisk for en barnefamilie.

To av soverommene er arealmessig velfungerende som barnerom, mens det naturlige hovedsoverommet er av generøs størrelse til sitt formål. Sistnevnte og ett av soverommene har heldekkende teppe på gulvet som oppleves mykt og behagelig å sette føttene på.

Vaskerommet er praktisk plassert ved vindfanget, like innenfor ytterdøren, slik at du enkelt kan ta tur- og barneklær rett inn til vask ved behov. Vaskerommet er smart innredet til sitt formål, blant annet med skap og en arbeidsbenk til bretting av tøy.InnholdVindfang, vaskerom, mellomgang, toalettrom, bad, 3 soverom, stue med kjøkken og utgang til terrasse.Beliggenhet og nærområdetKvartsveien 7 ligger på det nyetablerte boligfeltet Vollene like syd for sentrum av Spydeberg som har et familievennlig miljø og er uten gjennomgangstrafikk.

Skoler med alle ti trinn, Spydeberghallen og idrettsanlegg ligger like ovenfor sentrum. Idrettsanlegget er hjemmearena for idrettslaget som organiserer et bredt tilbud av aktiviteter for barn og unge, deriblant fotball, håndball, langrenn, fri- og allidrett.

Kulturelle tilbud arrangeres blant annet gjennom det moderne allaktivitetshuset Fjellheim som har egen kulturskole, i tillegg har Spydeberg etterhvert fått sin veletablerte rockefestival som går av stabelen på vårparten hvert år.

Til sentrum er det sykkelavstand eller under fem minutter med bil. I og omkring sentrumskjernen finner du det meste hverdagen krever, deriblant nærbutikkene KIWI, REMA1000 og EXTRA, samt apotek, frisør, kaféer, konditori og et utvalg småforretninger.

En kort kjøretur på knappe kvarteret tar deg til bredere shoppingmuligheter på Askimtorget, og på gode 20 minutter er du fremme ved Ski Storsenter som inneholder hele 145 forretninger, spisesteder og kinosenter.

Fra Spydeberg stasjon tar lokaltoget deg til Ski på 21 minutter og til Oslo på 45-49 minutter. Den pågående jernbaneutbyggingen vil for øvrig redusere reisetiden fra Ski til Oslo til kun 11 minutter, noe som naturligvis også vil redusere reisetiden til Spydeberg. Holdeplass for buss til Spydeberg Torg og Askim stasjon finner du ved avkjøringen til Grååsen, gode 300 meters gange unna gårdsplassen.

De omfangsrike friområdene omkring Spydeberg gir deg enkel tilgang til et mangfold av turmuligheter året gjennom. Legg gjerne turen bort til det gamle festningsbatteriet på den nærliggende Grååsen som i dag benyttes til blant annet grilling og bursdagsfeiring.

Andre populære utfartsmål inkluderer skihytta, Skimtefjell og Hylliåsen Hylliåsen, og sving samtidig forbi den velkjente Hylligrava. Lysløype finner du i skogholtet like nord for sentrum av Askim. Tar du kajaken fatt er en utflukt på Lyseren eller Øyeren å anbefale, ved førstnevnte er det også badestrender og bademuligheter.TomtAreal: 788 kvm, Eierform: Eiet tomtParkeringDobbel garasje samt parkering på tomt.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Bolig oppført på ringmurselementer. Yttervegger over grunnmur oppført i isolert bindingsverk. Fasader med liggende trekledning med etablert luftespalte. Saltak oppført i trekonstruksjon med prefabrikkerte w-takstoler. Tak tekket med takstein.Overflater og innredningGulv: Fliser, laminat og heldekkende tepper. Innervegger: Fliser og malte glatte flater. Himlinger: Malte glatte flater. Downlights i de fleste rom.

Kjøkken: Skapinnredning med rettprofilerte hvite fronter og stålgrep. 2 overskap med frostet glass i stålramme. Benkeplater i sort kompositt. Underlimt stålservant med ett-greps blandebatteri. Integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin. Overmontert ventilator i stål.

Bad: Servantskap med glatte hvite fronter, stålgrep og heldekkende servant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil og overbelysning. Sideskap med glatt hvit front og stålgrep. Dusjhjørne med hånddusj, regndusj og svingbare glassdører. Veggmontert klosett.

Toalettrom: Servantskap med glatt hvit front og heldekkende servant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil med hylle og overbelysning i baldakin. Veggmontert klosett.OppvarmingElektrisk og ved. Boligen har etablert balansert ventilasjon.Vei, vann og avløpOffentlig.

Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringIht. brev fra Spydeberg datert 03.05.18 omfattes eiendommen av reguleringsplan Vollene 85 og kommuneplan en for
2016-2018.Kommunale avgifterKr. 11.218,- for 2017. Vann og avløp etter forbruk.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 925 171 per 31.12.16 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 960 548 per 31.12.16EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter CTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kjøleskap og lysekrone x 2 medfølger ikke.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 17.02.10. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbokDet gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 24.05.18 og tilstandsrapport datert 23.05.18 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
3.1. Kjenner du til om det er utført arbeid med drenering/fuktsikring siste 10 år? Svar: Ja. Drenerte hele gårdsplassen i 2017, ifm garasje- og uteplassbygging.
3.3. Er arbeidet utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller av ufaglærte? Svar: Ja.  Eier utførte selv.
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Svar: Ja. Bygget garasje i 2017.
7.3. Er arbeidet utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller av ufaglærte? Svar: Ja. Eier har utført arbeidet.
8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen utført av en godkjent elektroinstallatør? Svar: Ja. Forrige eier var elektriker.
8.3. Kjenner du til om arbeider utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller ufaglærte? Svar: Ja. Diverse.

Iht. tilstandsrapport: Verditakst: Kr.
4.500.000,-
Lånetakst: Kr.
3.800.000,-OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
4 500 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
112 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 500 000,-))
--------------------------------------------------------
124 822,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 624 822,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Joachim Kolderup.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Tilstandsrapport, datert: 23.05.18
- Egenerklæring, datert: 24.05.18
- Grunnboksutskrift, datert: 01.05.18
- Reguleringsbestemmelser, datert: 03.05.18
- Arealbekreftelse, datert: 03.05.18
- Kommunal tilknytning(vann og avløp), datert: 03.05.18
- Eiendomsopplysninger, datert: 03.05.18
- Grunnkart
- Kommunale avgifter, datert: 03.05.18
- Ferdigattest, datert: 17.02.10
- Ligningsverdi, datert: 01.05.18
Se prospekt
Moss, 1820 Kvartsveien 7
1820, Kvartsveien 7
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Kvartsveien 7
1/27
Lukk
1